Прохання про допомогу (НЕ пов'язане з АТО)

  • 24.08.14, 17:44
Шановні друзі та мешканці порталу І.ЮА, у кого є зв'зяки в компанії NIC.UA?

Необхідна допомога з вирішенням питання по домену з людським підходом. Бажано - чим швидше тим краще. Готовий заплатити за послугу в розумних межах. 

Суть в тім, що необхідно переоформити домен офіційно на власника, а реєстрував його хлопець, із яким зараз немає зв'язку. Є тільки доступ до пошти, з якої реєструвався домен, але немає можливості надіслати скан-копію паспорту того, хто реєстрував...

Буду дуже вдячний всім, хто відгукнеться, або щось корисне підкаже.


Приємні покращення на Творилках :)

  • 20.08.14, 14:43
Запрошую друзів оцінити деякі покращення на сайті "Творилка". Тепер тут можна трошки розважитись - погратись з котиками, погодувати рибок, і.... ОТРИМАТИ ПОДАРУНКИ!!! :)

http://tvorilka.in.ua/akcia/

Рекламую цей сайт, бо сам його зробив, наповнив котиками і цікавими статтями, а тепер хочеться зробити так, щоб відвідувачі отримували не лише задоволення від перебування на сайті, а ще й приємні подарунки :)

Давно не писав нічого у блог. Виправляюсь :)

Спочатку за життя:

Я став зразковим сім'янином - дуже люблю свою дружину, дарую їй квіти декілька разів на місяць, даю гроші на сукні та інші жіночі потреби... і отримую від цього величезне задоволення, коли бачу, як вона радіє :)

Збираємось заводити дитину. Зараз ми на стадії лікування всіх можливих хвороб, щоб дитинку зачинати будучи якомога більш здоровими. Додатково міркуємо над тим, де та як будемо жити із дитиною, щоб нам це було зручно, бо жити з родичами, як показує практика - далеко не кращий варіант. Скоріш за все, будемо орендувати якусь квартиру, доки не купимо, чи не побудуємо собі власний дім.

Робочі питання:

Як я не чіплявся за вільне життя, але прийшов до того, що знову працюю в офісі... Займаюсь розробкою сайтів, та сервісами, що з ними пов'язані. Хоч цього разу я вже є директор, але суть не сильно міняється - з 10 до 17 практично весь час за робочим місцем. Іноді дозволяю собі байдикувати, користуючись тим, що ніхто не може мені цим докорити, але частіше за все - працюю, бо дійсно маю багато замовлень, які необхідно обробити.

Перестав братись за будь-яку роботу, став більше цінувати власний час. Деякі замовлення передаю іншим, часто без грошової вигоди для себе. Нещодавно втратив двох клієнтів після 2 років обслуговування, але замість того, щоб засмутитись, відчув полегшення, наче гора з плеч...

Продовжую займатись комп'ютерним сервісом в Дніпропетровську, але все більше міркую над тим, щоб перекласти всі замовлення на плечі найманих робітників, забезпечити їх гідним заробітком, а собі мати комісію з замовлень, проте - я буду вільний в часі та просторі... мені цієї свободи зараз дуже не вистачає.

Стан здоров'я:

Хотів би похвастати, але нема чим. Зуби руйнуються, вже втретє за рік буду звертатись до стоматологів. Набрав ще більше ваги, і ніяк не візьмусь за себе, щоб привести себе в гарну форму. В цьому році навіть гострим бронхітом захворів, чого від себе ніяк не очікував. З плюсів в цьому плані мабуть тільки те, що я став знову регулярно їздити на велосипеді по справах й просто в своє задоволення. Буває - кілометрів по 20-30 на день :) Треба тепер додати до фізичних вправ ранкову пробіжку з зарядкою і зайняття йогою. Напевно ще й про харчування слід подумати, але це питання я відкладаю взагалі на останню чергу (їжа - моя слабкість)

Планування майбутнього:

Завів собі правило щонайменше раз на місяць робити підсумки того, що відбулось і планувати наступний період. Виходить дуже цікаво. Ніколи не думав, що плани можуть так швидко і легко здійснюватись. Навіть такі, які більш походили на мрії, ніж на плани ))) Щоразу ставлю собі планку досягнень вище й вище, і практично завжди виходить досягти зазначеної мети.

