Футбольні вболівальники підтримали українську мову

Під час товариського матчу з футболу між збірними України та Чехії уболівальники розгорнули кілька банерів на підтримку української мови.







Матч проходив на "Арена-Львів". Він завершився нічиєю 0:0.

Про нашого Сашка!

  • 15.08.12, 16:39

Даю посилання на замітку від 09.03.12 

http://blog.i.ua/user/2666217/936883/

та замітку від 13.03.12

http://blog.i.ua/user/2666217/939876/

Повторюся________________

Я у першу чергу хочу подякувати Всім Вам, небайдужим до чужої біди, Людям! Ми всі різні…У нас різні погляди на градацію людських цінностей. Але найціннішим неодмінно залишається Людське життя.

Майже півроку промайнуло з моменту нашого першого знайомства з долею маленького хлопчика хворого на лімфогранулематоз (онкохворого) Сашка.

 Для мами Надії, яка щодня, щохвилини була в очікуванні найгіршого, ці півроку були важким випробуванням. Для неї кожна хвилина була неймовірно "затяжною".

Але, Дякувати Богові, Сашко виявився мужнім хлопчиком з надзвичайною спрагою до життя.

Сьогодні він уже дома, у родинному колі. Показник гемоглобіну зростає. Хлопчик веселий і життєрадісний, активний. Любить домашні кавуни з бабусиного города. 

Ще раз Велика подяка і низький уклін від Надії всім, хто не залишився байдужим до людського горя!

Українці - найкраща нація в світі! 

Іващенко: "...справа не має політичної складової"

Колишній в.о. міністра оборони України Валерій Іващенко пояснив в Апеляційному суді, чому подав апеляцію на вирок Печерського райсуду, яким він був засуджений до 5 років позбавлення волі.

"Я і мої адвокати подали апеляцію у зв'язку з тим, що в моїх діях не було складу злочину", - сказав Іващенко    

"Я підтверджую, що ця справа не має політичної складової. Підписуючи план санації заводу, можливо, я припустився помилки, оскільки не мав достатнього досвіду у таких питаннях", - заявив колишній чиновник.

"Я вважаю цю справу помстою тих осіб, яких я вигнав із Міністерства оборони. Їх було достатньо, у тому числі це один із заступників міністра. Вони прийшли до міністерства займатися дерибаном майна", - сказав пан Іващенко.

Апеляційний суд змінив колишньому т.в.о. міністра оборони України Валерію Іващенку термін покарання на умовний і звільнив з-під варти в залі суду.

Від себе: ___ Сьогодні ця звістка обов"язково з"явиться в усіх Европейських виданнях. І "думка" Іващенка, щодо відсутності політичної складової у його справі також! ______________Далі буде???

Переможний бойовий ГОПАК!

І що б там не казали скептики про занепад України...

Яким би антиукраїнським та людиноненависницьким не був цей режим янучарівсько-хазарівський.....

Можливо, саме це нас, Українців, стимулює до відродження нашої історії, культури, мови....це спонукає нас жити по-українськи, творити по-українськи, чинити “по-українськи” !!!

Я хочу наголосити  Шановному товариству, що наші Олімпійські призери боксери-козаки --- Олександр Усик,  уроженець м. Сімферополя,  а на сьогодні аспірант Львівського державного університету фізичної культури; Василь Ломаченко - народився в Білгород-Дністровському Одеської області, сьогодні Він студент Південно-українського педагогічного університету ім.Ушинського; Денис Берінчик народився у  Краснодоні , Луганської області... 

А після олімпіади у Лондоні, після того як феєрично і висококласно  наші хлопці представили Україну в СВІТІ, я хочу подякувати Півдню і Сходу України за таких СИНІВ !

Україна ЄДИНА. Схід і Захід разом!!! І тільки ВОРОГИ відверто прагнуть нас роз"єднати. 

Слава Україні!!!

Денис Берінчик танцює гопак


Олександр Усик танцює "золотого гопака"


До 70-річчя УПА на Львівщині відкриють «Музей-криївку»

«Музей-криївку» у селі Велике Поле Яворівського району Львівської області заплановано урочисто відкрити 17 серпня.


Цей захід приурочено до 70-річчя створення Української повстанської армії. Він відбудеться в рамках святкування Дня Незалежності України.


Кремляді хочуть війни? Вони її отримають!

Із звіту слідчого комітету Російської Федерації про розслідування подій в Південній Осетії в серпні 2008 року, оприлюдненого до 4 річниці війни: 

"Отримані свідчення свідків про те, що до вступу російських військ у Горі та інші населені пункти, розташовані на кордоні з Грузією, з метою пропаганди та введення в оману жителів Грузії та світової спільноти, українських найманців переодягли у форму російської армії та за їх участю монтували фото-і відеокадри про нібито факти насильства і мародерства російських солдатів щодо мирного населення, що проживає в грузинських селах "

"Трупи загиблих грузинських військовослужбовців переодягали в цивільний одяг, щоб спеціально змонтувати фото-і відеокадри про нібито чисельні жертви серед мирного населення грузинських сіл"

"Слідчим комітетом РФ дуже уважно вивчалася версія про нібито протиправні дії російських військовослужбовців на території грузинських населених пунктів. Однак ця версія не знайшла свого підтвердження ", - йдеться в звіті.

Москва має намір добитися розслідування цих фактів у Міжнародному кримінальному суді, загальний обсяг кримінальної справи становить понад 400 томів.

За даними СК РФ, керівництвом Грузії були зроблені дії з метою дискредитації військовослужбовців російських Збройних Сил і створення негативного образу російського солдата.

Щойно ЯнукОВОЧ підписав мовний законrose rose

Україна може надати політ. притулок екс-міністру оборони Чехії.

Україна може надати політичний притулок заступникові голови нижньої палати парламенту, колишньому міністрові оборони Чехії Власті Паркановій, яку політично переслідує нинішнє керівництво цієї держави.


Про це сьогодні заявив народний депутат від ПР - В. Олійник.

«Думаю, якщо громадянка Чеської Республіки Власта Парканова звернеться до України з проханням про політичний притулок, Україна має всі підстави для розгляду її заяви компетентними органами та надання такого притулку. На мою думку, існують усі підстави для розгляду фактів щодо переслідування Власти Парканової на наступному засіданні ПАРЄ», - зауважив політик.

За даними слідства, два роки тому під час перебування на посаді міністра оборони Власта Парканова дала згоду на закупівлю начебто «занадто дорогої» військової техніки. 

Так, без проведення належної цінової експертизи були закуплені чотири військово-транспортні літаки CASA. За твердженнями слідчих, державі було завдано збитків на 31 млн доларів США.


Сама Власта Парканова обвинувачення не визнає і вважає їх переслідуваннями. При цьому, за європейською практикою, ознаки політичних переслідувань тут справді наявні. Фактично, пані Парканова під час закупівлі техніки виходила з інтересів підвищення обороноздатності своєї країни і не отримувала жодних переваг для себе особисто. 

Саме рішення приймалося Урядом, більшість із членів якого і сьогодні перебувають при владі. Тому можна впевнено говорити про вибіркове переслідування за політичними мотивами


Порахувала!

  • 07.08.12, 12:06

Якщо до парламенту зайдуть "Свобода" та "Україна вперед", то кількість місць у парламенті за партійними списками посядуть:

"Батьківщина" --- від 72 до 85 деп.

"ПР" --- від 60 до 75 деп.

"Удар" --- від 24 до 32 деп.

"Комуністи" --- 20 до 28 деп.

"Вперед" --- від 16 до 20 деп.

"Свобода" --- від 16 до 20 деп.

Якщо ж "Свободу" не допустять до ВР (по партійних  списках) і "Вперед" пролетить, то кожна вищезезначена партія ще добавить від 4 до 10 деп.

Про мажоритарників писати не хочу. Там важко щось передбачити. Основна їх маса, звичайно, буде провладна! 


14%, 2 голоси

36%, 5 голосів

50%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Наше нове золото!

Український важкоатлет Олексій Торохтій виборов "золоту" медаль на Олімпіаді у Лондоні.
Спортсмен підняв у ривку штангу вагою 227 кг (отримавши 412 балів).

Важко передати відчуття, коли жовто-блакитний прапор повільно й гордовито, під звуки нашого гімну, піднявся і  замайорів над Лондоном! На стадіоні було чути ХОР вболівальників. Вони так голосно співали Український гімн, що доволі стримані британці "просльозилися".

І хоча офіційний Лондон накрив «синдром Кашшаї»....і вони, британці, після всіх своїх ЛЯПІВ, проколів, помилок....., ніяк не можуть нам пробачити БЕЗДОГАННЕ проведення Евро 2012, яке вони так критикували, приписували нам расизм, агресію, національну нетерпимість, намагались за будь-яких умов вчергове "підірвати" репутацію України в Европі.......хай запам"ятають ---- МИ НЕ ЗДАМОСЯ БЕЗ БОЮ!

Слава Україні!  


Український боксер-козак побив росіянина

Український боксер-козак побив росіянина на шляху до півфіналу Олімпіади

Чинний чемпіон світу з боксу у ваговій категорії 91 кілограм українець Олександр Усик пройшов у півфінал ХХХ Літніх олімпійських ігор.

У чвертьфінальному бою наш боксер впевнено переміг найпринциповішого суперника росіянина Артура Бетербієва з рахунком 17:13 (3:3, 9:6, 5:4).


Це наші ХЛОПЦІ! 



Вболіваємо за наших!!! Наші - найкращі!