«УДАР» і «Свобода» показали «мовний» кулак русифікованому Сходу

За місяць до виборів партія «УДАР» і об'єднання «Свобода» заклеїли весь Південний Схід України листівками на підтримку української мови.

На червоному фоні листівки зображений кулак, що розриває Закон України «Про державну мовну політику», нижче розміщений заклик: «Настав час захистити українську мову!».



Таким чином партія Кличка «УДАР» і об'єднання «Свобода» вирішили продемонструвати свою непримиренну позицію щодо Закону Украни про мовну політику, який фактично прирівнює російську мову до державної в 13 областях України.

Як відомо, практично всі обласні ради Південного Сходу висловили підтримку Закону та проголосили регіональною на своїх територіях російську. Тепер місцеві чиновники отримали законне право не користуватися українською в роботі з російськомовним населенням, а вдячне населення, за словами деяких особливо екзальтованих борців за право говорити російською, «отримало, нарешті, право співати колискові дітям рідною мовою».

В умовах тотальної байдужості чиновників, а почасти й ворожості провладних і проросійських політичних партій до української мови і, зокрема, до його державного статусу, смілива рекламно-політична акція двох опозиційних партій має мету мобілізувати існуючі проукраїнські сили в регіоні на боротьбу за відстоювання свого права на національну ідентичність, а з іншого, очевидно, продемонструвати русифікованій частини населення південного Сходу свою непохитну позицію в мовному питанні.

Останнє попередження Пилипишину!

Якщо пан Пилипишин вважає, що він найхитріший, найрозумніший, найкрасивіший у Шевченківському районі Києва, що у самому серці столиці живуть неосвічені, малограмотні лохи, яких можна підкуповувати копійчаними подачками, зіпсованими продуктами чи китайським барахлом, то хай собі зарубає на носі…, його протухлі і низькоякісні політтехнології  йому не допоможуть потрапити до ВР. Хай невитрачає ригиАналівські гроші на підставних АппАзіціонерів Лебедівських, на людський ресурс (студентів – розклійників) та друк відштовхуючих жахливих аля-“агіток”, адже ці гроші йому доведеться повертати з відсотками або suicide !

У суботу, 22 вересня, пан Пилипишин під “чутким” керівництвом ПіаРастів переступив ту межу, за якою розпочинається НАШ адекватний самозахист (у межах чинного законодавства):

 

Всі агітаційні матеріали єдиного кандидата від опозиційних сил були зіпсовані фарбою.


Просто хочу попередити востаннє:

1) за псування агітації єдиного визначеного і визнаного по Київському 223_му округу опозиційного кандидата від “Свободи” Юрія Левченка(а нам достеменно відомо, що це люди Пилипишина псують об’яви про зустріч з нашим кандидатом) ми дамо достойну відсіч його діянням!

2) всі агітки лже-опозиційного кандидата чекатиме така доля:



3) всі спроби ПІДКУПУ виборців паном Пилипишиним будуть ретельно відслідковуватись і фіксуватися на відео, а відео- та фотоматеріали будуть розміщені у ЗМІ та відправлені до ЦВК.

                                                                    К Р А П К А

ОО продає ПР округи по всій Україні...

Олесь Доній: Ми дізнаємось, хто з лідерів опозиції продає округи по всій Україні

Арсеній Яценюк у Львові  «проїхався» по Олесю Донію та Тарасу Стецьківу, назвавши їх за самовисування, зрадниками.


Олесь Доній не залишився у БОРГУ до ОО і заявив:

Все дуже просто. Коли я і мої друзі стояли на Майдані Незалежності, Дмитро Шлемко був в комуністичній номенклатурі. Він аж до ГКЧП був в Івано-Франківському обкомі КПРС. Тепер ця людина очолює місцеву «Батьківщину» і є особистим другом Богдана Гдичинського – кандидата, який зараз висувається по Коломийському окрузі від влади.

Інформація про те, що округ продано Гдичинському, була у мене з самого початку. Богдан Гдичинський – це людина, яка так само була в Компартії, і навіть на виборах 1990 року обиралася від комуністів. Потім він був у «Батьківщині», через нього до цієї партії, тобто і до Шлемка, йшли значні фінансові надходження, тому що він свого часу працював у Коломойського. Протягом останніх років він очолював фракцію Партії регіонів у Івано-Франківській обласній раді і вийшов звідти лише три тижні тому, щоб висуватися в депутати у якості позапартійного.

У мене були всі підстави стверджувати, що проти нього опозиція виставила заздалегідь Олександра Левицького – непрохідного кандидата, помічника Шлемка, у якого не було жодних шансів на перемогу. Від Коломиї до Верховної Ради повинен був обратись висуванець влади, людина, яка працюватиме у тих трьохстах голосах, які мріє зібрати під себе Янукович.

___Ситуація в Коломиї є унікальною?

Ні, потім виявилось, що ситуація є ще гіршою. Виявилось, що майже весь «помаранчевий пояс» – Київщина, Чернігівщина, Черкащина, Житомирщина – має аналогічну ситуацію. Всюди від буцімто опозиційного середовища кандидати в мажоритарних округах висувалися у розрахунку на програш. Існує інформація, що за те, щоб опозиція виставила на тому чи іншому окрузі заздалегідь непрохідного кандидата, представники влади платять від мільйона до двох мільйонів доларів.

Своїм самовисуванням я зламав такі плани по Коломийському округу. Одразу після того, як я їх викрив, проти мене почалася масова кампанія шельмування. По суті, в окрузі зараз боротьба йде тільки проти мене. Проти мене розповсюджуються чорнушні газети, листівки. Шлемко і Левицький їздять по округу і ніде навіть не прізвища свого, здавалося б, головного конкурента Гдичинського. Всюди як основного ворога вони називають тільки мене. До Коломиї для того, щоб влаштовувати провокації проти мене, спеціально приїжджає «псевдо-Сич» – людина, яку Олег Тягнибок виключив зі «Свободи», а вона спеціально поміняла ім’я та прізвище, щоб в Івано-Франківську висуватися проти голови облради, «свободівця» Олександра Сича. Їхня мета одна – допомогти перемогти пану Гдичинському.

____Вчора вас обізвав зрадником і лідер списку «Батьківщини» Арсеній Яценюк…

Прикро, що Арсеній Яценюк приєднався до цієї кампанії. Очевидно, відповідає дійсності інформація про те, що округи продаються опозицією не на рівні регіонів, а на рівні Києва. Я нагадаю вам про історію з Катериною Лук’яновою – «тушкою», яка, за твердженням Юрія Луценка, взяла гроші за перехід до коаліції. Її виключили з виборчого списку «Батьківщини» тільки через скандал, який за півгодини до з’їзду влаштував Юрій Гримчак, побачивши її прізвище у прохідній частині. Зрештою, на її місце поставили іншу людину Жванії – очевидно, продано було не прізвище, а місце в списку.

Коли ми взнаємо, хто з лідерів опозиції особисто – Яценюк чи Мартиненко чи Турчинов – вставляв у список Катерину Лук’янову, ми дізнаємось, хто продає і округи по всій Україні. І Коломийський округ намагались продати.

Зате у моїй боротьбі заради того, щоб не переміг Гдичинський, мене підтримують справжні опозиціонери. Юрій Шухевич, коли дізнався, що я тут висуваюсь, відразу відмовився від балотування у цьому окрузі і підтримав мене. На мою підтримку сюди приїжджають Левко Лук’яненко, Дмитро Павличко, Іван Малкович, лірник Сашко, Євген Гірник – люди, які є справжніми опозиціонерами. Натомість, ті на кому, як на злодіях, горить шапка, починають кричати про те, що я – зрадник.

____Як би ви оцінили свої шанси на перемогу у Коломийському виборчому окрузі?

Сьогодні у мене перший рейтинг на цьому окрузі. За тими даними, які у мене є, у мене зараз 27%, а у Гдичинського – 22, у кандидата від УДАРу – 9, а у Левицького – 8%. Тому й зрозуміло, що Шлемко і його помічник Левицький борються не проти представника влади, а лише проти мене. Це дуже показово.

Проголосуй за своїх!

ТИСНИ НА ПРАПОР

Партія «Свобода» з великим відривом лідирує у проекті «Українська політика: вибір соціальних мереж». За неї віддали голоси 60% або 2268 інтернет-користувачів, які взяли участь в опитуванні. На другому місці Об’єднана опозиція – 717 голосів. Найменше підтримують Партію регіонів – 49 голосів.
Відповідно до результатів опитування Фонду «Демократичні ініціативи» соціальні мережі є джерелом інформації про політичні партії і передвиборчу ситуацію загалом лише для 4% українців.

ВІД СЕБЕ! Якщо  соціальні мережі є джерелом інформації про політичні партії і передвиборчу ситуацію загалом лише для 4% українців, то відповідно до соцопитувань, тільки у соцмережах "Свобода" набирає 4 %, а за межами соцмереж....??? Невже тільки користувачі інтернета голосуватимуть за "Свободу"? Ви в це вірите??? 


12%, 5 голосів

12%, 5 голосів

71%, 29 голосів

5%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Підтримка і довіра до ВО "СВОБОДА" зростає в Україні


Соціологи перелякані! Вони БОЯТЬСЯ озвучити останні результати соціологічних досліджень, адже за результатами вересневих опитувань "Свобода" проходить до ВР...

Що робити владі? Для них "Фсьо пропало"???


Увага ДРУЗЯМ!

  • 17.09.12, 14:05

Т.З. видання "сЯгодня" пропонує проголосувати:

Це мій рідний округ. Давайте опустимо бузину з його "русскім блоком"

http://www.segodnya.ua/elections/voting/voting_kiev/Okrug-223.html

Звернення до керівництва ВО "Свобода".

Звертаюся до побратимів із ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ "СВОБОДА",  звертаюся до лідера націоналістичного об'єднання Олега  Тягнибока!

Уважно прочитавши  програму ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність – на СВОїй, БОгом ДАній, землі" ,  хотіла б зазначити:

Я є частиною тієї ГРОМАДИ, яка не вважає себе тимчасовим гостем на СВОїй, БОгом ДАній, землі... і тому я не дозволю за красивими гаслами про об"єднання і про принцип «взаємного непоборення» рейдерам-кандидатам від ОО "ОО"   БЕСЧЕСНО і НАХАБНО задурювати голови довірливим виборцям на, чи не єдиному, правобережному "київському" окрузі № 223 (Шевченківський район).

Це МІЙ рідний ОКРУГ! В цьому окрузі балатуються такі гниди, як Бузина, Віктор Пилипишин, Ігор Шаповал (КПУ). Тут потрібна СИЛЬНА НАЦІОНАЛІСТИЧНА ПРОТИВАГА!

Згідно з поділом округів в Україні між ОО"Батьківщина" і "Свободою" саме цей округ № 223 припав на ЄДИНОГО УЗГОДЖЕНОГО з ОО КАНДИДАТА від "Свободи" Юрія Левченка ( ДАЮ ПОСИЛАННЯ НА ОКРУГ >>>>ТИСНИ) 

Юрій вже провів кілька зустрічей з виборцями



Уважно подивіться на агітаційний плакат. Тут чітко і зрозуміло написано: Єдиний кандидат від опозиції

Але, нещодавно на всіх стовпах (на кожному!!!) мого округу з"явилися ось такі агітки:

Зверніть, шановні, увагу на плакат Юрія Левченка, де він призначає зустріч виборцям на розі вулиць Тешебаєва і Вільгельма Піка і на останнє фото, де агітка пана Лебедівського ( ВО Батьківщина) висить як раз на цьому самому РОЗІ!!! (Там видно адресу Тешебаєва 58).

А от плакати  ЛЕВЧЕНКА із цих стовпів вирвали разом із "м"ясом", наразі, Святе місце пустим не буває...саме тому в ОДНУ НІЧ всі плакати Юрія Левченка дивним чином перетворилися на агітки пана Лебедівського.

Також, хочу запитати, чому агітатори в палатках ВО "Батьківщина" агітують не за "єдиного кандидата від опозиції" Левченка, а за "самовисуванця" Лебедівського???

Я, від імені національносвідомої громади Шевченківського району, яка твердо вірить у ДОЦІЛЬНІСТЬ і ПРИНЦИПОВІСТЬ  програми ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність – на СВОїй, БОгом ДАній, землі" прошу КЕРІВНИЦТВО ВО "Свобода" відстояти право громади ОБИРАТИ ВИЗНАЧЕНОГО і ВИЗНАНОГО таким, що є Єдиним від опозиції, КАНДИДАТА Юрія Левченка!

                                                                          З повагою, Юлія Танета.


США замовчували злочини СРСР в Катині

США замовчували злочини СРСР в Катині – нові документи

Національний архів США оприлюднив нові документи, які підтверджують, що адміністрація Рузвельта допомогла приховати провину Радянського Союзу за розстріл у 1940 році в Катині польських офіцерів.

Як повідомляє Associated Press, нові дані посилюють підозру, що США не хотіли дратувати свого тодішнього військового союзника Сталіна.

За наказом Сталіна в Катині НКВД розстріляло понад 22 000 поляків.

Понад півстоліття Радянська Росія звинувачувала в злочині нацистів і визнала провину лише в 1990 році.

Архіви свідчать, що в 1943 році американські військовополонені надсилали до Вашингтона закодовані повідомлення, описуючи, що бачили напіврозкладені трупи в Катинському лісі біля Смоленська, в Західній Росії. На місце злочину їх та британських полонених силою привезли нацисти, щоб вони засвідчили наслідки події.

Ця інформація доводить, що вбивства вчинили не нацисти, які лише незадовго до того окупували цю територію.

"Серйозні сумніви"

Як передає з Вашингтона кореспондент ВВС Кім Ґаттас, близько тисячі сторінок нових матеріалів допоможуть зрозуміти, що і коли було відомо США.

Історики вже давно вважають, що президент Франклін Делано Рузвельт не хотів оскаржувати версію подій, висунуту Сталіним – союзником, на якого американці розраховували у боротьбі проти Німеччини і Японії.

За повідомленням Associated Press, інформацію про різанину приховували на найвищих рівнях Вашингтона.

Експерт з Катині Аллен Пол каже, що певної частини матеріалів немає в записах слухань Конгресу, проведених у 1951-1952 рр., аби розслідувати вбивства. Це, на думку експерта, означає, що документи навмисне приховали.

Серед нових свідчень – доповідь, яку президентові Рузвельту надіслав тодішній британським прем'єр-міністр Вінстон Черчиль – який також не оскаржував позицію Сталіна – де йдеться про провину Радянського Союзу.

Автор тієї доповіді – Овен О'Меллі, посол Британії при польському уряді у вигнанні, що базувався в Лондоні.

"Нині ми маємо доволі багато негативних свідчень, загальний висновок з яких кине серйозний сумнів на небажання Росії визнати відповідальність за різанину", - пише пан О'Меллі.

Жертви вбивств у Катині – польська еліта, в тому числі офіцери, політики та митці. Їх убивали пострілами в полити лицю, а тіла ховали у масових могилах.

Наш низький уклін Українським паралімпійцям

У Лондоні завершилися Паралімпійські Ігри-2012.

Збірна України всього завоювала 84 нагороди, з яких 32 золоті, 24 срібні і 28 бронзових, посівши у медальному заліку четверте місце.

На першій сходинці команда Китаю (95, 71, 65), на другій - Росія (36, 38, 28), третє місце у британців (34, 43, 43).


Кремлядська пропагандистська машина

Так оббріхувати і ненавидіти Україну, Українців, нашу історію, культуру, нашу етнічну та національну самоідентифікацію можуть тільки відверті ВОРОГИ! ДИВИТИСЯ І РОЗПОВСЮДЖУВАТИ!