Увага! повстання у Первомайську!

За вказівкою губернатора Круглова у м.Первомайську була вчинена груба провокація ! На будівлю ОВК№132 вчинено напад , зникли виборчі бюлетені та протоколи з сейфу ОВК, що засвідчують перемогу опозиційного кандидата Аркадія Корнацького. Проти членів ОВК, та журналістів що є свідками примінено фізичну силу та слізогінний газ! У відповідь на злодіяння Круглова мешканці міста перекрили трассу Миколаїв - Київ , з автомобілів будуються барикади! Серед повстанців багато постраждалих, сутички народу з бандитами Режиму тривають, з навколишніх місь до Первомайську підтягуються повстанці. !!!

Прохання максимально широко розповсюдити цей матеріал!













Порядок денний буде жарким, буду дивитись :)

Ось так. Свобода вже почала виконувати свої предвиборні обіцянки :) І комуністи не завадять!


Витрати політичних партій на вибори

Зробив таку ось порівняльну таблицю. Дані приблизні, але чітко відображають, хто скільки грошей витратив і скільки в кінці коштував голос одного виборця. Увага на останню строку :)


Nokturnal Mortum - Україна

Ще одна композиція на патріотичну тематику в стилі Black Metal. Для цінувальників - приємного прослуховування!

Сокіл злітає у небо
До зірок наших надій
Іншого шляху нам не треба
Нехай він нестерпно важкий

Жовто-блакитний прапор
Тризуб - шлях до мети
У серці любов до країни
Крізь життя своє пронеси

Україно... Золото Сонця торкнеться на мить
Україно... Чистого неба блакить

Там, де барви життя розквітали
Збудували батьки наш край
За родину єдину вмирали
Ти сьогодні її не втрачай

Лелеки летять у вирій
Птахи - берегині моєї мети
Лети і ти до сонячного сяйва
До Рода нашого лети

Україно... Золото Сонця торкнеться на мить
Україно... Чистого неба блакить

Я беру в долоні землю, що є чиста, як душа
Я кохаю тебе, ненько, рідна матінко моя
Відчуваю твої сльози, срібні сльози, як роса
Я благаю тебе, ненько, не згуби своє життя

Ми - біла смуга на чорній землі
Вогонь палає у наших серцях
Ми - світло у темряві, зорі в ночі
В скажений хрест останній цвях

Темрява лісу і місяця сяйво
Відчуєш ти у глибокому сні
Пращурів голос лунає у степу
Перемоги співає пісні

Україно... Золото Сонця торкнеться на мить
Україно... Чистого неба блакить

Я беру в долоні землю, що є чиста, як душа
Я кохаю тебе, ненько, рідна матінко моя
Відчуваю твої сльози, срібні сльози, як роса
Я благаю тебе, ненько, не згуби своє життя

Нашивка на рюкзак

  • 23.10.12, 15:41
Була вісюлька для автомобіля. А так як у мене немає автівки, то я цю саму вісюльку пришив на рюкзак. Ось як вийшло :) А виходячи з того, що я працюю заступником голови виборчого округу і часто буваю у різних там виконкомах, де прямо кишить регіоналами, частенько відчуваю сверлящі мене наскрізь погляди))) Слава Україні!

Керівництво для членів ДВК на ВИБОРАХ 2012

  • 20.10.12, 21:46
Навчальне відео для людей, котрі працюють на виборах як члени виборчої комісії. Офіційне відео від ОБСЄ.

Антикомуністична пропаганда у Кривому Розі

Ось вже майже як тиждень у Кривому Розі були вивішені бігборди, націлені проти комуністичної партії та її лідера Петра Симоненко. Суть такої антиреклами проста: комунізм - руїна, Симоненко - скотина. За неперевіреними даними такі ж бігборди мають місце бути у Січеславі (Дніпропетровську) Зовнішній вигляд всього цього можна побачити нижче:


Тут виникає досить логічне запитання - хто автор цього всього дійства? Прямих підписів на бігдордах нема. Інформація є у виконавця, себто рекламного агентства  але є ще таке поняття, як комерційна таємниця. Тому на теперішній час нам залишається тільки гадати.

Отже, давайте спробуємо вгадати, хто це робить? Така собі загадка. Варіант перший - замовником є ПР. Звучить безглуздо  так як КПУ є їхнім технічним кандидатом. ПР не зацікавлена в критиці КПУ та падінні їх рейтингу. Хоча якщо поглянути на ситуацію з іншої сторони, то стає цікавіше. Пам'ятаєте ситуацію з бігбордами з бабкою та котом. Бігборди були зрізані в надкороткі терміни, а на замовника та виконавця почали переслідування. Тут же - все тихо та спокійно, вже тиждень як. Окрім того, матеріал висить на дорогих центральних та досить таки поточних місцях - 95 квартал, Зарічна, 17 квартал, Дружба тощо. І їх ніхто не чипає... А ще пам'ятаєте, що казав регіонал Колісніченко, коли його спитали щодо того, чи не заважає йому жити така купа негативу над його персоною? І він відповів - для кожного політика як реклама, так і антиреклама - це дуже добре, адже ім'я політика так більше крутиться на язику та пресі. І він прав же! Якби не ця антиреклама, навряд чи я зараз писав про комуністів... Навряд чи тоді мені дзвонив  з питаннями про те, що тут відбувається з комуністами. Це досить важке та суперечне питання, де усі варіанти можуть мати право на існування.

Варіант другий - замовник КПУ. Повна нісенітниця, але ситуація така ж, як і з регіонами.

Варіант третій - замовник опозиція (котра балотується у ВР). Також не думаю. Стиль не той. По-перше, дзвонив до знайомих свободівців, вони і гадки не мають, хто це, та і самі не проти взнати.  По-друге, у них є більший  та сильніший конкурент, на подолання якого вони витрачають величезну купу грошей та людських ресурсів. На теперішній момент їм це не цікаво. Перетягти рейтинг КПУ опозиція не зможе, адже ідеології різні, як полюси магніту  Електорат КПУ скоріше перетече до ПР, соціалістів чи якоїсь там Королевської, але ніяк не до Свободи. І це факт.

Варіант четвертий - замовник звичайна людина або громадська організація, яким просто дуже набридла брехня комуністів. Чесно кажучи, мав би я стільки вільних коштів, сам би зробив подібне. Але один нюанс - навряд чи воно провисіло б довше доби. З мотиваційної сторони цей варіант є найбільш вірогідний, але з технічної - найменш. Дуже високий ризик за наслідки. У нас в країні зараз далеко не демократія  тому подібні витівки - це не тільки викинуті в трубу гроші, це ще й можливі карні справи, за будь-якими статтями, як тільки побажають господарі...

Відповідь до загадки: Все-таки є інформація про замовника. Ним виявився Сергій Литвиненко, кандидат в депутати по округу №37 від... ВО Свобода! Так, саме так. Це схоже сюжет холодноярівців, коли ті переодягались у більшовиків для проводження диверсій. Російська може обурити деяких виборців, але тут, саме в цьому випадку це все зроблено грамотно. Хіба ні, панове?

Тягнибок в Кривому Розі


А ось і я з паном Олежем :) Той, що зліва.

