хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У Росії кліп на пісню про Путіна став хітом Рунету.

У Росії кліп на пісню про Путіна став хітом Рунету. Відео Хітом Рунету всього за тиждень став ролик "Наш дурдом голосует за Путина", який передивилися сотні тисяч людей, повідомляє NEWSru.com. Ролик з приспівом "Все так сложно, и все так запутано, Доктор прав, а я виноват. Наш дурдом голосует за Путина, Путин - точно наш кандидат!" викликав в Інтернеті шквал коментарів, переважно захоплених, пропозиції зробити пісню гімном дня голосування і навіть відправити на "Євробачення" від Росії. Увагу до відеоролика привернули західні інформаційні агентства, зокрема, оглядач Reuters пов'язав сплеск інтересу до політичної сатири в Росії з оголошенням про повернення Володимира Путіна в Кремль. Пісню написав гурт "Рабфак" для конкурсу на найкращу агітацію проти "Єдиної Росії", який був оголошений опозиційним блогером Олексієм Навальним. За тиждень тільки на YouTube кліп переглянули майже 200 тисяч користувачів. Її схвалив навіть колишній віце-прем'єр РФ Борис Нємцов: "Гурт "Рабфак" дуже так по-народному, харизматично розмазав "наше все", так що шансів виглядати серйозно, імітуючи політичний процес, взагалі жодних", - написав Нємцов у своєму блозі. Цікаво, що пісню "Наш дурдом голосує за Путіна" написав поет-пісняр Олександр Єлін, який є автором автор рядків "И я хочу теперь такого, как Путин: такого, как Путин, полного сил, такого, как Путин, чтобы не пил", які прославилися в 2002 році. "Я думаю, це еволюція всієї країни. Всім спочатку дуже сподобалося, а потім припинило подобатися в якийсь момент", - пояснив автор зміну настрою. "Спочатку це був трішечки такий дамський захват, а зараз це цілком собі чоловіче здивування та розчарування. Ми фіксуємо ситуацію, яка існує", - додав Єлін. За його словами, в листопаді музиканти приїдуть до Москви і готові брати участь в опозиційних акціях. Нагадаємо, що нещодавно адміністрація сайту YouTube видалила з сайту кліп на пісню Андрія Макаревича "До нас в Холуєво приїжджає Путін" ("К нам в Холуево приезжает Путин") та закрила акаунт блогера Андрія Мальгіна, де було розміщено пісню.

Макаревич заявляв, що він здивований резонансом, який виник через його пісні. Музикант підкреслив, що пісня "зовсім не про Путіна" і написана давно, тобто не стосується останніх політичних подій, зокрема рішення прем'єра Володимира Путіна повернутися на пост президента.

http://newsru.ua/world/19oct2011/pisniaproputina.html 


7%, 2 голоси

15%, 4 голоси

78%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
25

Коментарі

122.10.11, 14:36

"Гаварі масакава разагаварівай рассеяя !" "Вах, я савком раділся і савком крестілся мне би палку калабаси да бутилачку в штани !!!" Слава пукіну і овечная память !

    223.10.11, 07:46

    0000000000000 2 пукін як пукін що з нього взяти

      323.10.11, 08:00Відповідь на 1 від stepan

      Дякуєм всім хто за УПА+всього найкращого+МОЛИМОСЬ РАЗОМ за нашу єдину кохану МАТІР Батьківщину Прихилюсь до поля з золотим колоссям,Прошепчу молитву, знану з давнини:
      Від стихій помилуй, – тебе люди просять,
      Від кривавих боєнь, Боже, борони!

      Дай здоров’я й силу, і достаток в хаті,
      Щоб була щаслива рідна сторона,
      Щоб канули чвари, а в руках дзвеніли
      Кришталевим дзвоном келихи вина!

      Щоб хилилась долу гронами калина,
      Щоб завжди буяла чарівна краса,
      Щоб лилася рідна мова України
      Джерелом потужним, чистим, як сльоза!

      Хай забудуть люди жахи і нещастя –
      Просимо уклінно, Боже, поможи ! ХАЙ прийде Народ наш в еру ПРАВДИ Й ЩАСТЯ ! ХАЙ скоріш ВОСКРЕСНУТЬ Божі козакиhttp://blog.i.ua/user/4400999/ ЩАСЛИВО СЛАВА УКРАІНІ

        423.10.11, 17:50

        Сумно...........

          523.10.11, 19:14

          Путик-гномик ,а наш -ОВОЩ

            623.10.11, 20:07

            вже бачив, але переглянув ще раз...

              723.10.11, 21:42Відповідь на 6 від Francisk02

                823.10.11, 21:43Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

                Ох доведета ви свій рейтинг підтримкою юща до 0
                Але що зробиш у кожного свої переконання.

                  923.10.11, 21:44Відповідь на 5 від Mc_Man

                  Дивно з людей стає наші напевно таку ж рокіровку в перспективі планують.

                    1023.10.11, 21:44Відповідь на 4 від Казка

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна