Кожній школі – власний інтернет-сайт!

  • Які особливості реалізації проекту «Створення та впровадження мережі Інтернет-сайтів освітніх закладів у м. Києві»?
  • Яким чином ми плануємо організувати створення та підтримку мережі  Інтернет-сайтів освітніх закладів?
  • Які подальші перспективи розвитку проекту «Створення та впровадження мережі Інтернет-сайтів освітніх закладів у м. Києві»?

На ці та інші питання читайте відповіді у статті Володимир Шаповалов "Інтернет-культура громадянина та школяра-випускника"

Пропонуємо Вашій увазі Новий проект Української Громади "Створення та впровадження мережі Інтернет-сайтів освітніх закладів у м. Києві"

Проект: «Нові лідери України»

Ми шукаємо людей, які не просто говорять, а вже здійснюють реальні позитивні дії.

Коли почався проект «Нові лідери України», ми зіткнулися з нерозумінням його головної ідеї у багатьох людей, з якими доводилося спілкуватися. Тому хочемо відповісти на деякі запитанні щодо проекту. 

Якими повинні бути нові лідери? Перш за все, лідер здатен розкрити в людях їхні потенційні можливості. Це є людина порядна, культурна, високоосвічена, дисциплінована, далекоглядна, з певними особистісними та професійними якостями, має багатий внутрішній світ, чуйне серце, ясний розум і здатність до постійного саморозвитку. 

Мета проекту? Створити платформу, за допомогою якої об'єднати проактивних людей, організувати та згуртувати команду однодумців, надати можливість обміну досвідом результативної соціальної роботи, досягненнями та своїми невдачами.

Прочитати повну статтю Керівника проектного центру  МГО "Українська Громада" Олега Челомбітька можна тут: http://ukrhromada.org/ua/media/quotes-content/id/50/

Про те, що ми так і не почули

"Наша державна мета - стати для світу взірцем нового ціннісного, політичного та економічного порядку.

В той час, коли Європа задихається від демократії, Америка гине від споживацького способу життя, світові фінансові системи вкотре потерпають крах - Україна має зробити світоглядний прорив. Збудувати державу, яка стане відповіддю на світову потребу змін і дасть новий цивілізаційний імпульс.

Україна стане лідером слов'янських країн та колискою слов'янських культур.

Прочитати повну статтю члена Правління МГО "Українська Громада" Ольги Ситник можна тут: http://ukrhromada.org/ua/media/quotes-content/id/47/

 

Від кризи світ врятує не фінансовий, а соціальний капітал

На початку дев’яностих років минулого століття багато країн світу поглинула фінансова криза. Здавалося, ключові фінансові гравці мали б побачити всі слабкі місця системи і захистити її від ще одного подібного колапсу. А економічна наука наче досягла свого апогею. Але більшість країн світу вдруге наступили на ті самі «граблі» у першому десятилітті нового століття – сьогодні маємо другий обвал світової фінансової системи.

Виходить, що світ навчився ефективно управляти фінансовим капіталом, але раз на десять років щось не спрацьовує. Значить фінансовий капітал більше не дає гарантії стійкості суспільства. Можливо, настав час навчитися оперувати іншим капіталом - соціальним.

Прочитати повну статтю Володимира Чепового, голови Української Громади, "Від кризи світ врятує не фінансовий, а соціальний капітал" можна тут: http://ukrhromada.org/ua/quotes-content/id/40/

Книга Голови Української Громади - на 5 місці в рейтингу ТОП

Книга «Перехрестя», написана Володимиром Чеповим, Головою Української Громади, перебуває  в п’ятірці  топ-книг на Empik.ua. Книга «Перехрестя»-це книга про Вибір, про Життя та Смерть, про Добро і Зло, про Дружбу та Зраду, про Щастя та Любов, просто про важливі життєві Перехрестя.

«Перехрестя» є однією із теорій, котра відповідає на вічне питання: Навіщо ми приходимо в цей світ та в чому полягає зміст нашого існування?

Еліта в сучасній Україні. Віталій Раєвський

- В еліту входять люди, які довели своїми діями уміння ставити суспільне вище особистого та володіють високими моральними і інтелектуальними якостями, - Віталій Раєвський, генерал-майор, член Номінаційного комітету проекту "Нові лідери України".

Детальніше читайте тут: http://ukrhromada.org/ua/media/quotes-content/id/38/

Розпочинається пошук нових лідерів України


Ми розпочинаємо проект «Нові лідери України», щоб подолати суспільну апатію та депресію, дати поштовх масовому руху за суспільні перетворення, генерувати лідерів нової якості та створити дієвий привід для національного піднесення.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/361/

Обрано нового Голову Української Громади

У суботу, 12 грудня 2009 року відбулося Велике Віче, на якому підведено підсумки нашої діяльності у 2009 році, обрано нового голову та визначено стратегію розвитку на наступні 2 роки.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/356/

Перші результати роботи Корпусу Волонтерів

Громадські організації в селищі міського типу Грицеві та селі Судилкові Шепетівського району і в с. Христівці на Ізяславщині створили минулого тижня. Це стало наслідком копіткої та відповідальної роботи добровольців проекту «Корпус волонтерів для сільських громад України», який реалізується за підтримки Української Громади.

Позитивні результати діяльності Волонтерів у кількох селах Хмельниччини стали прикладом для інших. Нині в багатьох громадах почали обмірковувати і робити конкретні кроки на шляху створення громадських організацій, функціонування яких є одним із першочергових та необхідних кроків у відродженні та розвитку українських сіл.

Детальніше: http://ukrhromada.org/ua/media/news/item/309/

Мітинг пам’яті Вікентія Хвойки

Вся прогресивна громадськість України і світу відзначатиме 95-річчя пам’яті світоча української археології, чеха за походженням, Вікентія Хвойки, який відкрив Трипільську культуру та утвердив велич України для світу.

Дата проведення: 2 листопада, 12:00

Місце проведення:
м. Київ, Байкове кладовище  

 

У  Мітингу пам’яті  візьме участь посол Чеської республіки в Україні Ярослав Башта, члени організаційного комітету, представники державних структур, громадськості, всі  ті, хто усвідомлює велич безцінного спадку, що відкрився українцям завдяки археологічним дослідженням Вікентія Хвойки, який підійняв на планетарний рівень значення України для розвитку світової цивілізації.

Детальніше про захід: http://ukrhromada.org/ua/media/anounces/item/290/