Чего на самом деле хотят жители Донецка?

Згідно ст. 111 КК України .
Діяння , яке вчиняється громадянином України на шкоду країні , а саме - порушення суверенітету , територіальної цілісності і недоторканності , загроза обороноздатності, державній , економічній чи інформаційній безпеці України . Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту , шпигунство , надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України . За це все зрадник може позбутися волі на строк від 10 до 15 років -Державна зрада

Кримінальної відповідальності можна уникнути. Зраднику, який отримав завдання, але не зробив необхідного, покладається прийти з повинною до органів державної влади України. У законі йдеться про те, що добровільне повідомлення про зв'язок з іноземними організаціями, державами або представниками, підбурювані до злочину, і про отримане завдання стане порятунком від кримінальної відповідальності.

Согласно ст. 111 УК Украины.
Деяние, которое совершается гражданином Украины во вред стране,а именно- нарушение суверенитета, территориальной целостности и неприкосновенности, угроза обороноспособности, государственной, экономической или информационной безопасности Украины. Переход на сторону врага в условиях военного положения или в период вооруженного конфликта, шпионаж, оказание иностранному государству, иностранной организации или их представителям помощи в проведении подрывной деятельности против Украины. За это все предатель может лишиться свободы на срок от 10-15 лт -за измену Родине

Уголовной ответственности можно избежать. Изменнику, который получил задание, но не сделал требуемого, полагается прийти с повинной в органы государственной власти Украины. В законе говорится о том, что добровольное сообщение о связи с иностранными организациями, государствами или представителями, подстрекавшими к преступлению, и о полученном задании станет спасением от уголовной ответственности.

Шахтёры отдыхают

Путин рассказывает, как отдыхают шахтёры 


Правила продажу алкоголю та тютюнових виробів.

Чи потрібно посилити в Україні правила і відпуск алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім покупцям?


33%, 1 голос

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Газові борги

Російська Федерація  стверджує,що борг України за поставки газу становить16,6мільярда доларів.

Ответ- подвалах «Массандры» сохраняют более 600 тыс.. бутылок коллекционного отечественного и зарубежного вина более 800 сортов. 
 Коллекция вин «Массандры», около 1,5 млн. бутылок трёхсотлетней видержки

Владимир и Дмитрий на сегодняшний день ваши солдаты на эту сумму уже выпили крымского вина.



Чому досі бігають з російськими прапорами?


 
Чому  досі бігають з російськими прапорами та вивішують їх на держустановах України

0%, 0 голосів

14%, 4 голоси

4%, 1 голос

21%, 6 голосів

0%, 0 голосів

29%, 8 голосів

14%, 4 голоси

0%, 0 голосів

18%, 5 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Майдан


Амністія-юридичний термін - повне, часткове, пом'якшувальне звільнення від кримінальної відповідальності і покарання осіб, винних у вчиненні злочині, які визнали свою вину і були осуджені.
Велика помилка,якщо опозиція на це погодиться.
Усі хто затриманий,як мітингувальник має бути визнаний,як не винний і відпущений без жодних ультиматумів діючої влади.

Проголосований законопроект про амнистію у ВР кожного мітингувальника офіційно визнано,як злочинець.Панове слуги народу Ви взявши заручників ставите вимоги-звільніть приміщення,зробіть те,зробіть це. Хто тут терористи?


На Вашу думку подальші кроки влади?




33%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Бій під Крутами


Вічна слава Героям котрі полягли у нерівному 
бою під станцією Крути!















"Терен"



Призначений як для припинення протиправних дій  окремих осіб, та  ліквідації масових заворушень, шляхом тимчасового придушення за допомогою світлових і звукових імпульсів високої інтенсивності.

  
Беркут примотує коктель молотова до шумо-світлових гранат та шматки каменю.Таким методом поранено сотні людей,також використовують отруйний газ beat