У Росії придумали новий механізм атаки на українські сайти- РНБО

18:06 22 лютий Київ, Україна



Українські сектори безпеки і оборони під прицілом хакерських атак, керованих з Москви.

Про це повідомляє пресцентр РНБО.

Зокрема, атаки здійснювалися на сайти Служби безпеки України, Ради національної безпеки і оборони України, ресурси інших державних установ і стратегічних підприємств. Встановлено, що джерелом цих скоординованих атак були IP-адреси, що належать певним російським мережам обміну трафіком.

Під час реагування і аналізу виявлено, що зловмисники використовували новий механізм кібератак, який не спостерігався раніше під час подібних інцидентів.

Так, під час атаки вразливі вебсервери державних органів інфікуються вірусом, який приховано робить їх елементом бот-мережі, яка використовується для DDOS-атак на інші ресурси. При цьому системи безпеки інтернет-провайдерів визначають скомпрометовані вебсервери як джерело атак, і починають блокувати їхню роботу шляхом автоматичного внесення в "чорні списки". Таким чином, навіть після закінчення фази DDoS атаковані сайти залишаються недоступними для користувачів.
https://myc.news/ua/glavnoe/v_rossii_pridumali_novyj_mehanizm_ataki_na_ukrainskie_sajty__snbo?fbclid=IwAR1ayMFmxRnDex-_bA4XC7UKD1tVsOBwV9K1M5jATZ5NAW9MoIApRZzuVSY

Сім років російської окупації: інфографіка

15:00 21 лютий Київ, Україна



Дмитро Кулеба опублікував відеозвернення на сторінці Міністерства закордонних справ в Фейсбуці. Відео присвячено сьомій річниці російської агресії проти України. Міністр закордонних справ заявив, що за ці роки Росії не тільки не вдалося утримати контроль над Україною, але і вийшло в точності до навпаки - втратити його повністю.

"Російська агресія не змогла досягти своєї стратегічної мети. Москва не втримала України в сфері свого впливу. Навпаки, назавжди втратила її. Сьогодні Україна продовжує свій розвиток як європейська держава, яка рухається до членства в ЄС і НАТО. Український народ ніколи не питав, не питає і не питати ні в кого дозволу вибирати власне майбутнє ", - підкреслив він.

Міністр нагадав, що сьогодні виповнюється 7 років, як Росія віроломно напала на Україні.

У той же час він висловив думку, що коли Путін віддав наказ "зеленим чоловічкам" почати захоплення Криму, то він не врахував головного - що кинув виклик не тільки Українській державі, яка тоді була в тяжкому стані, а кинув виклик нескореному українського народу.

У той же час в МЗС опублікували інфографіку, на якій показали кількість російських військ в Україну, їх оснащення, кількість українських жертв російської агресії, демографічні зміни, екологічні проблеми.

"Демократичний світ повинен жорстко відповідати на постійні порушення Росією прав людини і міжнародного гуманітарного права. Тимчасова окупаційна влада РФ перетворила окуповані території в гетто безправ'я серед європейського континенту. Український Крим і окремі райони Донбасу, окуповані Росією, стали місцями терору і свавілля ", - заявили в МЗС.

За сім років російської збройної агресії загинуло більше 13 000 чоловік, в тому числі більше 3000 цивільних, десятки тисяч отримали поранення, близько півтора мільйона осіб вимушено стали внутрішньо переміщеними особами. Незважаючи на всі зусилля України і міжнародної спільноти знайти мирне вирішення конфлікту, збройна агресія Росії триває і кількість її жертв продовжує зростати кожен день.



https://myc.news/ua/specproekty/sem_let_rossijskoj_okkupacii_infografika?fbclid=IwAR0d9LNNlO6DKTTyIFTzp9AxtNf9HFKzRos7kQD9rjlBre3DQT_1T5lxL3A

Україна презентувала нову військову техніку на виставці в ОАЕ

07:21 22 лютий Київ, Україна



Держконцерн "Укроборонпром" представить низку перспективних розробок і виробів власного виробництва на одній з найбільших збройових виставок в Об'єднаних Арабських Еміратах.
Виставка IDEX-2021 стартувала 21 лютого в Абу-Дабі, ОАЕ, повідомляє пресслужба "Укроборонпрому".
На виставці продемонструють, наприклад, модель наземного протикорабельного ракетного комплексу "Нептун" і високоточної реактивної системи "Вільха" від конструкторського бюро "Луч".

"Нептун" - сучасний український зразок озброєння, керовані ракети якого є малопомітними для ворожих радарів і здатні знищувати як кораблі, так і наземні цілі. Вітчизняна високоточна система залпового вогню "Вільха" вважається однією з найпотужніших в світі в своєму класі, підкреслили в концерні.

Також до уваги відвідувачів виставки запропоновані натуральні зразки протитанкових ракетних комплексів "Скіф" і "Корсар" і макет розвідувально-ударного безпілотника "Сокіл-300".
"Ця виставка дає можливість представити сучасні перспективні та інноваційні розробки, створені завдяки нашому науково-технічному потенціалу. Нашій оборонці є що показати і запропонувати потенційним замовникам по всьому світу", - зазначив керівник Укроборонпрому Юрій Гусєв.



Також на IDEX-2021 будуть представлені можливості танка "Оплот", який по переліку характеристик є найкращим в світі, бойової машини БТР-4 та інші передові розробки підприємств-учасників концерну, додали в Укроборонпромі.

Всього на українському стенді планується представити більше десятка натуральних і макетних (масштабних) зразків продукції військового і подвійного призначення. Під час проведення виставки заплановано низку переговорів з офіційними делегаціями різних країн і міжнародними компаніями щодо подальшого партнерства, повідомили в концерні.

Завершиться виставка 25 лютого 2021 року. Делегацію концерну очолює його гендиректор Юрій Гусєв. Головою української делегації є віцепрем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

IDEX - одна з найбільших військових міжнародних виставок, яка проводиться під патронатом президента Об'єднаних Арабських Еміратів.

У павільйонах Національного виставкового центру в Абу-Дабі свої експозиції представлять понад 900 провідних оборонних компаній з 59 країн світу.

Україну представляють дев'ять підприємств ОПК, сім з яких входять в Укроборонпром.
https://myc.news/ua/glavnoe/ukraina_prezentovala_novuyu_voennuyu_tehniku_i_vooruzhenie_na_vystavke_v_oae?fbclid=IwAR3U1NC8yZ2hK5quSjvHHf_-kJmkCvFkF-nImPimrVMG7jLybRpqhN-EB1M

Космічне дно

21:13 21 лютий Київ, Україна



17 лютого 2021 року назавжди ввійде у світовий часопис як день порятунку Землі від загрози з космосу. Без перебільшень…
В цей день у Санкт-Петербурзі відбулися переговори міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і його колеги з Тоголезької Республіки Робера Дюссе. Російська дипломатія одержала чергову перемогу над здоровим глуздом, вмовивши таки керівництво Того не розміщувати зброю у космосі!
«Подписали совместное заявление правительств Российской Федерации и Тоголезской Республики, в котором подчеркнули решимость не допускать развертывания оружия в космосе и обязались не быть первыми, кто его начнет». Ні більше, ні менше…
Довідка: Республіка Того, держава на заході Африки; межує на заході з Ганою, сході з Беніном, півночі з Буркіна-Фасо; площа — 56800 км; столиця — Ломе. Економіка Того є слабко розвинутою. Основою економіки залишається сільське господарство, яке забезпечує 34% національного прибутку і надає роботу 69 % працездатного населення.
Чи варто вказувати, що ніякої космічної програми у Того немає? І навряд чи з'явиться в найближчі роки. Як мінімум тому що країна знаходиться на 155 місці в рейтингу країн за рівнем ВВП. У свіжому Індексі країн за рівнем людського розвитку, який багато хто називає - індекс рівня життя, Того знаходиться на 167 з 189 місць. На два рядки вище Афганістану, але все ж сильно нижче Уганди. Яка космічна програма? Яка зброя у космосі? На чому мужні тоголезькі військові космонавти повезуть на орбіту ту зброю, якою будуть погрожувати Росії? Тим більше, що із наявної зброї збройних сил Того справжню загрозу представляють танки Т34-85 та кулемети ДШК часів Другої світової війни та перших післявоєнних років!
Схоже на те, що Росія не аби як переймається проблемами власної космічної безпеки. Кремлівська дипломатія вже встигла домовитись з аналогічного питання з такими «потужними космічними» державами, як Аргентина, Куба, Нікарагуа, Уругвай, М'янма, Бурунді, Конго, Туркменістан. Більш за все, що причиною таких дипломатичних потуг Кремля стали неконтрольовані польоти космічних винищувачів Бурунді над Спаською вежею та інверсійний слід від таких польотів, що потім складається у небі над Москвою у відомий всьому світу меседж про те, хто ж такий насправді Путін…
На останок…
«Республіка Того дуже зацікавлена в придбанні російської вакцини від COVID "Супутник V", розраховує продовжити співпрацю в цій сфері», заявив глава МЗС західноафриканської країни Робер Дюссе.
Поясніть хто-небудь шановному пану Лаврову, що коли мова заходить про «Супутник V», то мається на увазі зовсім не космічна загроза збоку ворогів Росії. Тому договір про нерозміщення зброї у космосі з острівною африканською республікою Сан-Томе і Принсіпі підписувати немає ніякого сенсу…
https://myc.news/ua/kolonka_redaktora/kosmicheskoe_dno?fbclid=IwAR0uXTvTZgiMpBXPeqpQ9eineKrHGGLSa6Ht4EkMQ5PMcGUwGkJ5zx-aQnw

Путін не відмовиться від агресивних планів,поки його не зупинять

11:01 22 лютий Київ, Україна



Диктаторський режим глави Кремля перейшов всі червоні лінії і у Путіна не залишилося ніяких інших козирів, крім як нарощування агресії.

Путін ніколи не відмовиться від своїх ворожих планів проти інших країн, сподіваючись, що вони злякаються ризику великої конфронтації, поки його не зупинять. Таку думку висловив російський опозиціонер Гаррі Каспаров.
"Мілітаристська істерія в Кремлі буде тільки наростати в міру погіршення соціально-економічної ситуації в Російській Федерації", - сказав Каспаров.
Каспаров зазначив, що на зустрічі з фракціями нелегітимної Держдуми Путін вже заговорив про необхідність введення в його країні продовольчих сертифікатів.
"Це означає, що після 20 років вставання з колін Росія зараз повинна ставати в чергу за продуктами. І в цій ситуації, коли холодильник вже взагалі не є союзником, коли економіка знаходиться в жахливому становищі, а рівень злодійства, корупції тільки зростає (тому, що мафія не може зупинятися), розширення мафіозного клану ставить режим в патове положення", - пояснив опозиціонер.
Каспаров підкреслив, що навіть при досить високих цінах на нафту грошей на те, щоб годувати населення РФ і задовольняти зростаючі апетити корумпованої верхівки, Путіну не вистачає.
"І тому як єдиний аргумент буде приводитися необхідність протистояти решті світу. А це означає підвищення градуса агресії. Диктатор ніколи не зупиняється, його зупиняють. Ніколи ще в історії диктатор сам по собі не припиняв агресивних воєн, якщо не зазнавав поразки", - зробив висновок Каспаров.
https://myc.news/ua/politika/putin_ne_otkazhetsya_ot_agressivnyh_planov_poka_ego_ne_ostanovyat___kasparov?fbclid=IwAR3SsKqs3Stw3JoncUCZoRcpKzGdI1alTZt2-NarPu6HOr7f84_SjG7tqIg

Кремлёвские агенты в Германии.


Часть Вторая. Сеть пророссийских агентов и компаний, причастных к реализации проекта Экополис. Концепция создания государства «Российских немцев – германороссов»

Итак, после разработки проекта и получения разрешения администрации Путина, Александр Штайнле начинает действия по созданию в Крыму немецкой автономии.

