Пам’ятний знак жертвам донських, кубанських і терських козаків

В Луганську місцева організація Партії регіонів ініціює встановлення пам’ятного знаку «жертвам ОУН–УПА».

Хоча від УПА в Луганській області ніхто не постраждав. А от від власовської РОА, від «казачества» — чимало потерпілих.

На Луганщині ще достатньо живе людей, які бачили звірства російських козаків на власні очі, а іноді відчували на власній шкурі. Скажімо, один зі слідчих німецької поліції Краснодону у справі «Молодої гвардії» Михайло Кулєшов від імені козаків писав послання «Рейхсканцлеру Великой Германии, Вождю Европы Господину Адольфу Гитлеру»: «Мы, донские казаки, остатки уцелевших от жидовско–сталинского террора своих одноотечественников, отцы и внуки, сыновья и братья погибших в ожесточенной борьбе с большевиками и замученных в сырых подвалах и мрачных застенках кровожадными палачами Сталина шлем Вам, Великому Полководцу, гениальному государственному деятелю, строителю новой Европы, освободителю и другу Донского Казачества, свой горячий донской казачий привет!»

Логічніше було б ініціювати закладення пам’ятного каменю жертвам донських, кубанських і терських козаків, які під час війни з фашистськими загарбниками у 1941—1945 роках добровільно перейшли на бік ворога та допомагали фашистській Німеччині створювати військові формування, що брали участь у боях із Червоною армією, охороняли військовополонених та проявляли до них особливу жорстокість і садизм, грабували і знущалися над мирним населенням України.

Звільнили з ДАІ за українофобство

У Дніпропетровську звільнено співробітників ДАІ, які поглумилися над вимогою водія спілкуватися українською мовою

Двоє полковників запасу Віктор Таратушка та Леонід Яковенко на власному автомобілі їхали в напрямку Царичанського району. У селі Партизанське їх зупинили співробітники Державтоінспекції, які відрекомендувалися недержавною мовою. Тоді Віктор Таратушка ввічливо попрохав одного з них (пізніше з’ясується, що це був старший сержант Павло Шидловський. — Авт.) відрекомендуватися українською. Однак «даішника» ця вимога чомусь обурила. У відповідь полковник запасу відмовився надавати сержантові будь–які документи.

Тим часом другий співробітник ДАІ, старший сержант Юрій Бєліков, витяг бувалого полковника з автомобіля, змусив лягти на асфальт, притиснув коліном голову до дороги і прикував наручниками до стовпа.

Після цього Таратушку доправили до Дніпропетровського райвідділку міліції, а потім і до райлікарні. Там полковник повідомив про заподіяні співробітниками ДАІ тілесні ушкодження на руках та обличчі. Відтак Віктор Таратушка тепер має намір захищати свою потоптану національну гідність у суді.

Гучний скандал не міг не докотитися до керівництва ДАІ у Дніпропетровській області. Там на нього відреагували досить рішуче. Двох надміру самовпевнених старших сержантів прийнято рішення звільнити з органів взагалі, а командира взводу — із займаної посади.

За іронією долі, в одного з сержантів–українофобів — четверо дітей. Точно, як у знаменитому анекдоті про сержанта Петренка. Проте в даному випадку все ж не до жартів...

http://www.nashformat.com.ua/index.php?go=News&in=view&id=288

УВАГА!!! Конкурс.

  • 18.04.08, 16:31

Конкурс на кращий коментарій до фото.

Вбити депутата!!!

ЧИ Є ЗАКОН В ЦІЙ КРАЇНІ?!

Лист-звернення!

Звертаюся до Вас, з надією, що зможете мені допомогти. Мене звати Ольга Олександрівна Лисенко.

3 квітня 2008 року, о 23.15 на перехресті Столичного шосе та проспекту Наука (Голосіївський район) сталася страшна аварія, в якій загинула моя єдина 28-річна донька Людмила Лисенко.

За кермом дорогого "Лексусу-GS-350", який врізався на великій швидкості у два автомобілі – "Шевроле Лачетті" та "ЗАЗ-Дэу", був 23-річний Савицький Валентин Валентинович, син народного депутата IV скликання, а нині глави Центру Державного земельного кадастру Савицького Валентина Вікторовича.

