Немного про отдых и отельный бизнес

Вот уже несколько лет, как я работаю сам на себя (на вольных хлебах). Иногда дела идут хорошо, и я начинаю задумываться над тем, куда с пользой применить накопленные деньги, а иногда дела не очень, и накопления сами собой находят, куда потратиться. Должен признаться, последний год был хорош, так что я много времени посвящал изучению вопроса инвестиций.
Чаще всего попадаются предложения от различных пирамид и хайп-проектов. Там всё шик-блеск, но слишком уж стрёмно. Чуть менее стрёмно исследовать ПИФы, доверительное управление и другие виды вложений, где, хоть и нет защиты от убытков, но зато есть небольшая гарантия, что "фирма" не исчезнет в один прекрасный день, никого не предупредив.
Реже всего попадаются по-настоящему интересные предложения. Они всегда выделяются своей необычностью. К примеру, Апарт-отель YES - объект, созданный усилиями инвесторов (построенный в складчину), управляется доверительной компанией, а прибыль делится между теми, кто вложил в проект деньги. При этом, управляющая компания предоставляет обеспечение сотрудников жильем, гарантированную зарплату, исправно платит налоги и имеет ряд других преимуществ. 
Получается, можно вложить определённую сумму, и стать владельцем не целой гостиницы, а небольшой её части, и получать дивиденды, соразмерные вложению. Что-то вроде собственного номера в отеле.. 
Кому как, а сам подход к делу мне очень нравится. Конечно, это не значит, что я прямо сейчас побегу вкладывать туда деньги, или кого-то из вас стану уговаривать. Вовсе нет. Просто мне нравится простота и эффективность этого вида инвестирования. Наверняка есть и другие похожие проекты. Если найду - обязательно поделюсь с вами :)
А пока думаю над открытием кафе здорового питания в Днепропетровске, в команде с несколькими единомышленниками. 

Раджу всім :)

Нещодавно взявся допомогти знайомим з сайтом на тему книжок для дітей.

Спочатку навіть не уявляв, що вийде, але з часом цей сайт став дійсно цікавим.

Мені подобається, як нейтральний дизайн вигідно доповнюється яскравими різнокольоровими ілюстраціями до книжок та статей :)

Подивіться самі. Ось цей сайт - BabyBooks.com.ua

Буду вдячний, якщо ви залишите свої відгуки щодо нього (-:

Що таке кардшаринг?

Що таке кардшарінг? Про нього багато чули, однак мало хто розуміє, що це таке. А сервіс, до речі, дуже популярний, незважаючи на те, що не зовсім законний.

Кардшарінг - це розподіл карти для загального доступу до смарт-картки. Шарінг - організація доступу до закодованого, платного сервісу.

кардшаринг

Тобто, за 1 абонентську плату оператору платного супутникового телебачення, доступ отримують і інші абоненти, таким чином організатори "шари" знижують абонентську плату і піднімають популярність сервісу.

Звичайно, від такої схеми провайдери платного телебачення зазнають збитків, окрім них компанії розробники, а також власники патентів.

Існує можливість організації шарінга і в домашніх умовах, при допомоги 1 карти розширивши її на пару ресиверів, таким чином з'являється можливість дивитися телевізор в різних кімнатах, оплачуючи тільки 1 карту.

Сенсом шарінга є передача ключа смарт-карти ресивера, який не має карти, і зчитує одержувані ключі, а вже декодер відкриває інформацію.

Ключ - набір нулів і одиниць. Його довжина не більше 16 байт. Відомо, що ключі можна передавати як через інтернет, так і по дротах.

Клієнти отримують ключі через інтернет, роздає їх сервер. Пам'ятайте, що інтернет з'єднання повинно бути стабільним!

Блогун - сервіс заробітку на блоґах

за спиной
Багато хто каже про заробіток в мережі Інтернет, про заробіток на блоґах, але мало хто каже щось конкретне, тому приходиться самому все дізнаватись, вчитись, набивати свої синці та набувати опіки... Ні, звісно, є книжки та інструкції "бувалих блоґерів", але їм важко вірити, тому що кожен з них розповідає якусь свою особисту історію, і спільну істину важко знайти. Хоча, в будь-якому разі досвід заробітку ніколи не буває зайвим. 
Виказую свою думку, що найкащим для заробітку сервісом на сьогодні вважаю "Блогун" - https://blogun.ru/asymptomaticbgheeig.html
По-перше він зручний, по-друге - швидкий, по-третє там дійсно багато замовників (у порівнянні з іншими сервісами), і в-четверте (найголовніше) - приймаються до роботи будь-які площадки, блоґи, форуми, суспільства, сторінки в соціальних мережах тощо. Аби ви тільки могли там розташовувати свої записи та гарантувати їх збережність та незмінність (-:
Сам вже з вересня там зареєстрований, заробіток більше 200 доларів. Звісно, це не зарплатня, але все-одно непагано, якщо звернути увагу що всієї роботи максимум півгодини на добу з урахуванням часу на пошук замовлень, виконання та звітування (-:
Якщо є питання по цьому сервісу, то звертайтесь (-:
Дякую за реєстрацію по партнерському посиланню  (-:

Всех с октябрём!


Пусть октябрь радует и приятно удивляет каждого, кто прочитал это сообщение :)

А тим часом десь у Дніпропетровську

Ханік одружився!



Один з перших блогерів і.юа з Дніпропетровська вчора одружився (-:
Приймаються щирі привітання (-:

Поступово змінюю місце розташування блоґу



блоґ переїжджає на платформу http://zhyvotnae.in.ua/

Там йому гарно, зручно... клопи не кусають

Переважна більшість записів на тому блозі - унікальна, яких не було опубліковано тут, на і.юа

По-перше тому, що я додав туди записи з попередніх щоденників, по-друге, тому що вже почав нові статті публікувати там...

Ті, що туди перемістились з цього блоґу -- тут видаляються (щоб не робити дублікатів змісту)

Тому, скоро тут нічого не залишиться... навіть рекламні та скопійовані статті повидаляю...

Звісно, читачів має зменшитись у кількості, але, сподіваюсь, друзі, з якими я встиг потоваришувати в реальному житті - залишаться?


новеньке в моїх блоґах

Посилання zhyvotnae.in.ua
 
Про деякі методи саморозвитку
Все популярніше групи "Як стати успішним", "Цитати міліардерів", "Власний бізнес..

Посилання letostop.com
 
Автостоп от заката и до ночлега
После того, как мне вернули телефон, я успокоился настолько, что не было никаких сомнений, продолжать..

Неділя - святий день

Нещодавно вирішили з коханою додати трохи нового в своє життя -- зробити один день справжнім відпочинком від усього: від роботи, від комп'ютерів, від інтернету, і навіть від телефонів.
Так і зробили -- ще в суботу ввечері вимкнули телефони, всю можливу електронику вдома, і засинали та зустрічали новий день вже без звичних крадіїв часу. 
Було досить незвично цілий день не наближатись до комп'ютера, і не вмикати телефон (навіть щоб подивитись котра година). Ми добре відпочили, приготували смачний пізній сніданок, вдень пішли гуляти, пообідали в суші-барі, повернулись додому ввечері, читали книжки, спілкувались, розважались.
Вважаю, що це дійсно варто того, щоб внести на постійну основу.
На наступну неділю у нас вже є багато таких планів, які можна здійснити найкращим чином саме тоді, коли ніщо інше не заважає та не відволікає (-:
Раджу всім спробувати (-:

Несподівані миті щастя

Іноді щастя настає коли просто згадаєш якусь людину... і відчуєш, наскільки це чудово
На душі стає тепло і затишно, а серце сповнюється радістю та вдячністю Богу... за все