Кицька в кімнаті

Привчив кицьку не заходити до мене в кімнату (малою лізла в шнури під компом). І ось, через 6 років стала гостювати. Причому спочатку відлежувалась на підлозі і підвіконні (навіть застрибнула на штори!), а потім стала застрибувати на комп'ютерний стіл. Так що тепер ще треба за нею слідкувати. Звичайно, пробували зачиняти кімнату — так вона шкрябає двері.

Ось такі рефлекси. Незрозуміло з чим пов'язана зміна поведінки. Блохи по всій хаті. Та й в кімнаті не набагато прохолодніше, ніж в інших кімнатах.

Картинко для Ютубу

З нічев'я вирішив змінити обкладинку свого каналу на Ютубі. Замість "шапки" довелося городити повнорозмірну картинку. Хоча для перегляду з комп'ютера потрібна лише третина зображення. Забацав ось такий колаж.


Від спеки

Від спеки кімнатним рослинам хана. Навіть жалюзі не дуже допомагають. А якщо ще й під сонячними проміннями! Правда, після поливу і перенесення в затінок, відходять. Але дивно, що апельсини не люблять спеку. Які ж тоді рослини будуть раді такій шаленій спеці?

До речі, чув, що на Дніпрі вже з'явились медузи. Це правда?

Linux — страшно, Windows — хрінь

Коротко про нагальне: Linux — страшно, Windows — хрінь. За цій рік Вінда стала частіше оновлюватись, і разом з тим, стала частіше злітати активація. Таке враження, що закривають можливі способи обходу. Буде, як з Касперським антивірусом, який спочатку працював місяцями, а потім треба було продовжувати ліцензію ледве не щотижня. Ось така веселуха! Про пожирання системного диску взагалі не йде мова — з кожним оновленням система займає більше місця. А на нову-стару 11-ту Вінду дивлюсь з острахом. Там все, як завжди: змінили інтерфейс (ускладнили), додали телеметрії — але таке саме глючне.

Що зараз робити ХЗ. Можна почекати, коли випустять Вінду 11, оновитись до неї і вже потім легалізувати. Або розщедритись на ключ. Правда, тут нема гарантії, що він буде безстроковим, бо в рекламі можна написати шо завгодно, а потім то буде проблемою клієнта.

Ну а поки не заважає,можна терпіти.

Робота капут

Більш, ніж місяць тому, писав, що закінчується робота. І ось, схоже, по-справжньому. Взагалі, ситуйовина хрінова, враховуючи мої тиняння по різним конторам і різним професіям. Правда, фріланс це теж праця на "пташиних правах". Можна лише порадіти, що на півроку протримався даше, ніж очікував.

Подивився вакансії: рерайтінг і копірайтинг на загальних засадах нікому не потрібен. Фріланс разовий. А хочеться знайти постійних клієнтів.

Гра доповненої реальності, "Поєдинок з алкашем" (+16)

Є доповнена реальність, а це реальність, доповнена грою. +16. У відео присутня ненормативна лексика.

Смайлики

Фігзна скільки років коментую в Ютубі, а як ставити смайлики в коментарях дізнався лише зараз. Спосіб неочевидний — комбінація клавіш.

Щось пісня сподобалась-32

Легкий літній танцювальний трек! Смакота!  letsrock



Файний гумор!

Файний гумор! Рекомендую! lol




Затіяли ремонт

Щоб було зовсім весело, затіяли ремонт. Хоча це теж корисна справа — все-таки, давно не оновлювали приміщення. Деякі кімнати не оновлювали, мабуть, років 9. Але при цьому жоден ремонт не обходиться без матюків і сварок. Може це і нормально? Просто перетерпіти, щоб поклеїти нові шпалери?