хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Історія політиканів не згадає.

  • 12.09.13, 15:39

Яка різниця між державним діячем (політиком) і політиканом?

Державний діяч працює на випередження, залишаючи по собі слід для нащадків. Він буває часто не дооціненним за життя і уславленим лише після смерті, наступними поколіннями.

Політикан працює сьогодні на сьогодні і на свою "Бездоганну" репутацію, театралізовано і майстерно закохуючи у себе нарід, промовляючи натхненно те, що хочуть чути вуха пересічних громадян...Він, за рахунок довірливої спільноти, створює собі привілеї і безтурботне розкішне життя, повторюючи постійно мантри про якусь рівність між усіма людьми. 

Я дивлюся на свою малолітню дитинку і розумію, що через десять-двадцять років, вже вивчивши НАШУ, справжню , СУТО УКАРЇНСЬКУ історію,  вона не згадає прізвища жодного політикана і політиканчика, про яких ми так завзято і затято сперечаємось сьогодні!

Але вона точно побачить це: 

Національний музей  «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні»


 

або це: 

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал"

або це: 

Меморіал пам'яті героїв Крут

і це: 

Національний історико-меморіальний заповідник «Биківнянські могили»

Пам'ятник останньому кошовому отаману  Січі Запорозької Петру Калнишевському (селище Недригайлів Сумської області)

"Меморіал жертвам Голодоморів та політичних репресій" під Дніпропетровськом (найвищий в Україні)


Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького»

І ще багато інших пам"яток історії, про існування яких до історичної події 2005_го року годі було і сподіватися.

А це вже сторінки Новітньої історії України, які викликають паніку та істерику кремлядської опущеної орди!!!

Відродження історії - зміцнення НАЦІЇ!!!

Слава Україні!!!

17

Коментарі

112.09.13, 17:22

Моя вже підросла (скоро 15).У 6-ти річному віці вона разом зі мною на Майдані скондувала Ю-ЩЕ-НКО.Сподівався,що підростаючи, як ти кажеш,буде цікавитись українською історією та пам"ятниками.Але чомусь так сталось,що політика та історія її зовсім не цікавить.Мріє уїхати жити до Швеції.Може я десь недопрацював,а може зараз у неї вік такий.

    212.09.13, 17:23

    ТАК!

      анонім

      312.09.13, 17:26

      Героям Слава!
      Таки дійсно, більшість теперішніх "політиків", якщо і лишаться в історії, то як недолуга прикрість. Якої достатньо вже було в нашій історії. А от дійсно Явищем назавжди в історії залишаться Великий Князь Святослав, Хмельниччина, Коліївщина, Холодний Яр, УПА, Майдан. І нікому не дано цього змінити.

        412.09.13, 17:28Відповідь на 1 від Davigadoff

        Моя вже підросла (скоро 15).У 6-ти річному віці вона разом зі мною на Майдані скондувала Ю-ЩЕ-НКО.Сподівався,що підростаючи, як ти кажеш,буде цікавитись українською історією та пам"ятниками.Але чомусь так сталось,що політика та історія її зовсім не цікавить.Мріє уїхати жити до Швеції.Може я десь недопрацював,а може зараз у неї вік такий.Це вік! Навколо такої красуні, мені так здається, натовпи шанувальників. Ну коли ж їй цікавитись політикою?

          512.09.13, 17:38

          В цілому погоджуюсь, але стосовно Юща - ні. Вчора на футболі в одній ложі з овочем сидів і руку йому тиснув - це так дрібниці, але дуже показові.
          І ще тобі тре було у перелік здобутків додати дитячу лікарню майбутнього разом з руками, які нічого не крали.

            612.09.13, 17:39Відповідь на 4 від Julia Taneta

            Моя вже підросла (скоро 15).У 6-ти річному віці вона разом зі мною на Майдані скондувала Ю-ЩЕ-НКО.Сподівався,що підростаючи, як ти кажеш,буде цікавитись українською історією та пам"ятниками.Але чомусь так сталось,що політика та історія її зовсім не цікавить.Мріє уїхати жити до Швеції.Може я десь недопрацював,а може зараз у неї вік такий.Це вік! Навколо такої красуні, мені так здається, натовпи шанувальників. Ну коли ж їй цікавитись політикою?Від "шанувальників" поки що тримається осторонь.100% домашня дитина.Весь вільний час віддає написанню 3-ї книги.

              712.09.13, 17:56Відповідь на 5 від Танк_

              В цілому погоджуюсь, але стосовно Юща - ні. Вчора на футболі в одній ложі з овочем сидів і руку йому тиснув - це так дрібниці, але дуже показові.
              І ще тобі тре було у перелік здобутків додати дитячу лікарню майбутнього разом з руками, які нічого не крали.
              Лікарню майбутнього заблокував кабмін тимошонки (за наказом путіна) Дуже вже їм треба було дискредитувати Україну. А обладнання Є івоно працює чи не в 20_ти дитячих лікарнях України, і вже вилікувало і врятувало життя тисячам діточок! Друже,! закрий інформаційну кватирку маЦковії, і тобі трохи проясниться!!!

                812.09.13, 18:15Відповідь на 1 від Davigadoff

                Моя вже підросла (скоро 15).У 6-ти річному віці вона разом зі мною на Майдані скондувала Ю-ЩЕ-НКО.Сподівався,що підростаючи, як ти кажеш,буде цікавитись українською історією та пам"ятниками.Але чомусь так сталось,що політика та історія її зовсім не цікавить.Мріє уїхати жити до Швеції.Може я десь недопрацював,а може зараз у неї вік такий.Моєму малому 13. І як мені здається з гордість говорить "українець". Я завжди йому кажу: вчи історію, бо як не знатимеш, то який небудь жид типу табачника називатиме тебе лакеем. який не навчився мити рук. Мені здається що доходить.

                  912.09.13, 19:08

                  Героям слава!!!

                    1012.09.13, 21:57

                    все мине, а це лишиться

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна