хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Сайти бувають оригінальними

Вже більше 2 років минуло, як я почав займатись розробкою сайтів. До цього я їх майже не оцінював: не зручно - залишав і не повертався, не розібрався, де натиснути, щоб побачити те що шукав - теж не біда, сайтів-бо безліч. А тепер я звертаю увагу на різні непомітні на перший погляд дрібниці: на те, як розташована інформація, наскільки зручне та зрозуміле меню, як швидко завантажується, яка система є базою і таке інше.
Сьогодні мені потрапив сайт, який вразив "нешаблонністю". Особливо для інтернет-магазинів. Ви можете самі подивитись його за цим посиланням.
По-перше, неочикувано на головній сторінці не з'явилось ніяких "гарячих" пропозицій, та й взагалі жодного зображення, крім логотипу та брендового надпису, який завдяки відсутності конкуренції вигідно притягує на себе увагу.
По-друге, саме меню просте та без спецефектів... АЛЕ читати зручно, і виглядає дуже охайно. Я б навіть не назвав його меню, а чимось більш схожим на пропозицію почитати щось цікаве...
Відповідно, коли я перейшов за посиланням на потрібний розділ, то там цей охайний мінімалізм мене остаточно вразив настільки, що я вирішив написати про це собі в блог :)
До речі, це сайт російської компанії, яка постачає різні матеріали та товари для оформлення будинку (ми з дружиною зараз активно займаємось підрахунками вартості нашого майбутнього незабаром будинку), і якби він знаходився не в Росії, а десь в Україні, то я б точно звернувся за матеріалами саме до них. Бо їх сайт надає враження, що вони і в своїй справі так саме уникають всього зайвого, роблять все охайно та зі смаком...
Більше б таких сайтів!
2

Коментарі