Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Спорт. вареники. куми-с…

Колись ото отдихали з кумом на Корсіці, і рішили зварить якоїсь отєчественної їди, бо мєсна нам набридла… Корсіканці харчуються пітатєльно, ну не разнообразно. На завтрак вони, напрімєр, беруть кусок хліба, а на нього кладуть кусок ковбаси і кусок сиру. В обід на кусок хліба кладуть сир, а вже ковбасу зверху… А на вечерю просто хліба не дають, а тіки сир і ковбасу… Ну і вино…

З помошчю однієї пожилої женщини і наших інструкцій, ми наліпили вареників з картоплею і устроїли українську вечірку. Даже десь сметани достали. Один італієць там ще був. Каже: якщо у вас равіолі такого размєра, то представляю, які у вас спагетті!... – Да, - кажу, - спагетті у нас завтовшки як нога твоя, прімєрно…

Але шоб не ожирєть за час отдиха, ми з кумом заїхали в спорттовари і купили там боксьорський мішок, перчатки, еспандер і гантелі… Будем заніматься по утрам не мєнєє чим півтора часа в день, - кажу я куму. – Півтора мало, - каже кум, - давай – два…

Десь уже на сьомий день отдиха, утром я один раз штурнув боксьорский мішок ногою з похмєльної злості. На цьому наш спорт, собственно говоря, і закончився…

Потом в боксьорський мішок заселився рой диких ос, а еспандером прив’язали козу… В общим, все окупилося, болєє-мєнєє…

Після спорттоварів ми поїхали в магазін по вино… Знайшли якесь село. За прилавком стояла баба і говорила по телефону з своєю подругою… В ході разговора вона їй сказала шось, тіпа: дорогая, я тібє перезвоню, ібо тут проісходіт нєчто невєроятноє, - какіє-то люді хотят купіть у мене триста бутилок розового…

Думаю, годовий доход ми їй зробили. Після цього баба, навєрно, закрила магазін і поїхала з дідом на Сейшели пить коктейлі і заніматься сексом під пальмами… А може й не поїхала, бо островні народи путішествують рідко. Їм у себе нравиться. Бо согласіться, що якщо ти живеш на Корсіці, то їхать отдихать, допустім, на Сардінію – це абсолютний ідіотізм…

І вобше, там свої представлєнія про час та простір, отлічні од наших… Колись випивали з одним корсіканцем. Розказує, що родився він всередині острова, але потом переїхав до моря… Років сорок я не був у своєму рідному селі, - каже з ностальгією й сумом. А чого? – питаю… - Та, дуже далеко, - каже, - кілометрів тридцять херачить на машині треба, ну його нахуй…

А вранці ми пішли в баню. Сидимо, паримся, піт з нас ллється потоками… Ти знаєш, куме, кажу, - якби оцю жидкость, шо з нас виходить, собрать і дістілірувать, то (враховуючи кількість єжеднєвної нашої випивки) получився б якийсь ідеальний раствор. Сильно ядовитий. – Я даже думаю, шо воно б горіло, - каже кум…

- Якби його цей раствор назвать? – питаю
- Хай буде “куми-S”, - каже кум…

Потом уже після бані, сиділи і пили чай… Чай ми п’єм там рідко, бо за вином – нєкогда… Ну тоді якраз пили чай і воду… Да, кстаті, коли наша корсіканська знайома побачила один раз, як я вдень п’ю воду, то сказала таке: О!!! Віталій! Ти п’єш воду!!!! Підожди, я візьму фотоапарат, це треба сфотографірувать…

Ну общим, сидимо і п’ємо чай… - А, прикинь, кажу, куме, - якби все було наоборот…

- В якому смислі, - питає кум…
- Ну в тому смислі, шо ми приїхали б на Корсіку, і з утра до пізнього вечора занімалися спортом, а ящики з вином так і осталися неодкриті…
- Да, - каже кум, не дай бог до такого дожиться…


Смерть москальським окупантам та їх холуям!!!

  • 17.08.14, 20:50
Українські війська звільнили Ясинувату

Бійці 95-ї бригади Збройних сил України взяла під контроль райцентрЯсинувата на Донеччині, який має стратегічне значення.

Про це повідомив Президент Петро Порошенко на своїй сторінці уФейсбук.

 "Український прапор встановлено! Національна гвардія завершує пошук та ліквідацію окремих груп бойовиків", - написав він.

Москальський світ у всій його мерзенності

  • 17.08.14, 20:17
У Мюнхені вандали познущалися над могилою БандериНеділя, 17 серпня 2014, 17:19 
фото
Версія для друкуКоментарі47

У Мюнхені вандали зламали хрест і почали розкопувати могилу провідника ОУН Степана Бандери.

Про це у Твітері повідомив глава МЗС України Павло Клімкін, спростувавши інформацію про вибух на могилі керівника ОУН.

"Могилу Бандери у Мюнхені не підірвали. Вандали зламали хрест і почали розкопувати могилу. Консул і поліція вже там", - зазначив Клімкін.

Також він зазначив, що попросив главу МЗС Німеччини сприяти розслідуванню даного інциденту. 

Також один з очевидців Вадим Костюк повідомив, що на місці події працюють експерти та перебуває "усе керівництво поліції Мюнхена".

Фото з Facebook Вадима Костюка
 
 

Про вибух на могилі Бандери повідомив прес-секретар ВО "Свобода" Олександр Аронець. За його словами, про це поінформував зять Бандери Андрій Куцан.

Українська правда

Європа - це стара шльондра...Д.Павличко

  • 17.08.14, 11:54
В ОБСЄ не побачили входу російської військової колони на Донбас
Илья Скибинский 17 серпня 2014, 11:34
 170
В ОБСЄ не побачили входу російської військової колони на Донбас

15 серпня авторитетні британські видання The Guardian і The Telegraph повідомляли з посиланням на своїх журналістів, що ті особисто спостерігали за проходженням російської колони бронетехніки через український кордон в районі КПП «Ізварине».

Один журналіст навіть зазначив, що техніка їхала з увімкненими фарами і на окремих машинах висіли російські військові номери. А ось бронетранспортери, за його словами, були без розпізнавальних знаків, але в цілому він нарахував 23 БТРи.

Зате в останньому звіті моніторингової місії ОБСЄ зазначено, що вони не володіють якою-небудь інформацію про в'їзд російської військової колони на територію України.

«Місія ОБСЄ намагається перевірити звіти про перетин військовим конвоєм з Російської Федерації українського кордону, однак ці факти встановити досі не вдалося. Ймовірне вторгнення сталося в спірних районах, де у зв'язку з проблемами безпеки місія не присутня», - зазначено у звіті.

Таким чином, Європі залишається висловити «тривогу» і «заклопотаність» у зв'язку з інформацією ЗМІ, тоді як офіційно дані про російську військову колону не підтверджені. А це позбавляє Брюссель можливості посилити санкції проти Кремля, що лише розв'яже руки Росії, яка зуміла "переконати" весь світ, що ввічливі зелені чоловічки в Криму - це місцева самооборона.

НАШІ У ФРАНЦІЇ.

  • 17.08.14, 01:48
Дивіться уважно на хлопця, який виходить з-за спини російської простітушки

У Новосибірську 17 серпня відбудеться пікет «За права Сибіру»

У Новосибірську 17 серпня відбудеться пікет «За права Сибіру», - Нємцов

У Новосибірську активістам заборонили проводити марш «За непорушність конституційного ладу», однак вони планують провести пікет «За права Сибіру».

Про це повідомив російський опозиціонер Борис Нємцов на своїй сторінці у Facebook.

«Влада Новосибірська відмовилися погоджувати марш «За непорушність конституційного ладу». І це не жарт. Активістів-організаторів викликали в поліцію, ФСБ і прокуратуру. Їм загрожують розправою. Єдине, що вдалося активістам, так це узгодити пікет «За права Сибіру»», - написав Нємцов.

Пікет відбудеться в неділю, 17 серпня о 16:00 за місцевим часом.

Коментуючи майбутню акцію опозиціонер відмітив, що «місцева преса боїться писати навіть про узгоджений пікет».

http://zaxid.net/news/showNews.do?u_novosibirsku_17_serpnya_vidbudetsya_piket_za_prava_sibiru__nyemtsov&objectId=1318987



Роскомнагляд блокує сайти, які пишуть про марш за федералізацію Сибіру

Росія взялася за інформаційні ресурси, які пишуть про марш за федералізацію Сибіру.


Редакція сайту ТСН була змушена видалити інформацію про Захід, оскільки Роскомнагляд погрожував закрити сайт на території Росії.

Наступна під прицілом – російська служба Бі-Бі-Сі, яка вже отримала сповіщення про обмеження доступу до однієї зі сторінок її сайту. Редакція розмістила інтерв’ю з Артемом Лоскутовим, художником і громадським активістом, який організовує ходу. Під час розмови Лоскутов пояснює чому жителі Сибіру 17 серпня планують вийти на марш.

Такі слова Лоскутова Роскомнагляд розцінює як, цитуємо, "заклики до масових заворушень та екстремістської діяльності". Сам же Лоскутов пояснює, що рух за широкі права Сибіру активізувався тоді, коли заговорили про федералізацію в Донецьку та Луганську.

Російський опозиціонер Борис Нємцов на своїй сторінці у Фейсбук також зауважив ланцюгову реакцію між заворушеннями на Донбасі та Сибіром.

Бі-Бі-Сі відмовилася знімати публікацію про марш, однак решта ресурсів, які отримали гнівного листа з Роскомнагляду таки видалили скандальний матеріал. Зазначимо, марш під лозунгом "Досить годувати Москву" повинен відбутися у Новосибірську 17 серпня. Організатори хочуть привернути увагу до низького фінансування регіону, який забезпечує Росію нафтою і газом.

Джерело:  Телеканал новин "24"
http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?roskomnaglyad_blokuye_sayti_yaki_pishut_pro_marsh_za_federalizatsiyu_sibiru&objectId=471739



94%, 17 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.