Прикрашаємо світ навколо себе - робимо квіти з.. апельсинів! (-:

Як прикрасити світ навколо себе?

Можна почати з чогось простенького... наприклад - з квітів, зроблених власноруч з апельсинової корки!

Це дуже легко - подивіться та переконайтесь в цьому самі (-: http://haniki.com.ua/article.php?id=41

http://haniki.com.ua/article.php?id=41

Давно мене не було...

Напевно, коли в житті все чудово - блоги перестають бути потрібними. Принаймні, для мене це так, бо свій блог я використовував для того, щоб краще розібратись з тим, що коїться в моєму особистому житті, чому мені кепсько, чи чому справи йдуть не так, як того бажаєш...

Зараз я щасливий, життя чудове, якщо щось і турбує, то я можу це обговорити зі своєю коханою, або друзями... а безликій, анонімний інтернет, що свого часу дуже виручав, має насолоджуватись заслугованим відпочинком (-:

Друга причина, чому я тут не з'являюсь як раніше - тому що тепер мені тут незручно. Дуже багато обмежень у засобах виразу думки, тиск сторонньої реклами, чужа модерація і ще багато того, що мається на всіх сторонніх блог-платформах. Після створення декількох власних сайтів, де є можливість контролювати кожен атрибут в кожному куточку сайту, таке становище є дуже неприємним.

Звісно, зовсім видалятись з цієї мережі теж немає сенсу. Свого часу я приділив немало часу на створення унікального контенту, і тепер ці старання надають мені можливість користуватись деякими цікавими ефектами (-:

Кому цікаво, яким є моє життя поза мережою - можете відвідати мої сайти:

http://haniki.com.ua - витвори ручної роботи (хенд-мейд)

http://svet-it.dp.ua  - комп'ютерна допомога в Дніпропетровську

http://sclinic.dp.ua - сайт для всіх, хто дбає про своє здоров'я та фігуру

Три сайти, якими я зараз живу

http://svet-it.dp.ua/ - Комп'ютерні послуги (мій основний заробіток, найулюбленіша справа -- мрія життя!)

http://haniki.com.ua/ - Інтреннет-портал прикрас та витворів ручної роботи (приємне хоббі + невеличкий заробіток)

http://sclinic.dp.ua/ - проект для моєї мами, допомагаю розвивати її бізнес. Схудення, лікування зайвої ваги.

Кому не складно, прошу підтримати ці проекти - відвідати, ознайомитись, надати якісь рекомендації.

ЗАПРОШЕННЯ на фотовиставку конкурсних робіт



На Дніпропетровщині з 24 вересня по 27 жовтня проходить унікальний за змістом та вражаючий за результатами конкурс стрит-арту. 

Протягом місяця молодь з 13 міст нашої області малювала ескізи, а потім втілювала в життя свої креативні ідеї по розмальовуванню вулиць. 

У Дніпропетровську, Вільногірську, Дніпродзержинську, Жовтих Водах, Кривому Розі, Марганці, Нікополі, Новомосковську, Орджонікідзе, Павлограді, Першотравенську, Синельниковому та Тернівці загалом намальовано понад 30 вуличних малюнків.

Протягом останніх 10 днів активно іде голосування у соціальних мережах. Тисячі людей оцінили роботи молоді. Нові малюнки отримали більше 5000 статусів ВКонтакті та стали новими визначними місцями своїх міст.
Конкурс став гучною подією області, надав змогу об’єднати творчу молодь і зробив Дніпропетровщину яскравою та ще більш неповторною.

Запрошуємо Вас на відкриття фотовиставки конкурсних робіт у Палаці студентів ДНУ о 15 годині 27 жовтня.
Орієнтовна тривалість заходу – 30-40 хвилин.

Конкурс проходить за підтримки губернатора Олександра Вілкула та Обласної Державної Адміністрації.

Завантажити фото можна за адресою http://cdma4u.dp.ua/k12/fv.zip
У разі потреби взяти ексклюзивне інтерв’ю або при виникненні питань – телефонуйте.
Дмитро Хозін
+38-050-342-36-59,
+38-063-738-22-97 
http://k12.com.ua/2011-10-16/konkurs.html - сторінка голосування
http://k12.com.ua/2011-09-25/na-dnipropetrovshhini-startuvav-pershij-regionalnij-konkurs-street-art.html - детальна інформація про конкурс

Проект K12 Street-Art - вуличне мистецтво у Дніпропетровщині

На минулих вихідних в районних центрах Дніпропетровської області минув конкурс-фестиваль вуличного мистецтва. Організаторами стали учасники молодіжного руху "Квест К12", за підтримкою Дніпропетровської обласної адміністрації. 

В 13 містах за 2 дні було створено більше 30 витворів мистецтва, загалом прийняло участь більше 100 людей зі всієї області. Вік учасників від 12 до 60 років.

