хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Звернення до керівництва ВО "Свобода".

Звертаюся до побратимів із ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ'ЄДНАННЯ "СВОБОДА",  звертаюся до лідера націоналістичного об'єднання Олега  Тягнибока!

Уважно прочитавши  програму ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність – на СВОїй, БОгом ДАній, землі" ,  хотіла б зазначити:

Я є частиною тієї ГРОМАДИ, яка не вважає себе тимчасовим гостем на СВОїй, БОгом ДАній, землі... і тому я не дозволю за красивими гаслами про об"єднання і про принцип «взаємного непоборення» рейдерам-кандидатам від ОО "ОО"   БЕСЧЕСНО і НАХАБНО задурювати голови довірливим виборцям на, чи не єдиному, правобережному "київському" окрузі № 223 (Шевченківський район).

Це МІЙ рідний ОКРУГ! В цьому окрузі балатуються такі гниди, як Бузина, Віктор Пилипишин, Ігор Шаповал (КПУ). Тут потрібна СИЛЬНА НАЦІОНАЛІСТИЧНА ПРОТИВАГА!

Згідно з поділом округів в Україні між ОО"Батьківщина" і "Свободою" саме цей округ № 223 припав на ЄДИНОГО УЗГОДЖЕНОГО з ОО КАНДИДАТА від "Свободи" Юрія Левченка ( ДАЮ ПОСИЛАННЯ НА ОКРУГ >>>>ТИСНИ) 

Юрій вже провів кілька зустрічей з виборцями



Уважно подивіться на агітаційний плакат. Тут чітко і зрозуміло написано: Єдиний кандидат від опозиції

Але, нещодавно на всіх стовпах (на кожному!!!) мого округу з"явилися ось такі агітки:

Зверніть, шановні, увагу на плакат Юрія Левченка, де він призначає зустріч виборцям на розі вулиць Тешебаєва і Вільгельма Піка і на останнє фото, де агітка пана Лебедівського ( ВО Батьківщина) висить як раз на цьому самому РОЗІ!!! (Там видно адресу Тешебаєва 58).

А от плакати  ЛЕВЧЕНКА із цих стовпів вирвали разом із "м"ясом", наразі, Святе місце пустим не буває...саме тому в ОДНУ НІЧ всі плакати Юрія Левченка дивним чином перетворилися на агітки пана Лебедівського.

Також, хочу запитати, чому агітатори в палатках ВО "Батьківщина" агітують не за "єдиного кандидата від опозиції" Левченка, а за "самовисуванця" Лебедівського???

Я, від імені національносвідомої громади Шевченківського району, яка твердо вірить у ДОЦІЛЬНІСТЬ і ПРИНЦИПОВІСТЬ  програми ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність – на СВОїй, БОгом ДАній, землі" прошу КЕРІВНИЦТВО ВО "Свобода" відстояти право громади ОБИРАТИ ВИЗНАЧЕНОГО і ВИЗНАНОГО таким, що є Єдиним від опозиції, КАНДИДАТА Юрія Левченка!

                                                                          З повагою, Юлія Танета.


40

Коментарі

116.09.12, 22:34

Круто, справедливо, доцільно(!)* rose*

    216.09.12, 22:37

    Ну і гівнюків тут зібралося.І Піліпішин і Бузіна ще й Хмара вліз якогось дідька.

      анонім

      316.09.12, 22:43

      Домовленості з комсомоло-шахраями не вартують і того паперу, на якому вони викладені.

        416.09.12, 22:44Відповідь на 1 від Perovdupu

        ТУТ брат http://www.youtube.com/watch?v=kJ2aRJp8i5w НА ВІДЕО пісні з 2хв 7 секунд і далі є фото ЧУДОПОЛЯНИ КОЛО МІСЬКОГО ОЗЕРА Південного БуЛЬВАРУ ДЕ за переданням БОГА І Богородиці ми офіцери\священники УПА в червні 2009р 40 місяців назад встановили 2 метровий ХРЕСТ Кобзаря та молитовно очікуєм 2012року воскресіння КОРОЛЯ Украіни ТАРАСА Шевченка з СВЯТОГО НЕРУКОТВОРНОГО НЕБЕСНОГО 7ХРЕСНОГО ХРАМУ о 19 годині з тисячою Божих обранців УПА серед яких буде ІВАН МАЗЕПА та молодий на вид славний ЄПИСКОП УГКЦ Софрон ДМИТЕРКО який прожив більш 90 років і єдиний є тілом похований в НАШІЙ Франківській ГОЛОВНІЙ грекокатолицькій ЦЕРКВІ +Дай БОГ щоб все те нарешті сталось+ПРО ЦЕ також http://blog.i.ua/user/4400999/ ВІДЕО. http://video.i.ua/user/2689697/43853/264416/ ЩАСТИ ВАМ+Слава УКРАІНІ

          516.09.12, 22:45Відповідь на 2 від uraha

          Ну і гівнюків тут зібралося.І Піліпішин і Бузіна ще й Хмара вліз якогось дідька.Хмара хоч не виставляється "опозиційним" кандидатом. Він завжди був і є "противсіхом" і йде, як самовисуванець.
          А от, щодо пана Лебедівського, так він йде під брендом "Батьківщини". І всі прихильники тимошенко підуть голосувати не за ЄДИНОГО УЗГОДЖЕНОГО ЛЕВЧЕНКА, а за цього "товаріСЧа".

            616.09.12, 22:52

            Це прокоментувати повинно не керівництво СВОБОДИ, а ОО.....якщо це дійсно їх представник, то нехай коментують всю цю срань....перепрошую на слові

              716.09.12, 22:59

              Добавте в теги побільше назв: вибори, ВО Свобода, Київ і тд.Дякую, додала!

                816.09.12, 23:02Відповідь на 4 від SOKILDNISТЕR+

                Героям слава!

                  916.09.12, 23:05Відповідь на 6 від Francisk02

                  Це прокоментувати повинно не керівництво СВОБОДИ, а ОО.....якщо це дійсно їх представник, то нехай коментують всю цю срань....перепрошую на словіТак, але свободівці мають право дуже Конкретно спитати в ОО-шників --- якого ті таким лайном займаються(!!!)

                    1016.09.12, 23:08

                    дякую, передала куди треба!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна