Навушки, блін!

Навушники, сцуко! Зламалися. Дорогі — купляв за 100 гривень в "Ашані". Модні такі, "Havit". В коробочці, з запасними насадками на мікрофони. Написано, що гарантія 1 рік. Все дивувався, як вони можуть так довго служити. Бо китайський ноу-нейм працює один-два місяці. Але нові навушники не розраровували. Почав думати, що пропрацюють рік. А потім, за хвилин 15 почав нерівномірно розподілятися звук. При наступному вмиканні виявилось, що один навушник не працює. І дріт цілий...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Чергове загострення в Криму

Чергове загострення в Криму — захоплення українських військових кораблів. Рашка отримала нових полонених. Звичайно, Азовське море — внутрішнє море України і Росії. Але біда, що є Кримський міст, який русня береже. І Крим контролює саме кацапня. Тому перевага в Керченській протоці і в Азовському морі на їхньому боці.Це не означає, що не треба захищати Азовське море. Але ж самі зайшли у лігво русні! Реакція теж дивує. Кацапи не бояться нових санкцій. Щоб якось подіяло, треба тиснути на російське...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Почім тепер маршрутки?

  • 25.11.18, 11:31
Зараз, перед тим, як кудись їхати, треба добре подумати, щоб даремно не проїздити гроші. Шкода, невідомо, почім тепер проїзд. Може хтось користується маршрутками з Боярки? До метро тепер мабуть, вже 21 гривня? 720, кажуть, повинна подорожчати до 23х. Але навіть в Фейсбуці нема новин. Не їздять, чи що?

Осінньозимова нудьга

Ну, класно! Думав закачати фотоархів з Флікру на новий сайт, залишилось зовсім трошки — але й там якісь неполадки. Блін, та шо ж таке?! З вилазками теж ніяк. На один об'єкт вже інші злазили. Кажуть: не фіг там дивитись. Та після того, як там інші побували і зробили звіт, мені вже буде нецікаво. Тим паче, ще ж маршрутки подорожчали.Ось така осіньозимова нудьга.

Українська дискотека 39

Хоч є багато справ, та й скачувати музику все важче, найшло натхнення підготувати танцювальний сет. Цього разу дві пісні в нових версія (Navi "Це вона" в реміксі і Kazka "Плакала" в іншому реміксі). 5 новинок і 2 непогані композиції, які ще не включав до збірки.Класні переходи. Сподіваюсь, вам дискотека сподобається.Слухати

Про Зіброва

Зібров — крутий дядка! Нехай і естрадний, а не попсовий співак. Я пам'ятаю його по пісням "Хрещатик", "Женщина любимая", "Мертві бджоли". В 1990-ті був на піку популярності.Але найцікавіше, що і зараз намагається "йти в ногу з часом".Раджу подивитись інтерв'ю на радіо Люкс FM. Там і про почуття гумору, і про вуса, і про інтернет, і про те, скільки заробляє артист. Ну і виявляється, Павло Зібров — ще DJ на дискотеках(!).

Закачка

Пару днів тому захотілось закачати нової музики. Бо з роботою і перезаливом фотоархіву вже замахався. Вирішив поміксувати танцювальний музон. Тим паче, в голові вже крутився варіант переходу між треками. Але, як назло, це були треки, яких не так легко знайти. Як каже знайомий: "Якщо того, що треба нема на перевірених сайтах, не треба шукати на неперевірених". Так-то воно так. Але якщо дуже хочеться...Ну, коротше, став закачувати трек і бачу, що закачується не аудіо, а веб-сторінка. Я...

Читати далі...

Поки не зіпсується

Мама сама розповідала, що чула в черзі, як один чоловік казав, що їдять фрукти лише після того, як зіпсуються. Прикол в тому, що й у нас так виходить. Батьки понакупляють і чекають поки загниє. Нашо так робити? Ще й самі їсти не хочуть. А купляти, щогб викидати — це марна витрата грошей.Звичайно, це не означає, що все треба одразу з'їсти. Але якщо фрукти швидко псуються, то потрібно їх або в холодильник, або вживати.

Незрозуміла поведінка кицьки

Кицька дивує — стала незрозуміло поводитись: забула дорогу до туалету. Подає сигнал, що щось хоче — треба заносити в туалет і ледве не ставити на лоток. Невже у нас така величезна квартира? Раніше ж знала дорогу.А от дворовий кіт, який ходить на вулицю, іноді обирає домашній туалет.

З початком зими!

Чогось потемніло. Подивився у вікно — засніжило.Так що з початком зими! Хоча, середина листопада може ще ранувато? Цього року зима протрималась аж до квітня!