Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Дивовижно...)))

  • 07.03.21, 15:32

Дивовижне навколо, дивовижне всюди, наш світ створений для того, щоб кожний знаходив для себе щось дивовижне. Сьогоднішній день – не виняток. Тому ділимося з вами цікавими зображеннями, які розкривають щось по-справжньому інтригуюче і – що найголовніше – реально існуюче.

Ось як виглядає швидкість літака, що летить назустріч

Ви бачите маленьку чорну крапку з лівого боку від Cонця? Це МЕРКУРІЙ...

[ Читати далі ]

Дивні знахідки...

  • 06.03.21, 22:20

Неможливо знати все на світі, тому люди, знаходячи якісь незвичайні речі, часом неабияк ламають голову. Адже, і так на неї подивишся, і сяк – а всеодно незрозуміло, що це і навіщо воно потрібне. Але тепер у нас є інтернет, а значить, практично на будь-яку загадку можна знайти відповідь, якщо запитати у експертів з мережі. І перед вами 15 випадків, коли призначення дивних предметів було розгадано.

Потужна металева штука, що схожа на гребень з орнаментом.

Це називається гребінь Мяо, імовірно, виник в Індонезії або Китаї.

[ Читати далі ]

10 психічно хворих письменників, які дали світові великі ідеї

  • 06.03.21, 15:28
10 психічно хворих письменників, які дали світові великі ідеї...

Про взаємозв’язок між божевіллям і талантом сказано вже так багато, що ми не станемо повторюватися. Однак талановиті безумці мають величезний, причому вельми позитивний вплив на цілком здорове людство. Пропонуємо вашій увазі список всього з десяти знаменитих письменників, які подарували світові не тільки чудові літературні твори, а й геніальні творчі знахідки, яким наслідували і будуть наслідувати з більшим чи меншим успіхом абсолютно нормальні у психічному відношенні, але не настільки талановиті люди.

Пацієнт 1:
Едгар Аллан По
Американський письменник, поет (1809-1849)

Діагноз: Душевний розлад, точний діагноз не встановлений.

Симптоми: Страх темряви, провали в пам’яті, манія переслідування, неадекватна поведінка, галюцинації.

Історія хвороби: Вже з кінця 1830-х років Едгар По страждав частими депресіями. Крім того, він зловживав алкоголем, що позначалося на його психіці не кращим чином: під дією випитого письменник часом впадав у стан буйного божевілля. До алкоголю незабаром додався опій. Суттєво погіршила душевний стан важка хвороба його юної дружини (свою кузину Вірджинію він взяв за дружину тринадцятирічною; через сім років шлюбу, в 1842 році, вона захворіла на туберкульоз, ще через п’ять років померла). Після смерті Вірджинії – за два роки життя – Едгар По ще кілька разів закохувався і зробив дві спроби одружитися. Перша провалилася через відмову обраниці, наляканої черговим його зривом, друга – через неявку нареченого: незадовго до весілля По сильно напився і впав у несамовитий стан. Він був знайдений в дешевому Балтиморському трактирі п’ять днів по тому. Письменника помістили в клініку, де він і помер вже через п’ять днів, страждаючи від страшних галюцинацій. Один з головних кошмарів По – смерть на самоті – збувся: багато з кого він брав обіцянку бути з ним в останню годину, проте ж о третій годині ночі 7 жовтня 1849 роки нікого з близьких поруч не виявилося. Перед смертю По відчайдушно закликав до себе Джеремі Рейнолдса, дослідника Північного полюса.

Ідеї, подаровані світу: Два найпопулярніших сучасних літературних жанри. Перший – роман (або розповідь) жахів. Великий вплив на Едгара По мав Гофман, проте ж гофманівських похмурий романтизм По вперше згустив до консистенції справжнього кошмару – вузького, безвихідного і вельми витонченого ( «Серце виказало», «Падіння будинку Ашер»). Другий жанр – детектив. Саме мсьє Огюст Дюпен, герой оповідань Едгара По ( «Вбивство на вулиці Морг», «Таємниця Марі Роже»), став родоначальником виникнення дедуктивного методу і його апологета містера Шерлока Холмса. 

[ Читати далі ]

У цих печерах І сьогодні живуть понад 30 мільйонів людей

  • 05.03.21, 20:38
 


Китай є однією з найбільш швидкозростаючих і технологічно розвинених країн у світі. Ви не повірите, але не дивлячись на стірмкий розвиток будівельної галузі, десятки мільйонів людей все ще живуть в печерних будинках.

 

[ Читати далі ]

Не віриться, що все це насправді існує!

  • 05.03.21, 09:46

Хто сказав, що зробити ідеальний знімок легко? За цим стоїть маса убитого часу, фантазії і зусиль. Але результатом пристрасті і таланту геніальних фотографів іноді стають такі шедеври, які навіть не снилися фантастам.

Навіть не віриться, що все це насправді існує!

Красиве норвезьке небо показує прекрасне «шоу».

Сибірський хаскі йде по воді.

[ Читати далі ]

Науковці стверджують, що виявили понад 20 саркофагів

 

Більше 20-ти дивних і зловісних саркофагів було виявлено на схилі пагорба поблизу від Великої Піраміди в Гізі. 

[ Читати далі ]

Великі Матері і Богині людства від кам’яного віку до наших днів.

  • 04.03.21, 11:52

Унікальна добірка більше сотні жіночих скульптур наочно демонструє, як люди різних культур і епох втілювали в творах мистецтва найпрекрасніших і шанованих жінок свого часу. Це воістину неймовірно, адже вік найдревнішої жіночої скульптури, яка дійшла до наших днів, становить приблизно 35-40 тисяч років.

Великі Матері Кам’яного віку  [ Читати далі ]

Цікаві факти про все...

Ось так живеш-живеш, і раптом – як обухом по голові – ти наполовину банан. Ну і що тепер робити?

1. Людська ДНК на 50% повторює ДНК банана.

2. Бенджамін Франклін ніколи не був президентом США.

3. Розмах крил «Боїнга 747» більше, ніж довжина першого польоту братів Райт.

4. У восьминогів і кіз прямокутні зіниці.

  [ Читати далі ]

Як вам весняні зачіски від чоловіка? )))



Традиційно вважається, що створення химерних зачісок і заплітання кіс – це заняття жіноче, але геть стереотипи! Сьогодні ми покажемо вам роботи 21-річного хлопця з Флориди, який досяг особливої майстерності у створенні незвичайних зачісок. Алехандро Лопес, саме так звуть умільця, не тільки плете, а й фарбує волосся. А в кінці ми покажемо вам його шевелюру, і вона просто вогонь!  ))) 

[ Читати далі ]