Савицький В.В. порушив правила дорожнього руху, проігнорувавши інспектора ДАЇ (регулювальника), який показав жест, що дозволив водіям з проспекту Науки починати рух. В цей час, коли два автомобілі виїхали вже на перехрестя, яке дуже добре освітлено, їх раптом наздогнав сильний боковий удар. Від отриманих тілесних пошкоджень Людмила Лисенко загинула на місці пригоди, водія "Шевроле" було госпіталізовано у тяжкому стані до лікарні (у нього черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма грудної клітини), а пасажира "ЗАЗ-ДЕУ" – госпіталізовано з травмою челюсті.

В. В. Савицький був у нетверезому стані, без водійських прав, після аварії залишив місце трагедії.

Така страшна біда! Але той жах, який я побачила, коли приїхала забирати свою донечку, не бажаю пережити нікому. Її голівонька була розбита, все тіло було поламане...

Мені 62 роки, я все життя пропрацювала у сільській школі вчителем англійської мови (40 років), виховувала дітей – порядних, чесних, як моя донечка. Живу за законами людськими і Божими. Займаюся домашнім господарством у Черкаській області, в селі Пальчик. Виховала і викохала донечку, дала їй дві вищі освіти – філологічну та юридичну, вона працювала головним спеціалістом ДП "Український інститут промислової власності" м. Києва, була перспективним фахівцем, у колективі її любили, поважали і шанували, але ж це не головне, вона була Золотою ДИТИНОЮ і ЛЮДИНОЮ – доброю, чесною, порядною, відповідальною, раділа кожному дню, поважала людей і допомагала батькам. Вона мріяла стати гарною дружиною, зразковою матір’ю, висококваліфікованим юристом... Це була наша надія, допомога у старості, а тепер ми залишились самі, через те, що в одну мить син народного депутата її вбив, проігнорувавши всі правила і всі рухи регулювальника, маючи впевненість – батько його врятує і його не покарають! У нас немає зв’язків у вищих інстанціях, але ж має бути СПРАВЕДЛИВІСТЬ! І так писати у мене є всі підстави.

Вкотре син високопоставленого чиновника залишиться невинним і непокараним. На наступний день після трагедії В. В. Савицького положили до приватної лікарні "Борис" задля приховування його від проведення слідчих дій з послідуючим арештом, а на сьогодні його взагалі вивезли за кордон.

Мені від цих людей нічого не потрібно, хоча вони і прощення не попросили, не подзвонили, зате роблять все можливе, щоб вплинути на хід слідства.

На сьогодні я залишилась сам на сам зі своїм горем, дитини мені ніхто не поверне, але ж МАЄ БУТИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ ПО ЗАКОНУ. Я пишу цього листа від безнадійності, мене спонукають близькі до таких кроків, тому що, як виявляється, справа може бути просто закрита, а черговий син колишнього нардепа залишиться невинним.

Нам, простим людям, до яких, як виявляється, ставляться, наче до речей, вище поставлені чиновники, залишається сподіватися тільки на засоби масової інформації, які допомагають розібратися і спонукають нашу владу до законних дій!

Я не втрачаю надії, знаю, читала неодноразово у вашій газеті, що ВИ не байдужі до біди людей, особливо, коли це стосується беззаконня і несправедливості, звертаюся до вас, як мати, серце якої розривається від горя - втрати ДИТИНИ! ДОПОМОЖІТЬ через сторінки своєї газети звернутися до Прем’єр-міністра України пані Юлії Тимошенко та Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка допомогти добитися справедливості і законних дій щодо В.В. Савицького.

Благаю ВАШУ ГАЗЕТУ не залишитися байдужою до моєї біди.

З повагою та надією мати загиблої Ольга Олександрівна.

Памятный знак УПА в Молодежном парке Харькова – вне закона?

Депутаты городского совета отменили решение исполнительного комитета от 1992-го года, которым городские власти давали согласие на установку памятного знака в честь 50-летия Украинской повстанческой армии.

Голосование было поименным. Решение поддержали 80 депутатов – фракции Партии регионов, КПУ, «Слобожанский выбор». Против были трое – Оксана Капуста (фракция «Наша Украина»), Виктор Ларченко (фракция «БЮТ») и Любомир Григорец (фракция «БЮТ»). Не голосовали – «нашеукраинцы» Андрей Руденко и Игорь Выровец.

Памятный знак УПА в Молодежном парке установлен незаконно, огласил мнение городских властей директор юридического департамента Владимир Коваленко. Земля под памятником не отведена, сообщил он, а сам памятник установлен незаконно.

Отмена этого решения вызвала бурные споры. Представители фракции «Наша Украина» категорически против этого решения. Лидер фракции Андрей Руденко заявил, что он категорически против сноса любых памятников в Харькове.

После споров депутаты все-таки приняли решение и отменили разрешение исполкома на установку памятного камня УПА.

Михаил Добкин одновременно предложил установить в Харькове памятник в честь тех, кого «УПА замучило на Западной Украине, выполняя свою кровавую миссию». Мэр сказал, что даст протокольное поручение подготовить установку памятника жертвам УПА в Харькове.
http://news.mediaport.info/city/2008/51689.shtml


88%, 29 голосів

12%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мігранти нападають на українців

  • 16.04.08, 09:36

Чи розкаже про це «телевізор»? який потужний сюжет пройшов по всіх тв каналах про пораненого чорношкірого. Чи набуде розголосу ця подія? Питання, схоже, риторичне…    

 

У неділю, 13 квітня, в кафе на вул.Драйзера (Київ, Троєщина), мігрант з Азербайджану зарізав киянина.

 

За словами очевидців, о першій ночі поблизу кафе двоє чужинців-мігрантів катували українську дівчину, за яку заступився хлопець слов'янської зовнішності. В результаті бійки 19-річний киянин отримав ножове поранення в область серця, - він втратив свідомість і був шпиталізований.

В результаті оперативних дій співробітниками правоохоронних органів о 8 ранку був затриманий 20-річний громадянин Азербайджану.


80%, 12 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Найсексуальніші знаменитості

Журнал Forbes склав черговий рейтинг найсексуальніших зірок Голлівуду.

Замикає десятку Джесіка Біл
Замыкает десятку Джессика Билфото: hollywood-celebrity-pictures.com

Елізабет Херлі - дев'яте місце
Элизабет Херли - девятое местофото: hollywood-celebrity-pictures.com

На восьмій строчці Кетрін Зета-Джонс
На восьмой строчке Кэтрин Зета-Джонсфото: hollywood-celebrity-pictures.com

Єва Лонгорія сьома
Ева Лонгория седьмаяфото: hollywood-celebrity-pictures.com

На шостому місці Бійонс Ноулс
На шестом месте Бийонс Ноулсфото: hollywood-celebrity-pictures.com

На п’ятій  позиції Хеллі Беррі
На шестой позиции Хэлли Беррифото: hollywood-celebrity-pictures.com

Шакіра займає четверту сходинку
Шакира занимает пятую строчкуфото: hollywood-celebrity-pictures.com

Кармен Електра третя
Кармен Электра четвёртаяфото: hollywood-celebrity-pictures.com

На другому місці Джесіка Альба
На втором месте Джессика Альбафото: hollywood-celebrity-pictures.com

Перше місце в цьому рейтингу займає актриса Сельма Хайек
Журнал Forbes составил очередной рейтинг самых сексуальных звёзд Голливуда. Первое место в этом рейтинге занимает актриса Сэльма Хайекфото: hollywood-celebrity-pictures.com

Концерт ансамблю «Пропала Грамота» у Києві.

15 квітня о 21.00 в клубі «Хмільна Бочка» відбудеться концерт кам‘янець-подільського ансамблю «Пропала Грамота».

Це перший у 2008 році повноцінний клубний виступ команди у Києві. В березні оновлену музичну програму подільських фундаменталістів в рамках туру «центрА» слухали Вінниця, Львів та Хмельницький. Крім речей зі свого дебютника «ЦЕЙВО» буде презентовано пісні з майбутнього альбому «ГОНОР», реліз якого очікується поточного року. У звичний для «Пропалої грамоти» гітарний саунд вплетуться дівчачі голоси та єгипетська скрипка – рабаба. Шоу буде оздоблено моно театральною виставою україно-індійського актора Пробху Олега.
Вхід – 30 грн.
15 квітня о 21.00, клуб «Хмільна Бочка» (Богдана Хмельницького 3б1)

http://www.nashformat.com.ua

Елітна шизофренія

Відомий мігрант, сутенер, мільйонер, антифашист, українофоб, видавець журналу Папарацці Валід Арфуш 10 квітня, охрестився у Києво-Печерскій Лаврі, окупованій єретиками "московського патріархату". Його хрещеним батьком став народний депутат України, регіонал Нестор Шуфрич, а матір’ю антифашистська співачка Білик.

Подобається. Дратує

Продовжіть речення:

 

1. Мені подобається в Києві

2. Мене дратує в Києві