У Росії кліп на пісню про Путіна став хітом Рунету.

У Росії кліп на пісню про Путіна став хітом Рунету. Відео Хітом Рунету всього за тиждень став ролик "Наш дурдом голосует за Путина", який передивилися сотні тисяч людей, повідомляє NEWSru.com. Ролик з приспівом "Все так сложно, и все так запутано, Доктор прав, а я виноват. Наш дурдом голосует за Путина, Путин - точно наш кандидат!" викликав в Інтернеті шквал коментарів, переважно захоплених, пропозиції зробити пісню гімном дня голосування і навіть відправити на "Євробачення" від Росії. Увагу до відеоролика привернули західні інформаційні агентства, зокрема, оглядач Reuters пов'язав сплеск інтересу до політичної сатири в Росії з оголошенням про повернення Володимира Путіна в Кремль. Пісню написав гурт "Рабфак" для конкурсу на найкращу агітацію проти "Єдиної Росії", який був оголошений опозиційним блогером Олексієм Навальним. За тиждень тільки на YouTube кліп переглянули майже 200 тисяч користувачів. Її схвалив навіть колишній віце-прем'єр РФ Борис Нємцов: "Гурт "Рабфак" дуже так по-народному, харизматично розмазав "наше все", так що шансів виглядати серйозно, імітуючи політичний процес, взагалі жодних", - написав Нємцов у своєму блозі. Цікаво, що пісню "Наш дурдом голосує за Путіна" написав поет-пісняр Олександр Єлін, який є автором автор рядків "И я хочу теперь такого, как Путин: такого, как Путин, полного сил, такого, как Путин, чтобы не пил", які прославилися в 2002 році. "Я думаю, це еволюція всієї країни. Всім спочатку дуже сподобалося, а потім припинило подобатися в якийсь момент", - пояснив автор зміну настрою. "Спочатку це був трішечки такий дамський захват, а зараз це цілком собі чоловіче здивування та розчарування. Ми фіксуємо ситуацію, яка існує", - додав Єлін. За його словами, в листопаді музиканти приїдуть до Москви і готові брати участь в опозиційних акціях. Нагадаємо, що нещодавно адміністрація сайту YouTube видалила з сайту кліп на пісню Андрія Макаревича "До нас в Холуєво приїжджає Путін" ("К нам в Холуево приезжает Путин") та закрила акаунт блогера Андрія Мальгіна, де було розміщено пісню.

Макаревич заявляв, що він здивований резонансом, який виник через його пісні. Музикант підкреслив, що пісня "зовсім не про Путіна" і написана давно, тобто не стосується останніх політичних подій, зокрема рішення прем'єра Володимира Путіна повернутися на пост президента.

http://newsru.ua/world/19oct2011/pisniaproputina.html 


7%, 2 голоси

15%, 4 голоси

78%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що за мафія торгує та прикриває норкобізнес в Україні ч.2 ?

Всього шестеро борців з наркомафією в Ніжині зняли більше 100 роликів з десятками наркоторговців. У синцях та саднах ті зізнавалися, що продають зілля, казали, де його беруть, у кого, а найбільші "бариги" – хто їх кришує. Вони назвали імена начальника ніжинського підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Валерія Федорця, його заступника Володимира Бойка та інших співробітників.

На одному відео людина свідчить прямо з мішком з маковою соломкою.

Міліція місяць мовчала. Рівно за місяць усіх шістьох учасників прес-конференції заарештували за звинуваченням в угоні, незаконному зберіганні зброї, розбої, вимаганні та бандитизмі. За версією слідчого з управління по боротьбі з організованої злочинністю Чернігівщини Сергія Шевченка, автори відео нападали на добропорядних громадян, забирали їхнє майно та змушували оговорювати себе та міліцію.

Слідство сконцентрувалося на судимостях "робінгудів" та свідченнях "постраждалих". При цьому воно ніяк не пояснює, для чого "робінгуди" виклали відео в Інтернет і наважилися на прес-конференцію. Якщо сенс діяльності "робінгудів" полягав в рекеті наркоторговців, для чого їм привертати до себе увагу. Не кажучи про публічне викриття зв'язку наркомережі з УБНОНом. Також слідство наче не помічає, що "постраждалі" в справі в інших справах проходять як наркоторговці зі стажем.

