хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Живі та легітимні 2


          Здається, ці пани, впевненим та рішучим кроком йдуть за маршрутом, який проклали їхні папіредніки.

          Ну, з Порошенко було все зрозуміло ще до виборів. Це гуру партії регіонів, один з фундаторів системи розграбування України. Янукович, в той час, коли Порошенко починав, ще перебував в яслах цієї системи. Цього не бачили тільки ті, кому Порошенко зміг начепити рожеві окуляри та гарячі шанувальники рошенівсько-ліпецької карамельної продукції. Тепер вони зможуть поспостерігати за блиском його п'ят та можливістю поміркувати, чи це вони уродилися такими дурнями, чи трансформувалися з розумних в дурнів від впливом шоколаду та пеціних гіллястих обіцянок та сліз.
          Ярема тільки зараз дозрів до статусу "Пшонка". Всі його дії цілком вкладаються в цю канву. І стосовно кришування одіозних ригів, і земельки, і хитрожопого уникнення люстрації. І якщо Пшонка малював себе в образі Гая Юлія Цезаря, то у Яреми напевно вже висить картина, де він зображений як Ромул. Останній Цезар. Або Август. Як кому завгодно. Який посидів на троні всього десять місяців. Тому, він вже знаходиться в позиції низького старту.
          Аваков, скоріше всього, як і в свій час Захарченко, виконає почесну місію, натисне тригер. Його орли, як і належить птахам, вже оприлюднили свій аллопрінінг - бити, бити без роздумів, бити всіх. Залишилося дочекатися наступного "30 листопада".

         То ж, готуємося до спостереження.Хто з попкорном, хто з АКееМом.                
8

Коментарі

118.11.14, 17:16

. Питання Авакова для мене не з"ясоване до кінця. Зондеркоманда - це брехня чи ні?

    218.11.14, 18:22

    спільнота сіда відпочивати і думають що аваков буде арештовувавти а ярема перевіряти законность дій. ні щановни боротьба тільки починаеться але вже деяки відійшли осторонь, деяких вже купували, а іншім -моя хата з краю. тоді і жалітися непотрібно бачили як нахабно себе поводив вілкул, бо впевнений ЛОХОТОРАТ можно купувати

      318.11.14, 20:56

        419.11.14, 06:46

          515.12.14, 19:05

          Бардак...
          https://www.youtube.com/watch?v=aCbHzydYzNI = 'Порошенко - ВОР и Сын Вора_УБИТЬ ЯНУКА БЫЛО ПРОЩЕ И ДЕШЕВЛЕ, чем затевать Майданную Революцию + ВОЙНУ!!!
          https://www.youtube.com/watch?v=VlyIFgnjYto = Порошенко НЕ МОЖЕТ быть президентом Украины - Олег Соскин.
          https://www.youtube.com/watch?v=O1i70Ha6m5g = Кадровые назначения Порошенко - ВЕРХ ЦИНИЗМА, Олег Соскин