З'їздили на дачу:)

Зранку збори на дачу. Збиралися довго, планували зробити багато справ — хоча дача фактично вже не наша. І, як завжди, без сварки не обійшлося. Причому всі один з одним. Так що на дачу я і мама не поїхали. Ну шо, кльово! Нащо тільки було збиратися?

А можливо, це у нас сімейне. В мене теж буває: щось плануєш, збираєшся — а потім раптом з'являються причини, які змушують змінити плани.

Мері - Чому болиш?

Нова пісня від гурту «Мері». Класний сумний мєдлячок.
Якраз під настрій.


Альона, альо-на (ТІК)

ТІК щороку випускають по декілька пісень. Ось і 2017й не обійшовся без прем'єри (хоча пісня мабуть все ж 2016го) — «Альо-на».



Слухати можна. Звичний «ТІК», без викрутасів.
Ну а для тих, хто полюбляє викрутаси — ремікс на попередній сингл.
[ «Робот» у реміксі ]

Поїздаті поїзди

«Наші поїзди — поїздатіші поїзди в світі!» — знаєте такий вислів? Ну так ось, він з'явився напевне не зпроста. Не знаю, чи радянсько-українські поїзди «перепоїздять по поїздатості» іноземні, але в історії вітчизняної залізниці було багато незвичних на вигляд і за конструкцією, локомотивів.

Попереджаю! Побачене може зруйнувати звичні шаблони. podmig
[ Читати далі ]

Альтернатива руфінгу?

А шо, дискотека не сподобалась? Ах, так — у нас кожен другий ді-джей) Ну, добре, сьогодні хочу підкинути тему для обговорення. Справа в тому, що було б непогано подивитись на своє місто з висоти. Звичайно, найкращий варіант — дах будинку. Але руфінг — проблематична річ. Підступи на дахи зачинені. А проситися (хоча б на свій дах) — так хто я такий? Другий варіант — квадрокоптер, він же дрон. Однак квадріка не маю. І навіть не знаю, де його взяти (аренда наче є — але дорого і небагато вибору; у знайомих дрону нема). Тоді є ще третій варіант, менш цікавий. Зате простіший. Це пофотографувати з верхніх поверхів. Правда, в такому випадку, панорама скромна. Зате не треба дертися на дах. Як ідея? У блогерів такого ще не бачив. Може просто лінь таким заморочуватися.

І ще: є два невеличких аспекти. Чи навіть три. Сьогодні навряд чи вийде, бо надворі дуже мокро і багнюка. Та й на сьогодні планують влаштувати полювання на самогубців-«синіх китів». Так шо по будинкам краще не ганяти. А от ще один аспект — доступ в під'їзди. Якщо кодовий замок, то можна спробувати підібрати код (якщо не протерті використовані цифри). А з допмофоном важче. Але спробувати, думаю, можна.

= Українська дискотека =

Дискотека від мене. Кращі ... українські... танцювальні... треки.
Година драйвового танцювального музону.

СЛУХАТИ >

P.S.: Особливо зацініть два останні треки)

Знайомства по оголошенням

В одній з газет є рубрика знайомств. Мати дивилась свіжий випуск і каже: «Дивись: якраз дівчина з нашого регіону. Може десь живе неподалік. Наче підходить». Я «ламаюся» — щось зовсім не хочеться знайомитись. А мати продовжує: «Ще й номер телефону з гарними цифорами». Відколи мама почала звертати увагу на нумерологію? Я продовжую: «Нафіг кому треба безробітний, та ще й проживаючий з батьками?» Ну, доборе, добре. Якщо наполягаєте, подзвоню.

І тут, кульмінація. Набираю: абонент поза зоною досяжності. Хех: не прийшлося напружуватися і вигадувати про що поговорити. А заодно можна мамі докоряти. Тепер вже не пристає з пропозиціями.

P.S.: Декілька років тому вдавалося додзвонитися. Але воно того не варте.

Йо, Big Boss!

Іще один музичний фрік-песонаж. Імідж а-ля диско 1970-1970х(?). Та ще й псевнодім, як кліше, банальне —  Big Boss. Здається, і те, і те, вже не в моді.
Але пісенька прикольна. Попсово-танцювальна.

«Моя бабця з порогу питає щодня:
"Де моя трудовая книжка моя"»



І десь я його вже бачив. На каналі М1 програма «Про любов»?

Кинь тачку!

Іще про українську музику. Тільки вже не нове, а добре забуте старе. Та ще й від маловідомого гурту.
Але класний кавер відомої пісні. Жаль, не знаю як називається і хто співає в оригіналі, англійською. А українська версія від групи «White Band».


Dzidzio — Не матюкаюся

Свіжа пісня від Dzidzio. Дивно, що дісталися й до матюків. І хто б співав — у відеокліпах з Dzidzio повно матюків. А може, типу, натяк, що матюкався, а вже не матюкається?



Пісня, в звичному стилі Dzidzio: починається зі слів, три куплети і перед останнім приспівом трохи музики.
Дивно, що не зняли відеокліп. Бо пісня розкручується на радіо, а відео нема.

P.S.: Пісня норм. Не гарна і не погана. Є такі, що одразу западають, а «Не матюкаюся» просто ще одна розкручена пісня Dzidzio. Невиразна.
Хоча повчально-соціальна.