хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Гонгадзе Вам розповідає!!!

     і стаття Георгія.          Тимошенко хоче бути полковником КДБ у спідниці?                                             Середа, 09 жовтня 2002, 12:34 _ www.ПРАВДА.com.ua   http://www.pravda.com.ua/news/2002/10/9/2990987/                                                   Версія для друку         Коментарі   0                                 Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що в Україні дострокові президентські вибори відбудуться "від сили" через рік. Про це вона заявила в інтерв'ю російському виданню "Время новостей".За словами Юлії Тимошенко, вибори нового президента можуть відбудуться в Україні місяців через вісім, "від сили" через рік. "Причому якщо президент добровільно не піде у відставку, то імовірність його запрошення до Міжнародного трибуналу підвищується до 90"%, відзначила вона. Відповідаючи на питання видання, Тимошенко заявила, що "скандал з "Кольчугами" і акції опозиції - випадковий збіг".Говорячи про природу української опозиції, народний депутат відзначила, що "четвірки" поки немає. "Ющенко усе ще намагається ввійти у закриті двері, хоча увесь світ зрозумів, що з Кучмою не можна мати справи", зазначила вона. "Своїми ваганнями Віктор Андрійович завдає шкоди Україні й собі"."Що стосується "союзу трьох", те ми досить послідовні. Відступ неможливий - за тією ж Компартією стоїть протестний електорат, який комуністи не можуть утратити", сказала Тимошенко.На думку лідера БЮТ, у результаті політичних та економічних перетворень Україна досить швидко може надолужити втрачене. "Одного року успішної економічної політики досить, щоб українці відчули зміну якості життя, і чотирьох років - щоб заявити світові про наймогутніший економічний потенціал", відзначила вона.Говорячи про взаємини з Росією, Тимошенко зазначила, що "до влади в Кремлі прийшла патріотична, тверда еліта. Від Росії віє стабільністю та патріотизмом, інше виправить час". За словами лідера БЮТ, їй би хотілося, щоб "Україна знайшла владу, про яку можна буде сказати те саме".
14

Коментарі

14.09.11, 00:14

Хотіла бути полковником,а стала Бабою Ягою на мітлі.

    24.09.11, 00:21Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Хотіла бути полковником,а стала Бабою Ягою на мітлі.ВОНА усувала посередників з ринку газу, чи ПРИБИРАЛА КОНКУРЕНТІВ??? (в т.ч. фізично)
    ВОНА підписувала «дружбу» з комуністами, бо дуже любила Україну???
    ВОНА мріяла бути подібною до ПУТІНА, бо АБАЖАЄТ Українців???
    ВОНА не підозрювала, що у ГОНГАДЗЕ були МАТЕРІАЛИ, які могли викрити агентів КДБ в Україні???

      анонім

      34.09.11, 08:15

      Сонечко, "та коли це було"? Та й взагалі то не ВАНА. Ти шо, не чуєш, якою оте мовою розмовляє? А ВАНА патріотка. Ти шо, на бачиш що на голові бублика нема? Та й хіба може ВАНА свої приватні інтереси захищати на шкоду Україні? І взагалі, мабуть вже досить оті "хвальшивки" виготовляти і розміщувати та ще й "гроші від ПРиматів за це отримувати".
      Зараз ти не тільки це почуєш. А відносно полковника КГБ здається ти не права -- я міркую ВАНА вже давно генерал ФСБ. Я думав сьогодні буде нудний день.

        44.09.11, 08:39

        На жаль, Тимошенко виявилась тим політиком, який багато обіцяв, та мало зробив. Хоча, з поглядів теперішнього часу, це все ж краще, ніж зробити много, но дурного, як президент Янукович зі своїми регіаналами...

          54.09.11, 14:40Відповідь на 2 від Julia Taneta

          Хотіла бути полковником,а стала Бабою Ягою на мітлі.ВОНА усувала посередників з ринку газу, чи ПРИБИРАЛА КОНКУРЕНТІВ??? (в т.ч. фізично)
          ВОНА підписувала «дружбу» з комуністами, бо дуже любила Україну???
          ВОНА мріяла бути подібною до ПУТІНА, бо АБАЖАЄТ Українців???
          ВОНА не підозрювала, що у ГОНГАДЗЕ були МАТЕРІАЛИ, які могли викрити агентів КДБ в Україні???
          До речі,в неї й була зацікавленість в отруєнні Ющенка.І таке було припущення.(Примітка:Ліо не читати
          )

            64.09.11, 14:51Відповідь на 4 від Gaydamaka

            На жаль, Тимошенко виявилась тим політиком, який багато обіцяв, та мало зробив. Хоча, з поглядів теперішнього часу, це все ж краще, ніж зробити много, но дурного, як президент Янукович зі своїми регіаналами...Політик???- Злочинець,що вперше став політиком,заховавшись від кримінальної відповідальності ще в далеких 90-х,ставши вперше депутатом в глухому окрузі Кіровоградської області.А вже далі:пішло-поїхало....А тут ще вдало підвернувся Майдан.....

              74.09.11, 14:54Відповідь на 4 від Gaydamaka

              На жаль, Тимошенко виявилась тим політиком, який багато обіцяв, та мало зробив. Хоча, з поглядів теперішнього часу, це все ж краще, ніж зробити много, но дурного, як президент Янукович зі своїми регіаналами...Взагалі, якщо Ви уважно дивились відео, то ВОНА, як керівник ЄЕСУ в 1997 році ВАМ доводить, що посередник між Державними компаніями, це ДОБРЕ, а прибирати цих посередників, це ПОГАНО!
              ВИ ХОЧ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ВІДБУВАЛОСЯ ДАЛІ???
              Якщо ПОСЕРЕДНИК НЕ Я, то їх треба ПРИБРАТИ і СТАТИ ДЕРЖАВОЮ.
              А Звідти і ВОНА --- ЦЕ УКРАЇНА,
              ЖОДЕН КРОК ТИМОШЕНКО НЕ БУВ ЗРОБЛЕНИЙ НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА!!!

                84.09.11, 15:03Відповідь на 3 від анонім

                Я тобі не дозволю НУДИТИСЯ!

                  94.09.11, 15:07Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

                  Всё познаётся в сравнении. По сравнению с донецкими отморозками, захватившими власть в Украине, и на каждом из которых висит гора трупов, кричать о "злочиннице Юле" просто смешно.

                    104.09.11, 15:11Відповідь на 7 від Julia Taneta

                    Взагалі, якщо Ви уважно дивились відео, то ВОНА, як керівник ЄЕСУ в 1997 році ВАМ доводить, що посередник між Державними компаніями, це ДОБРЕ, а прибирати цих посередників, це ПОГАНО!
                    ВИ ХОЧ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ВІДБУВАЛОСЯ ДАЛІ???
                    Якщо ПОСЕРЕДНИК НЕ Я, то їх треба ПРИБРАТИ і СТАТИ ДЕРЖАВОЮ.
                    А Звідти і ВОНА --- ЦЕ УКРАЇНА,
                    ЖОДЕН КРОК ТИМОШЕНКО НЕ БУВ ЗРОБЛЕНИЙ НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА!!!
                    Взагалі, якщо ви пам'ятаєте, то якраз Тимошенко прибрала посередників з Росукренерго, що заробляли мільярди на пустому місці, і це було однозначно на користь держави. Чи ви вважаєте, державі було б корисніше, якби газ в газосховищах України належав жиду Фірташу, а не Нафтогазу?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна