Як же мені пройти в садок?

Олег Мацех;
На фото Даниїл, син мого близького друга Valeriy Mirgorodskiy який мене приютив на час революції, мешкає він біля адміністрації президента. Вранці, коли маля вийшло на вулицю, завмерло перед стіною беркуту та мовчало близько п'яти хвилин. Потім малий сказав: "Як же мені пройти в садок?". Фото мами з мобільного. — здесь: Адміністрація Президента України


Декілька питань до опозиції.

Декілька питань до опозиції.
4 декабря 2013 г. в 16:54

Набридла трьохголово-безголова опозиція. 

Вона не спроможна виробити стратегії та плану дій, не продукує рішень, не в стані організувати дієвих структур, сама ні до чого не готова, її постійно дурять, вона боязлива, не рішуча та не готова брати на себе відповідальність. Її основний лозунг "Банду геть", навіть не "Бандитам тюрми". Вони не показують шляхів, як ту банду геть, їхній рецепт - лише присутність наших тіл на морозі, багато тіл... Вони закликають стояти до кінця, але замовчують до чийого кінця? Самі ж вони не збираються стояти на морозі


Вони не готові скласти мандати, обнулити списки та вийти з людьми на вулицю. Вони не готові відмовитись від влади, відсепаруватись від бандитів. Вони не готові піти до людей в намети та жити з ними там до кінця. Вони не можуть зробити жодної рішучої дії!


Так, вони не бандити, але набиваючи свої кишені та задовільняючи свої інтереси привели бандитів до влади, а якщо не набивали то закривали очі на те, як це роблять їхні однопартійці чи підлеглі.

У всьому іншому вони від тої банди не відрізняються, хіба трохи дрібніші. Живуть подвійними стандартами, брехливі, надмірні, відірвались від людей. Вони настільки закохані у себе, що навіть втратили інстинкт самозбереження.


Чи можна сказати, що вони кращі від влади?

Вони досі не спромоглися вибрати посеред себе єдиного лідера. Історія не знає успішних тріумвіратів. А хіба Україна стане винятком? Вони підсвідомо бояться усунути Януковича та випустити Юлю, бо кому вони тоді потрібні? Тому й не рішучі. Їх не боїться влада, тому й ігнорує.

Це узагальнена оцінка, не хочу когось образити. Так, не всі такі, але ті, хто не такі, усе одно втиснуті в їхню систему і з часом стають такими ж або витісняються цією системою.


Чи це вони розбудили людей та підняли на повстання? Чи можна сподіватись перемоги з такою "опозицією"? Чи можна їм взагалі вірити?


Це не мої міркування, це лише спостереження та реалії. На жаль.

Два дні поспіль я намагався достукатись до політиків з ідеєю необхідності терміново організувати в безпосередній близькості до Майдану приміщення для людей, що пікетують урядові установи, охороняють Майдан чи виконують систематично різні завдання штабу, щось на зразок казарм. Щоб люди мали де відпочити, щоб можна було швидко надати їм медичну допомогу, нагодувати та швидко їх зібрати. Окрім цього необхідно знайти приміщення, де можна було б розмістити координаційні штаби для громадських активістів, служб поселення та відправлення, офіси з оргтехнікою тощо. Ідеальним приміщенням для таких цілей був Український дім. Окрім функціонального, він ще має стратегічне значення, є символом революції і знаходиться не де-небудь, а на Європейській площі.


Першого ж дня я безрезультативно намагався зв'язатись з Анатолієм Гриценком, Олесем Донієм та Андрієм Парубієм, яких знаю особисто, щоб разом з депутатами зайти в Український дім та розміститись там. Увечері на ініціативу відгукнувся депутат Дерев'янко. Разом з ним, невеликою групою ми потрапили до середини, де нас зустріла охорона, знадвору стояв натовп, близько 2-х тисяч людей. Переконаний, якби туди прийшло ще кілька народних депутатів, зокрема Кличко, нас впустили б у будівлю, але ніхто цього робити не збирався, а навпаки центральний штаб дав вказівку залишити будівлю. Демотивовані люди розійшлись, а ми залишились без такого важливого об'єкту.

Пробував ще пояснити важливість питання своїм друзям, народним депутатам Михайлу Хмілю та Оксані Продан, яка в свою чергу спробувала організувати зустріч з Турчиновим. З Турчиновим так і не зустрівся, переговорив лише з його помічником, але без результату. Вразив мене штаб, за кордонами охорони купа важняків в дорогому одязі. Якось тут не дуже революційно.

А ще мав досвід в організації блокування кабміну, куди привів своїх людей. В понеділок о 6-й ранку за рішенням штабу його мали взяти в кільце представники опозиційних сил та громадських організацій. В результаті о 6-й годині прийшли лише представники громадських організацій. Представники Свободи прибули за годину, ще пізніше Батьківщини, а представники Удару взагалі не з'явились. Було моторошно та бридко.


А сьогодні водили хороводи туди сюди, ходили до Призидента, щось від нього вимагали, а його там не було. Замість того, щоб першим питанням поставити вимогу про звільнення затриманих хлопців, але хто би за них пам'ятав, окрім кількох депутатів.

Що далі?


Я не збираюсь демотивувати людей, це не так легко зробити. Бо цього разу вийшли вони не за опозицію, а проти влади. Є різниця між гаслами "Ющенко так" та "Янукович ні". А опозиція замість включитись на рівних в процес, намагається його всіляко очолити. У результаті не використовується потенціал активістів та представників бізнесу, гасятся їхні ініціативи, не залучаються їхні ресурси, не дослухаються до їхніх ідей. Політики намагаються усі дії взяти під контроль та блокують паралельні дії громадських активістів. За таких умов не можливе розгортання широкого Народного Фронту, що на мою думку є чи не єдиним шляхом до успіху.


Дії, котрі зараз пропонує опозиція лише на руку владі, яка взяла тактику очікування. Вони призведуть до падіння динаміки. Стояння і ходіння врешті решт людям набриднуть і вони поїдуть додому. Не думаю, що люди захочуть зустріти Новий рік та Різдво на Майдані. Необхідно дражнити владу різноплановими множинними діями, виводити її з рівноваги, щоб викликати режим на неадекватні відповіді. Досвід показав, що політика залякування діє в Україні навпаки. Нам вже немає чого боятись, гірше не буде, хіба що дурень цього не бачить. Далі тільки терор та морок.

На відміну від 2004 року, цього разу все значно складніше, немає сильної опозиції, немає єдиного лідера, немає шляхів досягнення поставлених цілей, ворог значно жорстокіший та цинічніший, ним є не лише чинна влада, а й сусідня ненаситна держава.


Якщо опозиція не змінить підходів, вона або заведе свій народ в нікуди, або він зорієнтується і почне діяти без неї. Тоді попереду або велика депресія, або громадянська війна. Ні одне, ні друге не тішить.


Але є ще один варіант, який може стати виходом з ситуації. Якщо опозиція не оговтається, то треба забути за неї та почати свою швидку самоорганізацію, свою боротьбу проти режиму. Тоді з'являться нові структури, нові лідери, нова Україна, європейська держава побудована на відповідальності знизу. Переконаний, що ресурсів та енергії для цього достатньо.


https://www.facebook.com/notes/%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3-%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B5%D1%85/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%8C-%D0%B4%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D1%96%D1%97/636801666378227


В Украине осуществляется план Медведчука-Путина

Во время тайных переговоров в Сочи и Москве хозяин Кремля Владимир Путин окончательно согласовал с президентом Украины Виктором Януковичем программу совместных действий, которая известна под названием «План Медведчука-Путина».

medputЦель этого плана – полное подчинение Украины Москве, вплоть до вхождения в Таможенный союз и в структуры будущего Евразийского альянса, передача России енергетической инфраструктуры Украины, дележ украинских активов, разрыв договоренностей с Европейским Союзом, затягивание любых переговоров с Западом, увеличение военного присутствия России в Черноморском регионе и прочее. Взамен режим в Украине получает гарантии финансовой поддержки в размере 20 миллиардов долларов, предоставление сумм и активов лично семье Януковича и его ближайшему окружению. Условие – передача всего контроля за выполнением плана «группе серых кардиналов», а именно – Медведчуку, Фирташу, Клюеву, Бойко и иже с ними. К выборам 2015 года Украина должна была подойти с новым, послушным Путину кандидатом в президенты. Янукович выводился из политической игры с гарантиями финансового благосостояния.

Полностью статья здесь:

http://londonskaiagazeta.com/?p=610&lang=ru

Художественные эксперименты и шедевры живописи на теле.(с )

Искусство рисования на теле, как самый распространённый вид боди-арта, всегда привлекает внимание своей откровенностью и необычностью. Технологию росписи мужских и женских тел широко используют в календарях и печатной рекламе самых разных товаров и услуг, начиная от социальной рекламы против рака груди и заканчивая мотоциклами Harley-Davidson.

Расписное обнаженное тело, как правило, символизирует в рекламе красоту, гармонию и ощущение свободы от всех внешних сковывающих факторов. Оригинальное изображение на определенных частях тела может также придать и некий дополнительный скрытый смысл. С помощью рисунков на обнаженном теле креативщики из McCann Erickson India смогли непринужденно, доходчиво и с юмором рассказать о такой деликатной проблеме, как повышенное газообразование. И в частности о том, почему не стоит пукать в общественных местах. Слоган: Your gas entertains no one/Ваши газы никого не веселят./

Руки

Запущенная в 2008 году и успешно продолжающаяся до сих пор кампания для сотового оператора AT&T использует популярную идею с раскрашиванием рук , чтобы творчески показать стилистику разных стран, демонстрируя лишь телефон и руки.

Женское тело

Вся статья и фото здесь :

Занимательная азбука или ох уж эти французы:)

Камасутра-алфавит (18+)

Французский иллюстратор Малика Фавр (Malika Favre) создала альтернативный, местами даже анимированный, и определенно возбуждающий алфавит. Теперь можно смело заявлять, что буква «А» — это такая поза. Как, впрочем, и другие буквы.

2349721_original

2350063_original

2350146_original

2350568_original

2350798_original

2350973_original

2351238_original

2351483_original

2351839_original

2351980_original

2352185_original

2352451_original

2352700_original

2352911_original

2353152_original

2353615_original


2353886_original

2354071_original


2354212_original

2354463_original

2354928_original

2354976_original

2355391_original

2355575_original
2355913_original


2349558_original

Pink Martini

Портлендская группа с романтичным названием Pink Martini поет на английском, французском, испанском, итальянском, и на всех этих языках сразу , сформированная в 1994 году пианистом Томасом Лодердейлом, прославилась благодаря своим ярким композициям и музыкальным экспериментам, выходящим за рамки стилей.


 Участники черпают вдохновение в мировой культуре, и в результате у них получается оригинальная и самобытная музыка.

 

Несомненно, Pink Martini сумели создать свой уникальный стиль, который просто невозможно спутать ни с каким другим: они ловко смешивают элементы джаза, латинской, классической и даже поп-музыки.

Дебют группы состоялся в 1997 году на Каннском Кинофестивале, после чего Pink Martini много ездили с гастролями по всему свету, выступая с самыми разными оркестрами, включая знаменитый  Лос-Анджелесский филармонический оркестр.

 Первая студийная работа Pink Martini увидела свет в 1997 году и получила название Sympathique. Пластинка моментально привлекла внимание многочисленных меломанов к творчеству оркестра и произвела настоящий фурор: смесь жанров и изысканные аранжировки не остались незамеченными.

 Следующий альбом Hang On Little Tomato вышел в 2004 году, спустя семь лет после выхода дебютного лонгплея Sympathique. Музыканты приложили немало усилий во время записи, и Hang On Little Tomato полностью оправдал ожидания поклонников коллектива: ставший фирменным музыкальный коктейль вновь порадовал меломанов невероятно яркой и необычной атмосферой.

В 2007 году состоялся релиз альбома Hey Eugene!, получившего прекрасные отзывы музыкальных экспертов. Коллектив продолжал набирать обороты, а огромное количество новых идей способствовало созданию действительно оригинальных и сильных пластинок. Так, в 2009 году дискография Pink Martini пополнилась лонгплеем Splendor In The Grass, на котором были представлены композиции на пяти языках: безусловно, культурное разнообразие стало визитной карточкой оркестра.

Музыканты не заставили своих слушателей долго ждать следующей студийной работы. В 2010 году свет увидел пятый альбом Pink Martini - Joy To The World.



Pink Martini (with singer Storm Large) - Amado Mio





Pink Martini с певицей Storm Large ( Большой Шторм :) - " Амадо Mio "

Автор: Аллан Робертс и Дорис Фишер из альбома Sympathique, © 1997 Хайнц 
Записиьснято 3 сентября 2011 в Chateau Ste. Мишель в Сиэтле Video Production .