Свіжа дискотека

Не збирався, але було натхнення, тож зробив чергову дискотеку.

Коронаскептики, антивакцинатори і прихильники "Новічка"

Новий тренд цього року — ковідні антивакцинатори. Причому одні взагалі проти будь-яких вакцин від ковіду, а інші агітують за росіянську отруту (яка, до речі, не пройшла випробування). Треті вважають, що будуть змушувати робити вакцину. Це ж як треба було промити мізки, щоб люди так отупіли? Вірять якимось експердам, які нічого не тямлять. Не знають елементарних речей (мабуть, у школі обмальовували книжки, а не вчились). Адепти "Новічка" — прихильники "руського міра". Що їм можна сказати: Не турбуйтесь. Примусово прищеплювати нікого не будуть. Тим паче, ще невідомо коли почнеться вакцинація. Та й взагалі, можливо на всіх бажаючих їх не вистачить. Ну а прихильники росіянських ліків нехай самі прищепляться "Новічком 5". Що, він у нас не дозволений?! Так ПриСлуги олігархів обхідними шляхами нададуть дозволи на ввезення.

P.S.: Один знайомий блогер корона-скептик захворів на ковід. Одразу змінив свої погляди і прийняв усі заходи. Так що якщо хтось з корона-скептиків і антивакцинаторів сам захворіє, то одразу побіжите лікуватися.

Зимові замальовки

Треба було пройтися у справах, поки нема ожеледиці, а заодно вирішив прогулятись до одного з парків. Дещо нафоткав.
Правда, на окремий звіт недостатньо. Пишіть, що ще можна сфоткати.

Як би не любив своє місто (а чи є за що любити?), і воно набридає.

Цікаво, чи стоїть новорічна ялинка?

Щось пісня сподобалась-25

letsrock Почув на радіо десь півтора місяці тому. Лише зараз нагуглив. Але воно того варте. Суперово-кайфово!


Ура, сніг! (+18)

На вулиці класно. Правда, нічого робити. Але ось декілька ідей як правильно радіти снігу і зимі.


І цей рік буде гівняним

Я про це вже писав напередодні нового року, але повторюся. Чомусь здається (для цього є передумови), що і 2021-й буде таким самим гівняним, як і 2020-й. Коронавірус навряд чи зникне. Знайомі навряд чи запропонують кудись з'їздити на машині. ПриСлуги олігархів будуть і далі прогинатися під Росію.

Новорічний антураж

Виявляється, новорічний антураж у місті не прибрали. Декілька днів тому під час прогулянки зустів новорічне оформлення біля Палацу урочистих подій *це один із "центрів тяжіння"). Дивно, що не прибрали. Хоча велика ялинка вдома ще стоїть. Мама не хоче розбирати.

Типу, святкова фотозона? Ілюмінація світиться (сніжинки і світлодіоди на вертикальних прутках).

Новий сезон "Телебачення Торонто"

Деякі програми не треба чекати до осені, бо сезон скоро розпочнеться або вже почався. Наприклад, "Телебачення Торонто" порадували першим випуском нового сезону програми, яку важко не лише запам'ятати, а й вимовити.

Про дивакуватий рекорд губернатора від ПриСлуг олігархів. Про ЗаШарілих. Про продаж Ліги сміху на Росію, Про боротьбу телеканалу Г+Г проти блогера-оглядача. І про підвішений стан в Україні. Як завжди, сатиричний погляд на актуальні новини й тенденції.


День народження Бубочки найвеличнішого буковельського

А ви значи, що вчора у Бубочки Буковельского (він же НеЛох) був День народження? У ЗМІ про це якось не дуже поширювались. А можна ж було привітати з реформами і "перемогами" — перейменуваннями установ, прогинанням під Рашку, санкціями проти Дубінського, Великим крадівництвом, незадовільним тестуванням на ковід і провалом вакцінації. Мабуть, він вважає, що його президенство успішне. Зрештою, у ПриСлуг олігархів все йде за планом.

Ще один гіпермаркет

Виявляється, декілька днів тому у Боярці відкрили ще один гіпермаркет. Тепер вже продуктовий. "Сільпо" (а думали, що Новус).
Якщо у "Епіку" був, то цей ще не зацінив, бо народу багато. Якось іншим разом.