Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Оце наша сплюндрована Україна

Мені часто доводилось чути:- Добре вам там у Львові, бути патріотами, націоналістами - вам там комфортно...
Сьогодні вранці я проходив у справах повз університет Івана Франка десь о 10 год. і побачив чоловіка, що стояв і на щось роздивлявся коло пам'ятника нашому Каменяреві, за тим і сам підійшов. Те, що я побачив, вжахнуло: викладений звечора величезний Хрест Пам'яті по загиблим Героям Майдану було сплюндровано нещадною ногою подонка, падлюки рівня катів з беркуту, вбивць з "омеги", сволочі, як Янукович, Азаров, Арбузов, Захарченко, Пшонка і вся інша банда.
 І це блюзнірство, це святотатство і вандалізм учинено  у Львові! Наруга над Святим Хрестом! На святому місці коло пам'ятника Івану Франку!  Над молитовною пам'яттю! 
Суто по відзначенню державного свята Дня захисника Вітчизни! Ось яких "захисничків" ми маємо... Що можна далі коментувати?.. Ось де найреальніший символ нашої сплюндрованої України! Дивіться і розумійте, що  Україна в біді, страшній біді від Ужгорода і Львова до Луганська і Донецька! Від Харкова до Симферополя! Злочинна корупція і мафіозна банда панує скрізь і подолати всю цю нечисть буде дуже і дуже важко, але коли для цих падлюк немає нічого святого, то і покарання щодо них має бути суворим і невідворотнім ділом всього народу.

Богдан Гордасевич
м. Львів
14 година
  


70%, 32 голоси

17%, 8 голосів

13%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Актуальне

  • 24.02.14, 12:01
Олексій ГараньІсторик-міжнародник, політолог, політконсультант, учасник багатьох "авантюрних" проектів, що стали успішними
Винний фюрер і його групенфюрери – це вони довели країну до крові. А ми і партія НСДАП не при чому23 лютого 2014, 21:33

Саме це ми почули від лідера фракції Єфремова. Прозріли... А де ж ви були 30 листопада, 16 і 19 січня, 19 і 20 лютого. Якби не ваша позиція бездумної підтримки фюрера, не було б цієї крові.

І, на жаль, зараз голоси цих мерзотників потрібні, щоб швидко прийняти рішення, які усунуть країну від безодні. І потрібні для того, щоб легітимним шляхом вийти з кризи, сформувати більшість і уряд. Хоча і тут, мабуть, треба формувати коаліцію не з "регіоналами", а з тими, хто встиг швидко втекти. Хоч не так гидотно.

А народ вже вирішить потім, чи мають ці люди право сидіти в парламенті і надалі, чи підемо на дострокові вибори. Зараз ці перелякані мерзотники готові на все, аби врятувати свої шкіри. Дякувати Богові, Майдан стоїть, Самооборона не розійшлася, а розслідування злочинів вже почалося. І це найкраща гарантія, що повернення назад не буде.

Москаль оприлюднив плани спецоперацій

  • 24.02.14, 11:06

Народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль заявив, що нова влада не допомагає йому в розслідуванні подій на Майдані. Про це він написав у себе на сайті, оприлюднивши водночас частину документів, які стосуються спецоперацій на вул. Інститутській.

Москаль нагадав, що 16 січня у Верховній Раді створили тимчасову слідчу комісію для розслідування побиття людей під час акцій протесту, головою якої призначили його.

"Понад місяць голова Верховної Ради не підписував постанови про створення ТСК, через що мені як єдиній легітимній особі комісії довелося самотужки збирати матеріали про злочини правоохоронців, скоєні 30 листопада під час розгону Євромайдану, 1 грудня на вул. Банковій, 11 грудня, 10 та 19 січня на вул. М.Грушевського, 20 лютого на вул. Інститутській, що призвело до сотні загиблих, тисячі покалічених, поранених та побитих, – заявляє Г. Москаль. – Було скеровано сотні звернень до генпрокурора, міністра МВС, голови СБУ, однак ці структури не надали жодної адекватної відповіді".

За словами Москаля, збирати матеріали йому допомагали "патріотично налаштовані працівники МВС та СБУ". Та після того, як у розпорядженні депутата опинилися плани спецоперацій зі силового розгону акцій протесту "Бумеранг" та "Хвиля", почалися "незрозумілі ігрища".

"Для уточнення окремих деталей необхідно було переговорити з деякими чиновниками, тому я звернувся до нового керівництва МВС та СБУ, яке вчора у парламенті пообіцяло всіляке сприяння. Однак до вечора жодної зустрічі мені провести не дозволили, а згодом через третіх осіб передали, що для отримання необхідної інформації слід знову писати депутатські звернення. З прикрістю мушу констатувати, що замість об’єктивного розслідування цих злочинів, для чого зараз є всі можливості, починаються незрозумілі ігрища й намагання вигородити окремих злочинців, чого я не можу допустити через пам’ять загиблих", – зазначено у повідомленні.