Напевно, варто додати, що тепер у мене з'явилась ще одна звичка, що допомагає дбати про майбутнє: я став щомісяця частину заробітку вкладати в різні інвестиційні проекти. І хоч спочатку це здавалось чимось несерйозним, то зараз, коли сума інвестицій в різних проектах сягає більше 15000 доларів, а на дивіденди можна гідно жити сім'єю не працюючи, тепер я дуже радий, що півтора роки тому завів таку звичку :)

Духовний розвиток:

Маю зізнатись, що той я, яким я був півтора роки тому, не зрозумів би в більшості питань того мене, яким я став зараз. Я маю на увазі світогляд та життєві принципи, за якими я жив тоді і живу зараз. Стало менше егоїзму, більше дивлюсь на інших людей, вражаюсь їх неповторній природі, вчусь сприйняттю та розумінню тих, хто викликає неприємні відчуття. Як показує практика - це нескінченно багате джерело досвіду та мудрості.

Став набагато спокійнішим та рішучим. Добре чую інтуїцію (раніше взагалі вважав, що це або вигадка, або притаманно тільки жінкам). Хочеться більше знати Бога, жити з ним в серці. На жаль, розумію, що для мене це дуже-дуже довгий шлях, і... ще багато чого треба буде в собі змінити, навчитись, прийняти... Простіше кажучи, вдосконалюватись мені ще й вдосконалюватись... Але, напевно, цей шлях нескінченний, і остаточної мети я ніколи не досягну, як би мені цього не хотілось.

Дякую всім хто дочитав за увагу. Сподіваюсь, вам сподобалось. Буду радий, якщо цей запис піде комусь на користь, якщо когось сягне цікава думка, чи ідея. Це буде мені найкращою радістю :)


Чергова моя робота по створенню сайтів: Клініка-С

Цікаво було робити цей сайт. Повністю на натхненні. Вийшло стильно, охайно й зручно )
Сподіваюсь, цей сайт сподобається всім відвідувачам
Адреса сайту: http://sclinic.dp.ua/

Хвастаюсь кльовим сайтом для тих, хто любить творчість )

Кому подобається отримувати натхнення від творчості, кому хочеться нових ідей та вражень, раджу завітати до сайту "Творилка": - http://tvorilka.in.ua/

Цей сайт веде моя мама. Буду вдячний за відгуки та коментарі )

мандариновий рай :)

  • 06.12.13, 08:03
вчора потрапив до ботанічного саду Батумі і зрозумів, що це - шматочок мандаринового раю :)
Звісно, не лише мандаринового, але ця частка парку склала на мене величезне позитивне враження :)

Сайти бувають оригінальними

Вже більше 2 років минуло, як я почав займатись розробкою сайтів. До цього я їх майже не оцінював: не зручно - залишав і не повертався, не розібрався, де натиснути, щоб побачити те що шукав - теж не біда, сайтів-бо безліч. А тепер я звертаю увагу на різні непомітні на перший погляд дрібниці: на те, як розташована інформація, наскільки зручне та зрозуміле меню, як швидко завантажується, яка система є базою і таке інше.
Сьогодні мені потрапив сайт, який вразив "нешаблонністю". Особливо для інтернет-магазинів. Ви можете самі подивитись його за цим посиланням.
По-перше, неочикувано на головній сторінці не з'явилось ніяких "гарячих" пропозицій, та й взагалі жодного зображення, крім логотипу та брендового надпису, який завдяки відсутності конкуренції вигідно притягує на себе увагу.
По-друге, саме меню просте та без спецефектів... АЛЕ читати зручно, і виглядає дуже охайно. Я б навіть не назвав його меню, а чимось більш схожим на пропозицію почитати щось цікаве...
Відповідно, коли я перейшов за посиланням на потрібний розділ, то там цей охайний мінімалізм мене остаточно вразив настільки, що я вирішив написати про це собі в блог :)
До речі, це сайт російської компанії, яка постачає різні матеріали та товари для оформлення будинку (ми з дружиною зараз активно займаємось підрахунками вартості нашого майбутнього незабаром будинку), і якби він знаходився не в Росії, а десь в Україні, то я б точно звернувся за матеріалами саме до них. Бо їх сайт надає враження, що вони і в своїй справі так саме уникають всього зайвого, роблять все охайно та зі смаком...
Більше б таких сайтів!

Про добробут та затишок

Хоч я сам не дуже вмію наводити лад там де мешкаю, але це не значить, що мене ця тема не цікавить. Навпаки, намагаюсь чомусь навчитись, десь покращити свої вміння, щоб може хоч колись... щоб може хоч перед дітьми не було соромно... Ну, я не знаю...
Іноді у мене просто паніка виникала, коли треба було прибратись у квартирі. Що тільки не робив - і спеціально маму в гості кликав, і друзів запрошував на допомогу... навіть роздивлявся варіанти найманих прибиральників, але тоді так і не зміг найти нікого... Зараз вже знаю, де шукати -> вот , але тепер у мене є дружина, та й сам я змінив багато звичок таким чином, що бруду від мене значно менше...
Але, якщо хтось переживає такі самі незручності, як і я, то звертайтесь, навчу декільком хитрощам, щоб легше жилось :)))

Механічне просвітлення - новий тренд століття (сарказм)

Набридло медитувати та спостерігати? 
Не хочеться перейматись за карму та самскари?
Немає часу на ретрити та сатсанги?



НЕ БІДА! Тепер можна отримати просвітлення за допомогою механічного пристрою "Лакей" , яку нам презентує Компания Liberty&Sucessura

Ця дивовижна штуковина триматиме вас у тонусі, надаватиме енергії на день, заряджатиме мудрістю та спокоєм у повсякденному житті. Все що треба - замовити його та забути про всі свої проблеми... Тепер вам ніщо не загрожує. Живіть радісно та щасливо, і не забувайте користуватись Лакеєм щоденно відразу після будь-якого зіткнення із жорстокоим зовнішнім світом! Прибор "Lackey" - вихід з будь-якої життєвої халепи!

Трохи роздумів про здоров'я

Вже минуло багато років з того часу, коли я припинив пити та палити. З-відтоді багато чого змінилось в моєму житті. В першу чергу - змінилось найближче оточення. Поруч зі мною тепер зовсім інші люди, теми спілкування - теж інші, прагнення та мрії - такі, яких я собі раніше навіть уявити не міг...

Я встиг на собі відчути, що на якість життя впливає не те, що ми робимо, а те, як ми мислимо - тобто, які думки в наших головах, все інше - лише наслідки цих думок.

Наприклад, наші бажання, вони формуються з наших мрій, що є в чистому вигляді думками у вільний час. З сасом, бажання штовхають до дій, і найчастіші дії стають нашими звичками, нашим стилем життя, нашою долею (кармою). 

Якщо взяти щось практичне, наприклад, тему здоров'я, ланцюг такий самий - в дитинстві нам формують світогляд, що є добре, що погано, потім із цим світоглядом ми йдемо в доросле самостійне життя, і вже в залежності від того, наскільки глибоко ми зрозуміли та освідомили попереднє навчання, живемо кожен на свій лад. Хтось весь час в турботах про те, хто про нього що думає (думав, чи буде думати), боїться зробити зайвий рух, сказати вголос свою думку, і в стражданнях заробляє собі депресії та нервові розлади... Хтось навпаки, ні про що не париться, робить що хоче, їсть та п'є досхочу, отруюючи цим своє тіло, а потім дивується, коли йому диагностують захворювання раком... 

Постійно спостерігаю різні крайнощі на межі із сектанством (О, так, я і сам сектант 80-го рівня, тому знаю, про що пишу!). Хтось "заради спасіння" сітає на дієти, хтось стає фанатично релігійним, інші просто перестають думати про майбутнє, ховаються в собі, живуть одним днем і обіцянками з зомбо-ящику...

Де знайти золоту середину? Як у ній втриматись? У мене поки-що немає відповіді на це питання, але точно знаю, що не можна робити те, що я описував у прикладах!

Звісно, якщо ці питання вже виникли, то обов'язково з'являться і відповіді... Головне - не прогавити, второпати, що це саме воно, і прийняти цю нову інформацію в своє життя.

Сподіваюсь, читання цього запису спонукне когось до схожих роздумів, а з часом допоможе знайти шлях змінити своє життя на краще :)