Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Люблю палатки України Вперед!

Раніше завжди любив троллити людей, котрі стоять в палатках ПР. Знаєте, ніби то такий дурник підходить, питає «А шо це? А хто тут?». Були веселі часи. Але до першого серпня ПР зникли, а на їхньому місці з'явились білі палатки України Вперед. Ще одні клоуни. Схема дії - стандартна. Але ж з ними набагато цікавіше, адже регіонів усі знають, а вони начебто ще нові. Ось який з ними діалог виходить, котрий я записав (Я - це я, П - це палатка):
Я: - Доброго дня. Що тут роздають?
П: - Доброго. Не роздают, а голосуют. Возмите газетку и листовочку.
Я: - Та нащо воно мені, я далека від політики людина. А що взагалі собою являє Королєвська?
П: - О, она хороший и перспективный политик! Она придерживается больше не экономических аспектов, а законообразующей. [бла-бла-бла]
Я: - Я бачу, що від економіки вона далека ;). (Перевертаю газетку) Це ж як має мислити людина, котра у своїх агітматеріалах напише, що зарплата 1000 євро і пенсія 500 євро - це реально? Де економічні розрахунки своїх заяв? Це, може, в 100 раз зменшити кількість пенсіонерів? Або в 2-3 рази підняти збори до ПФ? Як??
П: - Ну я не экономист, у нас есть горячая линия, там вам ответят на ваши вопросы
Я: - Зрозуміло... А скільки вам платять, якщо між нами, я нікому не скажу. Чув, що 10-12 грн/год. Це так?
П: - Нет, что Вы! Мы тут стоим сами, за идею!
Я: - Хехехе)) Ідея є у комуністів, націоналістів, анархістів. Вони за своє не тільки стояти будуть, а й свої гроші викладуть. У вас яка ідея???
П: - *мичання секунд 15* У нас есть горячая линия, там Вам ответят на любые ваши вопросы!
Я: - Ага, ясно... Ви ще скажіть, що Наташа є чесною та не є проектом олігархів?
П: - Между прочим, это самый честный политик из наших, она выходец из луганской рабочей семьи, все добилась сама! Что Вас заставляет думать не так?
Я: - Ну по-перше, Наташа витрачає 1500 грн на піар щогодинно. Звідки у неї такі гроші? Чесно зароблені? Наприклад, у неї нема стількох грошей. А звідки? Вірно! Її спонсують олігархи, і коли Наташа прийде до влади, вони через неї і будуть керувати Країною. По-друге, Де гарантія того, що після виборів партія не зіллється з ПР? Якщо УВ набере 15%, а ПР - 35%, то за сценарієм Тігіпка вони об'єднаються в коаліцію з 50% голосів. Чесно, правда?

Від дівчини років 18-19 просто почали поступати мичащі та гудящі звуки. До такого її тренінги не готували. Ще пару слівцями перекинулись, та я пішов. Пройшовши метрів 10, обернувся. Дівчина щось активно розповідала комусь по телефону, машучи рукою в мою сторону, як ленін. Я тільки посміхнувся, бо знав, що метрів через 300 стоїть ще одна палатка :)
4

Коментарі

Гість: B-)

118.09.12, 21:38

Цікава розвага)))