У разі "перемоги" Пилипишина, йому доведеться переїхати!

  • 31.10.12, 14:18

Я не хотіла б зараз форсувати події. Але, як мешканка Шевченківського району, спілкуючись з людьми щодня  не з висоти Печерських пагорбів, а у тісняві звичайних столичних вулиць, парків, ринків, маршруток...достеменно вивчивши потреби і проблеми людей , хочу зробити ЗАЯВУ!

Пане Пилипишин! Вас обирали бабусі-одноденки. Сьогодні ви їм продуктовий набір...у відповідь вони вам свою "пташечку" у бюлетень. А завтра вони не вийдуть захистити "дешевий свій голос". Сьогодні Ви 10000$ голові і заступнику комісії за фальшування, а завтра вони оселяться десь за кордоном і ваша доля їм не цікава.

Невже ви ще досі не зрозуміли, що проти вашої нікчемної особини об"єдналися всі ВИБОРЦІ Шевченківського району, навіть ті, які голосували не за "Свободу", а за інших кандидатів (окрім вас).

Вам, у разі сфальшованої перемоги доведеться змінити місце проживання, бо кожен мешканець Шевченківського району, у якого ви вкрали ГОЛОС від сьогодні стане вашим ОСОБИСТИМ ВОРОГОМ!!!

Ви не зможете провести у цьому районі жоден захід, жодних масових зібрань. Ви не зможете вийти до людей і з"явитися на людях без сотні охоронців. Всі стовпи, дошки оголошень, зупинкові комплекси, громадські місця відпочинку, білборди будуть завішані вашим жалюгідним РИЛОМ з відповідним супроводжуючим роз"ясненням, що ви за ТАКЕ. Ми об"єднаємо зусилля задля довічного  розладу вашого сну!

Ви вкрали МІЙ голос...., голоси моїх рідних і майбутнє моєї дитини!

Ви зробили фатальну помилку у своєму марному житті.

                                                                               Юлія Танета.


Два ґобліна-фальсифікатора Герега енд Пилипишин! Люди знайте, Київ їх не обирав!huh

Довірені особи Пилипишина.omg


 

ОВК 223 визнано НАЙПРОБЛЕМНІШОЮ в Україні!

ПОТРІБНІ ЛЮДИ, на підтримку Левченка і "Свободи"!

Під будівлею, де засідає ОВК 223, зібралося біля сотні людей, які підтримують Левченка.

Щойно ЧЛЕН комісії намагався винести в газеті незаповнені бланки. Газета, зверніть УВАГУ, Пилипишинська "Кияни передусім"!!!

Вибори по Пилипишенськи...ЖАХ!

Як все починалося...


... А за лаштунками карнавалу


Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу стосовно колишнього голови Шевченківської районної ради та державної адміністрації Віктора Пилипишина, який звинувачується в перевищенні влади і службових повноважень, які заподіяли збитки громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.




Не відступати й не здаватися!

Окружна виборча комісія №215 оголосила перемогу з відривом у 191 голос представника "Свободи" Андрія Іллєнка.

Після двогодинної суперечки о 4:10 ранку, члени ОВК, які раніше бойкотували попередній перерахунок голосів, підписали остаточний протокол.

Відповідно до даних ЦВК "свободівець" отримав 33,14% (32 965) голосів, а його конкурент провладний кандидат Галина Герега - 32,95% (32 774) голосів виборців.

Гаряча точка 223! ТЕРМІНОВО!

Я буду на зв"язку!!! Інформацію оновлюватиму постійно по можливості!!!

23.50 На дільниці ОВК зараз є Яценюк та Левченко. Підтягнулися хлопці. На самій будівлі ОВК немає Державного Прапора, тому Люди приходять зі своїми Прапорами! 

Необхідно, щоб чергування відбувалося впродовж всієї ночі. Можливий перерахунок бюлетенів.

Але є одне але! Вчора бюлетні вивозилися, можливо, що відбулася підміна... А мєнти спокійно спостерігали за порушеннями!!!

Хто чує, хто може...всі, хто зараз в Києві... ПОТРІБНІ ЛЮДИ! БАГАТО! НА всю ніч!

00.10 Щойно на дільницю ОВК приїхав Арьєв.

У самому приміщенні відбулася бійка між представниками пилипишина і свободівцями. Мєнти втрутилися. Драка припинилася, але протистояння НІ!

00.40 Розміщаю фото з місця подій: 


Зараз біля ОВК близько 50-70 людей. 

Я пишаюсь головами ДВК, які відмовляються йти додому. Вони тримають протоколи з мокрими печатками, заявляють про чисту перемогу Юрія і обіцяють не дати спотворити волевиявлення Киян!!!

Слава Україні! 

трансляція з 223 http://www.ustream.tv/channel/lbua-online



ТЕРМІНОВО!!! Передавайте всім! Останні новини!Оновлено

На 215ому якась двіжуха (Троєщина, будівля райадміністрації). Схоже, Герега вирішила вдатися до силового варіанту. Під'їхало чимало беркутівців. Чутно крики. Кажуть, останній протокол вкрали. Зрозуміло хто і чому, бо ж перевага Гереги всьо в 120 голосів. Хлопці, хто може оперативно прийти на допомогу, швидше сюди. Там на місці вже Зорян Шкіряк. Не дамо вкрасти НАШУ перемогу!

Свободівці перехопили фальшивий ПРОТОКОЛ 

Ф

У протоколі цифри, які відрізнялися від реальних результатів, позначали кількість голосів, відданих за Герегу та Іллєнко. Їх просто поміняли місцями. Внаслідок того, що результати двох кандидатів поміняли місцями, у Гереги стало на 200 голосів більше.

