хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Кривий Ріг. Полювання на педофіла

На днях хлопець по прізвиську Зонер та двоє його знайомих націонал-патріота з Долинської провели полювання на педофіла. Двадцятирічна "підставна" дівчина Катя зареєструвалась на одному з сайтів знайомств як дівчинка 13 років. Деякий час потому їй став писати хлопець Євгеній, котрий почав спочатку зваблювати дівчинку віртуально, а згодом і домовились зустрітись вживу. Ось тут його хлопці і зустріли. Фото негідника попередньо завантажили на телефон і підійшли до схожого парубка на місці зустрічі. Активісти показали хлопцю фотографію та запитали, чи він це на фотографії. Педофіл підтвердив, що на фото він, але пояснити, що він тут робить та кого чекає не зміг. Потрібні докази? Ось - дві сторінки з перепису (при клацанні на зображенні відкриється повний розмір):

А нижче ви побачите відео з цим самим педофілом. І це найменше, що з ним могли зробить, адже кільце 95 кв. - це досить людне місце:

Даний тип полювань не є новим. Таке вже досить широко і давно практикують в інших містах. Доводити діло до міліції сенсу немає, так як довести справжність педофіла досить складно. Тому, якщо чесно кажучи, я радий, що і в нашому місті вже є борці з педофілією! Щасти вам, хлопці!
6

Коментарі

анонім

122.09.12, 20:27

Це круто. Я колись і сам хотів таке зробити, але на сайтах знайомств не можна зареєструватись малолітнім.
Як вони це роблять?

    222.09.12, 20:56

    Я надіюся його коли-небудь опустять