хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

З приводу вбивства 19-ти річного студента

Всеукраїнський попереджувальний захід з приводу вбивства 19-ти річного студента

Друзі, як ви вже знаєте в Шевченківському відділку МВС, міліція забила до смерті 19-ти річного хлопця. Після чого заявила, що він сам кілька разів впав, через що і помер. У відповідь на це цілий ряд провідних молодіжних та студентських організацій влаштовують всеукраїнську попереджувальну акцію з вимогою покарати нелюдів в пагонах.

Це питання життя і смерті. Страшно, що завтра таке може статися з кожним. Маємо прямо зараз покласти край кривавому бєспрєдєлу.

Друзі, приєднуйтеся до заходу. Якщо ми залишимо цей злочин безкарним, гріш - ціна усій нашій громадській активності!

У вівторок, 1 червня, о 10.30 біля Шевченківського відділку МВС за адресою Герцена, 9 свідома громадськість розпочне акцію протесту проти сваволі вітчизняних міліціонерів, які катують та вбивають людей в Україні. Активісти також протестуватимуть проти як фактичних, так і законодавчих (законопроект 2450) спроб влади та міліції обмежити право на мітинги в Україні. Проект закону 2450 пропонує узаконити механізми заборони мирних зібрань громадськості, що сприятиме ще більшому свавіллю міліціянтів щодо як громадських активістів, так і простих громадян.
Громадськість, студенти та матері пройдуть траурною ходою доШевченківського відділку міліції, під який покладуть траурні вінки та квіти в пам'ять вбитого нелюдами в погонах хлопця (всі присутні хлопці мають бути з зав'язаними на рукавах світлими хустинками). Наголос на тому, що тиждень ми чекаємо реакції, після чого влаштовуємо їм другу Грецію.

Акції солідарності пройдуть і в багтьох інших містах (наразі вже приєдналося більше 16 міст). Контакти координаторів, сценарій та прес-реліз акції тут - https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AoHMr1s52mfCdHRtVUllR0JpaGliZFpaSDVsRzNBQ3c&hl=en Cписок міст, у яких будуть акції солідарності, оновлюється.

Організатори акції: громадські організації, активні люди, журналісти, одногрупники та сусіди вбитого хлопця. Приєднуйтеся! Організаторів у прес-анонсі не згадуємо.

Щодо символіки організацій - вирішено, що усі ми ВІДМОВЛЯЄМОСЬ ВІД СИМВОЛІКИ. Загинув хлопець - піаритись на цьому гріх. Організації, для яких пріорітетом була символіка вже відмовились від участі в акції.

Від ВСІХ: прохання залучати народ (запрошувати на акцію,повідомляти про хустинки білі на руку), інформувати суспілство (розсилки, сайти тощо).

З усіх питань звертайтесь до координатора акції - Євгенії Малих, +38 093 388 33 66, [email protected]
15

Коментарі

131.05.10, 23:44

Нагадаю, що днями дільничний міліціонер забрав 19-річного студента у районний відділок міліції Шевченківського району, а вже на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця з моргу.

Нормально??????

    231.05.10, 23:49Відповідь на 1 від Plast

    Ненормально то, что никто не разбирается в сути дела. Например, каковы были отношения участкового и покойного, о чём они говорили вечером накануне у общежилия и пр. и т.п.
    Когда Чайка погиб в драке, его отец настоял на молчании. И правильно сделал.
    И потом ,"мы ИМ устроим вторую Грецию". Кому ИМ? Если Шевченкоскому отделению- это одно дело, а если акция- предлог для требований превительству- другое (вот тут-то родители погибщего будут, надеюсь, против, как в случае с Чайкой)

      331.05.10, 23:52

      Нажаль,приєднуюсь тільки морально!Знаю з новин про цей жахливий злочин,котрий менти намагаються,як завжди,"замяти".Доки народ не буде творити самосуд над нелюдями -- нічого не зміниться!

        431.05.10, 23:56Відповідь на 3 від Alter ego*

        "Доки народ не буде творити самосуд над нелюдями -- нічого не зміниться! "
        А по какому праву лично вы называете предполагаемых убийц НЕЛЮДЯМИ? Они- тоже, как и вы украинцы, пусть и не разделяют ваших взглядов.
        Насчёт самосудов. Вы хоть раз в жизни забили, например, кролика?

          531.05.10, 23:57Відповідь на 3 від Alter ego*

          .Доки народ не буде творити самосуд над нелюдями -- нічого не зміниться!точно. тільки так. в кабінетах годі шукати шукати справедливості.

            61.06.10, 00:00Відповідь на 4 від Терджиман-5

            Вы хоть раз в жизни забили, например, кролика?Кролика??? За що???

              71.06.10, 00:02Відповідь на 2 від Терджиман-5

              Ненормально то, что никто не разбирается в сути дела. Например, каковы были отношения участкового и покойного,от я теж з початку про це подумав. але.....
              от ти просто спробуй уявити, органи ПРАВРПОРЯДКУ забирають твого сина, брата, товариша. Причин може бути купа. Навіть об"єктивних. А на ранок тобі кажуть адресу моргу. Все!

                Гість: Максимелианна

                81.06.10, 00:08

                жахливо...нажаль це не поодинокий випадок.....міліція забила...але реально...не вся міліція...згодна є багато покидьків яким не те що місце в міліціі їм немає мі с ця на землі....згодна покарати винних...але немає жодних доказів що винен саме дільничий? доречі час загибелі не знаю а повернення дільничого афішують....а всезагальне "кохання" до міліїї...ну це пробачте наша вихованість....

                  91.06.10, 00:09Відповідь на 5 від Plast

                  .Доки народ не буде творити самосуд над нелюдями -- нічого не зміниться!точно. тільки так. в кабінетах годі шукати шукати справедливості.Росіяни зустрічали в аеропорту вбивцю диспетчера,що зробив рокову помилку,від якої загинули люди,після повернення на батьківщину,відсидівши певний строк у в"язниці,як ГЕРОЯ!

                    анонім

                    101.06.10, 00:34

                    ....ЗАВТРА ТАКЕ МОЖЕ СТАТИСЯ З КОЖНИМ....
                    І це не просто пусті слова.......................

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна