хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Дивний деньок

Дивний видався деньок. Збирався на роботу і... пропали ключі від шкафчиків. Мама в паніці: «Тебе арештують, оштрафують» Після 10 хвилин паніки ключі випадково знайшлись на підлозі в ванні. Як вони там могли опинитися? Може випали з джинсів..? Але якщо це зараз такі складнощі, то що потім?!

Звільнився з роботи. В супермаркеті дуже здивувалися. Сказали, що уникаю відповідальності. Ну так а нащо на себе чіпляти ярмо?! Якщо по окремим аспектам, то можна було б працювати. Навіть дечому навчився: тягати рокли з коробками і користуватися різними сканерами. Але багато обов'язків, величезний асортимент товару, штрафи за будь-яку провинність і фактично роботодавець ні за що не відповідає. Служба безпеки — це окрема тему. Ну я не вірю, що не можна організувати все щоб було зручно і для працівників, і для охорони? Коротше, дуже налякали. «Слабак!» — сказав один із працівників. Ну а шо? Так і є.

Відвіз довідку в Центр зайнятості, що прийняли і звільнили з роботи. По інстерукції треба — значить треба. Навіть якщо пропрацював один день. Дуже здивувались такому розкладу)

По дорозі помітив в автосалоні новинку вітчизняного автопрому — ZAZ Vida Cargo. Я про нього вже писав у бложику. Це круто, що модель запустили в серійне виробництво. Думав, що новий фургончик залишиться прототипом.

Побачив маршрутку «Рута» без вікон, без фар, без бамперу(!), без номерів — яка їхала по дорозі. Від несподіванки не встиг зафоткати. Хоча на смартфон якісно не сфотографуєш. А ще прогавив Ікарус. А фотіка при собі не було.

Прогулявся по неходженим місцям Борщагівки. Цілком безпечний район.

Ось такий деньок.
Ну і встановив прогу для обходу блокування сайтів.
3

Коментарі

Гість: сім на вісім

118.05.17, 23:14

какуеть

    219.05.17, 05:56

    про супермаркет згодна. А в іншому дитина дитиною

      319.05.17, 08:20Відповідь на 2 від Анна-Марія

      про супермаркет згодна. А в іншому дитина дитиноюв 34 роки, так