Анонімність в мережі з допомогою TOR

  • 07.10.12, 00:49
Сьогодні хочу вам розповісти про анонімізацію в мережі. Зараз це досить актуальна тема, коли у світлі політичних репресій та переслідувань українські, російські або будь-які інші спецслужби одним простим запитом від керівництва соціальних мереж отримають ІР-адресу потрібної їм людини. ІР-адреса, для тих, хто не знає - це унікальний ідентифікатор, котрий має абсолютно кожний комп'ютер, телефон або інший пристрій, підключений до мережі. І саме по цьому номеру можна знайти комп'ютер, з якого постяться антиурядові матеріали, аж до номера дома чи квартири. То як бути? Як не дати себе знайти?Вихід є - це користуватися анонімайзерами, або проксі серверами. Давно мій вибір пав на локальний проксі-сервер tor. Чому саме він? Він дуже захищений, так як має шарову природу шифрування: початкові дані шифруються та розшифровуються барато разів, потім передаються через наступні вузли Tor в різних країнах, кожен з яких розшифровуює "шар" шифру перед передачею даних наступному вузлу і, зрештою, до місця призначення. Це майже унеможливлює вирахування початкової адреси користувача. Цікаво? Тоді подходимо до встановлення.
  1. Встановлення на Linux. Так як я 98% часу працюю саме за цею операційною системою, розповім спочатку про неї. Користуюсь різновидом лінукса, котрий має назву ArchLinux, але покажу як ставити і на інших системах. Перший спосіб, самий тривіальний - зібрати програму з вихідних кодів, котрі можна скачати з оригінального сайта - https://www.torproject.org/. Про те, як компілвати, читайте у файлі README або INSTALL, що всередині архіву. Другий спосіб - встановлення з репозиторію. Для різних дистрибутивів це робиться по різному, але суть одна. В терміналі набирайте одну із команди, в залежності від різновиду вашого лінуксу:                  sudo pacman -S tor             # Archlinux
              sudo apt-get install tor        # Debian, Ubuntu, Linux Mint, Росинка...
              sudo yum install tor             # SuSE, Fedora, CentOS, ASPLinux...
    Налаштування зазвичай непотрібні, основні конфігураційні файли - це:
    • /etc/tor/tor-tsocks.conf - налаштування ІР-адреси (зазвичай 127.0.0.1 або localhost) та порт (звичайно 9050);
    • /etc/tor/torrc - основний конфіг;
    • /etc/conf.d/tor - також налаштування, там задають ліміти файлових дескрипторів.
    Після встановлення запускаємо сервер (не робимо це, якщо використовуєте Vidalia!!!):
               sudo /etc/rc.d/tor                 # Archlinux
               sudo /etc/init.d/tor               # більшість інших дистрибутивівта ставимо його в його автозавантаження.
  2. Встановлення на Windows. Тут нема нічого складного. Просто качаємо звідси інсталятор та ставимо. В комплект входить також програма Vidalia.
  3. Встановлюємо Vidalia. Vidalia - це графічний інтерфейс для TOR, котрий дозволяє керувати сервером, зупиняти або запускати. Значно  спрощує керування недосвідченим користувачам. Має зручний графічний інтерфейс, котрий з дня на день забалакає українською з моєю допомогою:
    Vidalia_головне_вікно
    Програма доступна для всіх операційних систем. Щоб отримати версію для Windows, треба просто поставити галочку при встановленні ТОR'а:
    Для лінукса - з репозиторія, так само, як ставили ТОR в першому пункті, тільки заміняємо слово tor на vidalia. Запускаємо програму, в головному вікні стартуємо сервер. Сама програма працюватиме в треї, біля годинника (обведено колом):
    Vidalia
    Якщо цибулина сірого кольору та перекреслена, то тор або вимкнутий, або аварійно зупинився, що буває рідко. Все. Тепер можете відвідувати сайти анонімно, кожен раз із нового географічного місця :)
  4. Конфігуруємо браузери. Якщо ви з певних причин не хочете використовувати vidalia, то сконфігуруйте браузер для використання tor. Причина для відмови від vidalia - наприклад, це непотрібність глобальної анонімізації, для всіх браузерів, а лише для одного. Я, наприклад, через Chromium звичайно користуюсь інтернетом, а через Firefox - анонімно. В такому випадку має сенс просто налаштувати браузер на проксі. Отже, для початку видаляємо vidalia. Далі запускаємо сервер, і перевіряємо його працездатність, шляхом переходу по локальній адресі 127.00.1:9050. Якщо все гаразд, побачимо наступне повідомлення:
    CHROME
    Це добре. Тепер налаштовуємо chromium. Просто встановлюємо додаток Proxy Switchy! та налаштовуємо його таким чином:
    CHROME01
    Потім клацаємо на значку землі зверху справа, і вибираємо потрібний профіль. Firefox налаштовують в два етапи. Спочатку дозволяємо браузеру працювати з проксі - вбиваємо в адресну строку about:config, знаходимо пункт network.proxy.socks_remote_dns та присвоюємо йому значення true:
    FF01
    Потім йдемо в Налаштування => Додатково => Мережа => Налаштувати. Там вводимо потрібні нам данні:
    DeepinScreenshot-1427
    Я навіть цифрами позначив, що за чим тиснути :)В оpera все робиться аналогічним чином в налаштуваннях:
    opera
Ось наче і все. Яким способом анонімізуватись, це вже ваше рішення. Звичайно, у використанні проксі є свої недоліки. Наприклад інтернет працює повільніше. Або при кожному вході вконтакт або фейсбук  будуть панікувати, що ти зайшов з незвичного місця, і щоб увійти, ти маєш увести код, котрий прийде на мобільний телефон. У якості ідеального рішення робіть як я - стартуйте сервіс tor при старті системи, не використовуйте vidalia, один браузер, firefox, наприклад, налаштуйте на анонімність і з нього займайтесь постінгом провокаційних матеріалів, а через інший просто сидіть нормально в інтернеті. А ось і результат нашої праці:
куігде

Комуніста Царькова забанили на Facebook

Всі пам'ятають Євгенія Царькова після передачі Шустер Live як комуноозабоченого та україноненависного парубка, який своїми висловами образив не один мільйон українців. Але, окрім телебачення, комуніст є і в соціальних мережах, де, як це не дивно, традиційно продовжував принижувати гідність українців. Його останніми записами на стіні стали ось такі нелестні вислови у бік українського народу:
1349459552_aaaa
Опісля цих його висловів терпець спільноти урвався, і шляхом перепостів повідомлення-прохання заблокувати Царькова, його профіль все-таки заблокували!
247914_405705416151588_151700538_n
На даний момент профіль дійсно або заблокований, або видалений. Перевіряється тут - https://www.facebook.com/profile.php?id=1179674693

UDP: Царьков на час знову розбанений, але наскільки довго - це питання часу. Хоча при спробі блокування вилізло таке повідомлення:
fvcxv
Може, просто глюк?