В первую очередь создается сеть немецких и российских компаний. Как упоминалось в первой части нашего расследования, к концу 2015 года идеолог «Экополиса» стает собственником немецкой компании «Кронэнталь», которая входит в состав международного холдинга «СЭТ» («Special Equipement Technologies»).

В 2016 году для участия в проекте он задействует учредителя московской фирмы «КМГ Групп» и нескольких компаний в Крыму Ирину Колодяжную, а также генерального директора московского ОБЩЕСТВА С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ «НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЙ ЦЕНТР ВЫСОКИЕ ТЕХНОЛОГИИ РОССИИ» Дмитрия Козия.

С целью организации их визитов в Германию 23 сентября 2016 года Штайнле обращается в посольство ФРГ в Москве и ходатайствует о получении ими Шенген виз.

11 февраля 2019 года александр штайнле выписывает доверенность которая подтверждает, что Дмитрий Козий назначен представителем Кроненталь в зарубежных странах, СНГ и России. Имеет право представлять компанию, решать все вопросы касающиеся финансирования проектов и других сделок, включая проектные контракты, финансовые вопросы, операции с клиентами.

Вот несколько фактов о содействии указанных немецких и российских компаний по проектах в Крыму.

В 2017 году в контексте проекта «Экополис» среди российских немцев начинаются обсуждения идеи создания нового государства «Российских немцев – германороссов» и соответственного органа, который бы представлял их интересы в Германии.

В апреле 2017 года Алекс Штайнле обсуждает эти идеи с Павелом Киссом - бывшим сотрудником Аппарата Государственной Думы России.

И уже в октябре 2017 года презентует ему структуру Всемирного конгресса российских немцев. Но потом концепция меняется и принимается решение, что представительский орган российских немцев будет называться Фольксрат российских немцев. О создании этих структур и причастности к проектах некоторых немцев Украины мы расскажем в следующей части нашего расследования.

Стоит отметить, что в 2018 году наиболее рейтинговые газеты Германии «Фокус» и «Шпигель» сообщили, что немецкое Федеральное управление по защите конституции считает заместителя руководителя Фольксрата российских немцев и по соместительству наставника Штайнле Генриха Гроута агентом КГБ и российских спецслужб.

В мае 2018 года Алекс Штайнле касательно реализации проекта «Экополис» проводит консультации с Анатолием Вьяткиным - автором идеи создания немецкой деревни на Урале.

В 2019 году коллега Штайнле по хокейной команде «Российские немцы» Виталий Карпенко создает в Сочи компанию «Бэргхаус Сочи Компани». Именно она будет заниматься непосредственно строительством российских автономных поселений на оккупированном украинском полуострове.

Тогда же в Германии Александр Штайнле начинает работать с неким профессором Института системной биокоррекции в Берлине Сергеем Фомченковым. Этот человек родом из крымского города Саки и в дальнейшем будет координировать непосредственно в Крыму деятельность компанию «Бэргхаус Сочи Компани».

В марте 2019 года Сергей Фомченков подбирает для Штайнле-Карпенка двух человек, которые будут заниматься проектом в Крыму: Юрий Шимин и Виталий Феофанов.

20 апреля 2019 года Карпенко выписывает на Феофанова доверенность, которой назначает последнего представителем компании «Бэргхаус Сочи Компани» в Крыму.

17 июня 2019 года Фомченков представляет Карпенку предложение по строительству в Евпатории немецких поселений:

В 2020 году подготовлены проекты немецких поселений. Будут они выглядеть вот так…

Следует отметить, что руководство ФРГ ни коим образом не поддерживает таких действий. Поэтому, для того, чтобы скрыть факты финансирования указанных проектов, перевод денег планируют осуществлять с использованием системы Альянс Лайт 2.

Забегая на перёд, хотели бы предупредить всех желающих переехать в Крым, что даже в случае удачной реализации проекта и создания на оккупированном незаконных немецких поселений их ожидает ряд препятствий.

Во первых: народ Украины не давал своего согласия на строительство поселений на оккупированном украинском полуострове, тем более людям, которые поддержали аннэксию. Поэтому мы будем пресекать попытки туда заселится и в лучшем случае при такой попытке передадим в погранслужбу.