На прохання журналістів "робінгудів" безкоштовно захищає київський адвокат Олександр Заруцький. Але суддя Андрій Стеблина – у минулому прикордонник – відхиляє клопотання Заруцького про перевірку свідчень "постраждалих". Замість допиту у судовому засіданні Стеблина віддає перевагу відбиранню показань у свідків вдома. Його роблять ті ж самі міліціонери. У квітні один зі свідків – Вікторія Шевцова – дала покази на користь "робінгудів". У травні її було звинувачено та засуджено за розповсюдження наркотиків. Вона й не заперечувала – дійсно цим займалась. Але роками міліція її не чіпала. Більше того, вона теж розказала робінгудам, що "убнонівці" Лавринець та Бойко брали в неї гроші "на бензин". "Тепер сказали: "сідаєш, бо багато говорила", – передали слова Шевцової робінгудам в СІЗО "по етапу". Найближчими днями на "робінгудів" чекає вирок суду. Владислав Попович та його команда можуть отримати від 8 до 15 років в’язниці.

Як розібралося слідство з наркомафією. Начальник ніжинських борців з обігом наркотиків Віктор Федорець, який за свідченнями Ракети раз в два тижні отримував тисячу гривень, вийшов на пенсію. Його заступник – Володимир Бойко – теж звільнився сам. Згаданий на відео співробітник БНОНу Ярослав Лавринець залишається працювати слідчим.

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/7/6365219/ 

http://www.svidomo.org/defend_article/379 

Спасибо жителям Донбасса за президента с автобазы, с образованием в три класса и не судимого два раза, за Украину для людей, за прокуроров и судей, за Крым в обмен на скидку к газу, за золотые унитазы, за плагиат, что виден сразу, за имидж глупой быдломассы, СПАСИБО жителям Донбасса!


0%, 0 голосів

100%, 5 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що за мафія торгує та прикриває норкобізнес в Україні?

Міліція затримала дилерів, які продали представникам зека наркотики.

http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2010/07/01/21950 

Торговці наркотиками, у яких представники зека за дорученням головного зека придбали кокаїн, марихуану та інші наркотичні засоби, були затримані після купівлі. Про це повідомила прес-служба. Відповідно до повідомлення, закупівля наркотиків проводилася під негласним контролем правоохоронних органів. Нагадаємо, 1 липня, під час наради із представниками правоохоронних органів, зек продемонстрував їх незадовільну роботу за допомогою наркотиків, які були легко куплені в Інтернеті за його дорученням... А валити з гранатомета в центрі Одеси хто доручав ? Україна вже стала Чечнею, Московією чи Іраком ? Коли будинки підривати будуть ? Та дітей по школах валити ?

А ДЕ ШИРОКОМАСШТАБНІ ЗВІЛЬНЕННЯ М'ЯСНИКІВ В ПОГОНАХ ??? Чи курку яка несе золоті яйця не варто під ніж пускати ? Хто чим займається в Україні ?

Міліцейський бєспрєдел в Червонограді...  http://vgolos.com.ua/events/540.html

... Віталій Мокрій пише, що такі дії міліції і беркутівців – помста керівника Червоноградського міськвідділу міліції Мирослава Криштановича за те, що власник бару відмовився продавати наркотики та „палену” горілку...

 "Міліціонери вимагали продавати наркоту" 

http://gazeta.ua/articles/scandals-newspaper/_milicioneri-vimagali-prodavati-narkotu/393871

— Наша міліція чисто знахабніла. Мало того, що беруть побори, так прямо притисли, вимагають продавати наркоту і "палену" горілку. Ні страху, ні совісті...

Боротьба з наркоманією чи помста?   http://www.wz.lviv.ua/articles/97823 

Правоохоронці затримали червоноградського підприємця, який стверджував, що міліція продає... наркотики

Луганська міліція продає наркотики  http://ngo.donetsk.ua/news/luganska-miliciya-prodaie-narkotiki 

Працівник правоохоронних органів вирішив зайнятися, на його думку, досить прибутковим бізнесом, поширював трамадол луганчанам.

Как милиция продавала наркотики  

http://smi.liga.net/actual/2009-10-13/761663-kak-militsiya-prodavala-narkotiki.htm  

В Харькове разоблачили группировку, организованную офицерами главного управления областной милиции.