Подивитись результати обласного стріт-арту та віддати свій голос за найкращий витвір можна тут: http://k12.com.ua/?p=1011

Деньги - зло!

"Как часто мы говорим и слышим: "Нужны деньги". Так часто, что забываем: на самом деле нужны не бумажки, а то, что можно на них купить. В итоге движение к цели превращается в изматывающую погоню за средством."

© цитата зі статті

Стріт-арт в стилі "К12"

Вже декілька місяців малюють учасники К12 на вулицях міста. Обирають найнепривабливіші місця і роблять їх цікавішими, оригінальнішими...

Мета - зробити наше місто гарним, яскравим, цікавим та привабливим, щоб око раділо, і в серці думка про рідний край затишно втеплилась (-:

Побачити їх можна в самому центрі міста - на вулицях Комсомольської, Плеханова, Московській, Набережній ім. Леніна, або в інтернеті, бо таке чудо багато хто хоче сфотографувати... Дивіться самі:


95%, 20 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прощавай, соціальна мережа...

Вчора видалився з мережі "ВКонтакті". Чи то на емоціях, чи тому що давно вже збирався.

Пів ночі думав потім - чи вірно зробив, яка мені користь з тієї сторінки, і як далі буде...

Думаю, все зробив вірно. Бо надто багато часу забирав перегляд оновлень, коментарів та лайків, а користі майже ніякої від цього.

Сподіваюсь, що бажання повернутись не виникне (-:

І хай кожен сам собі зробить висновки...

Нарив статтю... Зробив висновок, що це про мене... Тільки не можу тепер зрозуміти, в якому контексті це мене стосується.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Дауншифтинг

Трохи про мій "Автостоп-2011"

Здається, це вже стає доброю традицією - щороку влітку відправлятись подорожувати автостопом в якісь цікаві місця. Цього року здійснилась моя давня мрія, і я став подорожувати не сам, а в компанії моєї коханої дівчини.



Як завжди, все йде не так, як планувалось. Змінюються маршрути, дати прибуття та виїзду, навіть мета подорожування може змінитись під час поїздки. Мені це вже звично... Точніше, я вже звик дивуватись цім несподіваним, неочікуваним втручанням зовнішніх обставин в мої плани, бо зазвичай вони завжди несуть в собі тільки покращення, які б я і сам напевно запланував, якби знав, що вони можливі. Іншими словами - я просто приймаю ті класні нагоди, які час від часу даруються Міс Випадковістю.



Планувалась лише одна поїздка - на Західну Україну до Чопа. Через Полтавщину та Житомирщину туди, через Умань назад. Але часу не вистачило, і тоді народилась ідея розділити подорож на дві: в першій, скороченій - спочатку завітати до родичів під Полтавою (Кобеляцький район, село Гарбузівка), звідти рушити до Бердичева, і вже через Вінницю приїхати в Софіївський парк, а звідти додому;



На другу подорож ми мали більше часу, тому запланували його грандіозніше: з Дніпра - через Кам'янець на Коломию, звідти до Львова, зі Львова до Чопа, потім на Білорусь, де нам запропонували відвідати родичів в Бресті, під Пружанами та в Мінську, з Мінська поїхати на Санкт-Петербург, а потім, через Москву - додому, на Дніпропетровськ.

Перший маршрут так і склався, як планувалось, за винятком кількості днів, які ми планували на кожен з пунктів (-: А ось другий маршрут змінився досить радикально. Замість Коломиї ми поїхали відразу до Львову, через 4 дні звідти на Коломию, потім, несподівано, по південному кордону України - через Яремче, Солотвино, Берегово - до Мукачева, і, зовсім не заїжджаючи до Ужгорода і Чопа - на Білорусь (До Кобрино через Ковель). Якщо чесно, то ще місяць тому я і уявити не міг, що все так зміниться, але тепер дуже задоволений усім (-:

В Білорусі ми проігнорували Брест, але відвідали Біловезьку Пущу, зараз тусимо в Мінську. В Пітер та Москву вже не збираємось, бо немає ані часу, ані грошей, ані бажання. Але ще збираємось завітати до друзів в Гомель, щоб потім через Київ повернутись додому десь у вівторок, або середу. Хоча... це все майбутнє - його неможливо загадати, чи передбачити, тому, подивимось, як там станеться (-;

На цей момент ми за літо проїхали автостопом більше 2300 кілометрів по Україні, вже більше 600 по Білорусі, і ще 1000 кілометрів у нас попереду, щоб повернутись додому...

Деталі про відвідування кожного з місць я напишу трохи пізніше, але обіцяю, що довго чекати не прийдеться. Поки-що, хто бажає, може подивитись фотозвіт з цієї подорожі в моєму альбомі: ось тут