Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Смерть москальським окупантам

  • 14.08.14, 19:52
Українські танки розстріляли колону бойовиків у Пропасній, знищено 600 терористів
Олег Мисько 14 серпня 2014, 18:08
 1522  7
Українські танки розстріляли колону бойовиків у Пропасній, знищено 600 терористів

Українські танки розстріляли колону російських найманців поблизу міста Пропасна, в результаті було знищено близько 600 терористів.

Про це повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на повідомлення бійця батальйону «Донбас» Євгена Шевченка в Фейсбуці. 

"Загалом, вийшла вся ця брава колона на Попасну і потрапила під тотальний розстріл прямою наводкою - танкісти наші, з заздалегідь підготовлених і ретельно замаскованих позицій, відпрасували сепаратів по повній програмі. Загалом, як ви розумієте, до наших позицій ніхто так і не добрався, а шкода..) Нам залишалося насолоджуватися цим видовищем в біноклі", - написав боєць батальйона.

Ще раз про "гуманітарку" від пуцькіна

  • 14.08.14, 19:44

ПЕСЕНКА ГУМАНИТАРНОГО КОНВОИРА

 

Нет, умом Россию не понять,

Хоть, как дважды два, элементарно,

Что должна Россия предпринять,

Чтобы стал конвой «гуманитарным».

Выкрасить сначала в белый цвет

Сотни три зелёненьких камазов,

Положить в грузовики конфет

И лекарства от любой заразы,

За рули военных посадить,

В модные трусы переодетых,

И, конечно, всех предупредить:

«Мы – не на войну, а помощь это!»

Это – обязательно, а то

Хунта заподозрит нас в не чистом,

И заявит: «Мы ведём АТО,

А везут подмогу террористам!»

Мы ответим: «Вот вам Красный Крест!

Разве мы когда соседу врали?

Эту помощь, двести тысяч мест,

Дружно всей страной насобирали.»

И пока, забывши про Майдан,

Чешут репу злобные соседи,

Нужно, чтоб с утра приказ был дан:

«По машинам!» В общем, всё, мы едем!

Белую колонну видя, все

Рукоплещут – и леса и рощи.

Укры ждут на Харьковском шоссе?

Мы – в Изварск, ведь там таможня проще.

И не нужно, кстати, клеветать!

Мы – пример добра и гуманизма!

Мы вас всех накормим, вашу мать!

Не хотите жрать? Поставим клизму!

Что потом? Европу чтоб не злить,

Заезжаем ночевать в Воронеж,

Чтобы колонны на два разделить.

Два конвоя – хрен ваще догонишь!

Дальше – всё по плану, но его

Мы не можем обсуждать конкретно.

Планы у народа моего – 

Непонятны, но всегда секретны.

В общем, проникаем в города,

Где разруха, голод и бомбёжка.

Людям – пропитанье и вода,

Ну, и ополчению немножко.

А потом, пока они едят,

Чёрный хлеб сгущёнкою намазав,

Силой миротворческих солдат

Всех пакуем в белые камазы!

Всех, кто по Донбассу погулял

В привозном красивом камуфляже,

Всех, кто по «бендеровцам» стрелял

(чем стрелял мы никому не скажем).

Всех в камазы, кто пока живой!

Всех до распоследнего кретина.

И тогда за помощь и конвой

Нам спасибо скажет Украина.

А когда пойдёт конвой домой,

Все вдогонку крикнут: «О, це гарно!

Зря мы волновались, божежмой,

Это ж был конвой гуманитарный!

Алексей суханов в россии прославляет террористов,

  • 14.08.14, 15:00
АЛЕКСЕЙ СУХАНОВ В РОССИИ ПРОСЛАВЛЯЕТ ТЕРРОРИСТОВ, ГЛУМЯЩИХСЯ НАД МАТЕРЬЮ УБИТОГО УКРАИНЦА (ВИДЕО)

Сюжет российского канала «РЕН ТВ», который длится чуть больше двух минут, мне запомнится навсегда. Как, я уверена, и всем, кто его посмотрит. Честно говоря, после него трудно напоминать себе, что не все российские журналисты - ублюдки; помнить об этом надо, но после такого сюжета очень сложно. Так же, как сложно понять, что до сих пор на украинском телевидении делает Алексей Суханов, благополучно ведущий на канале «Украина» ток-шоу «Говорить Україна».

Я, вообще-то, против любых запретов на профессию, на въезд журналистов и издателей, публичной травли поп-певицы Ани Лорак, истеричных призывов публиковать только украиноязычные книги и других проявлений псевдопатриотической гражданской солидарности, но в данном случае считаю, что карьера телеведущего Алексея Суханова, с блеском в глазах сообщающего об эксклюзиве, который фактически с боем добыли журналист Станислав Григорьев и оператор Олег Серебряков(запомним эти фамилии), должна в Украине закончиться. 

Меня интересуют три вещи: первая - как много времени пройдет до тех пор, пока ублюдки с «РЕН ТВ» снимут и покажут в эфире казнь, расстрел или пытки украинских солдат. Потому что лезть с камерой и микрофоном к тяжелораненому, возможно, умирающему человеку, чтобы уточнить, из какого он батальона - это уже запредельное скотство, от которого до демонстрации радостной толпы садистов, пытающих людей - один шаг. Вторая - кто и в какой форме объяснит этим двум прямоходящим, Серебрякову и Григорьеву, что они зря сняли, как боевик звонит матери убитого. Потому что так не поступают ни журналисты в частности, ни люди вообще. И третье: как себя чувствует Алексей Суханов после таких эфиров. Спит спокойно?

Напомню, что в СМИ появилась информация о том, что 12 или 13 бойцов одного из территориальных батальонов были убиты погибли в перестрелке на блок-посте террористов в районе Донецка. На видео раненый мужчина говорит, что он служит в батальоне "Днепр". Дмитро Ярош на своей странице написал, что погибли и были взяты в плен представители "Правого сектора".


Дуся /http://dusia.telekritika.ua/novosti/25889

Красота спасьот мір?

“Россия вошла в десятку самых интересных, красивых и привлекательных для туристов стран мира» –пише газета.ру…

Ну що, ж вошла –так вошла. Всякого бува. Сподіваюся, що опрос проводився ісключітєльно серед громадян Китаю. Репрезентативна вибірка – півтора мільярда респондентів. Для Китаю вона (Росія) давно дуже прівлєкатєльна і сильно інтірєсна. І це – хорошо… Кажуть, що в Росії вже є досить багато поселень, де давно пахне не “русскім духом”, а імбірьом, уткою по-пекінськи, і паличками для рису… І це тоже довольно хорошо… Вєлікоє пєрєсєлєніє народов – це наше всьо (люблю Гумільова. Молодшого. Це для посвящонних)

Про шо це я? – А, згадав… Трапилося якось бути мені в гостях на Корсіці у одного ізвєсного продюсера французького телебачення. Сиділи ми там, бухали з средньою інтесивністю і говорили за жизнь… На столі лежала фотокнижка красівого тіпа “Сіберіа” – про Сібірь… Там були ізображені всякі чукчі, олені (небриті і неголені), а также разна тайга і проча поібень…

Очінь красіва страна, - сказав один із гостєй… Ага, красіва, - сказав мій знакомий продюсер… Ядерний гриб, в якомусь смислі також красівий, а ракова клітина – тоже дуже цвітна і гарна… Красота, блять, неопісуєма… Гость ніхуя не пойняв, ну мовчки согласився і випив…

Я колись також хотів поїхать в Росію. Мені хотілося на Алтай, на Байкал і на Камчатку… Тепер не полечу, мабуть… Прийдеться “давиться” Ямайкою і Сен-Бартом 

В мене на востоці Росії живе дальній родич. Чистокровний руський… Але, на диво адекватний. І вообще, я звернув увагу, що чим далі на Схід, і далі від Москви, - тим більше в Росії адекватних людей. Це якийсь феномен, з яким ще належить розібратися, чого воно так…

Іноді він мені дзвонить в чотири часа утра, забувши про різницю в чотири часа, щоб сообщить, шо “путін – хуйло”!

Та знаю,-знаю, кажу… Слава Україні! – “Гіроям слава”, - смішно відповідає він мені, коверкаючи українську мову… Ну я за це на нього не в обіді…


Гуманітарну катастрофу створили самі лугандони

  • 14.08.14, 07:07
Бої на околицях Луганська: сили АТО перейшли в наступБої на околицях Луганська: сили АТО перейшли в наступФото: uapress.info

Сили АТО ведуть активні наступальні бої на околицях Луганська.

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

Він наголосив, що незабаром Луганськ буде звільнений від бойовиків.

"Як я вже казав, зараз звужується кільце навколо терористів, і вони намагаються будь-якими силами зробити таким чином, щоб українське населення ненавиділо українських військових. Ми ще раз повторюємо, що не обстрілюємо житлові квартали. Але вже мешканці самі знають це і повідомляють про такі обстріли нас. Найближчим часом місто буде звільнене від терористів", - підкреслив Лисенко.

Зазначимо, що через окупацію терористами Луганська, місто перебуває на межі гуманітарної катастрофи: немає води, світла, зв'язку. Люди нині змушені пити воду з річки.

Непрошений гість до кримського татарина




У криміналістів є досвід з практики, що злочинця завжди тягне побувати знову на місці скоєного ним злочину, тому я не дивуюсь, що Пукін і все його кодло приперлося до Криму без запрошення, чим показали кримським татарам наскільки кримчаки вихований і цивілізований народ.

Нижче наводжу низку новин з Криму, бо то значно важливіша і підступніша подія від чисто фейкової події з "троянським гуманітарним конвоєм" - то є деза, відволікання уваги, тоді як намічена промова Хуйла може стати проголошенням 3-ї світової війни. І це відбудеться в Нашому Криму!


Крим збожеволів від Путіна

13 серпня 2014, 22:02

Вдень у середу, 13 серпня, президент РФ Володимир Путін прибув до Севастополя, де він провів нараду з членами Ради Безпеки РФ.

Як повідомляє РІА Новини, нарада пройшла в штабі Чорноморського флоту РФ.

«Робоча поїздка Путіна триватиме 13-14 серпня. В четвер глава держави, як очікується, відвідає в Ялті споруджуваний санаторно-курортний комплекс «Мрія», де зустрінеться з депутатами Держдуми. У заході також братимуть участь прем'єр-міністр РФ, голова «Єдиної Росії» Дмитро Медведєв, спікер Держдуми Сергій Наришкін, керівники всіх думських фракцій, міністри », - йдеться в повідомленні. За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, на зустрічі збереться політичний актив країни, до якого Путін звернеться з великою промовою.

Як повідомляв УНІАН, учора, 12 серпня, заступник міністра закордонних справ Данило Лубківський заявив, що МЗС України вважає неприйнятним і неприпустимим перебування керівництва Росії в окупованому Криму.

«Крим - незаконно окупований, перебування там керівництва Російської Федерації є неприйнятним. Це чітка і однозначна позиція МЗС України », - підкреслив Лубківський.

http://thekievtimes.ua/society/394183-krym-soshel-s-uma-ot-putina.html



  Путін обговорив у Севастополі проблеми боротьби з корупцією в Криму

Також розглядалися питання безпеки на півострові


Петро Пуляєв 13 серпня | 19:29

Президент РФ Володимир Путін на нараді з членами Радбезу обговорив питання забезпечення безпеки Криму та боротьби з корупцією в двох нових суб'єктах РФ.

Про це повідомив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

За його словами, на минулому в Севастополі нараді, куди прибув глава держави, були присутні всі члени Радбезу.

"Обговорювалися питання забезпечення безпеки Республіки Крим та Севастополя, і питання, пов'язані з функціонуванням органів правопорядку", - сказав прес-секретар глави держави. Він зазначив, що малося на увазі, в тому числі і зовнішня безпека.

Фото Путін в чорних окулярах прибув до Криму і зібрав Радбез

Також, за словами Пєскова, на Радбезі обговорювалися питання боротьби з корупцією в Криму і Севастополі.

Як відомо, сьогодні до Криму з дводенним візитом прибув Президент РФ Володимир Путін.

http://vesti.ua/krym/65339-putin-obsudil-v-sevastopole-problemy-bezopasnosti-v-krymu

Путина послал Бог... Даже Бог послал Путина!

МИД Германии выразил решительный протест против допущенного принцем Чарльзом сравнения фюрера с каким-то Путиным.

Бестселлер "Как превратить страну в КНДР всего за один год?" Путин В.В. изд. Ново-Огарево, 2014.

Путин так темнит, что русскому народу уже ничего не светит!

Медведев говорит Путину:
-Россияне стали любить вас меньше, чем раньше.
-С чего ты взял?
-На заборах слово «х..йло» стали писать с маленькой буквы.

- Владимир Владимирович, почему вы запретили импорт товаров в РФ?
- Все ввели санкции против России, и я тоже ввел…
- Тоже ПРОТИВ России?!

А все-таки повезло Путину, что коровы не летают.


0%, 0 голосів

33%, 2 голоси

67%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ще трохи про "гуманітарку" від пуцькіна

  • 13.08.14, 22:09
Путин категорически против перегрузки гуманитарной помощи на границе Украины в другие машины и последующей передаче ее представителям Красного креста в связи с тем, что Украинские машины не подготовлены для ведения залпового огня а сотрудники красного креста не прошли спецподготовку на базе ГРУ в Российских учебных центрах, необходимую для раздачи еды и теплой одежды.

Остання пісня йоськи кабздуна

  • 13.08.14, 21:37
Последняя песня Иосифа Кобзона smile3))
Неба утреннего стяг,
До Победы один шаг.
Слышно по всему Донбасу
Хрипы путинских вояк!
Припев
И вновь продолжается бой,
И Рашка исчезнет с Земли.
И Путин, - как вечный Изгой,-
В своей захлебнется крови! 
 
Весть летит во все концы:
На Хуйла идут бойцы, -
Будут новые победы,
Свергнут Путина борцы !
Припев
И вновь продолжается бой,
И Рашка исчезнет с Земли.
И Путин, - как вечный Изгой,-
В своей захлебнется крови! 
 
С неба милостей не жди!
Колорадов не щади.
Знай РоSSия. - в этой жизни
Нам c  тобой не по пути!
Припев
И вновь продолжается бой,
И Рашка исчезнет с Земли.
И Путин, - как вечный Изгой,-
В своей захлебнется крови 
 
В Мире – радости парад,-
Без роSSии Мир  богат
И пускай на всей планете –
Цветет мира вечный сад!

Били не сильно, а потрібно було б

  • 13.08.14, 17:45
У столиці спіймали луганського депутата-сепаратиста 13.08.2014 17:35 У Києві в метро на станції «Льва Толстого» зловили депутата Луганської обласної ради Арсена Клінчаєва. Про це повідомляють користувачі Twitter, передає Еспресо.TV. За повідомленням очевидців, викликали міліцію, по її прибуттю співробітники міліції відвезли Клінчаєва в суд. «Хлопці били не сильно», - повідомляють очевидці. Нагадаємо, депутат Луганської облради Арсен Клінчаєв фігурував у справі щодо організації масових заворушень 9-10 березня в Луганську із захопленням облдержадміністрації та телеканалу ІРТА. Востаннє Клінчаєв був помічений в Києві на пляжі на березі Дніпра 4 серпня, коли він смажив шашлики. Фото http://espreso.tv
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/08/13/111847-stolyci-spiymaly-luganskogo-deputata-separatysta