борці з корупцією звільнені за корупцію (зміни в СБУ)

Глава відомства Валентин Наливайченко зазначив, що “настав час відповідати”. Валентин Наливайченко звільнив відповідальних за боротьбу з корупцією в СБУ.

Очільник Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що у п’ятницю 12 червня було звільнено все керівництво Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю Центрального управління СБУ. Про це глава відомства заявив в ході “круглого столу” з питань протидії корупції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна. “Я підписав укази і сьогодні звільнені всі керівники главку по боротьбі з корупцією СБУ. Настав час відповідати”, – сказав Наливайченко.

 Він також анонсував звільнення керівництва Управління СБУ в Рівненській області за корупцію. “Підготовлений проект указу, фактично указ на звільнення керівництва УСБУ в Рівненській області”, – сказав Наливайченко.
Джерело: http://patrioty.org.ua/zvilneno-vse-kerivnitstvo-antikoruptsiynogo-pidrozdilu-sbu/


Валентин Наливайченко звільнив відповідальних за боротьбу з корупцією в СБУ. Фото: focus.ua

Савік "Шустрий" прикупив телеканальчик

Телеведучий Савік Шустер став співвласником телеканалу. Про це стало відомо на засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
Його телеканал раніше називався Pravda Russian World chanel, але тепер змінив назву на 3S.TV. Також телеканал змінив структуру власності, і в зв’язку з цим попросив переоформити ліцензію. Раніше одноосібним власником цього телеканалу (юридична особа ТРК «Всесвітня інформаційна служба») був Павло Єлізаров, який був керуючим партнером «Савік Шустер Студії» (3S). Зараз же у нього залишилася 50% частка, інша частина у володінні Савіка Шустера. 

шустер

звернення глави УГКЦ до Папи Франциска

Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук) написав листа Папі Франциску напередодні його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Глава УГКЦ зазначив, що Церква і українці з великим інтересом стежитимуть за цією зустріччю і молитимуться за Папу. Про це повідомляє польське видання w Polityce.pl..

 “Я стверджую, що зараз ніхто, ніяка дипломатія, ніяка система міжнародної безпеки і ніхто з великих світу цього не можуть зупинити війну в Україні. У листі я попросив Святішого Отця, щоб він був голосом українського народу своїх дітей, вірних католиків України, які страждають. Щоб Папа, як батько, захищав своїх дітей”, – заявив Патріарх. 

Глава УГКЦ бачить велику схожість між зустріччю Папи Франциска з Путіним і візитом колишнього президента СРСР Михайла Горбачова до св. Іоана Павла II в 1989 році, після якого УГКЦ вийшла з підпілля і почала свою нормальну діяльність. 

Від цієї зустрічі може багато залежати, вважає він. “Віримо, що Святіший Отець як вікарій Ісуса Христа на Землі зможе зробити те, що до цього моменту не міг зробити ніхто з великих світу цього. Ми віримо, що Папа заступиться за нас”, – заявив Блаженніший Святослав. 

Першоієрарх наголосив, що Папа Франциск і ватиканська дипломатія добре орієнтуються в тому, що відбувається в Україні. Він згадав, що нещодавно українські єпископи вчинили візит ad limina і могли особисто розповісти понтифіку про “біль, кров, сльози, якими спливає українська земля”. “Папа Франциск сказав тоді:” Я завжди до ваших послуг “. Думаю, що ця зустріч покаже позицію Папи щодо України і може посприяти тому, що на нашій землі нарешті запанує мир”, – підкреслив Патріарх.

Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук). Фото:dt.ua
Джерело: http://patrioty.org.ua/ya-poprosiv-papu-frantsiska-buti-golosom-ukrayinskogo-narodu-na-zustrichi-z-putinim-patriarh-ugkts-svyatoslav/

мангальчик патріотичний

  • 27.04.15, 21:15
Травневі свята - пора шашличків. Для справжніх укропів в продаж надійшов мангал під кодовою назвою "Палаючий Кремль". Кажуть, що приготовані на ньому шашлики особливо смакують під сто грамів холодненької "Бандерівської". А використання "Козацької" гірчички і "Гетьманського" хліба тільки схвалюється!


Гарних Вам вихідних і смачних шашликів!


кажуть, що boyan
оригінал ось тут http://blog.i.ua/user/4959475/1674178/