Табачник про український націоналізм та українство загалом

Це вирізка з фільму "Убей в себе русского". Тоді ще президентом був Ющенко, і ніхто не знав, що така тварюка стане міністром освіти... Отже, Табачник у всій своїй красі:

Ця стаття також доступна у моєму ЖЖ тут

Хозяєва вєрнулісь!

Ось такі стікери з'явились на польських вулицях під час перебування там росіян:

Не дивно, чому у Європі таке, ніби то незрозуміле та предвзяте відношення до рускіх. Ну чого їм не йметься?

Вони ближче, ніж здається...

Вирішили з хлопцями трохи людей познімати на відео. Не багато, не приховано, з їхньої згоди. Просто підходимо до лавочки з людьми, і задаємо елементарні питання: «Що змінилось за останні два роки правління Януковича?», «Влада каже, що покращення вже наступило. А як вважаєте Ви?». Агітування навіть не планували. І що ви думаєте? Буквально через 5-7 хв до нас підбігає невідомий чолов’яга з якимись незрозумілими претензіями. Діалог вийшов не дуже, приблизно таким:
   - Вы кто такие? Кто вам разришал снимать?
   - Ми знімаємо зі згоди обох сторін, в чому проблема?
   - Покажите удостовирение прессы!!
   - У нас такого немає, ми не преса, ви Спілка Вільного Студенства!
   - Все-равно у вас должна быть корочка! Иначе прячте камеру!
   - Ми знімаємо не в комерційних цілях, це не заборонено!
       * * * Якісь ще переговори * * *
   - Вибачте, а ви самі ким будете?
   - Я - гражданин Украины!
З цими словами невідомий почав віддалятись, і, балакаючи по телефону і дивлячись в наш бік, сів у машину та кудись поїхав. Ми від гріха подалі пішли в найближчий заклад пити живий квас...
Дійсно, це досить цікава історія. Хто цей громадянин України? Які він має до нас претензії, якщо брати до уваги те, що територія не охороняється. Ах, ну як я забув, поруч висить величезний плакат ПР...
Це вам нічого не нагадує? Зараз ми як одна велика комуна, де всі під ковпаком...

Кримські шовіністи вимагають ліквідувати українську мову

У Сімферополі активісти руху «Севастополь-Крым-Россия» вимагають від правління перевести усі кримські школи виключно на російську мову, а з української зняти статус державної і викладати у вечірніх школах, і то за бажанням батьків дітей.
Про це повідомляє служба новин mail.ru. Свої дії вони пояснюють тим, що українців як нації насправді не існує, її просто придумали німці, поляки та австрійці. Керуючись цими даними шовіністи написали петицію, зібрали підписи та віднесли її в місцевий держзаклад. Однак в мене хвилювання це викликає, не вони перші і не останні. Можна просто гуртом поспівчувати хворим людям...

Новина по темі: ДОЛОЙ ДЕРМОВУ! РУССКОМУ КРЫМУ – РУССКИЙ ЯЗЫК!

Задовбали своїми «руБЛЯми»

Був в Одесі. Місто гарне. Бачив, як скуповувались люди. " - А сколько стоит? - 5 рублей. - А с 10 рублей сдача будет?" Ну блін, невже так важко запам'ятати, що рублі у нас не ходять, у нас ходять гривні і все! З таким успіхом можна називати гривні євром. Це бісить. Коли вже закінчиться цей кацапізм головного мозку? Хоча сам в гаманці ношу кілька рублів - це так, щоб тролити продавців :)

Та ось на швидку зробив кілька мемів на цю тематику:





93%, 26 голосів

7%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Флешмоб з підтримки безпритульних тварин


Собачка    12 серпня у Кривому Розі відбувся флешмоб, присвячений підтримці бездомних тварин та гуманному відношенню до них, а також проти догхантерів. Подія проходила у форматі ходи з початком на 95 кварталі та кінцевою точкою біля парку Б. Хмельницького. Людей було з десяток, майже кожен мав при собі плакат власного виробництва. В акції брали участь націонал-анархісти та організація «Тепло». По ходу події проходив збір коштів від добрих людей. Після акції виручені кошти, а це біля 50 грн, були потрачені на придбання собачого корму, який потім був відвезений у притулок.
Нажаль, питання безпритульних тварин гостро стоїть у нашому місті і Україні загалом. Тому це перша, але не остання акція такого плану, як заявляють активісти.
     Активістам також потрібна допомога. Якщо Ви хочете допомогти матеріально, порадою або, наприклад, скаргою на те, що хтось знущається над тваринами, прохання писати на пошту [email protected]





Цю статтю також можна в моєму ЖЖ тут.

Кривий Ріг. Полювання на педофіла

На днях хлопець по прізвиську Зонер та двоє його знайомих націонал-патріота з Долинської провели полювання на педофіла. Двадцятирічна "підставна" дівчина Катя зареєструвалась на одному з сайтів знайомств як дівчинка 13 років. Деякий час потому їй став писати хлопець Євгеній, котрий почав спочатку зваблювати дівчинку віртуально, а згодом і домовились зустрітись вживу. Ось тут його хлопці і зустріли. Фото негідника попередньо завантажили на телефон і підійшли до схожого парубка на місці зустрічі. Активісти показали хлопцю фотографію та запитали, чи він це на фотографії. Педофіл підтвердив, що на фото він, але пояснити, що він тут робить та кого чекає не зміг. Потрібні докази? Ось - дві сторінки з перепису (при клацанні на зображенні відкриється повний розмір):

А нижче ви побачите відео з цим самим педофілом. І це найменше, що з ним могли зробить, адже кільце 95 кв. - це досить людне місце:

Даний тип полювань не є новим. Таке вже досить широко і давно практикують в інших містах. Доводити діло до міліції сенсу немає, так як довести справжність педофіла досить складно. Тому, якщо чесно кажучи, я радий, що і в нашому місті вже є борці з педофілією! Щасти вам, хлопці!

Ліві анархісти зайнялись очищенням міста від сміття

Вчора, 14 липня 2012 року, спілкою лівих анархістів на чолі з людиною по прізвиську Зонер, провели спонтанну акцію прибирання території у Кривому Розі. Сама акція почалася о 17 годині біля пам'ятника Леніна, біля стадіону Металург. Так як усе організовувалось швидко та в обмежені строки, на захід прийшло біля двадцяти людей. Сміття збирали по частині парку Б.Хмельницького від Металлургу до Стріли. Всього за акцію зібрали п'ять великих 60-ти літрових пакета та 32 менших, 30-ти літрових. До речі, прибирання співпало з днем металурга, і коли усі гуляли і смітили, активісти наводили порядок. Але це не значить, що вони працюють замість ЖКХ, зовсім ні, просто робили це для себе, так як просто люблять своє місто. Серед сміття переважали памперси, презервативи, газети Королєвської та КПУ.  Ось є кілька фотографій з місця події:

Дещо як колись було сміттям, так і сьогодні актуальності не збавляє

«Все решит народ». Народ вже вирішив, і правильно:) 

Люблю палатки України Вперед!

Раніше завжди любив троллити людей, котрі стоять в палатках ПР. Знаєте, ніби то такий дурник підходить, питає «А шо це? А хто тут?». Були веселі часи. Але до першого серпня ПР зникли, а на їхньому місці з'явились білі палатки України Вперед. Ще одні клоуни. Схема дії - стандартна. Але ж з ними набагато цікавіше, адже регіонів усі знають, а вони начебто ще нові. Ось який з ними діалог виходить, котрий я записав (Я - це я, П - це палатка):
Я: - Доброго дня. Що тут роздають?
П: - Доброго. Не роздают, а голосуют. Возмите газетку и листовочку.
Я: - Та нащо воно мені, я далека від політики людина. А що взагалі собою являє Королєвська?
П: - О, она хороший и перспективный политик! Она придерживается больше не экономических аспектов, а законообразующей. [бла-бла-бла]
Я: - Я бачу, що від економіки вона далека ;). (Перевертаю газетку) Це ж як має мислити людина, котра у своїх агітматеріалах напише, що зарплата 1000 євро і пенсія 500 євро - це реально? Де економічні розрахунки своїх заяв? Це, може, в 100 раз зменшити кількість пенсіонерів? Або в 2-3 рази підняти збори до ПФ? Як??
П: - Ну я не экономист, у нас есть горячая линия, там вам ответят на ваши вопросы
Я: - Зрозуміло... А скільки вам платять, якщо між нами, я нікому не скажу. Чув, що 10-12 грн/год. Це так?
П: - Нет, что Вы! Мы тут стоим сами, за идею!
Я: - Хехехе)) Ідея є у комуністів, націоналістів, анархістів. Вони за своє не тільки стояти будуть, а й свої гроші викладуть. У вас яка ідея???
П: - *мичання секунд 15* У нас есть горячая линия, там Вам ответят на любые ваши вопросы!
Я: - Ага, ясно... Ви ще скажіть, що Наташа є чесною та не є проектом олігархів?
П: - Между прочим, это самый честный политик из наших, она выходец из луганской рабочей семьи, все добилась сама! Что Вас заставляет думать не так?
Я: - Ну по-перше, Наташа витрачає 1500 грн на піар щогодинно. Звідки у неї такі гроші? Чесно зароблені? Наприклад, у неї нема стількох грошей. А звідки? Вірно! Її спонсують олігархи, і коли Наташа прийде до влади, вони через неї і будуть керувати Країною. По-друге, Де гарантія того, що після виборів партія не зіллється з ПР? Якщо УВ набере 15%, а ПР - 35%, то за сценарієм Тігіпка вони об'єднаються в коаліцію з 50% голосів. Чесно, правда?

Від дівчини років 18-19 просто почали поступати мичащі та гудящі звуки. До такого її тренінги не готували. Ще пару слівцями перекинулись, та я пішов. Пройшовши метрів 10, обернувся. Дівчина щось активно розповідала комусь по телефону, машучи рукою в мою сторону, як ленін. Я тільки посміхнувся, бо знав, що метрів через 300 стоїть ще одна палатка :)

Про події 6 липня 2012 року. Записки очевидця

     Натхненні подіями 4 та 5 липня, хлопці-патріоти з Кривого Рогу вирішили поїхати в Київ та підтримати можливий початок революції. Зібрались ми швидко, за годину, і вже десь о 8-ій вечора наша автівка летіла у напрямку до столиці. Нас ніхто не спонсував, заправлялись за свої кошти. Мета поїздки - звичайна розвідка. Якщо у Києві буде те, що ми так довго вже чекали, якщо побачимо ту саму іскру революції, то дали б команду в Кривий Ріг, в якому майже сотня патріотів вже готувалася до виїзду та просто чекала нашої команди...


Мітинг. Стан о 4:30 ранку та 14:30
     Однак не все сталось так, як гадалось. На третій день все вщухло, вогник вже не тлів. Перед нами відкрилася зовсім не та картина, котру ми уявляли. Хоча це була тільки третя ранку, до восьмої-дев'ятої була надія на великий натовп. В Києві зустріли знайомого Юрка, котрий там вже третій день при справах. Аналізуючи попередні дні, він сказав вже тоді, о третій ранку, що сьогодні нічого не буде, що все скінчилось, дух людей сильно впав. Тої самої думки були і ОМОНівці, коли я з ними спілкувався.

Ну так, на всякий випадок, може щось колись і трапиться...
     Раз ми у Києві, і у нас є ще вільний час, ми пішли по ньому мандрувати, відвідуючи основні відомості столиці та, паралельно, шукаючи їжу. Повернувшись до українського дому десь біля восьмої ранку, ми побачили, що людей значно більше не стало. Юрко каже, що минулого дня о цей час було значно більше натовпу. Значно більше. Так і о 9, 10, 12 годині ситуація значно не мінялася. Атмосферу створювало, мабуть, ще й та музика, яку запускали мітингувальникам на динаміки. Пісні так-званого колисково-занудного типу, повільні та сумні, котрі зовсім відбивають бажання боротьби. Може це так було зроблено спеціально? Хоча раз випадково увімкнули Тартака з його піснею "Я не хочу". Секунд тридцять програвши, її вимкнули, поставивши знову якусь срань.


Типова картина біля українського дому
     Щодо мітингу вцілому. Перше, що кидається в очі, так це ПРАПОРИ, котрі заполонили геть усе. Кількість прапорів була просто велика. Іноді здавалось, що партійних стягів було значно більше, ніж людей. Ось як приклад. Прийшло два чоловіка, принесло з десяток прапорів партії Катеринчука, приліпили їх скотчем на перила та кудись зникли. Така акція, тіпа моя партія крута, і вона була на мітингу, ми класна опозиція. Фу! Прибери прапори, прибери людей, котрі стоять за гроші - біля українського дому ми побачили б максимум півсотні людей, котрі сплять, грають в карти, щось малюють. Тих, хто прийшов за ідею, котрі просто прийшли, не щоб стояти під прапорами, рекламуючи свою політичну партію, а просто щось робити - можна по пальцях порахувати. Жаль, що мітинг давно вже перестав бути мітингом, а став купленою ареною політичного піару...

     Згодом пройшов час, і десь із першої години дня почали сходитись люди. Несли вони прапори об'єднаної опозиції. Причому із шевченківського району прапори висіли на вудках одного кольору, з троєщини, наприклад, колір держака зовсім інший. І "патріоти", котрі несли це все, у більшості своєї являли пенсіонери та школярі з емо-чолками. Ось такі у нас обличчя революції... Побачивши прапори УНА УНСО, шукав у натовпі бійців, а знайшов лише двох худеньких хлопчаків, котрі зловживали кавою.

     О 15 людей вже зібралося чимало. Натовп йшов переважно з Європейського містечка. Хотіли потім разом урочистою ходою піти до спорожнілої Верховної Ради, котра ще минулого дня пішла на канікули. Що вони там хотіли показати? Кому? Тільки самі собі для галочки, що саме вони з десятки мільйонів українців вийшли на вулиці, а не сидять на диванах вдома. Ну прийдуть, помашуть прапорцями, крикнуть десяток раз "Зека геть!". Зек геть від цього навряд чи піде. Не бачучи перспективи подальшого розвитку подій, ми закупилися водою, сіли в машину та поїхали назад до Кривого Рогу.

     Який висновок з цього можна зробити? Опозиція вже давно RIP, нездара, котра нічого не може. За такою опозицією нашого майбутнього немає.

P.S. Окреме дякую хочу сказати Ірині Плеховій, директору інформагентства ПРО, яка напекла нам стільки смачних булочок, і проблеми з голодом не було як у Києві, так і по дорозі додому. Іра, цей смайлик для тебе - :-*