Протоколи з мокрими печатками, які є у представників ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" і партії "УДАР", свідчать про підробку переданого до  ОВК протоколу. Очевидно, фальшивий документ у ОВК передав представник дільничної виборчої комісії

"Герега краде в мене перемогу! Протокол з ділянки 244 був вирішальним. На ньому я набрав 539, а Герега 428 - підтвердження на фото. Але в останній момент з'явився" уточнений протокол ", в якому все навпаки - Герега 539, Іллєнко - 428! Підтвердження фальсифікації у мене на руках! 

Зараз всі, всі, всі - в 215 ОВК (Маяковського, 29). Ми переможемо і посадимо цих шулерів! Герега, схаменись! Поки не пізно! Ми перемогу не віддамо! Це війна! "

                                                                      Андрій Іллєнко

21.15____До ОВК №215 звозять людей працівників "Епіцентру" міста Києва. За разультатами перерахунку голосів, Іллєнко лідирує з різницею 112, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За інформацією представників "Свободи", на дворі приміщення ОВК відбувається бійка.

"Ми гадаємо, що люди Гереги мають вказівку взяти ОВК і спалити бюлетені. Герега остаточно дискредитувала себе. Але ми їй цієї перемоги не віддамо", — сказав Андрій Іллєнко.

УВАГА!!! Пряма трансляція тут

http://www.ustream.tv/channel/lb-ua-test

Хотіли бачити реальну опозицію,яка зможе протистояти цій владі?

Ось Вам РЕАЛЬНА ОПОЗИЦІЯ:


Свободівці не влаштовутимуть голодівок, сопливих сцен і дешевих піарів. "Свобода" буде боротися за голос кожного Українця і у своїй боротьбі йтиме до кінця!!!

Слава Україні!!!

Майже детективна історія!

Софія Кущ, Свідомо

Голова 223 округу тікав через чорний вхід

В окружній комісії Шевченківського району, де підраховують хто переміг самовисуванець Віктор Пилипишин чи Свободівець Юрій Левченко, голова ОВК, Юрій Ленешко, тікав з засідання комісії. Спочатку намагався через чорний вхід, та він виявився зачиненим. Тоді спробував напролом, через головний - там його затримали і потягнули назад на засідання. Про це повідомляє журналіст "Свідомо" з місця подій.



Роботу комісії 223 округу призупинили, бо дані з протоколів у сервері ЦВК не збігаються з даними по протоколам з мокрими печатками. На місце приїхав заступник голови ЦВК Сергій Сержан, який і має розібратися в чому проблема. Операторам, що вносять дані до системи нагадали про відповідальність їхньої роботи, аж до тюрми. Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок заїхали на проблемний округ: "Ми прийшли допомгти вам налагодити роботу комісії, перерви робляться для фальшування, а за це дають п'ять років тюрми". Більшість дільничних комісій ще не здали свої протоколи. Люди втомлені, але вимагають продовження роботи ОВК, бунтують проти перерви до ранку. Бо невідомо як і де зберігати протоколи та бюлетені, за чий кошт їх возити, а багатьом взагалі у вівторок треба на роботу.

За законом про вибори, засідання окружної комісії має відбуватись безперервно. Але наразі відновлення його роботи неможливо - немає кворуму. Зібралося тільки вісім членів ОВК, а треба 11. Тих, кого не вистачає зараз шукають.

У Києві окружком відверто фальшує вибори на користь Пилипишина

На 223 виборчому окрузі окружна виборча комісія відверто фальшує результати виборів в на користь провладного кандидата Віктора Пилипишина. На своєму засіданні ОВК відкрито оголошує, що на дільниці № 801020 Віктор Пилипишин отримав 277, проте на сайті ЦВК, стоїть кількість в 427 голоси. На протести кандидата Юрія Левченка, окружна виборча комісія не реагує.

Про це повідомляє прес-служба кандидата від "Свободи".

ОВК навмисно затягує розгляд бюлетенів які надходять з дільничних виборчих дільниць 223 виборчого округу. На даний момент опрацьовано лише 19,8 %. Внесення недостовірних даних окружною виборчою комісію в загальний реєстр ЦВК продовжується і надалі.


УВАГА! Крадіжка голосів виборців!!!

Влада краде мандат двісті двадцять третього виборчого округу. Голова окружної комісії № 223 вписав в електронну базу виборів вигадані цифри, замість скріплених мокрою печаткою на протоколі, змінивши цим переможця округу.

Про це сайту gazeta.ua повідомив Остап Мазур - довірена особа кандидата по 223 київському округу від ВО "Свобода" Юрія Левченка.

За його словами, на ОВК прийшли протоколи з підсумками підрахунків на виборчих дільницях, згідно з якими найбільше голосів виборців отримує "свободівець" Юрій Левченко. Однак голова окружної виборчої комісії двісті двадцять третього округу Юрій Литвишко вніс до електронної бази виборів зовсім інші дані, в результаті яких першість отримує безпартійний кандидат Віктор Пилипишин.

"Він просто дві сотні голосів приписав Пилипишину, в результаті чого той виходить на перше місце. Цей голова представляє партію" Братство ", ходять чутки, що він - людина Пилипишина, його за два тижні до виборів поставили", - розповідає Остап Мазур.

За словами Остапа, вже написано протоколи про порушення. Зараз партія "Свобода" закликає всіх поширювати цю новину. Крім того партійці з'ясовують, чи не так само  "переносять" дані з протоколів на інших округах.