Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Однак, є люди,які це купують...))

еред нумізматів є великі цінителі бракованих монет, на яких прес проставив візерунок з браком. Причина проста, на монетних дворах ретельно перевіряють якість виробів і ймовірність попадання такої монети в оборот мізерно мала. Тобто, сенсу в ній ніякого, одна потворність, зате рідкість монети позамежна. А тому вона автоматично стає цінною, притягує увагу – також як і інші речі з цієї добірки.

На перший погляд, прекрасний лайфхак. Але подивіться, як кільця сидять на пальцях – це не річ для повсякденного використання

Якщо не вдалося продати пару туфель, можна об’єднати їх з іншою парою! 

[ Читати далі ]

Природа в своїх фантазіях зайшла занадто далеко...

  • 22.02.21, 14:09

Якби ми були хоч тричі професорами всіх можливих наук, пов’язаних з природними явищами і істотами, ми б все одно частенько застигали з відкритим ротом, дивлячись на подібні фотографії. Природа тримає нашу цікавість у вічному тонусі, підкидаючи всякі ништяки, про які ми знати не знали і ніколи не чули.

Ви думаєте, це листочок до ягоди прилип? А це такий жучок!

Черепахи повільні? О ні! 

[ Читати далі ]

«Як вони взагалі це створили?»

У давнину до створення речей ставилися дуже серйозно! За задумом їх авторів вони не тільки повинні прослужити багато століть, але і вражати уяву нащадків всіх наступних поколінь.

Тепер же на дворі 2021 рік, і дослідники, так як і прості люди, бачачи щось зі збережених скарбів минулого, приходять в захват. Воно й не дивно, так як навіть найбільш побутові і начебто непримітні об’єкти були створені дивно круто і красиво.

Скіфський жіночий чобіт, якому близько 2300 років

Він зберігся в мерзлій землі Гірського Алтаю.

[ Читати далі ]

Дух захоплює....

  • 21.02.21, 09:01

Прямо дух захоплює. Людина здавна бачила височенні гори, потужні шторму, широкі річки і могутніх тварин, і теж хотіла наслідувати. Перевершити скромні можливості свого невеликого тіла, створити щось грандіозне! І треба чесно визнати, в новому часі ми в цьому досягли успіху, чому є чимало доказів.

Сольова шахта в місті Гермсар, Іран

Турбіна готова до установки після технічного обслуговування. Гідроелектростанція на кордоні Бразилії та Парагваю. 

[ Читати далі ]

Перукар - самоучка...

  • 20.02.21, 15:52

Вперше дівчинка Мілена вирішила зробити незвичайну зачіску ляльці, коли їй було всього шість років. З тих пір, а нині дівчині 17 років, створення чудес з волосся на голові у людей стало її головним хобі. Мілена (hairstylist.dream) самоучка, а тому вільна від забобонів і шаблонів, вона творить настільки хитромудрі конструкції, що професійні перукарі тільки руками розводять. Талант, що сказати, саме такі люди і придумують розкішні зачіски, які потім приміряють на принцес Діснея, щоб про них дізнався весь світ!

1.

  [ Читати далі ]

Вони зникають у нас на очах...

  • 20.02.21, 01:08

У міру зростання населення, ми все більше і більше впливаємо на навколишнє середовище. На думку експертів, якщо ми не почнемо діяти разом і терміново, то наступне покоління ніколи не побачить такі неймовірні місця, як ці.

Побачити обов’язково!

Глейшер (національний парк, США) – 30 років.

Всього лише 100 років тому тут було 150 льодовиків. До 2014 року їх залишилося 24, які розтануть до 2045 року. А разом з льодовиками зникне вся екосистема з унікальними видами рослин і тварин.

Тадж-Махал – 5 років 

[ Читати далі ]

Чоловікам на замітку...)))

  • 19.02.21, 09:08
  









   [cut
text="Читати далі"]
                       [/cut]

Таке побачиш не щодня...))

  • 18.02.21, 09:42

Незважаючи на те, що епоха великих відкриттів вже давно пройшла, в світі ще залишається достатньо можливостей для відкриттів поменше. Адже завжди знайдуться такі речі, які мало хто бачив. Починаючи від виду сонячного затемнення з космосу і закінчуючи тим, як зважують коал – навколишньому світу завжди знайдеться, чим здивувати навіть великих всезнайок.

Знайшов шип ската

Піксель десь загубився...

[ Читати далі ]

Ми думаємо, що знаємо...

  • 17.02.21, 14:52

Люди вважають, що про нашу планету ми знаємо практично все. Неймовірно, але про космос людство знає більше, ніж про свою власну домівку. Ми живемо на дивовижній планеті, на якій створені ідеальні умови для життя.

планета

І якщо ви не вірите, що ми дійсно знаємо так мало про нашу Землю, переконайтеся в цьому самі. Наша редакція підготувала для вас 10 найдивовижніших фактів про планету, про які багато людей навіть не здогадуються.

Більше 65% прісної води знаходиться в твердому стані...[ Читати далі ]