Політична реклама якої партії вас більш за все БІСИТЬ?

Зробив таке ось опитування у себе на сторінці. Результати передбачувані, але думав Кличко менше набере:
Опитування про партії
Адреса опитування тут - http://vk.com/wall173015048_2330А що думаєте по цьому поводу?

44%, 17 голосів

18%, 7 голосів

8%, 3 голоси

13%, 5 голосів

15%, 6 голосів

0%, 0 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Поліцаї окупантів полонили Дмитра Резніченка.

Дмитра Резніченка затримала міліція. В 17:30 він знаходився в катівні на Герцена 9, що відома убивством Ігоря Індила. Дмитра били і обіцяли "вивезти в ліс за побитих ментів".Після того його повезли в невідомому напрямку і більше він на зв'язок не виходив.З Дмитра вибивають визнання в нападі на працівників міліції під час протестів на захист української мови.

ЗАРАЗ!
УСІ НА ГЕРЦЕНА 9 під Шевченківське РУВС.Присутність кожного ВАЖЛИВА

Люди з інших міст і ті хто не можуть долучитись - просимо лопомоги в акції "веселі дзвоники":
(044) 486 04 20,
(044) 486 00 10,
(044) 486 07 67,
(044) 486 57 44,
(044) 486 00 97,
(044) 486 03 06 - телефони шевченківського відділку

(044) 278 36 83,
(044) 278 40 22 - головне управління мвс у Києві

Дзвонимо за цими телефонами, представляємось журналістами різних видань, телебачення, помічниками депутатів, депутатами різного рівня, правозахисниками, представниками громадської ради при мвс, послами оон, обсє, прпцівниками жвропарламенту та європейського суду.Під час телефонної розмови вимагаємо звільнити Дмитра Резніченка і припинити його катування, висловлюємо занепокоєність фактом затримання, розпитувати про підстави затримання, допуск адвоката, та повідомлення родичів. Зробити все, щоб мусора уяснили мтурбованість української та світової громадськості.
Просимо перепосту!

Прикручуємо GNOME Keyring до Openbox і SLIM

Є у мене ArchLinux на ноутбуці Lenovo SL-510. Вирішив загнати на нього щось легеньке, вибір впав на логін-менеджер SLIM та Openbox як менеджер вікон. Начебто все нормально, але стикнувся з такою проблемою: nm-applet точки WiFi бачить, але не підключається до них, бо не виводить діалог введення пароля. Те саме хочу сказати і про thunar, котрий не монтував змінні диски, бо не виводило діалогу для введення root-паролю. Почав копатись в причині цієї маячні, і знайшов проблему - Gnome Keyring не стартує разом із сеансом.  Спочатку ставимо Gnome Keyring та ConsoleKit:         

    sudo pacman -S gnome-keyring consolekit

Далі в файл ~/.xinitrc додаємо наступні пункти:

    # Запускаємо GNOME Keyring:
    eval $(/usr/bin/gnome-keyring-daemon --start --components=gpg,pkcs11,secrets,ssh)
    # Експортуємо змінні:
    export SSH_AUTH_SOCK
    export GPG_AGENT_INFO
    export GNOME_KEYRING_CONTROL
    export GNOME_KEYRING_PID
    # Запускаємо вже сам openbox:
    exec dbus-launch ck-launch-session openbox &

Але на цьому ми не закінчимо. Робити треба все якісно, тому додаємо правила аутентифікації (через PAM) до самого дисплейного менеджера SLIM. Робиться це шляхом додавання GNOME Keyring до /etc/pam.d/slim та /etc/pam.d/passwd наступних рядків:

    session        optional       pam_systemd.so
    auth           optional       pam_gnome_keyring.so
    session         optional       pam_gnome_keyring.so    auto_start

Ось. Тепер після перезапуску Xorg та networkmanager все прийде в норму та буде працювати.

Dub Buk – Слава Україні!

Прибився на цю пісню. Стиль - NSBM (націонал-соціалістичний блек метал). Вже стоїть на дзвінку:

Dub Buk – Слава Україні!

Україні! - Слава!

Україні! - Слава!
Україні! - Слава! - Слава! - Слава!
Батьківщині слава!
Батьківщині слава!
Я славлю Україну, Вітчизну Старозвісну,
Нехай тризуб залізний сяє світлом міцним.
Хай синьо-жовтий стяг майорить в синім небі,
Я славлю Україну, Вітчизну кришталеву!
Я славлю джерело життя - Дніпро глибокий,
Карпатські гори славлю я, хребти високі,
Я славлю Запорізьку Січ й Київ величний.
Я славлю українську ніч і день незвичний!
Де безмірні степи, де Карпатські хребти,
Де дрімучі ліса, давнина і краса,
Де величчя й запал, де чарівливий шквал,
Де дідівський курган палахкоче вулкан!
Там забули за мсту, там слугують жиду,
Там стогнання і плач, там огидний сікач!
Патріот там - вандал, запроданець - васал,
Там блискуча сльоза, цвингарева гроза!
Відкрий свої очі, Священна Країна,
Могутня Державо, Рідна Батьківщина!
Геть, жидовине, з Русі-України!
Сам не втечеш - будем гнати тебе.
Мати-Країно, скажи своєму сину.
Хто тебе швидко в могилу веде...
Хай брат разом з братом, батько разом з сином
В атаку ідуть за Святу Україну!
Сини - патріоти Шевченко й Франко,
Хмельницький і Гонта, УПА і УНСО
Своїми ділами вказали нам Шлях!
У бій, Україно, тримай вище стяг!

26 вересня 2012 Акція протесту проти прийняття регіональної мови

Як стало відомо від офіційних джерел, 26 вересня на сесії міської ради криворізького міськвиконкому мало відбутися слухання по поводу присвоєння російській мові статусу регіональної. У відповідь на це ВО Свобода та представники інших патріотичних спілок запланували на 9:00 ранку біля центрального входу до міськвиконкому акцію протесту. Так як все планувалось зробити у середу, котрий є робочим днем, особливо багато натовпу не чекали. Але і не провести акцію не могли. Однак людей прийшло приблизно 30-40 відсотків, плюс чорнобильці, котрі стояли осторонь, щоб уникнути політизації.

Проте не все сталось так, як планувалось. Прийшовши зранку на захід, ми побачили беркут, котрий повнісню заблокував доступ на територію міськвиконкому. Нам нічого не залишилось, як проводити акцію поза офіційним місцем, вказаним у заяві. Попри все ми спробували усе-таки прорватись до головного входу.Як тільки ми почали прориватися, міліція нас не впустила. На вимоги показати рішення про заборону або зіслатись на закон, ніхто такого не зробив. Навпаки, на підмогу "захисників порядку" з дверей міськвиконкому вибіжала підмога у вигляді типового електорату самі знаєте кого. Хлопці, одягнені у спортивні штани, олімпійку та туфлі, зручно примостились біля беркуту з тієї сторони барикади. На питання що це за братва, відповіді ніхто не дав, відмазались, що не дивно, словами: "Они? Ето гражданє Украіни, они за русскій язик".

Наприкінці до нас все-таки вийшла людина, як пердставник міськвиконкому. Але це не та людина, котру ми чекали. Олег Федорович, здається так його звуть, повідомив, що зараз розглядати нічого не будуть, все переноситься на початок жовтня. Публічних слухань також не передбачається. Нижче можна знайти кілька фото з місця події та відео.
Один із представників "чьоткіх пацанон", що прийшли на допомогу беркуту.Представник чорнобильців у натовпіЧорнобильці також нас підтримували, хоч і знаходились остороньПресконференція по закінченню акції. На фото Юрій, голова міської організації ВО СвободаІ відео з місця події

Обійми дощу

Я тут подумав, а може мені інколи викладати якусь музичку? Кому не цікаво, то прошу відписатись в коментарях.

Отже, сьогодні вашій увазі представляю український гурт "Обійми дощу".
Обійми Дощу – український рок-гурт з міста Київ, що грає сумну, по-осінньому ліричну рок-музику із впливами таких музичних жанрів, як прогресивний рок, неокласика, дум-метал та неофолк. Як проект заснований Володимиром Агафонкіним у 2004-му році, існує як гурт з 2006-го. Склад гурту:
  1. Володимир Агафонкін — акустична гітара, вокал
  2. Олексій Катрук — електрогітара
  3. Микола Кривонос — бас-гітара
  4. Сергій Думлер — ударні, перкусія
  5. Марія Курбатова — клавішні
  6. Олена Нестеровська — альт
Їхню музику добре слухати якраз восени, коли дощить, вкрившись теплою ковдкою дивлячись у вікно на мокрий асфальт, щоб більше проникнутись цією музикою.

Але так як мої старання вставити сюди плеєр виявились марними, музику можна прослухати тут, у моєму ЖЖ.

91%, 10 голосів

9%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

[Кривий Ріг] Розгляд постанови про російську як регіональну мову

Завтра, 26 вересня, криворізька міськрада буде приймати постанову про російську як регіональну мову. Якщо ти мешканець Кривого Рогу та тобі не байдуже, приходь під стіни міськради на 9.00 в цей день... Передай тому, хто також небайдужий до цього...

Олег Однороженко проти мусорів

Олег Однороженко (головний ідеолог організації «Патріот України», член Українського геральдичного товариства, колишній голова Харківського ВО Свобода.) вчить, як треба балакати з так званими правоохоронцями:

Все, звичайно, правильно, але усе-таки влада не змогла залишити цю людину без уваги - його кілька разів затримували за підозри у хуліганстві та побитті людей. Так, у червні 2009 року Олега звинувачували у тому, що він брав участь у груповому побитті харківського громадського активіста О. Корнєва, а 5 липня 2012 року Олега за рішенням Київського районного суду м. Харкова було затримано у Києві як підозрюваного у карній справі щодо вчинення хуліганських дій. 16 липня 2012 року Київський районний суд м. Харкова продовжив термін утримання О. Однороженка під вартою строком на 2 місяці. 23 липня 2012 року Апеляційний суд Харківської області, незважаючи на клопотання про взяття на поруки або під застуву від 8 народних депутатів України, залишив в силі рішення про продовження утримання під вартою на 2 місяці.

В житті Олег вихована та дуже розумна людина. Про це кажуть як друзі та знайомі, так і його діяльність у сфері науки. По спеціальності історик та громадський діяч, доктор історичних наук, старший науковий співробітник Інституту української археографії та джерелознавства імені М. С. Грушевського НАН України. На теперішній час є політв"язнем. Таких людей потрібно знати в обличчя!