Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Гонгадзе Вам розповідає!!!

     і стаття Георгія.          Тимошенко хоче бути полковником КДБ у спідниці?                                             Середа, 09 жовтня 2002, 12:34 _ www.ПРАВДА.com.ua   http://www.pravda.com.ua/news/2002/10/9/2990987/                                                   Версія для друку         Коментарі   0                                 Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що в Україні дострокові президентські вибори відбудуться "від сили" через рік. Про це вона заявила в інтерв'ю російському виданню "Время новостей".За словами Юлії Тимошенко, вибори нового президента можуть відбудуться в Україні місяців через вісім, "від сили" через рік. "Причому якщо президент добровільно не піде у відставку, то імовірність його запрошення до Міжнародного трибуналу підвищується до 90"%, відзначила вона. Відповідаючи на питання видання, Тимошенко заявила, що "скандал з "Кольчугами" і акції опозиції - випадковий збіг".Говорячи про природу української опозиції, народний депутат відзначила, що "четвірки" поки немає. "Ющенко усе ще намагається ввійти у закриті двері, хоча увесь світ зрозумів, що з Кучмою не можна мати справи", зазначила вона. "Своїми ваганнями Віктор Андрійович завдає шкоди Україні й собі"."Що стосується "союзу трьох", те ми досить послідовні. Відступ неможливий - за тією ж Компартією стоїть протестний електорат, який комуністи не можуть утратити", сказала Тимошенко.На думку лідера БЮТ, у результаті політичних та економічних перетворень Україна досить швидко може надолужити втрачене. "Одного року успішної економічної політики досить, щоб українці відчули зміну якості життя, і чотирьох років - щоб заявити світові про наймогутніший економічний потенціал", відзначила вона.Говорячи про взаємини з Росією, Тимошенко зазначила, що "до влади в Кремлі прийшла патріотична, тверда еліта. Від Росії віє стабільністю та патріотизмом, інше виправить час". За словами лідера БЮТ, їй би хотілося, щоб "Україна знайшла владу, про яку можна буде сказати те саме".

Не дарма органи --- внутрішніми називають!

Про затримання активіста Братства Св.Луки

Сьогодні була нагода поспостерігати за роботою правоохоронців, які вкотре вирішили погратися в секретних агентів.
Історія розпочалася в одній з Київських кав’ярень, де відбувалася нарада Братства Св. Луки.
В кав’ярню зайшло троє, замовили собі пиво і одразу почали косити під п’яних.
Ну і звісно за «випадкових жертв» вони вирішили обрати саме активістів об’єднання. Точніше активісток.










ПОВНІСТЮ ЧИТАТИ ТУТ


Це були НАШІ МІЛЬЙОНИ!!!!!!!!!!

  • 31.08.11, 22:54
Сьогодні чеське видання  «Днес» оприлюднило підрахунки західних експертів про масштаби голодоморів у світі.
Йдеться про те, що наймасштабніші голодомори організували у своїх країнах китайський диктатор Мао Цзедун та радянський вождь Йосип Сталін.
У Китаї за правління Мао від голоду померло загалом понад 40 мільйонів осіб; в СРСР,
переважно в Україні, загинуло від голоду 1921– 22, 1932-33 і 1947 років – близько 20 мільйонів громадян.
В інших країнах у новітній час від голоду загинуло понад 8 мільйонів осіб.

Хочу також нагадати ВСІМ Резолюцію Європейського Парламенту щодо відзначення Голодомору - штучного голоду в Україні 1932-1933 років від 23 жовтня 2008 року, де зазначено, що:
Європейський Парламент
1. Звертається до українського народу та зокрема до тих, хто вижив під час Голодомору, сімей та родичів жертв, і:
а) визнає Голодомор (штучний голод 1932-33 років в Україні) жахливим злочином проти народу України та людяності;
б) рішуче засуджує ці дії, спрямовані проти українського селянства, які характеризувалися масовим знищенням і порушенням прав та свобод людини;
в) висловлює співчуття українському народові, який постраждав від цієї трагедії, та вшановує тих, хто загинув внаслідок штучного голоду 1932-1933 років;
г) закликає країни, які з'явилися після розпаду Радянського Союзу, відкрити свої архіви щодо Голодомору в Україні у 1932-1933 рр. для всебічного вивчення, з тим щоб всі причини та наслідки трагедії могли бути виявлені та повністю досліджені;
2. Доручає Президентові направити згадану резолюцію Раді, Комісії, Уряду та Парламенту України, Генеральному Секретареві ООН, Генеральному Секретареві ОБСЄ та Генеральному Секретареві Ради Європи.