"З огляду на це я вирішив оприлюднити частину планів “Хвиля” та “Бумеранг” – документи, які доводять, що снайперами на вул. Інститутській були бійці підрозділу спеціальних операцій внутрішніх військ, яким керує полковник С. Асавалюк, та бійці підрозділу внутрішніх військ “Омега”. Крім того, вказівку на застосування зброї колишній міністр МВС В. Захарченко дав спецпідрозділу ГУБОЗ МВС “Сокіл”. Надаю прізвища та номери телефонів керівників підрозділів, котрі брали участь у силовому розгоні акцій протесу. На підставі цих даних Генпрокуратура має відкрити кримінальні провадження. Після цього я добровільно передам слідчій групі ГПУ решту матеріалів, які вказують на причетність до кривавих подій міністра МВС В. Захарченка (котрий особисто заявив 20 лютого, що віддав наказ про застосування бойової зброї), його заступника В. Ратушняка, начальника Департаменту громадської безпеки МВС О. Крикуна, командувача Внутрішніх військ МВС С. Шуляка, в.о. начальника ГУМВС у м.Києві В. Мазана, голови СБУ О. Якименка, його першого заступника В. Тоцького, начальника УСБУ в Києві та Київській області О. Щоголєва, командирів підрозділу СБУ “Альфа”. Допомогу в підготовці спецоперацій МВС та СБУ надавав колишній перший заступник ГРУ Російської Федерації, котрий проживав у готелі “Київ” (його проживання й харчування оплачувала СБУ). Українська влада задіяла фахівця з Росії, оскільки наш очільник СБУ виявився льотчиком, а міністр МВС – ОБХССником. Усі дані росіянина буде надано Генпрокуратурі, а ступінь його вини нехай визначає слідство. Крім того, я готовий передати Генпрокуратурі матеріали, які вказують, що під час силового розгону акцій протесту МВС та СБУ діяли як організоване злочинне угруповання", – пише Москаль.

Про плани “Бумеранг” і “Хвиля” доповідалося вищому політичному керівництву країни, вони вводилися в дію з його схвалення, зазначає депутат.

Москаль обурений, що нікому з високопосадовців досі не вручили повідомлення про підозру, нікого з них не затримали і не заарештували.

Нардеп погрожує вийти із фракції "Батьківщина" і перейти в опозицію до МВС та СБУ з теперішнім керівництвом, якщо не буде відкрито відповідних кримінальних проваджень.

http://tvi.ua/new/2014/02/24/moskal_oprylyudnyv_plany_specoperaciy_po_sylovomu_rozhonu_akciy_protestu

Янукович сховався в бункері в монастирі Московського патріархату

  • 24.02.14, 10:57
https://www.facebook.com/bryhynets?fref=ts

Цитата:

Янукович сховався в бункері в монастирі Московського патріархату
Монастир, в якому ховається В. Янукович знаходить у Волновасі (Донецька область) на території Форест Парку - це Свято-Нікольський монастир УПЦ МП. Той самий, в якому жив і помер духівник В. Януковича – Зосима. 
У цьому монастирі є трьохповерховий підземний бункер, накшатл тих, які будували собі Гітлер чи Гіммлер, і він забезпечений усім необхідним. Нагадаю, що разом із В. Януковичем там перебуває кількасот охоронців та деякі персонажі із його близького оточення. 
Історія іронізує над нами. Коли В. Янукович поглумився над майданівцями 30 листопада, ми змушені були ховатися за стінами Михайлівського собору Київського патріархату. Коли настав час розплати за гріхи, В. Янукович сховався біля могили свого духівника у монастирі Московського патріархату. 
Коли вже в Україні буде єдина церква? Коли не буде підконтрольної Москві церкви, де можуть в бункерах ховатися злочинці? Я як громадянин і віруюча людина вимагаю термінового проведення Собору, який би проголосив створення єдиної помісної української церкви без Київських і Московських патріархатів. Не можуть церкви роз’єднувати народ: одна церква для людей і одна для Януковича. Повинна бути одна для всіх.

Пора в Європу ?

  • 24.02.14, 10:37
Схоже, самі шустрозаді вже оговтуються і цілком впевнені, що домовляться і з новою верхівкою . Люди, пора в Європу. Без нормальної законності плодами революції знову скористуються негідники .

ХТО наш Герой

  • 24.02.14, 09:50

Герой не той,

хто не пішов, коли його піти просили…

           Хто честь в собі знайшов і сили

й злу не віддав

                    святую кров

і не зламав безцільно крила,

хто в серце променем ввійшов –

отой ГЕРОЙ,

в отому наша СИЛА!!!

Це потрібно побачити ВСІМ - 2

  • 24.02.14, 09:15
була така замітка з відео http://blog.i.ua/community/3062/1362502/
де розгорівся срач в коментах

відео вже є на Ютубі
для ментолюбів та тим, хто переймається їх душевним здоров'ям викладаю два відео для порівняння.
1. Як "грубо" і "невиховано" хтось розмовляє з ментом..