Невдоволені списком опозиціонери планують провести з’їзд.

Частина об’єднаної опозиції "БЮТ-"Батьківщина" планують провести позачерговий з’їзд 9 серпня. На цьому з’їзді планується прийняти рішення про звернення до Юлії Тимошенко....

Як розповів один із членів опозиції: 

"Занадто багато невдоволених. Багато активних, давніх соратників Тимошенко опинилися за бортом або на межі "вильоту". Є ще багато регіональних лідерів, які розраховували на мажоритарні округи, "підгодовували" їх, вкладали кошти у розвиток партії, але в останній момент їх замінили активістами "Фронту Змін", або бютівцями, які виявилися менш принциповими та більш зручними для нових господарів. А за цими, здебільшого молодими і активними представниками різних регіонів, стоять команди, які розраховували, що колись їх начальник отримає місце в парламенті і винагородить їх кількарічну працю в штабах і з виборцями."

30 липня,  одразу після  з’їзду об’єднаної опозиції двоє народних депутатів Сергій Міщенко та Вадим Коротюк вийшли з фракції "БЮТ-Батьківщина" через невдоволення місцями у виборчому списку, які були їм запропоновані. 

Дехто з діючих народних депутатів опинилися у списку кандидатів у багатомандатному окрузі ближче до кінця першої сотні та навіть поза нею.
 Зокрема ___ 85 – Михайло Волинець, 86 – Роман Ткач, 87 – Андрій Шкіль, 91 – Юрій Гримчак, 96 – Олександр Рябека, 108 – Олександр Сочка, 110 – Віктор Уколов та інші.

Хотілося б нагадати, що Генпрокуратура не відкликала подання про притягнення до кримінальної відповідальності депутата від НУНС Юрія Гримчака за зрив засідань Ради під час ратифікації "Харківських угод" (коли він кидав димову шашку).  І якщо Гримчак не потрапить до ВР, то потрапить за ґрати!

 
Не знайшлося місця у списку для таких близьких до Ю.Тимошенко політиків, як Віталія Чепиноги, Юрія Трегубова, В’ячеслава Передерія, Марини Сороки.


Також не знайшлося місця і для таких відомих активістів як Олесь Доній та Тарас Стецьків.

А ситуація із Ольгою Герасим’юк, яку викреслив особисто Яценюк, теж дуже не зрозуміла.



0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

24%, 5 голосів

48%, 10 голосів

29%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"Свобода" затвердила програму та списки кандидатів

Передвиборчий з’їзд ВО «Свобода» пройшов у традиційно націоналістичному стилі. Поки близько півтисячі делегатів сходилися до зали, їх розважав колоритний бандурист, наспівуючи пісень Українських січових стрільців. Коли ж усі зібралися, лідер партії Олег Тягнибок виголосив традиційні лозунги «Свободи» та назвав свою політичну силу «спецназом української опозиції, котра рішуче прорветься до перемоги».


Опісля свободівці проголосували за кандидатів по одномандатних округах та списках. Список до Верховної Ради очолив голова партії — Олег Тягнибок. Також до перспективної десятки увійшли Богдан Бенюк, Андрій Мохник, Ігор Мірошніченко, Олександр Шевченко, Анатолій Вітів, Олег Панькевич, Ігор Швайка, Павло Кириленко та Ігор Янків.

Одні з найбільш відомих облич партії — Ірина Фаріон та Андрій Іллєнко — будуть боротися за депутатські мандати на округах.

Ода Наталці Королевській!

Переваги!

1) Молода.

2) Не хвора...(кров з молоком).

3) Не судима.

4) Красива ("на любітєля") 

5) Перспективна (рідний брат - радник ПуЦіна )

6) Дуже, дуже здібна учениця ( методи ЮВТ 2005 року - підступність, зрадництво, перекупка депутатів, тушкування партії свого імені, "баранячий напір", нав'язлива реклама, купа (ЗДОРОВЕННА КУПА) всілякої джинси).

"Королевська - жінка з великим апетитом, тому буде спроба втягнути у список все помітне, що ворушиться в світі мистецтва, у світі спорту, в світі бізнесу та й в усьому іншому світі" ЧИТАТИ ТУТ>>>>ТИЦЯЙ

Списки ПР і ОО складаються в Кремлі!

« ___ Реальність така, що передвиборчі списки і списки так званої «опозиції», і партії влади у вигляді Партії регіонів складаються в основному з вчорашніх бандитів, чиновників-корупціонерів, українських колабораціоністів, платних російських патріотів, видатних функціонерів КПРС часів СРСР, ветеранів Ленінського комсомолу і КДБ і агентів ФСБ. А ще - спортсменів і артистів «в підтанцьовці». ___ » 

Читати ПОВНУ ВЕРСІЮ (дуже цікаво) >>>>>>ТИЦНИ

Від себе: 

Як пояснити те, що  Андрій Шкіль, Тарас Стецьків і Доній --- хлопці, які частенько вголос робили заяви щодо Кремля....., опинилися або в "непрохідній" частині, або поза межами СПИСКУ???

Як "нарід" обирав ПРавильні списки!

omgnini uhmylka shock

Це "НАРІД" , аля - ПРихильники! Його до залу не пустили. І до делегатів з"їзду "НАРІД" також близько не пуЦкали...Хто знає, що у голові "НАРІДНІЙ" робиться! З "НАРІДОМ" треба обережніше...триматися на відстані!

А ось "НАРІДНІ" улюбленці крокують (цілих 50 метрів) пішки, до великого анґару, де проходить "величне дійство" - з"їзд ПіаРастів!

 

А це ЖУРНАЛІСТИ....вони ще небезпечніші за "НАРІД"...Тому, їм окремий "вольєр"...вибачте, кабінет...Хай подивляться на прЄзідента у телевАЙзорі!

А ось і ті, які відчули покращення ЩЕ ВЧОРА! 

Вдивляюся у ці ЩАСЛИВІ і БЛАГОРОДНІ обличчя.......huh

І все це ЗАВДЯКИ ЇМ, нашим головним добродЄтілям ---проФФФісіЯналам--- ПіаРастам 

Запам"ятайте ці МУЖНІ обличчя!whosthat

Відповідь Українців росіянину!

Я не могла залишити таке відкрите, щире "Звернення росіянина до українців", яке опублікував наш Друг Vavit у своєму блозі, без відповіді!

І це звернення має обов"язково прочитати КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ! Ось воно:

"Украинцы! Вы зачем пустили эту сволочь на святую землю своих предков?!! Два поколения назад, змееныши этого выползка обрекли на голодную гибель миллионы украинцев! Разве во всей Украине нашлась только одна гарна девчина, что смогла плюнуть в мерзкую русскую харю? Неужели на всей земле - от Крыма до Карпат, нет национального Героя, который остановил  бы черную Сатану?...." ПОВНІСТЮ >>>>ТИСНИ

Відповідь Українців росіянину....

Не одна файна дівчина плюнула у цю жалюгідну, гидотну мармизу. Нехай це не відбулося безпосередньо в реалі..., але кожен Українець, який поважає СЕБЕ, шанує свій рід, знає свою історію і є ПАТРІОТОМ ніколи цю наволоч не впустить у своє серце, у свою ДУШУ і на поріг своєї хати.

Можливо ВАРТО згадати акції протесту?

А тепер пригадаємо, а хто ж ПРОТЕСТУВАВ у 2010, 2011, 2012 проти приїзду Кдб_РИЛА в Україну??? 

"Тризуб" , "Свобода", УНА-УНСО, КУН, УНП, "Наша Україна", "За Україну" і  УКРАЇНЦІ та громадські об"єднання без партійної приналежності........Це, вибачте, весь перелік.

А тих, хто приймає це неприроднє явище "Гундяйське"  на найвищому рівні, ще й ОБДАРОВУЄ й розціловує, ще й отримує від ФСБ_істської наволочі "ДАРИ"....то вАни не є Українцями! Нам слід це усвідомити, зрозуміти нарешті. Можливо тоді Україна стане вільною і незалежною від окупації яничар і хазарів.

І прошу Людей ВІРУЮЧИХ зрозуміти вірно. Це не критика "інституту духовного розвитку людини", це не критика самої церкви, або щиро віруючих людей, це критика закритого акціонерного товариства ЗАТ-ФCБ, яке перетворило церкву на інструмент маніпуляцій свідомістю людей!!!

«Лемки, бойки та гуцули» пікетували штаб Яценюка

Громадські активісти із Прикарпаття пікетували штаб партії «Фронт змін» у Києві з вимогою врахувати їх голос у формуванні виборчих списків. Учасники акції запропонували своїх претендентів на місця у виборчому списку. 

Пікетувальники тримали в руках плакати з написами «Лемки, бойки та гуцули не хочуть, щоб їх надули!», «Не допустиму тушок у Верховну Раду», «Чесні кандидати – наші депутати» та скандували «Яценюк, виходь!».

До учасників акції приєдналися музиканти, які провели символічний обряд «очищення».

Представник штабу партії пояснив пікетувальникам, що кандидати, яких вони пропонують, не відповідають критеріям «чесності», якими партія керується у формуванні списків – за домовленістю з громадським рухом «Чесно».

У Яценюка є одна  'пагубна звичка', все, що йому не подобається, чи не приємно чути...він називає провокацією! Отже, будь-яка ДУМКА, що відрізняється від його власної - то є провокація! 

НАРОДУ ДУМАТИ ЗАБОРОНЕНО!...?

АНОНС! Всім патріотам України і небайдужим до її долі!

rose У п'ятницю, 27 липня о 21.00 відбудеться показ фільму Юрія Іллєнка "Білий птах з чорною ознакою" , присвячений пам'яті нашого Великого земляка Богдана Ступки.

