хочу сюди!
 

Ирина

53 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 48-53 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Українська книгозбірня ч.7

"Довбиш і Довбишка слухали, слухали Кайдашиху, аж роти пороззявляли, а Кайдаша брала злість. Він усе ждав, щоб його жінка хутчій стулила рота та щоб хазяїн наливав по чарці. Червоний перець у горілці дражнив його, неначе цяцька малу дитину, а жінка розпустила розмову на всю губу". )))))

 

Природа человека.

  • 08.10.24, 21:41
Мужчина и женщина были созданы по образу Божию, будучи наделенными индивидуальностью, силой и свободой мыслить и действовать. Каждый из них представлял собой неделимое единство тела, души и духа. Хотя люди были созданы свободными, они зависели от Бога как в жизни и дыхании, так и во всем остальном. Когда наши прародители ослушались Бога, они отвергли свою зависимость от Него и пали, утратив свое высокое положение. Образ Божий в них был искажен, они стали подвержены смерти. Их потомки наследуют греховную природу и ее последствия. Они рождаются со слабостями и склонностями ко злу. Но Бог во Христе примиряет с Собою мир и Духом Своим восстанавливает в кающихся смертных образ Творца. Созданные для славы Бога, они призваны любить Его и друг друга и заботиться об окружающей среде.

Розлучення в Середньовіччі

  • 08.10.24, 21:24

За часів середньовічної Європи розлучення було майже неможливим. Для тих, хто потрапив у пастку союзів без кохання, відкривався єдиний вихід: розлучення через двобій!
Шлюборозлучна дуель показувала на що люди йдуть, щоб розірвати зв’язки, які більше пов’язує не любов, а ненависть.
Двобій вимагав балансу сил .
Враховуючи перевагу природної фізичної сили , чоловіки, з трьома здоровенними палицями, були прикуті до ями глибиною по пояс, приблизно метр в діаметрі. Інша рука була міцно прив’язана до тіла, що обмежувало їх рухливість. Дружини вільно бродили навколо ями, озброєні трьома важкими каменями, загорнутими в тканину, створюючи булаву, якою жінка розмахувала зі смертоносною силою.
Довжина зброї для обох сторін була однаковою, щоб жодна з них не могла претендувати на несправедливу перевагу.
Поєдинки були справедливими, і в історії є численні випадки, коли жінки тріумфували в цих похмурих змаганнях.
Ставкою цих поєдинків були життя і смерть. Перемога дружини прирекла її чоловіка на страту, тоді як чоловік, який переміг, зіткнувся з жахливим завданням поховати свою дружину живцем. і

зЄлодії

Наші Гроші: 

Знову розпил грошей Євросоюзу. 

Стрижавська селищна рада (Вінницька обл) за 199 млн грн замовила будівництво нового Центру надання адмінпослуг (ЦНАП). Гроші на будівництво по Програмі відновлення України дав Євросоюз. 

Вартість будматеріалів у кошторисі значно перевищує ринкові ціни. 

Наприклад, у кошторисі 8 млн грн піде на сталеву арматуру по 50 456 грн/т. Це майже вдвічі дорожче від ринкових цін - Метінвест таку продає по 32 150 грн/т, Іronworld по 32 368 грн/т. 

Вікна розміром 1700х2000мм обійдуться в 32 892 грн, тобто 9 674 грн/кв.м. Що за вікна для ЦНАПу вирішили купити невідомо, але ціна виглядає дуже високою. 

Нещодавно ліцей у Фастові купував енергоефективні вікна з профілю Rehau Євро70 зі склопакетом 4-10Ar-4-10Ar-4i по 4 400 грн/кв. м.


А ви продовжуйте про ліпєцкую фабіку...




Українська музика 2691







0%, 0 голосів

80%, 4 голоси

0%, 0 голосів

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Аналізи, як закордоном

Декілька днів тому писав, що для госпіталізації на стаціонар необхідно було здати купу аналізів. Частину з них довелося здавати у приватній лабораторії. Для мене це був перший досвід. І як же здивувався, коли аналізи крові взяли з одного проколу. Ще й потім заліпили місце уколу пластирем, як це роблять закордоном, а не просто "притисніть вату". Ось така дрібничка мене здивувала.



До речі, зараз я, скоріш за все, знаходжусь у Києві, в лікарні. Тому деякий час (тиждень-два) дописів не буде.

Бидло-слуги

  • 08.10.24, 10:42
Джон Сміт: 

Всі ті гроші, на які "збагатився Порошенко в мільярд разів", зараз знаходять у бидло-слуг.

Всі ті пачки бабла Порошенко напхав слугам в багажники, дивани, розкидав на їх кроватях, напхав їм за щоки і навіть з задниці вже вивалюються. 

Чомусь відчуття, що скоро цим бізнес-геніям, жоден з яких не поніс відповідальності, почнуть прилітати фпв-дрони у вікна їх дорогих машин і квартир.

Банда мародерів під шумок війни наживається на крові - колись про це брєділі недорозвинені, а тепер воно збулося. Бійтеся своїх бажань. А увагу стрижених українців вони тепер навмисно відволікають на дурниці. 

Бо вже навіть сталевояйцевий пожмаканий божок не витягує віру в нову епоху.

Ну, а Порошенко, якщо зумів в ході війни встояти і примножитися, то і молодець.

Бізнеси його прозорі, на відміну від цих "ілонів масків", вся країна знає, чим він заробляє. 

А тому без охорони може обнятися і сфоткатися з будь-ким, будь-де. І не тільки на заході України, а уже й (особливо) на сході.

Такий от "безшансовий". Кожному б так.


Учат профи

Когда ты встречаешься с интересным для тебя человеком, ты должен быть во всеоружии.
Во в ее аспектах.
Любой фейс-контроль - отныне твоё кредо!
Особенно белье должно быть «очень».
Мало ли что может произойти.
Не хватало, чтобы в самый ответственный момент ты краснел за свои старые трусы! Ну или носки…

Трохи міжнародного огляду.

Стівен Кінг кинув дріжджі у відхоже місце: «Термін придатності Трампа минув. Не голосуйте за старого, який не розкриває своїх медичних даних», — написав він.
У відповідь директор з комунікацій Трампа Стівен Чунг заявив: «Нікому немає справи до того, що каже цей ідіот Стівен Кінг. Він не був актуальним вже 30 років і відчайдушно потребує уваги, тому що його термін придатності минув».
Відповідь у стилі "сам дурень" відмінно характеризує рівень - як самої рудої клоччя, так і її оточення.
А куйло тим більше просрочений
....
Генсек ООН Гуттереш візьме участь у саміті БРІКС у Казані, де буде присутня делегація Талібану.
Яка ж це блювота гидота!
...
Тунберг упіймали на цитатах з промови Гітлера. Журналісти данської газети "Information" звернули увагу на те, що виступ Грети Тунберг на пропалестинській демонстрації в Копенгагені майже на 70% складався з цитування промови Адольфа Гітлера перед Рейхстагом 30 січня 1939 року.
- Простиво. Бо не знає що говорить розумово відстала дівчина
- питання у тому, хто їй ці тексти підсовує
..........
Є цілий жанр у кіноіндустрії, де головний герой чи героїня мстять за смерть коханих, сім'ї, зґвалтування. При чому мстять часом страшно та жорстоко. Публіка любить ці фільми, і завжди симпатії на стороні месника, навіть якщо він часом у своїй помсті жорстокий і перегинає ціпок. Але ось мені цікаво, а якщо на героя надіти стос, чи будуть йому так само співчувати?
Макрон ввів ембарго на постачання зброї Ізраїлю напередодні 07/10. 

"Постачання зброї не забезпечить безпеку Ізраїлю", сказав він. А що забезпечить? Його глибоке занепокоєння? 
Нинішня адміністрація США тисне на Ізраїль та закликає до дипломатичного вирішення конфлікту.

І так у більшості країн у всьому світі. 
Справжніх союзників можна нарахувати на пальцях. Чехія завтра проведе найбільший мітинг на згадку про жертв 07/10. МЗС Німеччини та України виступили з неоднозначними заявами на підтримку Ізраїлю. Президент Аргентини з трибуни ООН розкритикував упередженість цієї організації до ізраїльського народу. Але це одиниці...

Настав час створювати новий жанр, коли у героя гине сім'я, поліцейські відбирають у нього зброю, прокурор пропонує йому обійняти вбивць, близькі відвертаються від нього, і починають виправдовувати вбивцю, а психолог радить йому покопатися в собі, адже може це його вина, що хтось то зґвалтував і вбив його близьких...

***


Зустріч різних світів.





Згадуються деякі уривки з "Білого сонця пустелі". smile

Засоби пересування

Мото_Всюди_Хід


Човен Натураліста