хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Кухар Кремля:здатність Є.Пригожина поєднувати кілька професій


20:14 19 лютий Київ, Україна



У бізнес імперії під назвою «Росія», яку створив Володимир Путін, є безліч посад. Є в ній охоронці, є в ній оратори, є в ній скарбники, є блазні. Сьогодні ж мова піде про людину, який увібрав в себе все по не многу. Євген Пригожин - керівник "фабрики тролів" і фінансист ПВК Вагнера.

Євген Пригожин народився в 1961 році в Ленінграді. З дитинства займався лижами і навіть закінчив спортивну школу-інтернат. У свої 18 років, Пригожин отримав перший термін за статтею крадіжка, хоч і умовний. Але вже в 20 отримав реальний термін. Відбував покарання на протязі 9-ти років в колонії поселенні. Був звинувачений в розбої, шахрайстві, а так само залучення неповнолітніх до проституції. Після звільнення, в 90-их, зайнявся бізнесом - продавав хот-доги. Пізніше відкрив кілька великих і дорогих ресторанів, таких як: "Російський кітч", "Сім сорок", "New Island". В "New Island", в 2001 році відбулася вечеря Путіна і Ширака (президент Франції), так само там проходила зустріч і з Бушем-молодшим, а в 2008 році Пригожин влаштував прийом Дмитру Медведєву з нагоди його інавгурації. У його володіння так само входила мережа швидкого харчування "Блін! Дональт's ", на основі якої він створив підприємство" Конкорд ". "Конкорд" - продуктова лінія, яка орієнтується на готових обідах. Виходить, що Євген Пригожин - звичайний російський бізнесмен-мільярдер. І всі претензії до нього в зв'язку з заздрістю звичайних людей? Як би не так. 90% капіталу "Конкорда" - державний кредит в розмірі 43 млн доларів, який Пригожин так і не віддав. Путін особисто був присутній на відкриття його підприємства. Після цього, в 2012 році він отримав 90% замовлень до військових частин і школи Росії на поставку готових обідів і зумів отримати 93 млрд рублів. З 2013 року стало відомо про Пітерської "фабриці тролів", яка існує на кошти Євгена Пригожина. На цій фабриці працюють люди, які ганьблять коментарі опозиції і пишуть в інтернеті висловлювання на підтримку чинної влади. З недавніх пір стало відомо, що Пригожин містить приватну військову компанію, які по своїй суті заборонені в Росії. ПВК Вагнера, названа на честь керівника Дмитра Уткіна, на прізвисько Вагнер, фінансує Євген Пригожин. Найманці вже встигли побувати в Донецьких і Луганських областях, а так само в Сирії. Тепер вони готують змову на території Африки, щоб підготувати африканське населення до вторгнення російських на континент. Що ж, як видно Пригожин замішаний в «Росії» дуже сильно і вже не є звичайним бізнесменом, він став зовнішньополітичним і підпільно-військовим діячем.

фабрика тролів

Фабрика тролів, саме так називається компанія, створена Євгеном Пригожиним і виросла до розмірів медіа-холдингу «Федеральне агентство». Фізично, фабрика знаходиться в Ольгине, в п'ятнадцяти хвилинах їзди від метро "Старе село", в Петербурзі. Офіційно, компанія була зареєстрована в липні 2013 року і називалася ТОВ «Агентство інтернет досліджень». Основна робота: написання коментарів, постів і статей на підтримку чинної влади, а так само створення відеороликів відеоблогерамі. Штат співробітників налічує близько 1000 чоловік. Засновником і генеральним директором значиться такий собі Михайло Бистров - відставний полковник міліції, однак керівництво компанією тісно пов'язане з людьми самого Пригожина.

У 2014 році, агентство було зламано хакерської групою "Анонімний інтернаціонал". За опублікованими ними даними видно, що на компанію витрачалися мільйони рублів на місяць. Все листування з особистих пошт учасників і мають відношення до фабрики тролів, займає 510 мб. Нижче буде показаний лише основний фрагменти, що стосується фінансової звітності компанії і за першу декаду січня 2014 року:

Цей звіт відправила в бухгалтерію якась Maya Konoplevich, так було підписано її поштову адресу. Так само, дівчина додає: "Теоретично я могла щось упустити, але навряд чи більше ніж 1,5 мільйона". Тобто 1,5 мільйона рублів є дрібницею, враховуючи які суми виділяються фінансистом і хто, в принципі, є тим самим фінансистом.

В фабрики тролів, на зорі її існування, як розслідування, намагалися влаштуватися два кореспондента, з "Нової газети" і "Мого району". Приводом для цього, в 2013 році, послужили розповзаються чутки про нову таємницею організації, яка приймає неофіційні держзамовлення через посередника і ось таке ось оголошення:

Объявление о приеме на работу в Фабрику троллей, которое можно было встретить на просторах сети интернет летом 2013 года

Після приїзду на місце, хлопці виявили величезний двоповерховий котедж. Їм провели екскурсію і розповіли про особливості роботи: 100 коментарів в день, за 1 коментар співробітник отримує 10 рублів 18 копійок, з людьми активну переписку бажано не вести, підвищувати відвідуваність сайтів і порталів.

На запитання одного з кореспондентів, а які все-таки будуть теми, відповідь була досить розмитий:

Вже пізніше стало зрозуміло, що не останнє місце в організації займає Олексій Сосковец, один з організаторів Селігеру і Марія Купрашевіч, актриса і колишній співробітник кількох незалежних газет. Варто пояснити, що Селігер, це освітній форум, створений з метою вербування молоді до лав "Єдиної Росії". Марія Купрашевіч влаштовувалася на роботу в незалежні газети з метою дестабілізувати і очорнити їх роботу. Вона так само була однією з організаторів Селігеру і PR-менеджером ряду прокремлівських проектів.

Видно, що бюджет Євгеном Пригожиним виділяється величезний. Судячи з усього, це його "благодійна місія", яку надають всі наближені до Путіна і кожен по-своєму. Він хоче зробити приємне господареві і таким чином заслуговує подальше існування і процвітання при нинішній владі в Кремлі.

Стратегія розвитку афроамериканського расового шовінізму

Найголовнішим противником з часів СРСР для Росії завжди залишалися США. РФ веде гібридну війну на протязі вже довгого часу. Можна сказати, що Холодна війна так і не закінчилася, а лише призупинилася під час підписання ДРСМД. Одним з останніх рішень Кремля, як привнести свіжу бочку дьогтю в розвиток США стало створення Панафриканського держави.

Розробити і реалізувати план з розвитку расової дискримінації афроамериканського населення доручили, добре зарекомендував себе, Євгену Пригожину. На початку січня 2018 року регіональному директору «М Інвест» (Компанія належить Пригожину) Михайлу Потепкіну був представлений проект - "Стратегія Розвитку Африканського Підрозділи Компанії", спрямований на "формування негативного ставлення до європейських держав і США". Для досягнення задуманого, необхідно було завербувати афроамериканське населення з найбідніших міст в штатах Алабама, Джорджія, Південна Кароліна, Міссісіпі і Луїзіана. Всі вони повинні були бути жорстокими, мати відношення до організованої злочинності або які раніше відбували покарання в тюрмах, а так само мати міцну статуру, щоб могли брати участь в бійках з владою. Паралельно створюваним групам в США, на території Африки повинні були створюватися табору, для тренування афроамериканських протестуючих сил. Це завдання Пригожин доручив підрозділу Дмитро Уткіна-Вагнера. Також, Кремлем було доручено створити компанію по збільшенню довіри африканського населення до Росії. Нижче представлені два документи, розроблені і передані Пригожину для подальшого узгодження:

Письмо отправленное Джуйхуном Насими оглы Аслановым

Автором, отриманого документа, виявилася Дар'я Тимошенкова, а відправником ні хто інший, як містер "J". Містер "Джей", це Джейхун Насими огли Асланов. Згідно з розслідуванням Мін'юсту США, Асланов є одним з 13 учасників фальсифікації виборів 2016 року в Америці.

Спочатку, в 2013 році, Асланов був засновником ТОВ "Аслан" - компанії, яка займалася автомобільним вантажним транспортів. Не зрозуміло, чи був бізнес неприбутковим або ж він побачив перспективу розвитку в іншому напрямі, але з 2014 році, Джейхун офіційно значився як співробітник вже відомого Агентства інтернет-досліджень або просто - фабрики тролів. Він не був рядовим співробітник, а відповідав за координацію операцій по втручанню в президентські вибори в США. У 2016 році, Асланов заснував ще одну компанію по створенню і використанню баз даних та інформаційних ресурсів - «Азимут». На даний момент є ліквідованою:

Информация с сайта предпринимателей РФ

Але в період виборів США, ця компанія виступала посередником між компанією Євгена Пригожина «Конкорд» і Фабрикою тролів. Таким чином, Пригожин проводив фінансування не безпосередньо, а через треті руки. За три місяці до виборів в США, підприємство отримало 29 млн рублів. Тоді стає зрозуміло, чому Асланов відправив Михайлу Потепкіну карту США зі штатами, де його компанія провела роботу по проекту створення Панафриканського держави:

Штаты и города взятые в разработку Аслановым

Всі ці групи створювалися до виборів в 2016 році. Аналізуючи останні події в Америці, руху BlackLivesMatter досі виконує свою функцію по дестабілізації США.

Так само, одним з фактів доводять причетність Євгена Пригожина до розробки і реалізації проекту Панафриканського держави є його лист, адресований начальнику Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ, генерал-полковнику Сергію Федоровичу Рудська. Крім деяких пропозицій щодо посилення впливу всередині країн Африки, в листі Пригожин наголошує на важливості "Підготовки бази для афроамериканського расового шовінізму для протидії США":

Судячи з інформації з листа, починаєш розуміти, що ПВК Вагнера активно бере участь в освоєнні Африканського континенту. Однак Пригожин натякає, що, незважаючи на величезні вкладення, він ще нічого не заробив. По всій видимості, така благодійність йому починає набридати.

Висновок

Участь Євгена Пригожина в таємницею зовнішньополітичного життя Росії однозначно. Його звання "Кремлівського кухаря" виправдано, як в прямому, так і переносному сенсах. Фабрика тролів допомагає справлятися з неугодними коментаторами всередині країни і допомагати в моральному розкладанні "загниваючого" Заходу. ПВК Вагнера, готує африканське населення до Російської експансії. У свою чергу, він отримує від держави величезні держзамовлення на продовольчі поставки, що не дає його бізнесу прогоріти, навіть в настільки не легка для Росії час.
https://myc.news/ua/rassledovaniya_/povar_kremlya_sposobnost_evgeniya_prigozhina_sovmeshat_neskolko_professij?fbclid=IwAR0psp3GQ12RTcahtfRtuZkhAlGSJReWWEhFnVLEY_jJX0LGXybV5hCCPoY

3

Коментарі

121.02.21, 15:58

    221.02.21, 15:59

    А як це все фінансується ? Не з офіційного бюджету.
    Отож кошти переводяться від держави в ніби приватні руки..
    Тому, я навіть готовий допустити що Навальний своїми розповідями про палаци , насправді працює на них. Палаців або немає, або не такі вони вже й дорогі. Просто створюється картинка ніби розкрадання в Росії йде для розкошів ...
    Насправді воно не так
    http://blog.i.ua/user/12174893/2350066/