Во вторых: все вышеупомянутые граждане Германии, России и Украины коммерсанты и, понятное дело, проект не бесплатный. Такое переселение будет стоить как среднестатистическая недвижимость в Москве, плюс включение в санкционный список. С этой проблемой уже столкнулись, например, Николай Безер, Ирина Фейлер, Ирина Бауер, Татьяна Зернаева из России, Александр Штокал, Александр Свобода, Александер Фризен из Германии.  

В третьих: поскольку поселения строятся на украинской земле, просим потом не обижаться, но мы её заберём обратно.

Скоро будем.

наше видео на youtube можно посмотреть по ссылке https://www.youtube.com/watch?v=9GwB8ySmNtw
https://blogs.korrespondent.net/blog/politics/4327603/?fbclid=IwAR1LxRLl2IzQ5scr_af5CQ445nZFehGh_Ep-pk6GVGVyPnot9HuRO1UOSrc

Кухар Кремля:здатність Є.Пригожина поєднувати кілька професій


20:14 19 лютий Київ, Україна



У бізнес імперії під назвою «Росія», яку створив Володимир Путін, є безліч посад. Є в ній охоронці, є в ній оратори, є в ній скарбники, є блазні. Сьогодні ж мова піде про людину, який увібрав в себе все по не многу. Євген Пригожин - керівник "фабрики тролів" і фінансист ПВК Вагнера.

Євген Пригожин народився в 1961 році в Ленінграді. З дитинства займався лижами і навіть закінчив спортивну школу-інтернат. У свої 18 років, Пригожин отримав перший термін за статтею крадіжка, хоч і умовний. Але вже в 20 отримав реальний термін. Відбував покарання на протязі 9-ти років в колонії поселенні. Був звинувачений в розбої, шахрайстві, а так само залучення неповнолітніх до проституції. Після звільнення, в 90-их, зайнявся бізнесом - продавав хот-доги. Пізніше відкрив кілька великих і дорогих ресторанів, таких як: "Російський кітч", "Сім сорок", "New Island". В "New Island", в 2001 році відбулася вечеря Путіна і Ширака (президент Франції), так само там проходила зустріч і з Бушем-молодшим, а в 2008 році Пригожин влаштував прийом Дмитру Медведєву з нагоди його інавгурації. У його володіння так само входила мережа швидкого харчування "Блін! Дональт's ", на основі якої він створив підприємство" Конкорд ". "Конкорд" - продуктова лінія, яка орієнтується на готових обідах. Виходить, що Євген Пригожин - звичайний російський бізнесмен-мільярдер. І всі претензії до нього в зв'язку з заздрістю звичайних людей? Як би не так. 90% капіталу "Конкорда" - державний кредит в розмірі 43 млн доларів, який Пригожин так і не віддав. Путін особисто був присутній на відкриття його підприємства. Після цього, в 2012 році він отримав 90% замовлень до військових частин і школи Росії на поставку готових обідів і зумів отримати 93 млрд рублів. З 2013 року стало відомо про Пітерської "фабриці тролів", яка існує на кошти Євгена Пригожина. На цій фабриці працюють люди, які ганьблять коментарі опозиції і пишуть в інтернеті висловлювання на підтримку чинної влади. З недавніх пір стало відомо, що Пригожин містить приватну військову компанію, які по своїй суті заборонені в Росії. ПВК Вагнера, названа на честь керівника Дмитра Уткіна, на прізвисько Вагнер, фінансує Євген Пригожин. Найманці вже встигли побувати в Донецьких і Луганських областях, а так само в Сирії. Тепер вони готують змову на території Африки, щоб підготувати африканське населення до вторгнення російських на континент. Що ж, як видно Пригожин замішаний в «Росії» дуже сильно і вже не є звичайним бізнесменом, він став зовнішньополітичним і підпільно-військовим діячем.

фабрика тролів

Фабрика тролів, саме так називається компанія, створена Євгеном Пригожиним і виросла до розмірів медіа-холдингу «Федеральне агентство». Фізично, фабрика знаходиться в Ольгине, в п'ятнадцяти хвилинах їзди від метро "Старе село", в Петербурзі. Офіційно, компанія була зареєстрована в липні 2013 року і називалася ТОВ «Агентство інтернет досліджень». Основна робота: написання коментарів, постів і статей на підтримку чинної влади, а так само створення відеороликів відеоблогерамі. Штат співробітників налічує близько 1000 чоловік. Засновником і генеральним директором значиться такий собі Михайло Бистров - відставний полковник міліції, однак керівництво компанією тісно пов'язане з людьми самого Пригожина.

У 2014 році, агентство було зламано хакерської групою "Анонімний інтернаціонал". За опублікованими ними даними видно, що на компанію витрачалися мільйони рублів на місяць. Все листування з особистих пошт учасників і мають відношення до фабрики тролів, займає 510 мб. Нижче буде показаний лише основний фрагменти, що стосується фінансової звітності компанії і за першу декаду січня 2014 року:

Цей звіт відправила в бухгалтерію якась Maya Konoplevich, так було підписано її поштову адресу. Так само, дівчина додає: "Теоретично я могла щось упустити, але навряд чи більше ніж 1,5 мільйона". Тобто 1,5 мільйона рублів є дрібницею, враховуючи які суми виділяються фінансистом і хто, в принципі, є тим самим фінансистом.

В фабрики тролів, на зорі її існування, як розслідування, намагалися влаштуватися два кореспондента, з "Нової газети" і "Мого району". Приводом для цього, в 2013 році, послужили розповзаються чутки про нову таємницею організації, яка приймає неофіційні держзамовлення через посередника і ось таке ось оголошення:

Объявление о приеме на работу в Фабрику троллей, которое можно было встретить на просторах сети интернет летом 2013 года

Після приїзду на місце, хлопці виявили величезний двоповерховий котедж. Їм провели екскурсію і розповіли про особливості роботи: 100 коментарів в день, за 1 коментар співробітник отримує 10 рублів 18 копійок, з людьми активну переписку бажано не вести, підвищувати відвідуваність сайтів і порталів.

На запитання одного з кореспондентів, а які все-таки будуть теми, відповідь була досить розмитий:

Вже пізніше стало зрозуміло, що не останнє місце в організації займає Олексій Сосковец, один з організаторів Селігеру і Марія Купрашевіч, актриса і колишній співробітник кількох незалежних газет. Варто пояснити, що Селігер, це освітній форум, створений з метою вербування молоді до лав "Єдиної Росії". Марія Купрашевіч влаштовувалася на роботу в незалежні газети з метою дестабілізувати і очорнити їх роботу. Вона так само була однією з організаторів Селігеру і PR-менеджером ряду прокремлівських проектів.

Видно, що бюджет Євгеном Пригожиним виділяється величезний. Судячи з усього, це його "благодійна місія", яку надають всі наближені до Путіна і кожен по-своєму. Він хоче зробити приємне господареві і таким чином заслуговує подальше існування і процвітання при нинішній владі в Кремлі.

Стратегія розвитку афроамериканського расового шовінізму

Найголовнішим противником з часів СРСР для Росії завжди залишалися США. РФ веде гібридну війну на протязі вже довгого часу. Можна сказати, що Холодна війна так і не закінчилася, а лише призупинилася під час підписання ДРСМД. Одним з останніх рішень Кремля, як привнести свіжу бочку дьогтю в розвиток США стало створення Панафриканського держави.

Розробити і реалізувати план з розвитку расової дискримінації афроамериканського населення доручили, добре зарекомендував себе, Євгену Пригожину. На початку січня 2018 року регіональному директору «М Інвест» (Компанія належить Пригожину) Михайлу Потепкіну був представлений проект - "Стратегія Розвитку Африканського Підрозділи Компанії", спрямований на "формування негативного ставлення до європейських держав і США". Для досягнення задуманого, необхідно було завербувати афроамериканське населення з найбідніших міст в штатах Алабама, Джорджія, Південна Кароліна, Міссісіпі і Луїзіана. Всі вони повинні були бути жорстокими, мати відношення до організованої злочинності або які раніше відбували покарання в тюрмах, а так само мати міцну статуру, щоб могли брати участь в бійках з владою. Паралельно створюваним групам в США, на території Африки повинні були створюватися табору, для тренування афроамериканських протестуючих сил. Це завдання Пригожин доручив підрозділу Дмитро Уткіна-Вагнера. Також, Кремлем було доручено створити компанію по збільшенню довіри африканського населення до Росії. Нижче представлені два документи, розроблені і передані Пригожину для подальшого узгодження:

Письмо отправленное Джуйхуном Насими оглы Аслановым

Автором, отриманого документа, виявилася Дар'я Тимошенкова, а відправником ні хто інший, як містер "J". Містер "Джей", це Джейхун Насими огли Асланов. Згідно з розслідуванням Мін'юсту США, Асланов є одним з 13 учасників фальсифікації виборів 2016 року в Америці.

Спочатку, в 2013 році, Асланов був засновником ТОВ "Аслан" - компанії, яка займалася автомобільним вантажним транспортів. Не зрозуміло, чи був бізнес неприбутковим або ж він побачив перспективу розвитку в іншому напрямі, але з 2014 році, Джейхун офіційно значився як співробітник вже відомого Агентства інтернет-досліджень або просто - фабрики тролів. Він не був рядовим співробітник, а відповідав за координацію операцій по втручанню в президентські вибори в США. У 2016 році, Асланов заснував ще одну компанію по створенню і використанню баз даних та інформаційних ресурсів - «Азимут». На даний момент є ліквідованою:

Информация с сайта предпринимателей РФ

Але в період виборів США, ця компанія виступала посередником між компанією Євгена Пригожина «Конкорд» і Фабрикою тролів. Таким чином, Пригожин проводив фінансування не безпосередньо, а через треті руки. За три місяці до виборів в США, підприємство отримало 29 млн рублів. Тоді стає зрозуміло, чому Асланов відправив Михайлу Потепкіну карту США зі штатами, де його компанія провела роботу по проекту створення Панафриканського держави:

Штаты и города взятые в разработку Аслановым

Всі ці групи створювалися до виборів в 2016 році. Аналізуючи останні події в Америці, руху BlackLivesMatter досі виконує свою функцію по дестабілізації США.

Так само, одним з фактів доводять причетність Євгена Пригожина до розробки і реалізації проекту Панафриканського держави є його лист, адресований начальнику Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ, генерал-полковнику Сергію Федоровичу Рудська. Крім деяких пропозицій щодо посилення впливу всередині країн Африки, в листі Пригожин наголошує на важливості "Підготовки бази для афроамериканського расового шовінізму для протидії США":

Судячи з інформації з листа, починаєш розуміти, що ПВК Вагнера активно бере участь в освоєнні Африканського континенту. Однак Пригожин натякає, що, незважаючи на величезні вкладення, він ще нічого не заробив. По всій видимості, така благодійність йому починає набридати.

Висновок

Участь Євгена Пригожина в таємницею зовнішньополітичного життя Росії однозначно. Його звання "Кремлівського кухаря" виправдано, як в прямому, так і переносному сенсах. Фабрика тролів допомагає справлятися з неугодними коментаторами всередині країни і допомагати в моральному розкладанні "загниваючого" Заходу. ПВК Вагнера, готує африканське населення до Російської експансії. У свою чергу, він отримує від держави величезні держзамовлення на продовольчі поставки, що не дає його бізнесу прогоріти, навіть в настільки не легка для Росії час.
https://myc.news/ua/rassledovaniya_/povar_kremlya_sposobnost_evgeniya_prigozhina_sovmeshat_neskolko_professij?fbclid=IwAR0psp3GQ12RTcahtfRtuZkhAlGSJReWWEhFnVLEY_jJX0LGXybV5hCCPoY

Встановлені покидьки, які зграєю напали на офіцерів сбу

11 лютого 2021 року о 20:30 на станції метро «Університет» зграя покидьків-спортсменів напала на двох співробітників СБУ – ветеранів війни проти російського агресора.

В результаті нападу один з офіцерів СБУ отримав безліч важких травм. Його доставили в реанімацію з проламаним черепом, переломом перенісся, численними синцями і внутрішньо черепними гематомами, а також з рваними ранами на обличчі.
Нападники – спортсмени з бойових видів спорту і в момент бійки перебували разом з тренером.

Батьки покидьків почали кампанію з дискредитації офіцерів СБУ. Виявлені дискедитатори також будуть забиті в Чистилище разом зі своїми виродками, як їх посібники.

Пам’ятайте, уроди! За своїх горлянку вигриземо, але спочатку хай над вами мольфари попрацюють

Відео нападу на співробітників СБУ














УРОКИ ИСТОРИИ
«Посылай мальчиков» – так звучал первый в истории Израиля приказ о точечной ликвидации террористов, убивших в 1972 году 11 израильских олимпийцев.
Премьер Израиля Голда Меир не стала разбираться в психологических мотивах людей, убивших 11 израильских олимпийцев. Ее не интересовало их тяжелое детство. Не волновала склонность к депрессии.
Когда Мосад доложил ей, что спортсменов перед смертью пытали, Голда Меир дала добро на спецоперацию “Гнев божий”.
За полгода Мосад показал, что может быть не менее жестким и коварным, чем террористы. К годовщине трагедии почти все террористы, причастные к гибели израильских олимпийцев, были ликвидированы.
https://myrotvorets.news/vstanovleni-pokydky-yaki-zghraieiu-napa/

СБУ викрила розкрадання коштів при ремонті суден навігації.

19:25 19 лютий Київ, Україна



Головним управлінням контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ і Київської місцевою прокуратурою No 7, заблокована протиправна діяльність групи осіб, яка спільно з чиновниками заволоділа бюджетними коштами, виділеними для капітального ремонту кораблів, які обслуговують об'єкти критичної інфраструктури.
Про це повідомляє прес-служба СБУ, 19 лютого.

Співробітники спецслужби задокументували, що організував угоду менеджмент однієї з одеських комерційних структур. Вони діяли за попередньою змовою з керівником однієї з філій ДУ «Держгідрографія».

Оперативники СБУ встановили, що ділки при «підтримки» чиновника внесли недостовірні дані в звітну документацію щодо виконання договору про держзакупівлі. Вони значно завищили вартість матеріалів і обсяги виконаних робіт з капітального ремонту судів навігаційно-гідрографічного флоту.
Після переведення бюджетних коштів з казначейського рахунку організатори вивели їх в тінь через мережу підконтрольних «транзитних» фірм.
Наразі трьом особам, у тому числі чиновнику Держгідрографії, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (заволодіння чужим майном вчинене в особливо великих розмірах та організованою групою) Кримінального кодексу України.

До суду направлено клопотання про обрання учасникам угруповання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Вживаються заходи щодо встановлення майна і активів підозрюваних, на які може бути накладено арешт для відшкодування завданих збитків.
https://myc.news/ua/proishestvie/sbu_raskryla_hishenie_sredstv_pri_remonte_sudov_obespechivayushih_bezopasnost_sudohodstva?fbclid=IwAR2Ch-h8-gLeZmyEUlLZlA9ciz65Zo1Il-J49STqNUwbhERBIjF7s9y3qfQ

Предатели-сотрудники организационного отдела аппарата нс лнр


Народный Совет Луганской Народной Республики
 — согласно конституции Луганской Народной Республики (Конституция Луганской Народной Республики), парламент ЛНР, представительный и единственный законодательный орган государственной власти страны. Как и само государство, Народный Совет не признаётся странами-членами ООН в качестве законного органа власти любого уровня

Состав Народного Совета — 50 депутатов. Депутаты избираются на 5 лет. Депутатом Народного Совета может быть избран гражданин Луганской Народной Республики.

Мы публикуем список Организационного отдела Аппарата НС ЛНР, которые также являются гражданами ЛНР предавшими Украину.


http://bg14.info/archives/144?fbclid=IwAR395FSEy_-N2jwUiQNZ_kne9cR6IDG7s5dcGEWHw305njUygnJd544qx2k