У Львові двоє міліціонерів продавали наркотики ув'язненим  

http://ntn.ua/uk/news/corruption/2011/09/12/6593 

Москаль: наркоторгівлю в Україні кришує МВС http://www.nso.org.ua/ua/mass-media/9093 

К примеру, Геннадий Москаль сделал заявление о том, что преступность в Украине растет колоссальными темпами – Могилев тут же поклялся, что это неправда. Более того, подал в суд на Москаля. Подал в суд, и… проиграл.

Мы берем тех «наркош», которые не имеют деньги, чтобы их «крышевали». Те, кто не находится под крышей милиции или мешает конкурентам – вот их всех берут сегодня по уголовному обвинению. 

- Но ОБНОНы превратились в основных сбытчиков наркотиков. То есть сырье, которое изымается, после решения суда уничтожается формально. А потом сырье идет на вторичный рынок. Такая же ситуация по торговле людьми. Приехал кто-то заниматься проституцией – значит, упакуют и «замордуют».

Но что – высшее руководство страны не знает, что к каждому начальника УВД доведена квота денежных средств, которые он должен ежегодно передавать в Министерство внутренних дел? Я не говорю, что они передаются лично Министру или Замминистру – там есть ответственные лица, кому их отдают. Понимаете?

Хто в Ужгороді кришує наркоторгівлю? http://ua-reporter.com/novosti/28565 

Всі члени виконкому були здивовані тим, що майже за півтора року наша міліція не виявила жодного випадку вживання молоддю наркотиків.

Хто в Криму кришує наркоторгівлю?  http://sna.in.ua/archives/2809 

По всій Україні міліція масово стоїть над наркоторгівлею. У рідкісних випадках їх можуть притягнути до відповідальності. Хоча як правило лише внаслідок “розборок” із іншими “держ”службовцями.

Депутати від ПРастів "кришують" наркоторгівлю, – Юлія Тимошенко (26 вересня 2007) 

http://zik.ua/ua/news/2007/09/26/92005

(Десь і по Києву була хороша інформація, потім знайду, але хто що має, по цій темі, скиньте я додам. Ніжинських борців з наркомафією додам в наступний блог, вони заслуговують більшої уваги)


100%, 5 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Студентка дала Табачнику по фізіономії та опинилася в міліції

Міліція затримала студентку Києво-Могилянської академії за те, що вона дала ляпаса квітами міністру освіти і науки Дмитру Табачнику.

Про це у своєму Facebook написав депутат Андрій Парубій. "Щойно студентка Києво-Могилянки Дарія Степаненко дала ляпаса букетом квітів Табачнику прямо під час Саміту міністрів освіти СНД. Її затримали. Йду визволяти", - зазначив він. За словами Парубія, 17-річну студентку утримують у кримінальній міліції Печерського району. Він також додав, що вчинок дівчини розцінили як "дрібне хуліганство". Пізніше Парубій повідомив у своєму Facebook, що студентку вдалося витягти з міліції. "Дарію Степаненко вдалось витягнути з міліції. Під мою особисту прозписку 5 хвилин тому її звільнили з відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх", - сказав Парубій. Як відомо Дмитро Табачник часто стає "героєм" масштабних акцій протесту українських студентів. Так, у День знань по всій Україні прокотилися акції протесту з вимогами до президента Віктора Януковича звільнити міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника. В Києві до Адміністрації президента учасники акції проти міністра Табачника привели живого козла, що символізував міністра, який прийшов на прийом до Януковича. Козел тягнув за собою міні-молоковоз із написом "псевдо-реформи". Учасники акції тримали плакати: "З Табачника реформ, як з козла - молока", "Геть міністра - шлепера з освіти!", "Освітою керує козел?".

Подібні акції відбулися також у Донецьку, Львові, Луцьку, Дрогобичі, Черкасах, Вінниці та Острозі. У Львові студенти відкрили пам'ятник козлу, а у Донецьку влаштували "міністерську кухню".

http://tsn.ua/ukrayina/studentka-dala-tabachnika-po-fizionomiyi-ta-opinilasya-v-miliciyi.html 

http://www.pravda.com.ua/news/2011/09/22/6606724/ 


5%, 1 голос

85%, 17 голосів

10%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як зеки грабують Україну та національні багатства

Крадії шапок, спідньої білизни та ґвалтівники з Хрещатика, що тероризують Україну в формі з нашивками гордого птаха "Рекет", виконуючи вказівку головного зека проффессора, цього разу напали на місцевих жителів та журналістів на Дніпрі біля Сухолуччя, роблячи спроби відняти шапки та спідню білизну, погрожували зброєю та залякували.

Як органи охорони прав українських громадян служать зеківським посіпакам дивіться журналістський репортаж ТВІ

Пора зекам влаштувати достойне їх життя, УКРАЇНЦІ ми чи бидло перелякане совкове, Майдан чекає.


100%, 14 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Денис Олійников запрошує всіх не переляканих на Майдан

22 листопада (ноября) акція протесту проти зеків, всі на майдан.

http://focus.ua/society/200937/#add-commn 

http://glavcom.ua/articles/4805.html  інтерв'ю не переляканої зеками людини, патріота України.

"... Одно время я думал, что нужно уехать с семьей из страны. Сейчас не вижу возможности. Я чувствую, что все, что происходит, находит отклик не только у меня. Мне страшно будет, если я увижу, что никому, кроме меня, эта борьба не нужна. Но я надеюсь, что это не так ..."

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?rasprodazhu_futbolok_ot_proztoprint_na_maydane_otmenili&objectId=138185   -відмінено продаж футболок 21.09.11р.

http://focus.ua/politics/201100/   -а тут зеки таки залякали людину, що ж, боротьба попереду.

http://focus.ua/incident/201085/#add-commn - зеки поранили людину в футболці "Данбаса.." й залякали.

ЮВТ повага і шана.


47%, 8 голосів

35%, 6 голосів

12%, 2 голоси

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як українофоби та євреї заробляють гроші на футболі та українцях

Невстановлений член футбольного клубу "Динамо" Андрій Саламатов, який 7 серпня провокував фанатів під час матчу "Динамо" - "Карпати", спростував повідомлення про своє звільнення з клубу і заявив, що він отримає матеріальну допомогу від єврейських власників "Динамо" за українофобську провокацію влаштовану ним на стадіоні.

  http://www.ukr.net/news/dinamo_nadast_mater_alnu_dopomogu_ljudin_jaku_pobili_fanati-7933884-1.html   

http://novynar.com.ua/sport/181867 

44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу "Динамо" - "Карпати" футбольні фанати завадили красти шапки та банери з зображенням патріотів України вважає, що проживає в "русском городе Киеве", а також впевнений, що "Украинской нации никогда не было,нет и не будет!". Чого ж воно гроші українські в українців бере де його честь та гідність ? Але для совка це невідомі поняття. Подібні антидержавницькі та українофобські висловлювання він неодноразово висловлював на Інформаційному Порталі міста Василькова, в якому він і проживає.

На власній сторінці в соціальній мережі в пункті "Коротко про себе" Саламатов вказав, що він є "Советский человек - гражданин некой Украины, надеюсь ненадолго...", шкода що патріоти не втілили мрію українофоба, доведеться йому ще побути громадянином України, сподіватимемось не довго буде псувати імідж українських громадян.

http://my.mail.ru/mail/salamatov_andrey/  Крім того, він є членом віртуальних груп за інтересами з красномовними назвами "Я - чекист!" та "НКВД". На переконання пана Саламатова ""украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственная химера созданные для расчленения и уничтожения Русского народа". От за таку позицію він і отримує гроші від євреїв скоріш за все. Нагадаємо, 7 серпня, під час проведення футбольного матчу "Динамо" - "Карпати" Саламатов провокативно намагався зірвати з сектору львівських фанатів прапор з зображенням непереможного борця за волю України  Романа Шухевича. Пізніше він пояснив, що нібито знаходився на матчі в ролі стюарда, хоча відповідного жилету на ньому не було. Незважаючи на відсутність на собі розпізнавальних ознак стюарда, Саламатов вульгарною лайкою іноземною мовою почав ображати українців спеціально провокуючи заворушення, штучним приводом до яких нібито була вимога від фанатів "Карпат"припинити використання прапорів із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича. Після природної відмови львівських вболівальників прибрати прапор, невстановлений член "Динамо" вирішив (скоріш за замовленням та сценарієм спецслужб сусідньої ворожо налаштованої держави) спровокувати конфлікт та самовільно нищити чуже майно та зривати прапори, які він (по легенді для українських правоохоронних органів) вважав "неприпустимими". Декілька фанатів "Карпат" не витримавши хамства зі сторони українофоба почали з ним дискусію, намагаючись достукатись до крихт розуму провокатора та завадити провокації, однак провокатор виконував антиукраїнське замовлення до кінця. Через наростаючу загрозу провокації з метою дискредитації національних символів України та намагань залякати та спровокувати гостей фанатів Карпат, для припинення провокації, при повній як завжди бездіяльності правоохоронців, були вимушені втрутитися кілька не байдужих українців зі сторони фанатів "Динамо". Столичні вболівальники проявивши повагу та гостинність до львівських гостей,  ввічливо пояснили українофобу, що потрібно любити землю України яка його годує та поважати національні Українські символи. Напевно зрозумівши хибність українофобської позиції, українофоб різко кинувся цілувати землю яка його виростила та годує, однак через різкий прояв любові дещо втратив рівновагу й упав трохи забивши ліву частину тіла, однак не зважаючи на це продовжував цілувати землю яка його годує. Відірвати від землі й змусити покинути місце просвітлення українофоба змогли тільки декілька чоловік працівників футбольної команди. Будемо всі сподіватись на остаточне просвітлення українофоба.

http://prosport.tsn.ua/sport/pobitiy-fanatami-dinamo-cholovik-vvazhaye-scho-ukrayinciv-yak-naciyi-nemaye-i-ne-bude.html 

http://uafan.net/post/164x8vgxqzhfb     http://oko.if.ua/2011/08/09/38582/

http://durdom.in.ua/uk/main/news_article/news_id/22648.phtml 

http://oko.if.ua/2011/08/09/38582/


92%, 12 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Рекет з написом"Беркут" викрадає шапки і футболки подяки Донбасу

НЕЗВАЖАЮЧИ НА ЗАЯВИ ПРАСТІВ ТА МЕНТІВ ВИКРАДЕННЯ ШАПОК та ФУТБОЛОК І ПОБИТТЯ ТАКИ БУЛО, а говорили вражі діти "нєт нєт футаболки непричема тама !" - вони дебіли чи українців за дебілів вважають ?

 

Бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" побили торгівців, які реалізували футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса". Про це в прямому ефірі повідомив кореспондент телеканалу ТВі. Інцидент стався на Майдані Незалежності біля Головпоштамту.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/09/15/6589925/  

Крадіжка шапок, футболок та іншого майна, побиття й швидка втеча рекету, все як головний зек учив, а який приклад ще зек міг показати молодим психічно не сформованим хлопцям.

Депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов зі студії телеканалу обіцяв поїхати на Майдан і розібратися в інциденті, але де ви бачили щоб на хазяїна прислуга голос піднімала.

http://focus.ua/society/200670/ Пресують зеки людей, потрібно допомогти та відповісти "всенародною подякою" http://blog.i.ua/user/2961506/791547/

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?v_kieve_podstrelili_parnya_v_futbolke_spasibo_zhitelyam_donbassa&objectId=137519  зеки ненавидять футболки й стріляють по людях отже потрібно всім одягати їх.


94%, 16 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Культура російського відпочинку

Культура матрьошок і валінків, пхралетарії соітеняйтесь ! 

Зняти штани на сцені й заснути там же п'яним це розповсюджена народна гуская гра.

Багатьом особям навіть не потрібно вживати допінг для хорошого володіння гускою культугою.


10%, 2 голоси

90%, 18 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У Білорусії люди стають у чергу за м'ясом.

В Інтернеті з'явилося відео, яке ставить під сумнів запевнення Олександра Лукашенка про стабільну ситуацію в Білорусі.

У ролику видно, як жителі країни змушені годинами вистоювати в чергах за більш дешевим м'ясом, зокрема показана ситуація в одному з Новополоцьких магазинів. Люди займають чергу, ще до відкриття магазину.

Купити м'ясо за розумними цінами можуть не більше половини людей, котрі стоять у черзі.

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?v_belarusi_lyudi_stanovyatsya_v_ochered_za_myasom_video&objectId=135838


18%, 3 голоси

82%, 14 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.