Майстер-клас Володимира Чепового

Українська Громада разом з Агенцією "Speak Up" запрошують Вас на авторський майстер-клас Голови української Громади Володимира Чепового, який відбудеться 23 червня о 19:00 за адресою м. Київ, конференц-зал готелю "Козацький", вул. Михайлівська, 1 / 3.

Під час майстер-класу Володимир поділиться досвідом побудови успішних компаній і своїм баченням нових інструментів бізнесу, які допоможуть уникнути майбутніх криз і відкриють додаткові можливості для самореалізації особистості.

Участь у майстер-класі рекомендовано тим, хто шукає нові смисли та рішення у розвитку бізнесу і себе в бізнесі.

Детальніше...

Пошук нових лідерів Хмельниччини

«Щоб перемогти темряву, потрібно запалити світло. Темряву запалити неможливо» - саме під таким гаслом проходили презентації проекту «Нові лідери України» на Хмельниччині.

В рамках презентацій 21 травня 2010 року в Хмельницьку Володимир Чеповий, голова МГО «Українська Громада» та член Правління Ольга Ситник провели майстер-клас для молоді та круглий стіл «Моделювання майбутнього регіону через ефективні проекти». Заходи були організовані партнером Української Громади Фондом «Стара Волинь».

Детальніше про подію читайте тут.

Переглянути світлини з події можна у фотогалереї.

Добре серце київських школярів

Минулого тижня учні Київської спеціалізованої школи №80 надали іграшки та кошти, зароблені власною працею, Міжнародній Благодійній Фундації «Лікар.інфонд» у допомогу хворим дітям, які лікуються у  токсикологічному відділенні НДСЛ «Охматдит».

Добрі справи робити легко! Ця школа не перша і не остання, яка піклується про долю хворих дітей. Приєднуйтесь і Ви!

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news-ngo/item/903/

Еліта, що дасть імпульс

«Ми всі чекаємо на зміни. Ми потребуємо нового формату суспільства, яке не здатна створити сучасна влада.

Суспільство є системою, що має свою будову та живе за своїми правилами.

І щоб змінити систему існуючу, потрібно витворити нову, яка буде менша за розмірами, проте краще організована, ефективніша та діятиме за якісно новими правилами.»

Прочитати повну статтю члена Правління МГО "Українська Громада" Ольги Ситник «Еліта, що дасть імпульс» можна тут: http://ukrhromada.org/ua/media/quotes-content/id/78/

Розпочався пошук нових лідерів на Черкащині

Команда Української Громади – Володимир Чеповий, Ольга Ситник та Олег Челомбітько разом із Черкаськими партнерами Комітетом самоврятування громади та молодіжної міжнародною організацією AISEC розпочали пошук нових лідерів Черкащини.

Черкаська молодь отримала змогу відвідати майстер-клас «Лідерство та елітарність. Самореалізація молоді в умовах кризи», який провели Володимиром Чеповий і Ольга Ситник. Захід відбувся за сприянням Черкаської філії Європейського університету. У майстер класі взяли участь понад 60 молодих людей.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/862/

+ Чотири кандидати у Нові Лідери України

На минулому тижні серед 27 заявок номінантів за свої досягнення у громадських справах країни було обрано ще чотири кандидати: Андрій Гефтман, Олександр Лозовицький, Володимир Любивий та Ігор Петренко.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/864/

Наразі серед учасників проекту продовжується відбір.

Запрошуємо і вас взяти участь у проекті Нові Лідери України та пропонуємо заповнити заявку на участь: http://www.novilidery.org.ua/ua/newleaders/get-application/

Здоровій Україні – здорові діти!

За підтримки Української Громади розпочалась реалізація проекту «Здорова Україна», керівником якого є Голова ВГМО «Молодіжний Рух «Здорова Україна» Станіслав Ліповський.

Метою цього проекту є популяризувати ідею здорового способу життя серед молоді, та підвищити соціальну обізнаність з питань загрози Українському етносу через згубний вплив алкоголю та інших нав’язаних проти аутентичних цінностей; загальна патріотизація суспільства через рекламування і заохочення єднання із українською культурою, історією, традиціями тощо; інформування суспільства стосовно шкідливих впливів конкретних продуктів, явищ, телевізійних програм, СМІ тощо.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/859/

Беручи реальну участь в цьому проекті, Ви говорите – дитячому алкоголізму НІ!

Якщо Ви бажаєте приєднатися до проекту, пишіть на електронну адресу керівника проекту Станіславу Ліповському: [email protected]

«Я вище закону, я є закон!». Свавілля інспекторів ДАІ.

Під таким девізом інспектори Державної автоінспекції  побили члена МГО «Українська Громада» та ГОТП «Край» Андрія Савицького. Потерпілий рішуче налаштований довести справу до кінця та притягнути до відповідальності правоохоронців, які перевищили свої посадові повноваження і мають бути  покарані.

Боротися із протиправними діями інспекторів ДАІ можна, шляхом об’єднання і розуміння свої конституційних прав!

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/808/

Почав працювати Відбірковий комітет проекту Нові Лідери України

На цьому тижні почав працювати Відбірковий комітет проекту Української Громади «Нові Лідери України». Серед 26 заявок номінантів за свої досягнення у громадських справах країни було обрано ще три кандидати: Олег Лащук , Рагулі Власідзе та Уляна Лущик.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/782/

Наразі серед учасників проекту продовжується відбір.

Запрошуємо і вас взяти участь у проекті Нові Лідери України та пропонуємо заповнити заявку на участь: http://www.novilidery.org.ua/ua/newleaders/get-application/

Олександр Солонтай та транскордонне співробітництво

«Транскордонна співпраця є на сьогодні єдиним реальним та фінансово підкріпленим механізмом європейської інтеграції для України. Саме тому надзвичайно важливим є залучення громадянського суспільства до обговорення питань проблем та перспектив транскордонного співробітництва.» - зазначив експерт Інституту Політичної Освіти та член Правління Української Громади Олександр Солонтай на прес-конференції присвяченій обговоренню стану законодавчого та нормативного забезпечення транскордонного співробітництва.

7-8 квітня 2010 року у Києві проходила міжнародна конференція "Стан законодавчого та нормативного забезпечення транскордонного співробітництва". Організаторами конференції виступили Інститут Політичної Освіти спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань європейської інтеграції та Фондом Едуардо Фрея (Нідерланди). Учасниками конференції стали провідні фахівці та експерти країн ЄС (Нідерланди, Румунія, Польща, Словаччина, Угорщина), а також Молдови та України. Основними темами обговорення стали законодавче забезпечення та перспективи транскордонної співпраці, нові фінансові інструменти та кращі практики транскордонної співпраці.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/781/

 

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
8
попередня
наступна