хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

26 вересня 2012 Акція протесту проти прийняття регіональної мови

Як стало відомо від офіційних джерел, 26 вересня на сесії міської ради криворізького міськвиконкому мало відбутися слухання по поводу присвоєння російській мові статусу регіональної. У відповідь на це ВО Свобода та представники інших патріотичних спілок запланували на 9:00 ранку біля центрального входу до міськвиконкому акцію протесту. Так як все планувалось зробити у середу, котрий є робочим днем, особливо багато натовпу не чекали. Але і не провести акцію не могли. Однак людей прийшло приблизно 30-40 відсотків, плюс чорнобильці, котрі стояли осторонь, щоб уникнути політизації.

Проте не все сталось так, як планувалось. Прийшовши зранку на захід, ми побачили беркут, котрий повнісню заблокував доступ на територію міськвиконкому. Нам нічого не залишилось, як проводити акцію поза офіційним місцем, вказаним у заяві. Попри все ми спробували усе-таки прорватись до головного входу.Як тільки ми почали прориватися, міліція нас не впустила. На вимоги показати рішення про заборону або зіслатись на закон, ніхто такого не зробив. Навпаки, на підмогу "захисників порядку" з дверей міськвиконкому вибіжала підмога у вигляді типового електорату самі знаєте кого. Хлопці, одягнені у спортивні штани, олімпійку та туфлі, зручно примостились біля беркуту з тієї сторони барикади. На питання що це за братва, відповіді ніхто не дав, відмазались, що не дивно, словами: "Они? Ето гражданє Украіни, они за русскій язик".

Наприкінці до нас все-таки вийшла людина, як пердставник міськвиконкому. Але це не та людина, котру ми чекали. Олег Федорович, здається так його звуть, повідомив, що зараз розглядати нічого не будуть, все переноситься на початок жовтня. Публічних слухань також не передбачається. Нижче можна знайти кілька фото з місця події та відео.
Один із представників "чьоткіх пацанон", що прийшли на допомогу беркуту.Представник чорнобильців у натовпіЧорнобильці також нас підтримували, хоч і знаходились остороньПресконференція по закінченню акції. На фото Юрій, голова міської організації ВО СвободаІ відео з місця події

16

Коментарі

Гість: Дед Кондратий

126.09.12, 23:52

Рази ж это "Свобода",век свободы не видать

    227.09.12, 00:08Відповідь на 1 від Гість: Дед Кондратий

    Рази ж это "Свобода",век свободы не видатьСам зрозумів, що сказав?

      Гість: Дед Кондратий

      327.09.12, 07:38Відповідь на 2 від Хитрий жук

      Я-да...А ти шо не зрозумiв?

        Гість: B-)

        427.09.12, 14:19

        Шкода, що я не потрапив на мітинг. Ще о 8:30 бачив , як збиралась міліція. Намочило їх трохи)))

          527.09.12, 14:55Відповідь на 4 від Гість: B-)

          Намочило їх трохи)))Не цукрові, не розстануть)

            Гість: B-)

            627.09.12, 15:14Відповідь на 5 від Хитрий жук

              727.09.12, 20:43

                827.09.12, 21:34

                Молодці /ОТАК навколоІДЕЙ й чину УПА людей ЮЩЕНКА\ТЯГНИБОКА\Кличка як украінців \християн треба єднати протиПРиБЮТжидомасонів і іх задолизів.. ХОЧ кожен з отих політиків є в нашій критиці й мабуть 2012р мають воскреснути іх батьки з БОГОМ й героями УПА та допомогти перемозі не депутатів а КОЗАЦЬКІЙ ВЛАДІ диктатури офіцерів УПА І Гетьманату ХРИСТА І Кобзаря Так і буде ..а не так як собі думаютьлюди ..БО Ж БОГ приготував таке що нікому і в глову не прийде...а ми як ВАМ передали то окремі нас за дурних сприйнялиХристос тих хто за нього висміяний і поганьблений та страждає...особливо покохає і нагородить більше всіх людей А попри це ще й нам й вам урожаі\погоду\мир та здоров"я дає+ТОЖ кажем Христе дай БОГ скоршеЦАРСТВО Твоє http://blog.i.ua/user/4400999/БУДЬМО ! СЛАВА УКРАІНІ

                  927.09.12, 22:18

                    1028.09.12, 09:56

                    Судячи з фото, міліція явно не з тим народом, отже, міліція є ворогом.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна