Тест фотокамери на новому смартфоні

Вирішив затестити можливості фотокамери. Розібрався з режимами і налаштуваннями. Правда, виставляти параметри вручну не захотів. Для цього потрібні цікаві локації. Та й ручні налаштування я й на фотокамері використовую лише частково. Але деякі автоматичні режими все ж спробував.

Якщо знімати на 64 мегапікселі, виходять непогані макрознімки.

Євробачення-2021

Пів ночі не спав (це ж треба було розтягнути шоу аж на 4 години!) — слухав трансляцію є "Євробачення-2021". Через відсутність відеоряду (дивився два півфінали) сконцентрувався на піснях і виконанні. Не скажу, що все супер-пупер, але було що слухати. Деякі пісні навіть сподобались. Фаворитами відмітив учасника від Великобританії — James Newman. Навіть проголосував за нього два рази. Здивувався, що іншим його пісня не "зайшла" — 0 балів від жюрі і глячадів. Цікавими були пісні від Молдови і Швеції. Ну і звичайно, класна пісня (хоч і в переробленій версії) від представників нашої країни — гурту GO_A. Було чути тремтіння у голосі Катерини, але все одно вона заспівала гарно. Незрозуміло, чому жюрі слабо оцінили. Хоча танцювальне вони взагалі ігнорували. Але, на колір і смак товариш не всяк. Допомогли оцінки глядачів і слухачів. Букмекери майже не прогадали. GO_A з піснею "Шум" зайняли 5 місце. А це непогано.

Українська дискотека 76

Свіженький мікс україномовної танцювальної музики. 4 новинки. Цього разу підбірка вийшла незвичною.

Моноклі з окулярів

За 4 роки вже зламались вже другі окуляри. І, як назло, нема запасних. До цього зрозуміло чого їм настав гаплик — я на них випадково всівся і зміг вирівняти. А цього разу вони прийшли в непридатність через те, що тупо розламались на моноклі — оправа просто тріснула. В місці пайки. Як вони їх роблять? Може це від того, що часто їх знімав-надягав чи від інтенсивного протирання? Раніше окуляри служили довше. Правда, раніше я і користувався ними менше.

Щось пісня сподобалась-28

Ніколи б не здогався, що це за трек. Знайшов назву (або точніше, хто є саундпродюсером) чисто випадково.
 


Жалобні дні

Чомусь у травні рекорд жалобних днів: День пам'яті і примирення (Друга світова війна); День пам'яті українців, що рятували євреїв; День пам'яті жертв політичних репресій; День пам'яті жертв геноциду кримсько-татарського народу. Враховуючи історію України, багато сумних приводів. Але якось вони сконцентрувались в одному місяці. Цікаво, чи є таке скупчення пам'ятних дат в інших країнах?

Електричний спортпрототип

Прикольний ле-манівський (для змагань в Ле-Мані) електричний(!) спортивний прототип Volkswagen ID.R.

Спортпрототип — це щось середнє між гоночним суперкаром і болідом Формули-1. Дослідний автомобіль, не призначений для доріг загального користування і може використовуватися лише на гоночних трасах.



А які звуки!

Радіо таки нема

Вивчав форуми про FM-радіо на смартфонах і дізнався, що на моєму смартфоні таки нема підтримки радіо. Що ж, можна втішити себе тим, що такої можливості нема навіть на бюджетних моделях Realme. Мобільним операторам не вигідно, щоб безкоштовно слухали радіо без використання інтернету. Просто бажання заробити більше.

Класний ремікс-2

Дана пісня і в оригіналі непогана, а тут ще й танцювальний ритм зі зміненою мелодією.


Лісове озеро і ліс (відеоверсія)

Оскільки до фотохостингів нема довіри, вирішив переходити або хоча б дублювати все на відео. Тому ось, відзняв весняний ліс. Фотоогляд показував вчора. А сьогодні — відео.