Завтра продаватимуть футболки "Спасибо жителям Донбасса!"

Завтра на Майдані продаватимуть футболки «Спасибо жителям Донбасса!»

  Виробник скандальних футболок Денис Олейніков влаштує в центрі Києва фан-ярмарок, на якому можна буде придбати футболки, чашки і сумки з принтами «Спасибі жителям Донбасу» і «УБОЗ-2012». Як передає кореспондент «Коментарів», про це Олейников повідомив на своїй сторінці в Facebook. Ярмарок під назвою «Thank you, people of Donbass» пройде у четвер, 15 вересня, з 18:00 до 21:00 на Майдані Незалежності. Акція буде мирною і законною - 15 вересня буде подана відповідна заявка в КМДА на проведення акції. «Я і мої колеги хочемо, нарешті, зайнятися своєю роботою - печаткою принтів, хороших і різних, на одязі і сувенірах. А що ж друкувати зараз, як не футболки «Дякую жителям Донбасу»? У ході ярмарку кожен охочий зможе придбати ті самі футболки, а також чашки і сумки, які вже здобули широку популярність - «Спасибі жителям Донбасу» - в різних варіаціях і «УБОЗ-2012» - хіт останнього тижня, за мотивами відомих подій », - зазначив Олейніков. Крім того на ярмарку буде представлено новий бренд aZara, ексклюзивно присвячений творчої спадщини Миколи Яновича Азарова. «Микола Янович, коли ви говорите (що завгодно) - у всієї країни піднімається настрій! Ви гідні власного бренду! », - пише організатор ярмарку.

«Ах так, зовсім забув про політику: акція, безумовно, буде політичною. Але не про Тимошенко, Ющенко чи регіони - а про наші свободи, про те, що ми джерело влади, а не «м`ясо» для неї. Про те, що немає гірше цензури, ніж самоцензура - коли люди бояться носити футболки з «Спасибі ...», примовляючи: «Ні, вони, звичайно, смішні і нікого не ображають ... але якби чого не вийшло », - додав Олейніков.

http://kyiv.comments.ua/news/2011/09/14/155445.html


67%, 20 голосів

23%, 7 голосів

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Перекладач книги Януковича взяв на себе провину

Автор англійського перекладу книги Президента України Віктора Януковича Костянтин Василькевич попросив вибачення у глави держави і журналістів. Василькевич стверджує, що надто сумлінно виконав вказівку редактора (бо лице так відредагують), який просив зробити книгу більш зручною для читання. "Справа в тому, що оригінал рукопису (як українською, так і російською мовою) був абсолютно перевантажений великими посиланнями на сотні джерел від академічних видань до різноманітних друкованих та інтернет-публікацій (спитав б у зека, що таке посилання, він тобі хутко пояснить). Редактор попросив мене під час перекладу упорядкувати їх, прибрати ті , які явно зайві, оскільки мова йде все-таки не про наукове, а про публіцистичне видання. Книгу необхідно було зробити більш зручною для читання", - пояснив перекладач. За його словами, аналіз показав, що "більше 85% цих посилань було як на раніше опубліковані статті самого автора (автор незнає як "сстаті" пишеться, а він посиланнями грузить), тобто це було самоцитування і природне право автора використовувати свої більш ранні роботи, так і на різні ЗМІ, які цитували або переказували статті та виступи Віктора Януковича або прес-релізи його прес-служби". "Я сумлінно, і - змушений визнати - на жаль, надто сумлінно, виконав це завдання", - визнає перекладач (фото нижче). У підсумку, як пояснює Василькевич, "я видалив посилання на першоджерела і там, де робити цього, мабуть, не слід було. Наприклад, і там, де в тексті автором цитувалися слова з книги Лі Куан Ю і там, де слова того ж Лі Куан Ю цитувалися за публікацією в журнальній статті, у якій вони супроводжувалися коментарем журналіста (тут я хочу особливо вибачитися перед журналістом Віталієм Сичом) ".  "У результаті моєї "старанності" (див. фото), як може помітити читач, у книзі із 320 сторінок, всі посилання закінчуються на 61 сторінці (поясненням західному читачеві поняття "Валуєвський циркуляр"і т.п.). Решта 260 сторінок посилань взагалі не мають, хоча до 61 сторінки включно вони наявні, як і повинно бути", - пише Василькевич.

"Я, повторю ще раз, безумовно, глибоко винен і перед автором, і перед тими журналістами, які були дезорієнтовані цією помилкою. Тим більше що ця технічна за своєю суттю помилка стала приводом для нових ігор у цинічній антипрезидентської кампанії, що триває", - резюмує перекладач (розуміє, що забитий болт на зека після 61 сторінки книги неприємно тисне на горло) .

Як повідомлялося, сьогодні радник Президента Ганна Герман назвала провокацією інформацію про плагіат у книзі Януковича Opportunity Ukraine. (А їй болт приємно тисне і вона завжди рада старатись).

http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1259212-perekladach-knigi-yanukovicha-vzyav-na-sebe-provinu-za-zvinuvachennya-u-plagiati

                                         Як з людей роблять ригіанальний лохторат.

                         

http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/vitaliysych/a43803

Віталій Сич Виктор Федорович целыми абзацами копирует информацию об успехах реформ в Гонконге и Сингапуре, вместо того, чтобы эти реформы внедрять Вчера с удивлением узнал, что мысли мои и Президента Виктора Януковича совпадают дословно. В своей новой книге Opportunity in Ukraine Янукович без разрешения редакции использовал целые куски из материалов журнала Корреспондент. Многие абзацы просто дословно "увикнули" из статьи, над которой я работал как со-автор и редактор. Я точно помню, что формулировку "главным и единственным оружием Сингапура и Гонконга в борьбе за собственное благополучие стал бизнес-климат" - придумал лично я. Также моей была фраза о том, что "секрет процветания Гонконга и Сингапура зиждется на четырех китах." Я на самом деле, даже не уверен, что на четырех, просто это была моя интерпретация того, что важно в историях успеха Сингапура и Гонконга. В книге также есть репортажные моменты того, как выглядит при подлете порт Сингапура, которые опять-таки дословно совпадают с описанием в журнале. Это тоже наше, порт описала журналист Каролина Тымкив, она незадолго до этого была в Сингапуре. Дословные сравнения условий регистрации бизнеса в Украине именно с Японией и Германией тоже мы делали. Совпадает дословно и многое другое. Заметьте, и я еще даже не читал эту книгу. Это лишь те моменты, которые обнаружил журналист УП Сергей Лещенко.   Короче говоря, чтобы не говорила в оправдательных комментариях Администрация Президента, факт плагиата налицо. Мне приятно, что Виктор Федорович и его помощники внимательно читают журнал Корреспондент. Но мне также хотелось бы, чтобы Президент и его команда не только копировали куски из журнала о реформах в Гонконге и Сингапуре, но и собственно внедряли их - а именно создавали благоприятные условия для ведения бизнеса для всех, а не только приближенных к ним бизнесменам, боролись с коррупцией - везде, а не только в стане своих оппонентов и т.д. Собственно делали то, что делали в свое время Гонконг и Сингапур. Я также очень жалею, что об успешных историях реформ в Турции, Тайване, Словакии, Грузии и Польше мы написали в журнале уже после выхода книги Президента. Иначе, помощники Президента познакомились бы и с опытом реформ этих стран. Я надеюсь, что рецепты реформ этих пяти стран попадут в следующую книгу президента. По крайней мере, это будет свидетельством того, что кто-то в окружении Януковича прочел об экономических реформах и в этих странах. Со временем, и до Президента дойдет.


6%, 1 голос

94%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У Мінську зеки дозволили людям аплодувати святкуючи день міста

На фото: Акція протесту аплодисментами Міліція дозволила жителями Білоруської столиці аплодувати під час святкування Дня міста 10 вересня.  "Не треба нікому боятися аплодувати, якщо для цього є привід. Будь ласка, аплодуйте, немає ніяких проблем", — заявив Іван Кубрак — перший заступник начальника управління охорони правопорядку і профілактики Міністерства внутрішніх справ Білорусі . Нагадаємо, влітку 2011 року в Мінську і великих містах країни щосереди відбувалися громадянські акції протесту, на які приходили люди й аплодували, таким чином висловлюючи свою незгоду із проведеною в країні політикою. Учасників акцій затримували.

На святкуванні Дня незалежності Білорусі 3 липня організатори акції протесту закликали присутніх під час виступу президента Олександра Лукашенко аплодувати так шалено, щоб він не міг прочитати свою промову.

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?u_minsku_dozvolili_aploduvati_na_svyatkuvanni_dnya_mista&objectId=133093


83%, 10 голосів

17%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Друкувальника футболок "Спасибі жителям Донбасу." залякують зеки

 

Київська міліція порушила кримінальну справу стосовно посадових осіб поліграфічної компанії Prostoprint за незаконне використання символіки Євро-2012.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Києві, в справі фігурують десять осіб, які організували незаконний бізнес, не маючи ліцензії на використання емблеми Євро-2012. Внаслідок санкціонованих обшуків у приміщеннях компанії було вилучено готову продукцію та кліше. У столичній міліції поки не мають в своєму розпорядженні інформацію, скільки контрафактної продукції було виготовлено. Разом з тим, відомо, що емблему Євро-2012 друкували на футболках високої якості, які закуповувалися в Бельгії. Продукція реалізовувалася по ціні від 50 до 200 грн. за одиницю. Бізнес був виявлено в ході контрольної закупівлі партії товару на суму 60 тис.грн., (бабло стирили, купили гривень на 600 stop ) після того як офіційні співвласники торгової марки зробили відповідне звернення (зеківський розмах шиття справ). 

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомляли, що працівники київського УБОЗ провели обшук в компанії Prostoprint. Деякі видання пов'язували обшук з випуском компанією футболок з написом "Спасибі жителям Донбасу..." Однак в прес-службі ГУ МВС України повідомили, що слідчі дії проводилися "в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за підробку сувенірної продукції до Євро-2012". Інформацію про те, що дії міліції пов'язані з випуском вищезазначених футболок, у київській міліції спростували.

http://news.liga.net/ukr/news/NU114966.html


100%, 22 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Луганщина - правдива козацька Січ

Автор першої і наразі єдиної книги про козацьку минувшину Луганської області, краєзнавець Ігор Саєнко стверджує, що територія регіону, досі знаного як Дике Поле, належить до вольностей Низового війська Запорізького, і Українське козацтво селилося тут з діда-прадіда. 

За його словами, історію заселення та освоєння луганських земель неможливо відірвати від історії Українського козацтва. Про це свідчить передусім топоніміка краю: Гетьманський шлях, Черкаський Брід, Великий Луг, села Байдівка, Гармашівка тощо. Розташовані по битому татарському шляху, так званій Кальмуській сакмі, землі нинішньої Луганщини понад два сторіччя були полем бою запорозьких, пізніше також слобідських козаків із татарськими ордами. Щороку навесні чимало січовиків рушало сюди, долучаючись до тих запорозьких козаків, які постійно мешкали тут в зимівниках і прикордонних залогах. Вони лишались основною збройною силою у Придінців'ї, і московський уряд дедалі частіше вимушений був звертатись до їх послуг. Так, 1559 року козаки на чолі з гетьманом Дмитром (Байдою) Вишневецьким погромили татар біля Айдару. Від 1641 по 1643 роки запорозькою прикордонною вартою біля Дінця керував козацький ватажок Іван Богун. В 1650 році сюди, до річки Міусу, приводив запорозьке військо старший син гетьмана Богдана Хмельницького - Тиміш. Минуле Луганщини пов'язане з двома гілками Українського козацтва - Військом Запорізьким та Слобідським козацтвом. Південна частина теперішньої Луганської області належала до Кальміуської паланки Війська Запорозького Низового, а північна - до Ізюмського та Острогозького Слобідських козацьких полків. - Вперше я довідався, що Луганщина була причетна до Українського козацтва, у 1967 році, коли був школярем. Тоді вийшла книжка «Історія міст і сіл УРСР», і в ній, попри всі ідеологічні радянські засади, є кілька згадок про минуле наших сіл та містечок. Звідти ж я вперше довідався, що козаки не жили всі на Січі, але Січ була столицею, а козацькі паланки були чимось на зразок областей, але більшими за них територіально. А ще раніше, коли ми були хлопчаками і гралися в мушкетерів та середньовічних лицарів, мені подумалося раптом: «А чому ж ми не граємося в своїх героїв, лише в іноземних?» І от з того часу можна відраховувати початок задуму цієї книжки, - розповідає краєзнавець. Гречкосії та звитяжники Збереглися деякі відомі назви містечок і сіл - це були колись назви козачих зимівників. У межах Луганської області козаки мали більше 30 зимівників. В них жили козаки, які, на відміну від січовиків, могли одружуватися, вести господарство. Тому їх жартома називали сиднями, баболюбами, або гречкосіями. - Кам'яний Брід на річці Лугані - зараз у межах Кам'янобродського району обласного центру - давнє запорозьке займище, старожитня козацька місцевість, - каже Саєнко. - Згадки про поселення у цій місцевості маємо від 1740 року. Зимівник козака Вергуна на річці Лугані (нинішнє селище Вергунка Жовтневого району м. Луганськ). Згадки про козака Вергуна маємо і «Історії запорозьких козаків» Дмитра Яворницького. 1688 року цей козак доправив до Війська Запорозького листа гетьмана Мазепи, а також тисячу червінців у дарунок від нього і передав їх кошовому отаману Грицькові Сагайдачному. На жаль, не зберегло свою назву поселення Макарів Яр - нинішнє село Пархоменко Краснодонського району. Ця місцевість з давніх часів була улюбленим сховищем для запорозького козацтва. 1738 року тут оселився зимівником відставний січовик Макар Безродний. Поблизу села є Скелюватий Яр і Тертишний Байрак. У 1690 та 1700 роках козаки цих зимівників постачали до Бахмутської фортеці на продаж велику кількість худоби, збіжжя та інших харчів. Чомусь не зберіг свою назву Черкаський брід - нині це м. Зимогір'я Слов'яносербського району, згадується від 1645 року. Запорожці Лисичого Байраку на Дінці (зараз місто Лисичанськ) ще у ХVII сторіччі використовували кам'яне вугілля для побутових потреб і при ковці заліза, проте роком заснування Лисичанська вважається аж 1710-й. А біля нинішнього селища Чорнухине Перевальського району проходив козацький шлях із Січі на Дон і Кагальник. На початку ХVII сторіччя запорожці влаштували там одну із своїх головних попутних станцій з великоми запасами харчів, зброї та інших припасів. Подорожні козаки мали змогу там відпочити і запастися харчами. До речі, кілька років тому краєзнавець із Дніпропетровська розповів Саєнку, що, коли у Чорнухиному на початку 60-х років минулого сторіччя будували птахофабрику, то розрили козацькі комори - там був одяг, була козацька зброя. Але на питання, куди ці археологічні знахідки поділися, ніхто поки що не може дати відповіді. На жаль, минуло вже забагато часу, щоб можна було поговорити з тими, хто будував цю фабрику. Землями Луганщини, по Дінцю, проходив північно-східний кордон вольностей Війська Запорізького Низового. На північ від того кордону починалося Дике Поле - степовий простір між Гетьманщиною, Московщиною та Військом Донським. У посушні роки татари йшли у Дике Поле на випас коней. Кордони Запорозьких вольностей тут боронили козаки Підгірненського та Суходільського бекетів (прикордонних варт), подаючи знаки про навалу кримчаків через систему так званих хвигур - веж, на вершині яких запалювалися вогні. Опереткове відродження? По кількох десятиріччях будівництва «світлого майбутнього» майже вся історія була перероблена. Лишилися тільки поодинокі свідчення про козацьку минувшину краю. Зараз розпочато повернення до традицій минулого. Цей рух торкнувся і козацтва. В Російській Федерації, на думку Саєнка, козацтво перебуває під пильним державним наглядом. Там відновлені Донське, Терське, Оренбурзьке, Забайкальське, Сибірське, Уральське, Астраханське, Амурське та Усурійське козацтва. Теперішня влада прагне мати «особое военно-служилое сословие». Поза межами РФ відродилося Донське козацтво в Україні в Семиріченське в Казахстані та Киргизії. «Відродилося» навіть те, чого не існувало взагалі. Казна-звідки взялося «придністровське козацтво» у Молдові, «кримське козацтво» в Україні та навіть «абхазьке козацтво». - На цьому тлі за відродження Українського козацтва в Росії - анітелень. Хоча в межах РФ опинилася більша частина Острогозького Слобідського козацького полку разом із його полковим містом, частина земель ще трьох Слобідських полків, частина вольностей колишньої Кальміуської паланки та більша частина Стародубського Гетьманського козацького полку разом із його полковим містом (наразі це західна частина Брянщини, яка входила у склад Чернігівської губернії аж до 1919 року). Українське козацтво і зараз небажане для російських «демократів», як було колись небажане російському царату, - розповідає автор книги. Що ж до Кубані, то, за словами Саєнка, відродження козацтва тут також вибіркове. Воно не торкнулося тієї частини козацтва, яка чинила найбільший опір сталінській директиві 1932 року про знищення української культури на Кубані. Тоді на російську мову було переведено українські часописи, діловодство у державних установах (до того воно велося українською), 746 українських шкіл, 12 педагогічних технікумів і 2 педагогічні інститути (у Краснодарі та у станиці Полтавській). До речі, цю станицю перейменували - тепер вона зветься Красноармійська, а колишня станиця Уманська стала Ленінградською. Непокірних козаків страчували, ув'язнювали, засилали до Сибіру та Казахстану. А в 1932-33 роках Москва влаштувала на Кубані такий же жахливий Голодомор, як і в Україні. - В нашій країні відродження козацтва здійснюється за невтручання держави, на аматорському рівні, випадковими людьми. Крім спроб утворити військово-патріотичні організації є ще такі дивні опереткові прояви, коли чоловіки, що дослужилися до офіцерських чинів, проголошують себе генерал-полковниками козацьких військ. Вони шиють собі чудернацькі однострої з імперськими лампасами та надягають кашкети чинного генералітету Збройних сил України. А члени деяких нібито українських козацьких товариств розмовляють лише російською мовою, шанують тільки російські традиції, орієнтуються винятково на Москву, обіцяючи до останньої краплі крові захищати... Московський патріархат, - дивується краєзнавець. Цариці до Луганщини не їздили За словами Саєнка, на Луганщині до всіх негараздів додається ще й таке перекручення історії - мовляв, у нашому краї завжди було лише Дике Поле, голий степ, і історія краю почалася від «матушки Єкатерини». Навіть стародавню тюркську назву річки Айдар (Біла річка) дехто пояснює таким чином: начебто під час мандрівки цариці Катерини луганскими землями ій піднесли щойно зловлену в річці велику рибину, а «матушка» захоплено вигукнула: «Ай, дар!». Насправді ж ця назва існувала за кілька сторіч до народження Катерини ІІ, і, окрім того, цариця жодного разу на теренах Луганщини не була. - Ще один парадокс. Історики стверджують, що 1782 року село Іванівська Лука біля річки Айдару (Новопсковський район) було назване Булавинівкою на честь повстанця Кіндрата Булавіна. Тобто за часів правління тої ж таки Катерини ІІ, яка вважала себе спадкоємицею Петра І і всіляко його прославляла, в назві села вшанували пам'ять того, хто «встромив ножа у спину» Петрові під час війни зі Швецією? - запитує пан Ігор. У 1995 році луганська міська влада урочисто святкувала 200-річчя від часу заснування Луганська. В той же час відомо, що зимівник запорозьких козаків Кам'яний Брід, який дав початок обласному центру, у документах згадується уже в 1740 році. З часом цей зимівник перетворився на велике й багате село, яке мало свою церкву на честь святих Петра і Павла в 1761 році, а 1811 року навіть отримало власний герб. 14 листопада 1795 року цариця Катерина ІІ видала наказ про заснування біля села Кам'яний Брід гарматного заводу. Згодом біля заводу утворилося селище Луганський Завод, а в 1882 році Кам'яний Брід і Луганський Завод об'єдналися в один населений пункт, який отримав назву Луганськ і став центром Слов'яносербського повіту Єкатеринославської губернії. - А чого вартий герб Луганська, затверджений Луганською міською радою у 1992 році! Це, власне, є відновлений герб міста часів Російської імперії, затверджений 22 квітня 1903 року царем Миколою ІІ. На ньому досі збереглися 9 зірочок та літера «Є». Ця літера вказує на належність міста до Єкатеринославської губернії, а кількість зірочок вказує на кількість повітів цієї губернії. До речі, на гербі міста Дніпропетровськ, яке колись було Єкатеринославом, літери «Є» немає, так що луганський герб - це показник історичного невігластва влади. А ще на гербі зображено домну, наче символ досягнень Луганщини. Але ж місцева залізна руда, всупереч надії Катерини, виявилася непридатною для металургійного виробництва, бо містила в собі лише 40% заліза. Тому всі гармати та боєприпаси на Луганському заводі вироблялися з чавуну, привезеному з уральських заводів. Тобто на гербі міста відображено домну, яка ніколи не працювала, і знак зниклої адміністративної одиниці. «Курінний індіанець»  - Я не знаю, як зараз викладають історію краю в школі - напевне, розповідають тільки про «матушку Катерину» та «Молоду гвардію», - знизує плечима Саєнко. - Своїм дітям я розповідав, як воно все було насправді. Але дуже хотів би, щоб ця ситуація змінилася. Чим більше люди знатимуть про своє корені, про своє історичне минуле, тим краще, тому що відродження народу починається саме з відновлення пам'яті. Зараз пригадую - коли ми грали в індіанців - я завжди був добрим ковбоєм - найвойовничішим індіанцем був хлопець на прізвище Курінний. Тоді ми не знали походження цього прізвища, думали, щось із курми пов'язане. А тепер розумію - це ж справжнє козацьке прізвище! 

http://polemika.com.ua/article-72095.html#title&nbsp 

http://www.ex.ua/view/6159431  -Лаврів. Історія Південно-східної України.Лв.1992  формат - djvu об`єм - 10,3 мб


100%, 12 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Один в поле воин. Брехня 41-го_1

Тільки дикі комзомбі можуть так нагло по ідіотськи брехати.

Це дійсно ще існує в Україні, повна відсутність мізків та логіки, що яскраво ми зараз бачимо в політиці, "Кіто біл нікем тот станет всем!", ось як кувались ці кадри та їх електорат.

http://blog.i.ua/community/3016/767710/#p0


7%, 1 голос

93%, 14 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У МП зізнались що домалювали прихожан патріарха Кирила у Харкові

Як говориться - "Ти їм в очі плюй, а ані раса Божія іже єсі"

Фоторедактор наголосила, що домалювала прихожан свідомо: "Людей на площі на тому фото здавалося мало". Відредаговане фото Редактор "Фотолітопису Української православної церкви" Віолетта Магарит підтвердила, що свідомо відредагувала фото зустрічі харків'ян із патріархом Кирилом, удвічі збільшивши натовп на площі. Про це вона сказала сайту "Релігія в Україні". "Я, і ніхто інший, в тверезому розумі і при пам'яті редагувала це фото", - сказала Магарит. "Людей на площі на тому фото здавалося мало. Могло б зібратися і більше... Було б краще. Взагалі, я люблю красу. Намагаюся вдаліше кадрувати знімок, щоб не було "порубаних" голів, людей, коней", - додала редактор. Вона запевнила, що не може відкрити жодних "цікавих подробиць", і додала, що "маніпуляції на шляху до естетики і досконалості іноді необхідні". Як відомо, 7-8 травня голова Російської православної церкви патріарх Кирило відвідував Харків. Одним із заходів, проведених ним у ці дні, була літургія на центральній площі Свободи, яку й зафіксовано на фотографії. Після того, як фальсифікацію було викрито, фото з сайту видалили, одначе воно розійшлося інтернетом. УПЦ МП ще до проведення заходу анонсувала участь у спільній молитві ста тисяч вірних, а після нього правоохоронці оголосили, що на літургію прийшло сорок тисяч осіб.

http://tsn.ua/ukrayina/u-mp-ziznalis-scho-domalyuvali-prihozhan-partiarha-kirila-u-harkovi.html


4%, 1 голос

28%, 7 голосів

68%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як бандюки, не зважаючи на знак вінка, топчуть память про воїнів

Дві жінки з плакатом «Встаньте, полеглі, до вас зрадники йдуть» приєдналися до керівників Харкова і області під час церемонії покладання квітів до Меморіалі Слави. Жінки йшли з плакатом по алеї услід за керівництвом Харківської облдержадміністрації, обласної та міської рад і ветеранських організацій.

Як розповів колишній депутат Харківської облради від КПУ, один з організаторів акції Павло Тищенко, одна з учасниць акції - мати Сергія Позднякова, якого звинувачують в незаконному знесення пам'ятного знаку УПА в Молодіжному парку, друга жінка є членом Харківської облорганізації Міжнародного союзу радянських офіцерів.

http://www.tyzhden.ua/News/25095


79%, 33 голоси

21%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Почти 90 процентов украинцев являются нуждающимися

                             ЗЕКІВСЬКІ ПОКРАЩЕННЯ (совкам та зеківцям одразу відповідаю аналітика московська)

В июньском номере журнала Росстата "Вопросы статистики" социологи пришли к выводу, что большая часть граждан стран-членов СНГ относится к группе малообеспеченных людей. Так, согласно статистике, 67% белорусов являются нуждающимися и низкообеспеченными. Исследование проводили представители социологических центров из России, Украины, Беларуси, Азербайджана и Казахстана. В Казахстане, Украине и Азербайджане (если анализировать эти экономики исходя из социальных стандартов России) к нуждающимся и низкообеспеченным относилось более 90% населения. Ситуация выглядит не намного лучше, если проанализировать расслоение в этих странах с точки зрения их собственных стандартов жизни. При любом методе исследования большинство белорусов, украинцев, азербайджанцев и казахов все равно не смогли попасть в категорию среднеобеспеченных граждан. Сравнение реалий СНГ с типичными моделями социально ориентированных стран выглядит удручающе. В социально ориентированных моделях общества оптимальное распределение населения по доходам складывается следующим образом: почти отсутствуют наиболее нуждающиеся и низкообеспеченные граждане, доля населения с доходами ниже среднего уровня ("относительно бедные") составляет около 20%, среднеобеспеченного населения - около 60%, 20% приходится на высокообеспеченных граждан. Анализ показал: перечисленные страны СНГ не только не соответствуют этому эталону развитых стран, но и бесконечно далеки от него. Такой неутешительный вывод социологи и статистики делают на основе анализа национальных данных о доходах и прожиточных минимумах за 2008 год. Если применить к странам СНГ западные ориентиры минимальных доходов, тогда Россия вместе с ближайшими соседями, скорее всего, попадет в группу бедных стран третьего мира, подытоживают эксперты, сообщает Banki.UA.

http://www.ej.by/news/sociaty/2011/06/02/pochti_70_protsentov_belorusov_yavlyayutsya_nuzhdayuschimisya.html


12%, 4 голоси

67%, 22 голоси

21%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Друзі кого забанили та обмежили відпишіться !

Останнім часом відбувається щось дивне, скарги українців "хтось" не реагує взагалі, ще й перекриває кисень українцям як може. Видно гру вже не стінка на стінку, а по своїх правилах типу я хазяїн а ти дурень, з повною підтримкою клонів провокаторів (яких самі виловлювати повинні за перші пів години появи), клон масово розсилає органи людські, ти йому кажеш "що в тебе в голові" і -500, а клона тільки через тиждень банять та ще з десяток нормальних людей. Щоб знищити троля (що не є роботою користувачів) зараз ідуть тижні коли раніше за 1-2 дні виловлювали. Причому клони підставляють нормальних людей, справно роблячи свою брудну справу, видно консультації та допомога їм всебічна. Поки воюють з українцями та піарять ригалівську провокацію "червону шмату" клонів провокаторів як сарани на сайті розвелось, а найгірше те що масово блокуються та обмежуються адекватні користувачі українці не стурбовані темою "Сісьге", що масово заполонила топ, через тоталітарні дії над багатьма користувачами.

Звичайно слід припинити любе фінансування, не фінансувати репресивні заходи проти себе. Безпідставно видаленим та обмеженим в доступі слід зібратись й подивитись що відбувається (а скільки просто не мали бажання та досвіду відновлювати ак).

За такі дії думаю потрібно чекати офіційного вибачення та компенсації (рейтингом, чи якось інакше, шкоду слід компенсувати), припинення діяльності українофоба при нормальному діалозі з користувачами й повазі я думаю кожен зможе пробачити.

Після 9 травня пропало багато користувачів, потрібно розібратись хто веде підривну роботу та завдає шкоди популярності національних ресурсів. ПРОХАННЯ ВСІ КОГО ЗАБАНИЛИ з 9 травня чи ОБМЕЖИЛИ ДОСТУП ВІДПИШІТЬСЯ В ТЕМІ. Клони й провокатори будуть видалятись. Через неможливість появитись в темах друзі пропіарте цю тему, створить щось подібне в себе. Пишіть коротко (як я нижче), бажано з силками я добавлятиму сюди для зручності. Дякую за розуміння.

1) Мені користувачу "stepan", після 9 травня, обмежено користування не можу розміщувати матеріал в тему години, йде безпідставне мінусування http://narod.i.ua/user/323465/gbook/2702148/

2) "РнР" дописати ...

3) "jlondon"  В мене вилучали профіль після 9-го - вдалось поновити, зараз обмежений доступ. А потім протягом доби отримав 2 медалі за пости на Фокусі двомісячної давнини. Болт я ще хоч копійку закину... http://www.focus.ua/society/177324/?r=8&s=date&p=1#c32     http://www.focus.ua/politics/176534/?r=4&s=date&p=14#c202

4) ....


38%, 25 голосів

29%, 19 голосів

32%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.