П"ятниця, 27 липня, 21.00 Київ, Гостинний двір, Контрактова площа, 4, Мистецько-громадський центр "Гостинна Республіка" , вхід в арку з боку Церкви Богородиці Пирогощої.___ вхід ВІЛЬНИЙ!

Прошу розповсюдити! Дякую! 

Якщо немає можливості долучитися до події, але є бажання переглянути онлайн : http://uaonlinefilms.com/publ/bilij_ptakh_z_chornoju_oznakoju_1970_ukrajinskoju_onlajn/4-1-0-1916

"Події, які відбуваються у 1937-1947 роках у маленькому селі на Буковині, настільки драматичні, що всьому тільки співчуваєш та розводиш руками: "Хай Бог милує, ну й час був — безпорадний". Час, коли потужно оберталися жорнова історії та мололи долі людей, сімей та навіть народів.

Сюжет фільму являє собою розповідь про бідну буковинську родину Дзвонарів. Жорстока ідеологія того часу приневолює чоловіків забути про цінність життя. "Я мушу мстити", — каже Петро (Іван Миколайчук) й іде до Червоної Армії. "Я — гуцул, я — ґазда в цих горах", — каже Орест (Богдан Ступка) й іде в ліс до УПА...." (Ксенія ВЛАДИМИРОВА)

Прошу всіх до перегляду. І згадаємо разом Великих Українців Юрія Іллєнка та Богдана Ступку! rose

Слухається справа про МОВУ!

Сьогодні, за 95 днів до Парламентських  виборів в Україні я б хотіла озвучити до відома шановного товариства прізвища депутатів, які до ВР України шостого скликання "пролізли" по списках ПОМАРАНЧЕВИХ і зрадили своїх виборців, переметнувшись на бік провладної більшості. Останньою краплею стала ЗРАДА УКРАЇНИ, а саме - голосування за АНТИУКРАЇНСЬКИЙ закон Ківалова-Колесниченка! 

Список ТУШКАНІВ які проголосували за закон Ківалова-Колесниченка, повний список:

Тушки від БЮТ_у  які проголосували за закон Ківалова-Колесниченка 1.Барвіненко Віталій Дмитрович 2.Баграєв Микола Георгійович 3.Васадзе Таріел Шакрович 4.Веревський Андрій Михайлович 5.Березкін Станіслав Семенович 6.Савченко Ігор Васильович 7.Сігал Євген Якович 8.Фельдман Олександр Борисович 9.Яценко Антон Володимирович 10.Скубенко Володимир Петрович 11.Глусь Степан Карлович 12.Іваненко Володимир Григорович 13.Павленко Віктор Вікторович 14.Зубов Валентин Сергійович 15.Кузьменко Петро Павлович 16.Лабунська Анжеліка Вікторівна 17.Маліч Олег Володимирович 18.Шепелев Олександр Олександрович 19.Буряк Олександр Васильович 20.Воротнюк Ігор Борисович 21.Губський Богдан Володимирович 22.Осика Сергій Григорович 23.Писаренко Валерій Володимирович 24.Черпіцький Олег Зенович 25.Шаманов Валерій Вікторович 26.Гейман Олег Айзікович 27.Каплієнко Володимир Володимирович 28.Крук Юрій Борисович 29.Трайдук Микола Федорович 30.Гацько Валерій Петрович 31.Константинов Євген Семенович Тушки  від НУ-НС, які проголосували за закон Ківалова-Колесниченка: 1.Борисов Валерій Дмитрович 2.Бут Юрій Анатолійович 3.Василенко Сергій Володимирович 4.Харовський Сергій Юрійович

В 2007 році по списку БЮТ- 156 вибрано, станом на 09 червня 2012р залишилось 100 депутатів,  ( 36 % ЗРАДНИКІВ) В 2007 році по списку НУ-- НС - 72 вибрано,  станом на 09 червня 2012р  залишилось 65 депутатів,  ( 9,5 % ЗРАДНИКІВ)

Капранов закликає бити владу копійкою

Письменник Дмитро Капранов закликав українців бойкотувати продукцію підприємств, власниками яких є народні депутати, картки яких голосували за мовний закон. Про це він сказав 25 липня під час Всеукраїнського мозкового штурму «Як я можу захистити Україну?».

Таким чином Дмитро Капранов підтримав ініціативу одного із громадських об’єднань розклеювати на рекламі такої продукції, а також на офісах підприємств, що мають стосунок до депутатів, які голосували за мовний закон, наклейки із  закликом «Бойкотуй! Вони розколюють Україну, нищать державу мову». На запитання одного із присутніх на засіданні журналістів, чи такі дії будуть законними, письменник відповів: «З такими людьми нас не цікавить дотримання якихось джентльменських угод».