І кожен Українець неодмінно мусить пам’ятати, що Голодомор 1932-1933 рр., який спричинив загибель мільйонів українців, був цинічно та жорстоко спланований СРСР- івським режимом, а РОСІЯ не тільки визнала себе спадкоємицею РЕЖИМУ, але й продовжує демонстративно героїзувати КАТІВ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!!!

У МЕНЕ ВИНИКЛО запитання. А чи НЕ ПЕРЕХОДИТЬ БОРГ У СПАДОК і скільки коштує РОСІЇ КОЖНЕ ЗАГУБЛЕНЕ ЖИТТЯ УКРАЇНЦЯ??????????????????????????????????????????????????????





Навіщо у Росію з "газовими" паперами ???

У п’ятницю, 26 серпня, в аеропорту Сімферополя охоронці зняли з рейсу ЮМ-280 "Сімферополь-Москва" відомого російського журналіста, що співпрацює з урядовими виданнями Росії.
Причин затримання йому ніхто не пояснив.
Журналіст супроводжував групу чиновників з Білого Дому, які курирували переговори по газу між Росією і Україною. У зв'язку з цим вибухнув гучний міжнародний скандал.
Як стверджують очевидці, охорона зняла журналіста прямо з рейсу близько 18:00 вечора, при тому, що квиток бізнес-класу був вже їм куплений.
У всіх на очах охоронці викрутили руки журналістові і відвели в невідомому напрямку, так і не давши вилетіти в Москву.
З'ясувалося, що журналіст супроводжував чиновників з уряду РФ, які курирували переговори по газу між Росією і Україною.
У російського журналіста при собі, за чутками, виявилися важливі документи, які були передані йому його українськими колегами.
За неофіційною інформацією, ці папери стосувалися кримінальної справи стосовно Юлії Тимошенко, а саме - певних аспектів газового контракту, укладеного взимку 2009 року.
У документах пояснювалися причини підписання контракту, а також певні мотиви в поведінці Юлії Тимошенко.
Як стало відомо, ці документи призначалися як для передачі в ЗМІ, так і для ознайомлення в уряді РФ.
Не виключено, що вони могли бути використані в подальшому і як висунення додаткових звинувачень проти Юлії Тимошенко.
Відомо, що представники російської влади пробують через МЗС Росії домогтися звільнення незаконно затриманого журналіста.

Я не уявляю, чим все закінчиться...... але КОМУСЬ БУДЕ СПЕКОТНО!!!rofl

ще один цікавий момент! Тhe Мoscow post - вчора розмістило цю інформаціюhttp://www.moscow-post.ru/,
І ТАМ БУЛА ФРАЗОЧКА: ".... инцидент может серьезно повлиять на переговоры стран по газу.",
а СЬОГОДНІ СТАТТЯ  ПРОСТО ЗНИКЛА!!!

27.08.2011 після 13 год.  Українські (ЮЛІНІ) видання теж почали друкувати інформацію, але ОСЬ ТАК:
У Сімферополі російського журналіста не пустили в літак через сильне алкогольне сп’яніння. На думку представника авіаперевізника, міг становити загрозу для пасажирів.
Після складання адміністративного протоколу журналіста було відпущено. Про інцидент співробітниками лінійного відділу міліції в аеропорту Сімферополь поінформовано консула Російської Федерації.

А ОТ І ВВС підключилося!!! О 17.45 за Києвом >>>> BBC>>>>ТИСНИ!!!!

АЙ ДА КРЕМЛЬ!!! МІЖНАРОДНИЙ ШКАНДАЛЬ ВІДМІНЯЄТЬСЯ, ЧИ ПЕРЕНЕСЕНО???


Вдягнемо завтра вишиванку!!!

  • 23.08.11, 22:12
Друзі. Завтра День Незалежності! Хтось жаліється на владу, що та не дозволяє мирних акцій.
А ЧИ БУДУ Я ПИТАТИ, ЯК МЕНІ СВЯТКУВАТИ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ МОЄЇ КРАЇНИ???
Хто заборонить мені зустрітися з ДРУЗЯМИ??? ТАК, їх буде СТО, ДВІСТІ… кому яке діло???
( Це ж не акція…)ura

Це святкування з друзями НАШОГО СПІЛЬНОГО СВЯТА!ura



А хто заборонить мені вдягнути ВИШИВАНКУ?
А хто заборонить ЗАСПІВАТИ УКРАЇНСЬКИХ ПІСЕНЬ?
Може у мене відберуть ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ???
НІ !!! Я ЗАВТРА ВІДСВЯТКУЮ ТАК, ЯК ВВАЖАЮ ЗА ПОТРІБНЕ І МЕНЕ НЕ ЦІКАВИТЬ ДУМКА ЦІЄЇ ВЛАДИ!!!
ПІДТРИМАЙТЕ МЕНЕ!
І ВІТАЮ ВСІХ З НАЙКРАЩИМ, НАЙДОРОЖЧИМ СВЯТОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Уроки БРЕХНІ (безкоштовно)

  • 22.08.11, 00:23

1)ДАЛА СЛОВО....ВЗЯЛА СЛОВО  "Справедливість є і за неї ВАРТО боротись"

2)ТАК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ 

3)ПУТІН НЕРВУЄТЬСЯ, АЛЕ ОПАНОВУЄ СЕБЕ  Уявляю Путіна, який говорить правду...А що б Ви відповіли на його місці журналістам???

4)ТАК ЦЕ ПРОКОМЕНТУВАЛИ МОСКОВСЬКІ ЗМІ.  Але про "вонючий газ" промовчали. Росіянам не можна наносити таку страшну ПСИХІЧНУ травму.

Ми не раби???

Як довго нам, Українцям, доведеться терпіти це знущання. Може вистачить захищати Януковича чи Тимошенко.Може вистачить обирати МЕНЬШЕ ЛИХО.Є Україна, є Українці. Янукович --- не наш президент.Тимошенко --- не наша опозиція.УКРАЇНЦІ, ЛЮДИ,  ПРОКЛЯНІТЬ СВОЄ ОДВІЧНЕ РАБСТВО. ПОРВІТЬ КАЙДАНИ. РОЗПЛЮЩТЕ ОЧІ. Вони у ВАС відбирають Україну, минуле, майбутнє і щоденне життя. 

Щасливий шлюб України та Росії підійшов до кінця – німецькі ЗМІ

  • 17.08.11, 00:32
Видання Die Welt. 16.08.2011

Газета відзначає, що на початку свого правління Президент Віктор Янукович активно співпрацював з Москвою, отримуючи безліч різних пропозицій з її боку по зближенню двох країн.
«Все здавалося ідеальним, але ідилії настав кінець. І конференція в Сочі це наочно продемонструвала, де не вдалося домовитися практично з жодного питання», – пише видання.
І хоча, підкреслюється у публікації, українські представники неохоче говорять про провальну конференцію, тим не менш, розбіжності інтересів України і Росії – гігантські.
«Не так давно парламент України проголосував більшістю в три чверті за курс інтеграції з ЄС. Київ і Брюссель ведуть переговори про укладення Угоди про асоціацію, яка включає в себе положення про зону вільної торгівлі. До кінця року планується парафування договору», – говорить видання, нагадуючи, що головний інтерес Москви – створити навколо себе систему держав-васалів з слухняними політиками.

А от Вам і лідер!

Захід і США більше не роблть ставки на нинішню владу і опозицію в Україні. Вони починають "розкручувати" нам нового ЛІДЕРА!rofl
Впливова «Нью-Йорк Таймз» публікує розлогий матеріал із Києва від Ендрю Крамера, котрий не виключає, що нинішній чемпіон світу з боксу і лідер молодої політичної партії України – «Удар» – Віталій Кличко має можливості вийти в претенденти на політичній арені в Україні. Кличко ненадовго покинув свої приготування в Австрії до нового захисту світового боксерського титулу і приїхав до Києва з політичною метою – продемонструвати свою незгоду з політичним переслідуванням владою опозиціонера Юлії Тимошенко й набрати при цьому політичні бали. Газета нагадує, що рейтинг «Удару» Кличка досить високий і ця партія пройшла до місцевих органів влади у 15 областях із 25. Водночас, як зауважує Ендрю Крамер, Кличко не «заплямував» себе на виборних посадах в Україні, політичні погляди його цілком європейські та й мову українську він також шанує. До 35 відсотків українських виборців розгублені, бо не знають, за кого їм голосувати на виборах, і Віталій Кличко у цьому випадку не лише критикує владу, але й із розпорошеною опозицією України обережний. Він каже також, що «нинішня влада та опозиція, котрі періодично міняються місцями, варті одне одного».omg