Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Тест на слабкі сторони вашого характеру. ...

Тест на слабкі сторони вашого характеру.

Характер кожної людини має як сильні, так і слабкі сторони. Без цього ніяк. І якщо сильні сторони допомагають нам досягати цілей, розвиватися, вдосконалюватися не тільки в роботі, а в справах сімейних і в житті в цілому, то слабкі сторони навпаки, заважають нам проявити себе і розкрити свій потенціал на всі 100 .

[ Читати далі ]

Цікаві поради - задумалася...)))

  • 26.02.21, 12:11

Сьогодні ви познайомитеся з талановитим психологом і бізнес-тренером Наталею Грейс. Наталя написала книгу «Закони Грейс», в якій сформулювала ряд закономірностей, які допомагають стати трохи мудріші. Ви можете ознайомитися з деякими з них:

1. Закон оновлення

Мозку необхідне оновлення. Якщо ви повернулися додому і ледве тримаєтеся на ногах, а зроблено лише чотирнадцять справ з двадцяти восьми запланованих на сьогодні, якщо ви сіли і сидите, тупо дивлячись перед собою в порожнечу, не звинувачуйте себе за неефективність! Мозок не може безперебійно виконувати ваші розпорядження. Собою йому теж необхідно зайнятися. Повинен же він навести лад у всіх тих лахах, які ви в нього накидали. У цей час необхідна повна відсутність будь-якої інформації ззовні. Мозок “очищається”. Це і є оновлення. Навіть ґрунт перестає бути родючим, коли вже впродовж сьомого року йому не дають відпочити, а змушують народжувати знову.

2. Закон помилкової доброти   [ Читати далі ]

Цікавинки...)))

  • 25.02.21, 12:03

У повсякденному житті нам рідко вдається відчути вибух емоцій, побачивши що-небудь таке. Але ми впевнені, що якби кожному з нас попалися речі, перераховані в статті, чи то величезний крижаний листок, схожий на скульптуру, створену самою природою, а чи ціле місто, збудоване навколо гігантського провалля в землі, то ми точно б не втрималися і ахнули.

Адже, вміння захоплюватися рідкісними явищами і речами допомагає нам зберегти всередині частинку дитинства, коли ми були готові дивитися на світ широко розкритими очима. І ось вам новий привід знову випробувати це відчуття.

Крижаний відбиток листка

Так виглядає дуже рідкісний жираф з карликовістю: його зріст 2,7 м, а зріст звичайного жирафа складає в середньому 6 м...

[ Читати далі ]

Перукар фарбує волосся веселкою...

  • 24.02.21, 18:38
 


Перукар фарбує волосся клієнтам і перетворює їх в справжній вибух кольору...
[ Читати далі ]

Скульптури, що приголомшили своїм видом мистецтвознавців...

Одне з головних відкриттів в світі мистецтва – робота південнокорейського студента Park Ki Pyung «Що значить бути людиною». Оброблені цемент, смола і сталь були складені в образи напівпорожніх, «вижатих» людей. Автор малював звичний для людини тип занепокоєння, коли здається, що половина тіла німіє і зникає. У такі хвилини людина, як правило, занадто сувора до себе.

Свої скульптури автор пояснив лише невеликим текстом: «Будьте ласкаві до себе». 

[ Читати далі ]