Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Обережно! Бородаті дівки..))

  • 16.02.21, 22:05
 

Обережно! Бородаті дівки...😆Ну й гумор у дівчаток...))) 
[ Читати далі ]

Ідеальний порядок...))

  • 15.02.21, 18:20

Є ті, хто обожнюють творчий хаос, але є й ті, хто не мислить життя без порядку. Обидві категорії – звичайні, по суті, люди. А ось перфекціоністи, це зовсім інше. Ні, вони не відносяться до категорії тихих психів, так само, як не можна екстравертів та інтровертів назвати хорошими чи поганими. Просто в житті і вчинках перфекционістів неодмінно є незрима межа, після якої і починається чарівництво гармонії і порядку.

Всі настільні ігри акуратненько розкладені за кольором

Все так красиво організовано, що навіть не хочеться зайвий раз порушувати порядок...

[ Читати далі ]

Австралія –дивовижний континент.

  • 14.02.21, 14:40

Австралія – дивовижний континент. Там водяться кенгуру і коали, багато ендеміків, інтернет частенько жартує про те, що в Австралії все догори ногами, а ще ми всі знаємо, що там водяться павуки. Величезні павуки. І змії. І ще безліч незрозумілих лякаючих тварин, від яких «кров стине в жилах». Ну що ж, ласкаво просимо в Австралію – країну, де живуть справжні фантастичні створіння.

«Величезний банановий павук. Південно-східний Квінсленд »

«Тільки в Австралії»...

[ Читати далі ]

Дерево помідор або томат-дерево з назвою Спрут

  • 13.02.21, 09:15

Дерево помідор або томат-дерево з назвою Спрут F1, яке було виведено кілька років тому, як сорт-гібрид кистьових томатів, що приводить у захват фермерів, любителів городів і дач, які не можуть прожити без появи будь-яких новинок і чудасій.

Дивовижна рослина є індетермінатною, це означає, що вона не має лімітів в зростанні, та має відмінну здатність посилено утворювати пагони.

Його зріст може становити чотири метри і навіть більшу висоту, а площа крони близько сорока-п’ятдесяти кв.м. Врожайність протягом року таких томатів становить фантастичну цифру – близько чотирнадцяти тисяч помідор, сумарна маса яких досягає півтори тонни.

  [ Читати далі ]

Прекрасні і моторошні - шкода, що занедбані місця....

  • 12.02.21, 12:22

Люди створюють прекрасні і величні будівлі, але іноді відбувається так, що врешті-решт деякі об’єкти стають нікому не потрібними. І стоять ці занедбані будівлі, вкриті нальотом часом, повиті рослинами, які немов відчувають, що ніхто їх тепер не зупинить. Від місць, покинутих людиною, віє таємницею, яку ховають в собі залізо і камінь і нікому вже не розкажуть. Це і притягує, і лякає.

Ми зібрали для вас приклади занедбаних місць, які занурять вас в свою особливу атмосферу.

Покинутий аквапарк в Хюе, В’єтнам

Покинутий ангар Байконура...

[ Читати далі ]

З нами по сусідству - дивовижні речі...))

  • 11.02.21, 21:26

Днями відбулися відразу два цікаві космічні події. По-перше, китайський корабель привіз на землю місячний реголіт. По-друге, японський апарат привіз грунт з астероїда Рюгу. Чудові артефакти з інших світів – вчені в неймовірному захваті! Ну, а ми займемося справами земними, благо, тут теж ще повнісінько чудес і чудасій. І навряд чи колись настане той момент, коли можна буде відзначити, що світ перестав нас дивувати.

Той випадок, коли перший сніг не радує

Мороз – майстерний художник. Його картини можна побачити в найнесподіваніших місцях.

[ Читати далі ]

Чому Бог створив зло? Відповідь вражає до глибини душі!

  • 11.02.21, 09:05
 

Професор в університеті задав своїм студентам таке питання: – Все, що існує, створено Богом? 

[ Читати далі ]

Дивовижні рослини світу...

  • 10.02.21, 11:33

Рослина-хижак, дерево віком не менше 1000 років, отруйний гриб з ароматом полуниці і багато іншого. Навіщо летіти на Марс, коли на нашій власній планеті стільки дивовижних жителів?

Дивовижні рослини світу,

Ми вирішили зануритися в світ ботаніки і обрала найбільш дивовижні рослини, які виглядають, як прибульці з іншої галактики.

[ Читати далі ]