Благотворительная ярмарка в День Защиты Детей

Творческий фестиваль в День Защиты Детей - просто не мог не случиться! Благодаря поддержке друзей портала благотворительная ярмарка рукоделия состоится 2-3 июня этого года.

 

Ярмарка рукоделия в Днепропетровске

Итак, чем мы сможем порадовать наших мастеров и любителей рукоделия? 

Детский праздник в Днепропетровске

     В первую очередь тем, что участие в ярмарке будет совершенно бесплатным для всех желающих. Это сделано в первую очередь для того, чтобы свой талант могли проявить даже те, у кого нет денег на аренду мест на платных выставках рукоделия. Таким образом мы поможем влиться новой творческой энергии в рукодельную жизнь Днепропетровска

     Во-вторых, во время ярмарки всем желающим будет предоставлена возможность провести мастер-класс по своему любимому направлению в творчестве, либо принять свободное участие в предлагаемых мастер-классах других мастеров. Обмен опытом в рукоделии - очень важный момент, позволяющим вдохновиться на новые и новые творческие свершения!

     В-третьих, ярмарка будет сопровождаться музыкой, конкурсами, развлечениями со множеством приятных подарков для наших любимых малышей.

Каждый мастер, подавший заявку на участие получит:

Праздник рукоделия для детей

       
  • - столик для размещения своих изделий и стульчик
  •    
  • - материалы для проведения благотворительного мастер класса
  •    
  • - возможность принимать участие во всех других мероприятиях творческого портала Ханики на самых лучших условиях
Для того, чтобы принять участие в благотворительной творческой ярмарке необходимо отправить заявку на е-мейл: [email protected]
В заявке обязательно указать:
       
  • - ваши Фамилию и Имя
  •    
  • - информацию о своём виде творчества
  •    
  • - желание проводить мастер класс для посетителей ярмарки рукоделия (а так же, какие материалы для этого потребуются в каком количестве и их примерная стоимость)
  •    
  • - контактный номер телефона
  •    
  • - а так желюбые дополнительные сведения и пожелания для участия .
Ждём с нетерпением ваших заявок. Давайте подарим детям настоящий праздник радости творчества!

Великий Махатма Ганді казав...

Зпочатку тебе не помічають...
Потім над тобою сміються...
Потім з тобою боряться...
Потім ти перемагаєш...

Я зараз десь між першим та другим етапом... скоріш би вже третій...

Дострибнути до місяця...

Колись чув такий вислів, що готуючись до стрибка через калюжу варто збиратись дострибнути до самого місяця.
Якнайменше - "перестрибнеш калюжу". А на вдачу отримаєш набагато кращий результат...

Досить часто в житті я "перегинав палку" - кидався в різні крайнощі. То спорт, то алкоголь, то флірт, то бізнес, то мережеві компанії, то мандри, то ще щось... в будь-яку справу, яка мене захоплювала, я занурювався максимально глибоко, і як результат - часто страждав від невміння розумно ставитись до ситуації.

Чи це змінилось в мені зараз - гадки не маю, але сподіваюсь, що став більш розсудливим. Хоча той факт, що мене досі тягне у крайнощі залишається фактом.
Якщо кохати - то на все життя, якщо їхати - то за край світу, якщо спорт - то так, щоб аж тіло ледь витримувало, дієта - то напевно голодування, і таке інше...

Ось зараз у мене думки про про весілля з коханою. Ми плануємо провести його без алкоголю... і без м'яса. При цьому ми хочемо запросити багато родичів і друзів. На самий початок ми нарахували близько 150 людей, яких хотіли б запросити... Але що це буде? Хто вміє гуляти весілля без алкоголю? У мене самого немає такого досвіду. Тамаду теж потрібно буде знайти такого, який зможе розважати тверезих гостей... Ох-ох-ох... (-:

Але я не впадаю у відчай. Все якось владнається... Як і завжди бувало - доки не спробуєш, не дізнаєшся, як воно буде (-:

Всім привіт!
з повагою, Ханік

Я з Лідою на весіллі у друзів



спіймали і букет нареченої і пов'язку... smutili

деякі фото з весілля можна подивитись тут.


на блогах не з'являюсь бо зайнятий розвитком порталу рукоділля Ханікі (-:

3 глава - Перший день подорожі

Что-то мне подсказывает, что такое бывает не только со мной: когда чего-то очень ждёшь, готовишься, возлагаешь огромные планы - потом всё портится из-за какой-то ерунды!

Цитата первого дня путешествия:

"А ты что, уже никуда не едешь?!"

До путешествия остался всего один день!

Да как мне ехать?! У меня плащ-палатка до сих пор не готова!!! А этот предмет, по моим расчётам, должен был выполнять одни из самых главных функций в путешествии - быть моей крышей, стенами, зонтом, плащом, защитой от ветра и солнца.

http://letostop.com/глава-3-первый-день-путешествия/

Корисна реклама для тих, хто сидить вдома і нічим не займається!

Start Up

P.S. Скажу відверто, що сам я скептично ставлюсь до реклами, і зазвичай це виправдано. В світі бізнесу немає нічого безкоштовного, навіть коли хтось зацікавлений у Вашому розвитку - то тільки тому, що це вигідно в першу чергу йому. 

Курс "Твой Стартап" розрахований на людей, які чули, що в Інтернеті можна заробляти, але не мають чіткого уявлення, як це робити, хто вже зробив якісь спроби, але не вийшло, або на тих, хто взагалі нічого подібного не робив, і навіть не думав, але має бажання реалізуватись, та зробити свій власний бізнес в мережі.

Я особисто пройшов цей курс. Він дійсно безкоштовний, хоча перенасичений рекламою різних додаткових тренінгів (їх можна сміливо ігнорувати). Курс "Твой Стартап" надає той необхідний мінімум знань та досвіду про можливості всесвітньої мережі, завдяки котрому навіть зовсім комп'ютерно безграмотна людина починає розуміти, на чому базується віртуальний світ, як побудовани комерційні взаємини у ньому, і що, насправді, виявляють з себе сайти та які можливості вони надають власникам (разом з вимогами, яких потребують на себе)

Тому, хто зацікавився - запасайтесь годинами вільного часу та вирушайте на навчання... Наскільки мені відомо, скоро розпочнеться новий курс (-:

Хе-хе (-:

Як цікаво... 

Стільки подій відбувається - що нема коли в блог зазирнути, та пару речень написати. (Це, напевно, моє улюблене речення, бо дуже часто починаю записи саме з цього (-: ) Раніше, здається, якось встигав вести записи. Можливо, тому що раніше я нічим іншим нормально не займався?

День народження минув, скоро новий рік життя... позаду один рік з тих 10, які я присвятив самовдосконаленню. (Ой, треба ж передивитись, що я тоді писав у планах на майбутні роки, та перевірити, чи все встигається вчасно... де ж той запис?!)

Обов'язково складу звіт за минулий (2011) рік, та напишу на наступний. Не заради якихось там "морально-духовних істин", які галасять, наче плани написані на аркуші неодмінно збуваються, а просто тому, що цікаво потім буде взяти та й порівняти свої бажання, плани з тим, що потім відбулось, і чого після цього бажається нового (-:

Щастя всім, друзі!

Я вас люблю.

Щасливий Ханік (-:

Продуктивний день сьогодні (-:

Зранку передав стару постільну білизну на дачу - там її хоч на ганчірки використають, чи може десь застелять...

Зайшли в кафе - забрали подарунки зі вчорашнього святкування - 4 пакети різних сувенирів та ті 3 букети квітів, які не встигли роздати... Розрахувались за замовлення на день народження - прийшлось доплатити трохи менше 1000 гривень. На мій погляд - це зовсім мало, зважаючи, що гостей було більше 50, і що всім дістались якісь кльові, оригінальні, смачні і весели гостинці від нас (-:

Замовили собі гарячий морський салат, який вчора так сподобався, але нам сказали, що напевно хтось пробовтався про їх смак, і тепер на складі кухні не лишилось зовсім ніяких морепродуктів. Перезамовили на грибний суп-пюре та авторське блюдо - сир в клярі під кисло-солодким соусом.

Зовсім швидко приїхали назад додому - майже експресом. Розбирали, роздивлятись, розкладали подарунки, відпочивали...

Зазирнув на статистику свого улюбленого проекту витворів ручної роботи "Ханікі" - був приємно здивований. Сьогодні у нас багато відвідувачів, завдяки новій статті про прикрашення пляшок.

З гарним настроєм передивився стрічку новин - побачив цікаве зображення "як зробити з яйця серце" в якійсь попсовій групі та нові авторські листівки у Оксани Петриченко, які вона із радістю погодилась виставити на "Ханіках"

Захопившись гарними новинами зробив ще 2 статті на ці теми, і з радістю ділюсь ними з Вами:

Як зробити красиві серця з варених яєць

Нові авторські листівки від Петриченко Оксани

Виявляється, не так це і складно...

  

Добрався до розгляду внутрішніх бібліотек сайтів та класів стилю (.lbi & .css)  http://haniki.com.ua/ & http://sclinic.dp.ua/

Раніше старався туди не заглядати, бо там, на мій погляд, відбувалось щось "страшне й темне".

Але що поробиш, коли треба?! vkaske

Сайти так і просились, щоб їх трохи доробили, довели до розуму, прикрасили та зробили зручними і привабливими.

І як на диво, мені вдалось зробити на 100% все, що збирався (-:

Якщо ви вже були на моїх сайтах, то помітите різницю, якщо ще ні - то можете зайти, подивитись і залишити коментарі, де і що ще можна підправити, на ваш погляд

http://haniki.com.ua/ & http://sclinic.dp.ua/

П. С. Тепер ще більше мені не подобаються блоги на і.юа через те, що записи неможливо оформлювати так, як самому подобається!