Тушеная утка с капустой

Еще один простейший, но чертовски вкусный рецепт утятинки, на сей раз - с капустой.[Приєднана картинка]И, кстати, это опять - рецепт-основа, который можно изменять по вкусу в любую сторону.[ Читать рецепт ]

Кому сольки черной?

  • 14.10.12, 14:07
Обращайтесь, сделал свежую черную соль![Приєднана картинка]Про нее, если кто еще не знает:Что такое "черная соль"Черная соль на хлебной основе. (рецепт)Разумеется другие специи тоже есть: http://blog.i.ua/user/9816/1049451Хотя кое-что уже подзакончилось...Ну и есть немного зеленой аджики, хреновины и апельсиново-коричный уксус.Буду благодарен. если поделитесь заметкой с друзьями, если посчитаете нужным...

Завидуйте-сс!

  • 12.10.12, 20:25
Индивидуальное приготовление горчички под заказ... [Приєднана картинка]Вот такой горчички: http://blog.i.ua/community/3333/990769/Полный хэндмейд и без всякой химии...

Картопля. Дуєт "Чорне та червоне".

  • 14.09.12, 09:22
"Картопля смажена, відварна, пюре. Далі картопля фрі, картопля пай. Картопляні пиріжки з м*ясом, з капустою, з грибами тощо. Картопляні оладки. соус грибний, соус томатний, соус сметанний і так далі. Картопляний рулет, запіканка, картопля тушкована з чорносливом, картопля тушкована з лавровим листом і перцем, картопля молода, відварена з кропом..." Тося Кісліцина з к/с "Дівчата".

Свинушки квашеные

Кто бы что не говорил о грибах свинушках, наши предки ели их веками. Да и сами читатели, думаю, хоть раз в жизни пробовали, а может, и готовят их. У нас в регионе свинушки называют поддубниками или поддубовиками. Хотя поддубники - это совсем другие грибы, родные братья белым, также относятся к разраяду трубчатых. Итак, после последнего похода в лес, кстати, выход был в 7 утра, я наблюдала такую картину[Приєднана картинка]Так вот, после двух часов блуждания по лесу, у меня оказалось ведро...

Читати далі...

Фирменное ассорти без стерилизации.

Делюсь, однако, еще одним хорошим рецептом, не требующим заморочек со стерилизацией.[Приєднана картинка][ Читать рецепт ]

Пиріг з цвітної капусти

така смакота, що родину годі вигнати з кухні, їдять навіть діти, і припрошувати не треба ))готую його у трьох варіантах, розкажу про всі.тісто однакове для всіх: 4 яйця, збити зі склянкою молока, сметани чи кефіру, сіль, цукор за смаком. дрібка білого свіжомеленого чи товченого у ступці перцю, зелень кропу, мука, чайна ложка без вершка гашеної оцтом соди, можна замінити порошком для печива. все разом вимішати до густини сметани, чи як на оладки )1. головку цвітної капусти 1 кг+ розібрати на...

Читати далі...

Зеленая аджика с орехами.

Сделал-с, наконец, и, как и обещал - делюсь рецептом.[Приєднана картинка]Делал, разумеется, сразу и просто зеленую аджику, и аджику с орехами. [ Читать рецепт ]

УсЁ...

  • 02.09.12, 20:24
http://blog.i.ua/community/3333/1058963/На красную аджику заказы больше не принимаются, на зеленую, зеленую с орехами и хренодер - только если проплата сегодня будет (через приват или налом), часов до 10-10:30 вечера.[Приєднана картинка]устал...

Горіховий спас

  • 29.08.12, 13:52
Сьогодні Третій Спас, в народі Горіховий чи Хлібний.На свято треба чимось смачненьким нагодувати домашніх ))У мене сьогодні зелені і горіхові булочки і горіхові (в оригіналі фісташкові) біскоті.[Приєднана картинка]для булочок базове дріжджове тісто, а далі 1. додаєте подрібнені блендером кріп і зелену цибулю, можна петрушку. вимішуєте, формуєте булочки, або хлібець, дати підрости,змазати жовтком і в духовку.2. подрібнені грецькі горіхи, я ще додаю кмин, але то на любителя )) далі то саме що в п....

Читати далі...