Дурний приклад заразний?

Одні дівчата (причому з мого міста — оце так прославили Боярку) вирішили перевірити пораду з ТікТоку. Інші почули новину — і теж вирішили наковтатися таблеток. А потім "пішло поїхало". Цікаво, що у підлітків у башці?! В мої шкільні роки ніхто не перевіряв на собі передозування ліками. А нинішнім жертвам ТікТоку просто нічим зайнятись.
Поки нема відповідей, цікаво що ви думаєте.

Чергові провали і зашквари Зе і його команди

Міністр МОЗу Степанов обіцяв, що вакцинування від ковіду розпочнеться 15 лютого — і де воно? Ще не розпочалося і невідомо коли почнеться. Навіщо було розкидуватись обіцянками? Тепер вже не називає конкретної дати. І не треба казати, що це винне антикорупційне бюро. Навіщо було створювати "прокладку" держпідприємство "Медичні закупівлі"?! Чого не захотіли купляти ліки через міжнародні організації?! В новинах нагуглив, що МОЗ і "Медичні закупівлі" звинувачують одне одного у зриві закупівель. А наразі Україна — єдина країна в Європі, де ще не розпочалася вакцинація! І все це через бажання "скосити бабла".

Зеля злітав до Об'єднаних Арабських Еміратів. Начебто, з офіційним візитом. Мабуть так само, як раніше літав в Оман. Бо він зустрічався не з президентом ОАЕ, що мало би бути за статусом, а з посадовцями нижчого рівня — з заступником Верховного головнокомандуючого збройними силами ОАЕ, і з прем'єр-міністром. Патріотичні оглядачі висловлюють припущення, що там могли вестися неофіційні перемовини з представниками Росії.

Траншу від МВФ напевно теж не буде, бо про кредит не домовились. Ну, це і зрозуміло, бо "мало прогресу". Зокрема, в сферах судочинства і антикорупційних установ. Цікаво лише чим будуть наповнювати бюджет і віддавати попередні кредити?

Хоча закриття Мертвертчуківських телеканалів і справа проти Шмарія можна записати в плюси, провалів і зашкварі набагато більше. Тому перефразую вислів: "Чим більше дізнаюся про клоуна дилетанта, тим більше починає подобатись шоколадний барига".

Алкашня

Виходив у справах. По дорозі додому ледве обігнав парочку алкашів (чоловіка й жінку), які ледве плентались, розхитуючись по сторонах і при цьому зайняли весь тротуар. Чую позаду: "Сигарета є?" Так я не курю. А є пару гривень на хліб, не вистачає. У мене й справді при собі не було зайвих, то так і відповів. Вони продовжували пояснювати, що "на хлєбушек не вистачає". Ага, на бухати і курити вистачає, а закусити нічим. Ще й російськомовне. Але оскільки я не майстер тролінгу, то пішов собі далі, не оглядаюсь (щоб не дражнити).

Білочка і синички

Декілька тижнів безвилазно сидів вдома, вирішив подивитись шо і як — чи можна пройти (не слизько), яка температура? Сходив до парку. Аж до двох парків. Але, майже нічого не сфоткав (тим паче, фотік знову глючить). Проте відзняв білочку і синичок.

Їх можна сфоткати лише якщо підгодовувати. Ось так робляться фотозони.

Ще ніколи так зблизька не фотографував білку. Та й думав, що у боярському парку Шевченка їх нема. Звідки вони взялиь, якщо лісу поруч нема?

Синички. Ракурс не дуже. Не хотів заходити в сніг, щоб зняти з більш фотогенічного ракурсу.


Сьогодні, виявляється, свято!

Сьогодні, виявляється, свято! День любові до самого себе! З чим усіх і вітаю!
Перефразую відомий вислів: "Якщо сам себе не любиш, то як інші можуть тебе любити?"

Десь ми це вже чули

Але все одно крутезний кавер.


Напрягає

Оновлення операційки — корисна штука, але коли оновлення грандіозне, із декількоразовим перезавантаженням компа, а після того ще підвисає, то це напрягає. З того, що помітив — раніше можна було видалити оновлення, тепер можна видалити попередні версії. Ну і змінилися деякі значки і перед лаунчером інша заставка. А вчора ще інтернет вирубався.

Хто під маскою?

Хто під маскою? Ні, не медичною — карнавальною. Заради цікавості вирішив подивитись нове шоу "Маска" на каналі "Україна". Був вихідний, а комп'ютер вирішив не вмикати, тож з момою подивились перший випуск і... програма сподобалась. Круті костюми і "детективи"-жюрі. Дуже цікаво. Настю Каменських сплутав з Юлію Саніною lol . А учасників взагалі не вгадати. Перших двох учасників не вгадав. В другому турі ще більше заплутали. Ну, але можна дивитись хоча б заради виступів. Відволікає від самоізоляції і буденної одноманітності. До того ж, "Маска" набагато краща, ніж "Маскарад" від "плюсів".

А стосовно учасників може у вас є здогадки? Як думаєте, Жабеня — Сморигін з "Дизель-шоу", а Лисиця — Світлана Тарабарова?

Свіжа дискотека

Не збирався, але було натхнення, тож зробив чергову дискотеку.