хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

В"ялене м"ясо, хтось пробував?

В’ялена яловичина в домашніх умовах СКЛАДОВІ
  • 1 кг яловичої вирізки
  • 150 мл горілки
  • 100 г солі
  • 100 г цукру
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком
  • 3 ст. л. соняшникової олії
Приготування

Промий м’ясо. Видали всі прожилки і жир.



19%, 9 голосів

0%, 0 голосів

70%, 33 голоси

11%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

Гість: Х_

117.09.18, 14:18

а после него плохо не бу?

    Гість: Ordinary

    217.09.18, 14:23

    Прям пособие "Как быстро и недорого завести домашних гельминтов"

      317.09.18, 14:27

      Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!

        417.09.18, 14:38Відповідь на 1 від Гість: Х_

        а после него плохо не бу?от і я про те...

          517.09.18, 14:38Відповідь на 2 від Гість: Ordinary

          Прям пособие "Как быстро и недорого завести домашних гельминтов"точно

            617.09.18, 14:38Відповідь на 3 від Андрій1961

            Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!і на мою теж

              анонім

              717.09.18, 14:39

              наверное вкусно, но я так не рискую, не ем мясо, если оно термически не обработанное

                817.09.18, 14:39

                Дед делал правда в 3 л банке и с травами(укроп,петрушка и тд)Треба якось попробувати

                  917.09.18, 14:39Відповідь на 6 від Голубка

                  Не пробував таке! На мою думку смажене м"ясо все ж смачніше!і на мою теж

                    1017.09.18, 14:43

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна