Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Встала і пішла! Ось що Майдан і посли життєдайні роблять!

  • 25.02.14, 01:22
Тьху, спершу прочиталось: встала і пішла геть...


А тим часом у далекій Мексиці........ (відео в посиланні)

  • 24.02.14, 19:44

http://megogo.net/ru/view/1183431-narkobaron-chapo-shvachen-bez-edinogo-vystrela.html

В субботу без единого выстрела был арестован самый распрыскиваемый в США и Мексике преступник Хаокин «Чапо», главарь наркокартеля «Синалоа». Вместе с ним были захвачены ещё 12 бандитов.

Арест наркобарона был осуществлён при содействии американских служб по борьбе с наркотрафиком. В результате операции, проведённой мексиканскими морскими пехотинцами, конфисковано более 90 единиц оружия, а также несколько гранатомётов. Состояние «Чапо» , нажитое преступным путём, оценивается в миллиард долларов США.

***у відео зверніть увагу на камуфляж військовиків

убивці не уникнуть Божого суду

  • 24.02.14, 19:00
За похищение активистов Евромайдана Игоря Луценко и Юрия Вербицкого задержаны двое чиновников МВД
24 февраля в 18:12

Махницкий рассказал о продвижении по расследованию преступлений против Луценко, Вербицкого, Чорновол, Булатова и Гаврилюка.

Юрий Вербицкий
Юрий Вербицкий

В настоящее время задержаны двое высших должностных лица МВД Украины в рамках производства о похищении активиста Евромайдана Игоря Луценко и львовянина Юрия Вербицкого, сообщил новоназначенный генпрокурор Олег Махницкий на заседании парламента в понедельник, 24 февраля.

Кроме того, по его словам, следственное управление Генеральной прокуратуры истребовало из суда уголовное дело по факту покушения на жизнь журналистки Татьяны Чорновол для дальнейшего расследования. "Дело переквалифицировано на "покушение на убийство. Также решается вопрос о возможной квалификации по признакам терроризма", - сказал он.

Махницкий также сообщил, что Генпрокуратура истребовала для дальнейшего расследования уголовное дело по факту похищения одного из лидеров Автомайдана Дмитрия Булатова.

Он подчеркнул, что по делу о пытках и издевательствах над активистом Михаилом Гаврилюкомвынесено подозрение нескольким сотрудникам милиции и решается вопрос о взятии их под стражу.По материалам: Интерфакс-Украина

найчервонішого холуя москальського - експропріювали

  • 24.02.14, 18:39
Невідомі штурмують маєток Симоненка - ЗМІНевідомі штурмують маєток Симоненка - ЗМІ

Щойно невідомі взяли штурмом будинок лідера Компартії України Петра Симоненка, що знаходиться в селищі Гостомель Київської області. Про це повідомляє "Хвиля", посилаючись на мешканців котеджного селища, які проживають поруч з головою КПУ.

Як відомо, вчора народ увірвався в будинок колишнього глави ГПУ Віктора Пшонки, а три дні тому протестувальники захопили маєтокЯнуковича в Межигір'ї.

Розплата за злочини упаде на голови убивць

  • 24.02.14, 18:33
Український "Беркут" переїде у російську глибинку
У соцмережах з'явились прохання про допомогу з переїздом "додому".

Про те, що рано чи пізно регіонали тікатимуть з України, як і про те, що вони забудуть захопити із собою - аби розмістити у своїх австрійських будиночках - "Беркут" у повному складі, бійців попереджали неодноразово. Казали, що нам ще жити в одній країні. Спецпризначенці не вірили.

Втім, усвідомили це вже сьогодні.

Тепер вони просять про допомогу братів-росіян, сподіваючись, що останні поселять їх у порожніх хатах у сільській місцевості. До того ж, зненацька "у лавах" бійців виявилоь "много женщин с детьми!" - таких саме жінок із дітьми, як і ті, яких вони не помічали серед "терористів". Між іншим, один з останніх "подвигів" спецпідрозділу - побиття вагітної дівчини, яка намагалась знімати їхні дії на камеру. В результаті вона втратила дитину.

Як би там не було, "Беркут" вже заручився своєрідною підтримкою міжнародної спільноти. Якщо так можна назвати ліпецьку поліцію...

Бажаючих запропонувати бійцям житло у спільноті наразі не видно. Зате є ті, хто запевняє: тих, хто дійсно винен у злочинах, вбивав та катував, знайдуть будь де. Навіть у Ліпецьку.


Палац Іванющенко (султани та шейхи нервово курять кальян)

  • 24.02.14, 18:20

Скромное обаяние буржуазии, новая серия. Дворец Юрия Иванющенко. Это проект, но уже почти полностью воплощенный. Уточнение: это фото сделано НЕ внутри, это компъютерная визуализация оригинального проекта, и все изображенное почти достроено в действительности.

Світло надії

Для мене особисто дуже важливо, коли на заходах пам'яті я бачу багато лампадок різних, тобто дійсно куплених особисто, а не оптом за одним рахунком, бо це хоч і також добре, але не дуже щиро. Щиро, це як було викладено лампадками величний величезний Хрест Пам'яті загиблим Героям Майдану коло пам'ятника нашому Каменяреві - Івану Франку.
Дивним чином кілька лампадок вціліли від брутального нападу злочинців і продовжували горіти, що, не дивлячись на весь погром,- своїм світлом вселяли віру і надію в наше світле майбутнє України. До цих лампадок Світла я поклав букет білих троянд, що також потоптала нога наволочі, але квіти не далися бути знищеними